|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 2.del...
3.11.2008 14:03:53   
sunny24
Ajvy, ne vem, kaka je na otip ta postelnina, ampak kar sem tuki na RR brala, jo full hvalijo in pravjo, da je boljše od tiste, ki jo kupiš v BC. Jst bom to naročila enkrat decembra al pa januarja.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
3.11.2008 14:04:17   
brkn83
zdej vidim, da nas je veliko več za v soboto kot pa v petek. Prosim, da bi se dogovorile še za uro (oziroma napišite vsaj dopoldan ali popoldan).

Verjetn bi se dobile kr v hotelu Evropa. Če pa ima katera kak drug predlog pa še tolk boljš. Namreč tu v kavarni hotela Evropa je urejen tudi otroški kotiček, kjer se lahk otroci igrajo. Pa tudi prostora je kr veliko. Nekako bom pa vidla tudi koliko nas sploh bo. Bom pa v sredo rezervirala, da slučajno ne bo potem premalo prostora.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
3.11.2008 14:32:18   
Čebel@
in vse tiho je bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
3.11.2008 14:35:46   
Katjusa
mojmu možeku bodo pa malo plačo dvignal ker so ful zadovoljni z njimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je sicer še na poskusni dobi sam je prišel šef k njemu in mu reku da mu bo plačo dvignu (okol 40€ mesečno) ker mu fino gre in ker so zadovoljniuser posted image user posted image user posted image sem ful vesela tak da drug mesec bomo bogatejši za 40€user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
3.11.2008 14:37:40   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

mojmu možeku bodo pa malo plačo dvignal ker so ful zadovoljni z njimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je sicer še na poskusni dobi sam je prišel šef k njemu in mu reku da mu bo plačo dvignu (okol 40€ mesečno) ker mu fino gre in ker so zadovoljniuser posted image user posted image user posted image sem ful vesela tak da drug mesec bomo bogatejši za 40€user posted image user posted image user posted image user posted image
iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak evro pride prav sploh zdej ko bosta imela večjo družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
3.11.2008 14:37:53   
reckova
Ena me je spraševala o posteljnini iz Ikee (mogoče Brkin83)....imajo full.Najboljše, da si na internetu pogledaš kaj in koliko stane. Otroških sobic imajo full, prav tako vse ostale stvari.
No, jaz sem kupila isti kompletek kot ga ima Katjuša na sliki. Mater bojo naši otročki sexiuser posted image user posted image .
Lp

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
3.11.2008 14:41:47   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: reckova
No, jaz sem kupila isti kompletek kot ga ima Katjuša na sliki. Mater bojo naši otročki sexiuser posted image user posted image .

če naju bodo skupaj dobili bodo misli da sta dvojčkauser posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem zadnič kupla v ikei rjuhice 2 za 5€ pa so superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
3.11.2008 14:46:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vsak evro pride prav sploh zdej ko bosta imela večjo družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja res je tud če bi sam 5€ dvignal bi bla vesela ker res vse prav prideuser posted image user posted image user posted image že tk se nam ful pozna prej je mel plače s potnimi in malico govorim okol 550€ zdej ima skoraj 1100 tak da že tu s epozna no zdej bo pa še 40 zraven..... eno leto se bomo prav fino živel k bom še kst mela porodniško (170€) k zdej nimam nič pol pa tud upam na kako službo tak da počasi upam da bomo zlezli mal na zeleno vejo....

zdej sem si pa mal oblekce za bebo zložla in sem ugotovila da mam samo 1 body na preklop tak da to bomo res še mogl kupit vse ostalo pa mamo dost in ne bom nič več novega kupovala.... vsaj upam da bom zdržala..... imam že tega dost pa še eno veliko vrečo stvari mam pri mojmu doma tak da še tist si sme prpelem pa lahko dvojčka oblačimuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu za dobre ljudi k so nam tok stvari podaril že pri Florjanuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
3.11.2008 14:55:03   
brkn83
reckova- hvala za odgovor.

katjuša- to pa res nisi velik dala za rjuhi. ker pri nam so ful drage, pa še težko jih kupiš, ker jih ni povsod za dobit.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
3.11.2008 14:57:07   
Čebel@
katuša.........vem kako je ko živiš samo z eno plačo...........sigurno boste zlezli na zeleno vejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz tudi še čakam eno "pošilko" mini cunjic da bom vidla kaj je treba dokupit

midva bova šla pa verjetno ta mesec v celovec v ikeo pa bom mogla še tam malo zapravljatiuser posted image user posted image user posted image user posted image je bilo rečeno da je v celovcu tudi toys a neuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
3.11.2008 14:59:42   
Balonchy
Hello čvekice...

Naj vam povem, da smo pr naši bajti bogatejši za voziček user posted image user posted image
Ekola, zdej sem pa mirna user posted image ...

Nabavli smo pa:
vozek + košaro + jajček

Mal pokomentireje kaj se vam zdi??? user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
3.11.2008 15:03:42   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Hello čvekice...

Naj vam povem, da smo pr naši bajti bogatejši za voziček user posted image user posted image

Nabavli smo pa:
vozek + košaro + jajček

super nakupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image meni je zelo ušečuser posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
3.11.2008 15:12:09   
petrap

Hello čvekice...

Nabavli smo pa:
vozek + košaro + jajček

Meni se zdi super user posted image user posted image user posted image user posted image ...najbol pomembno je, da sta vidva zadovolna,....jaz grem pa zdaj že kar domou...lep dan še naprej...možno da se vam še kaj javim, ker morm popoldne pisat osnutek za diplomo, da bom lahko jutri poslala mentorju...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
3.11.2008 15:14:33   
Katjusa

to ste pa res bogatejši..... zgleda ful modernouser posted image user posted image user posted image user posted image a takega črnega ste kupli?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
3.11.2008 15:14:59   
Čebel@
petrap......lep dan in varno pot domov........pa pridno deli diplomouser posted image .....pa pa

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
3.11.2008 15:16:11   
brkn83
balonchy - super nakup user posted image user posted image user posted image . Res ste že bili pridni, no nas še vse to čaka.

petrap - lepo pot domov, potem pa le pridno piši za diplomo.user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
3.11.2008 15:16:44   
sunny24
Balonchy, bravo za nakup vozička! user posted image user posted image user posted image   A to si kupla pri nas? Ker sem zadnjič vidla, da si spraševala zatrgovine na Hrvaškem...

Katjusa, res lepo, da so tvojemu dvignli plačo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrap)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
3.11.2008 15:20:13   
Balonchy
Petrap, lepo se vozi domov in fajn piši diplomo (joj, dobra si... in predvsem pridna! - men se ne bi dalo user posted image ) user posted image user posted image user posted image

Katjuša - ja... športni del je črno srebrno siv...

majchy - kdaj greš v Celovec??? Midva se odpravljava ta mesec v Graz...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
3.11.2008 15:20:27   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

petrap......lep dan in varno pot domov........pa pridno deli diplomouser posted image .....pa pa

se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
3.11.2008 15:21:53   
Balonchy
Sunny - kupla sva nA HRvaškem... ups.. črke

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
3.11.2008 15:22:30   
Katjusa
punce počasi bomo imele pa vse pripravljeno.... od začčetka sem si rekla pred decembrom ne bom nič evo pa mam že vse skoraj na kupu sma kozmetike še neki rabim k s florjanom ne uporabljamo več veliko.... pa bodije ostalo pa že vse mamuser posted image user posted image user posted image user posted image pa tak je luštno za bebo kupovatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
3.11.2008 15:22:54   
Katjusa

in kok sta prešparala?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
3.11.2008 15:23:19   
Shuka

Balonchy - super nakup, verjetno sta še davek dobila nazaj, pa a je bilo kaj ceneje kot pri nas?
No cena ni toliko važna, važno je da sta dobila kar sta hotelauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
3.11.2008 15:24:10   
Balonchy

punce počasi bomo imele pa vse pripravljeno.... od začčetka sem si rekla pred decembrom ne bom nič evo pa mam že vse skoraj na kupu sma kozmetike še neki rabim k s florjanom ne uporabljamo več veliko.... pa bodije ostalo pa že vse mamuser posted image user posted image user posted image user posted image pa tak je luštno za bebo kupovatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Katjuša - midva nimava še čisto nič pripravljeno razen parih cotk in zdej vozička!!! user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
3.11.2008 15:24:49   
Shuka

Joj jaz še nič nimam, ne vem kje naj začnemuser posted image

Vem, da bi morala na začetku a kaj ko šele decembra dobim stvari od prijateljic pol bom šele vedela kaj je treba še dokupiti, prej pa nima smisla, se bom pa zdej novembra bolj ukvarjala,....... ma se bom že s čimuser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?