|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
3.11.2008 12:13:44   
Katjusa

2. SREČANJE TREBUŠČARK
KDAJ: Petek 7.11.08 OB 17.30
KJE: CELJE

Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan
3. .........................

KDAJ: sobota, 8.11.

1. birdy, Neli, Klemen
2. Brkn83
 3. Katjuša in Florjan
Vse ki se želite udeležiti srečanja vas prosim, da se daste na seznam same, da slučajno katere ne spregledam. Aja tiste, ki ste za v soboto pa napišite kdaj vam bolj ustreza dopoldan ali popoldan.
Pa dejte mal pohitet, kajti petek oz. sobota bo kmalu.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
3.11.2008 12:15:09   
petrap
katjusa - super nakup user posted image user posted image user posted image ...mi pa nimamo nobenega hoferja v bližini...tko da ne bom šla nč pogledat...po službi se mi pa tud ne da it...sem se odločila, da novembra ne bom nč zapravljala več za dojenčka...pol decembra ko bom doma, bom pa spet mal okrog letala, pa kupila še kar mi bo manjkalo...mogoče vmes še kaj dobim...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
3.11.2008 12:18:57   
brkn83
katjuša - sem že mislila, da sploh ne bosta prišla. Js upam, da se še kakšna najde, da nas bo čimveč.
Upam, da pride še kakšna celjanka, pa mogoče tudi ostale iz štajerskega konca, ki jih zadnjič sploh ni bilo v Ljubljani.

majchy, tanci, petrap - kaj pa ve??? A bo katera od vas prišla na srečanje?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
3.11.2008 12:22:27   
petrap
brkn - jaz še ne vem...morm se še z mojim dogovorit kaj in kako bo...takoj ko bom kaj več vedela, bom sporočila...

postelnina - tale galeb.eu ima pa res ugodno...vsaj meni se zdi user posted image user posted image user posted image ...prou super, po moje bom res kar tukaj naročila...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
3.11.2008 12:27:13   
Čebel@
brkn.....nič ne obljubim......sej pravim-verjetno greva na sejem.........če pa ne bova šla pa sporočim
sunny.....ja kar drži pesti zame-ob 17h pišemouser posted image
maksi.........vsak evrose pozna-20 pa tud ni tko maluser posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
3.11.2008 12:28:15   
sunny24
Punce, jst na srečanje ne bom pršla, ker mi je full predaleč, pa še moj dela, tako, da sami mi pa ni da bi se vozila v Celje...

Petrap, fajn, da ti je všeč ta postelnina. Meni je tudi in bom en komplet tudi jst tuki naročila. Ostalo bom pa mal pokombinirala oz mi bo mama kej skupi zašila, k mam cel kup rjuh še nezarobljenih... Ker BC in Pikapolonica majo full dražje kot tuki.

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
3.11.2008 12:37:19   
Čebel@
sunny........tistle je pol ceneje kot v BC-tam dobiš 5 delno za 80evrov.........a majo pa samo za posteljice ne pa tud za zibke??

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
3.11.2008 12:43:51   
sunny24
majchy, Ne bi vedla. Veš kaj, najbujše, da jih kar pokličeš in vprašaš. Lahko da naredijo tudi kaj po naročilu. Sej vprašat ni greh, ne? user posted image

A na to stran si že pogledala? http://www.zibka.com/si/produkti/zibke/

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
3.11.2008 12:44:23   
petrap
sunny - saj jaz si bom tud sam eno zbrala...sam ne vem kolk delno...se morm še odločit...je pa res veliko ceneje kot v drugih trgovinah

majchy - mislm, da majo samo za posteljice...mogoče pa če pokličeš pa jih kontaktiraš, lahko še kaj zrihtaš da ti naredijo po meri...probaj...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
3.11.2008 12:44:44   
Čebel@
no sem klicala in zaenkrat za zibke nimajo bojo pa v roku nekaj mesecev tudi to imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image verjetno bom pa naročila še en kompletek za posletljico(brez obrobe in baldahinčka)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
3.11.2008 13:08:11   
Vesnozaver
2. SREČANJE TREBUŠČARK

Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan

1. birdy, Neli, Klemen
2. Brkn83
3. Katjuša in Florjan
4.
2. SREČANJE TREBUŠČARK

Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan

1. birdy, Neli, Klemen
2. Brkn83
 3. Katjuša in Florjan
4. Vesnozaver + mozek
Vse ki se želite udeležiti srečanja vas prosim, da se daste na seznam same, da slučajno katere ne spregledam. Aja tiste, ki ste za v soboto pa napišite kdaj vam bolj ustreza dopoldan ali popoldan.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
3.11.2008 13:11:47   
Vesnozaver
kuku,

sem malo zmesala seznam....no saj se vidi, v soboto sem dodala.

Zunaj sije soncek, nimam delodisa, pa ogromno dela....user posted image  

da se malo nasmejite pa tole:

Davne 1955. godine štampan je priručnik za žene nazvan “Kućna ekonomija”. Slijedi nekoliko savjeta za žene iz priručnika “Kućna ekonomija”, starih samo 50 godina:
Pripremite večeru na vrijeme. Večeru planirajte ujutro, ili čak prethodnog dana, kako bi vašeg supruga dočekao ukusan obrok kad se vrati s posla. Tako ćete mu dati do znanja da ste mislili na njega dok je on radio, ali i da se brinete za njegove potrebe. Većina muškaraca je gladna kad se vrate s posla, a pripremanjem njemu omiljenog jela ispunit ćete mu potrebu za toplom dobrodošlicom. Pripremite se za njega Odmorite se 15 minuta prije njegovog dolaska kući, tako ćete biti osvježeni kada on dođe. Popravite šminku, stavite vrpcu u kosu i izgledajte svježe. Vas suprug je proveo puno vremena s ljudima umornima od posla. Budite zanimljiva i vesela za njega. Njegov dan je bio dosadan i treba mu malo zabave, a dio vaših dužnosti je da se pobrinete za to. Smanjite razinu buke .Kad se vaš suprug vrati s posla, isključite sve kućanske aparate i potaknite djecu da se i ona utišaju. Budite sretni sto ga vidite. Toplo mu se nasmijte i pokažite iskrenu želju da mu udovoljite. Poslušajte ga iako mu možda morate reći puno toga, nemojte to učiniti neposredno nakon njegovog dolaska kući. Neka on prvo govori, on sigurno ima važnije stvari na umu od vas. Ne ometajte ga. Ne žalite se ako vas muž dođe kući kasno navečer ili ako želi otići van na večeru bez vas. Umjesto prigovaranja, pokušajte razumjeti pod kolikim je on pritiskom zbog posla. Kad je kod kuće, sigurno se želi odmoriti i opustiti. I na kraju,ne postavljajte mu nepotrebna pitanja i ne sumnjajte u njegovu sposobnost prosuđivanje ili integritet. Ne zaboravite da je on gospodar u kući i kao takav će uvijek provoditi svoju volju, pošteno i pravedno.
I zapamtite, dobra žena zna gdje joj je mjesto. 

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
3.11.2008 13:12:39   
Vesnozaver
uf se nekaj takih, pa bomo takoj na 200-tkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
3.11.2008 13:24:16   
petrap
joj zdajle sem tolk vesela...sem mislila, da so mi že izbrisali temo za diplomo...pa sem zdaj mojga mentorja kontaktirala...pa je reku naj mu kar osnutek pošljem...sem se že ustrašila, da delam za brezveze...user posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3889
3.11.2008 13:26:49   
cati
Pozdravljene user posted image

Samo na hitro da vas pozdravim. Kako je pasal ta podalšan vikend no saj men je tko vseeno ker sem z službo za leto in še malo končalauser posted image

Vas preberem za nazaj ker sedaj 2 dni nisem nič.

Neposredna povezava do sporočila: 3890
3.11.2008 13:32:13   
brkn83
2. SREČANJE TREBUŠČARK

Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan

1. birdy, Neli, Klemen
2. Brkn83
3. Katjuša in Florjan
4. Vesnozaver + mozek

Neposredna povezava do sporočila: 3891
3.11.2008 13:32:35   
Čebel@
petrap........še dober da niso zbrisaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  valda da te kar malo stisne če najprej pomisliš da si nekaj delal za prazen nič.........no sem vesela da je user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
3.11.2008 13:33:54   
brkn83
vesnozaver - dej mi prosim javi kdaj v soboto ti bolj odgovarja. (dopoldan al popoldan).

petrap - vidim, da si ful pridna z diplomsko nalogo.user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
3.11.2008 13:35:32   
Ajvy
dan....

MAjchy..super za pico...sej je res..ko se ti nekaj tak zalušta enostavno moraš it user posted image user posted image
Čestitke za zvezdico user posted image user posted image  čveka user posted image user posted image user posted image

Glen...Lin je bila pa res dolginka user posted image user posted image

Balonchy...ti nas enostavno preveč razvajaš.....

Deja,,,,to pa je super nakup user posted image user posted image user posted image  še dobr da si šla do prodajalke user posted image user posted image

KOlumbo....ti si pa čist vedno naspidirana....
Čestitke za sorodnika user posted image user posted image user posted image user posted image
HVALA ker si me spomnila na vlogo user posted image user posted image user posted image
Drugače...če te smem potolažit...tudi moja žlahta - en del- je čudn...ne morem verjet, da nas vežejo družinske vezi....

petrap....super za beljenje.....kolk si pridna....user posted image user posted image user posted image

reckova...super za nakup user posted image user posted image

KAtjuša..super za nakupuser posted image user posted image

Sunny....a mi lahko malo več poveš o tej posteljnini...a je tak bolj mehka na otip...ker edina stvar k me slrbi, k je ne morem pošlatat...jst pa vse stvari na ta način kupujemuser posted image  jep a bistveno ceneje od onih v trgovini....

CAti.....JJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
Konec službiceuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
3.11.2008 13:36:37   
petrap
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

vesnozaver - dej mi prosim javi kdaj v soboto ti bolj odgovarja. (dopoldan al popoldan).

ja zdaj se nekaj trudim, od kar vas berem...pa ste vse pridne, pa je res škoda, da še jaz mal ne stisnem, pa da končam tale fax pred porodom...al pa vsaj naredim večino dela...bom pol lahko še bolj brezskrbno uživala v materinstvu...user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
3.11.2008 13:37:37   
Ajvy

2. SREČANJE TREBUŠČARK

Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan

1. birdy, Neli, Klemen
2. Brkn83
3. Katjuša in Florjan
4. Vesnozaver + mozek
5. Ajvy.....če me bo htela katera LJ vzet v avto user posted image  
   ( sem oprana, oblečena v sveže oprane cunje, cepljena in mirna po karakterju )

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
3.11.2008 13:48:28   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

dan....

MAjchy..super za pico...sej je res..ko se ti nekaj tak zalušta enostavno moraš it user posted image user posted image
Čestitke za zvezdico user posted image user posted image  čveka user posted image user posted image user posted image

dan!!! hvala za čvekouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  te lovimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
3.11.2008 13:49:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrap

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

ja zdaj se nekaj trudim, od kar vas berem...pa ste vse pridne, pa je res škoda, da še jaz mal ne stisnem, pa da končam tale fax pred porodom...al pa vsaj naredim večino dela...bom pol lahko še bolj brezskrbno uživala v materinstvu...user posted image

se splača da sitnarimo tuki gor s temi šolamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
3.11.2008 13:50:31   
Vesnozaver
brkn: bolj mi ustreza dopoldan.
ajvy tako lep opis, da bi te kar vzela zraven če ne bi šla iz mbuser posted image  če potrebuje prevoz katera iz mb, pri nas je se plac!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
3.11.2008 13:52:14   
Deja
2. SREČANJE TREBUŠČARK

Prijavljene:

1. BRKN83
2. Katjuša in Florjan

1. birdy, Neli, Klemen
2. Brkn83
3. Katjuša in Florjan
4. Vesnozaver + mozek
5. Ajvy.....če me bo htela katera LJ vzet v avto
( sem oprana, oblečena v sveže oprane cunje, cepljena in mirna po karakterju )
6. Deja + možek (če bo dobil prosto)

Aja sem pozabila vprašat - kje v Celju pa bi se naj dobile?

< Sporočilo je popravil Deja -- 3.11.2008 13:53:34 >

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?