Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 10:44:05
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo........dober tek midva bova šla konec tedna ker imam jaz danes in jutri šolo pa še delavce doma v sredo pa začneva z MŠ
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 10:45:12
|
|
|
|
Maksi1
|
Dobro jutro. Najprej hvala za kavico in rogljiček, potem vso srečo puncam na današnjem pregledu. Za vse vas pa en lep dan želim.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 10:54:05
|
|
|
|
Shuka
|
Daaaan sonosečkice, dons je spet en lep dan, kot včeraj. Kako ste?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 10:56:09
|
|
|
|
petrap
|
Ojla...spet delovni teden...preden imam prvi razgovor, se vam še na hitro javim... AVTO - tudi midva imava 2 - Megane karavan, pa Punto...tko,da se bomo več ali manj vozili s karavanom...Puntota bomo pa najbrž itak skenslal, ker bo moj dobil službeni kombi...bomo videli kako bo AJVY - grozne sanje, saj imam jaz tud kake podobne, sam ne bi pisala o tem, ker sem lih dobro pozabila... DIAMANTINA - boga si... ..sem prou žalostna in srce me boli, ko tole berem...a se res ne da nč pogovorit s tvojim?? ...Maksi ti je zelo dobro svetovala.... TANCI - super za žur...jaz tud tko rada plešem, da...se ne da povedat... Osatle ne bit hude, sam sem napisala sam kar sem se spomnila...tile prazniki so ekspresno minili...se morm pa pohvalit, da sem pobelila spalnico, tako da imam danes generalno čiščenje spalnice
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 10:57:38
|
|
|
|
reckova
|
Hej! tudi jaz se pridružujem nakupom iz hoferja. Sem kupila kombinizon (rdeč), en kompletek (bež z rdečimi črtami), nogavičke (modre in bež) in še cena je bila ful dobra (21eur) za vse. In seveda da je bila gužva ampak so imeli ful stvari pa sva se pogovarjale z eno gospo in mi je rekla da kupuje za enega fantka, ki se je rodil 3 mesece prehitro in je ob rojstvu tehtal 500 g pa 3 mesece je moral biti v inkubatorju----mi je kar tema prišla pred oči. Samo sem bila full vesela ko je rekla da je mali ok in da je res pravi borec. Kake zgodbe ha. No, zdaj pa čakamo atija da pride iz službe da mu pokažemo stvari. Sobico sva si nagledala in izbrala v Ikei in verjetno bova po nekaj šla že ta teden, ker nama glih vinjeta še velja. Sva pa v četrtek kupila že v Ikei lučko in zavese in mama si je nagledala odejice, posteljnino in.....100 ostalih stvari. Evo, zdaj pa grem malo čistit (spet ). Aja pa pri kombinizonu je dobro to, da lahko ima nogice zunaj ali pa zavihaš gor nekaj pa so na toplem. Tak za info, če bo katera hotela vedet. Lp
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:11:38
|
|
|
|
Čebel@
|
kok ste vse neki pridne........vas samo berem ker si na računalnik pišem interpretacije za slovo in samo malo kukam na rr
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2008 11:19:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:20:47
|
|
|
|
petrap
|
majchy - jaz nism nč kaj pridna ..pač sem v službi in delam sam tisto kar je najbolj nujno...pridna si ti, ker ves čas delaš neki za šolo...če mi bo danes kaj časa ostalo, bom tud jaz mal za diplomo brala...morm....ker bi res rada diplomirala čimprej
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:27:17
|
|
|
|
boma2
|
en lep sončen dan vam želim... Upam, da ga boste izkoristile... :) Jutri bo baje spet dež ... :( Ja jaz za dojenčka nisem še nič kupovala in bom začela šele januarja, ko bom imela dopust... :) Vidim, da je majchy23.. zelo pridna ima že 4 zvezdice... :) no mal vas brem zdaj pa nazaj na delo... :)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:27:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrap majchy - jaz nism nč kaj pridna ..pač sem v službi in delam sam tisto kar je najbolj nujno...pridna si ti, ker ves čas delaš neki za šolo...če mi bo danes kaj časa ostalo, bom tud jaz mal za diplomo brala...morm....ker bi res rada diplomirala čimprej valda si pridna-imaš razgovore predlagam ko vse naredimo šolo do konca(jaz,ti,brkn,birdy..) da se dobimo in to zalijemo z otroškim šampanjcem rabimo eno motivacijo da bomo do konca tole sfogale
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:28:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Vidim, da je majchy23.. zelo pridna ima že 4 zvezdice... :) dan!!!! ja sem čveka na kvadrat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:29:24
|
|
|
|
brkn83
|
pozdravljene. Danes je res zopet ful lep sončen dan. Sem že bila sedaj malo zunaj, zdej pa morem še kej noter postoriti. Drugače pa upam, da nama ta teden ali pa naslednji teden pridejo zmontirati strešna okna. Reckova - glede na to, da sta vidva bila v Ikeei, me zanima ali si našla otroško posteljnino (prešito odejo in vzglavnik ter prevleko) - ono za otroško postlo 120x60 ali pa 140x70, ter kakšne so cene. Namreč vem, da se pri njih splača kupiti otroške rjuhe za take postle. Aja pa še to a imajo zdej kej otroških sob razstavljenih, ker namreč ko sva bila midva nazadnje gor, to je bilo spomladi so v prvem nadstropju prenavljali.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.11.2008 11:32:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:33:04
|
|
|
|
boma2
|
DIAMANTINA - boga ... si boga.... Ampak pogovori se s svojim, če vidiš da ne gre pojdi domov... Bolje prej kot kasneje.. Zdaj ne smeš biti nervozna, ker si in je to slabo za ... Tako, da se pogovori in če ne gre pojdi.. Ko pride otrok bo še več nestrpnosti, če se že zdaj skoz kregata... : Držim pesti zate, da se pogovorita.... Kajti kmalu boste družinica....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:34:27
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Vidim, da je majchy23.. zelo pridna ima že 4 zvezdice... :) dan!!!! ja sem čveka na kvadrat Kako si pa kaj drugače? Moje delo je zdaj sproščeno je že skoraj vse na starih tirih,.... Zdaj pa počasi izberem sedežno in dnevno... Potem pa hitro še za dojenčka pa bo... :)
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:40:52
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: boma2 Vidim, da je majchy23.. zelo pridna ima že 4 zvezdice... :) dan!!!! ja sem čveka na kvadrat Kako si pa kaj drugače? Moje delo je zdaj sproščeno je že skoraj vse na starih tirih,.... Zdaj pa počasi izberem sedežno in dnevno... Potem pa hitro še za dojenčka pa bo... :) načeloma sem super(počutje pa to) drgač pa zaposlena da se ven ne vidim.....sej pravim-danes pišemo slovenščino,drug teden matematiko,umes greva na sejem gledat za stopnice pa kopalnico pa to......sploh mi ne sfoga da b šla kej za kupit......bom en dan šla do pikapolonice k majo cenejšo posteljnino za zibko kt v BC......v sredi greva v MŠ,potem imam pregled cukra,pa zobarja. ..................november bo mmimo kot bi tja pogledov
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:43:40
|
|
|
|
Deja
|
Kajusa - sej verjetno si že sama bila v Hoferju... pa vseen... na kombinezončku se na rokicah in na nogicah tak eno blago preobrne in je pol zaprto - ker če se ne bi dalo zapreti- jaz ne bi kupila.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:46:11
|
|
|
|
petrap
|
majchy si pa res polno zaposlena...jaz mam pa danes še en razgovor, jutri še 4, če ne bo katera odpovedala...pol pa morm kaj za diplomo narest do konca tedna...doma morm mal pospravit - danes spalnico, tekom tedna pa še generalno kuhinjo... ma komaj čakam spet pregled...mam šele danes 14 dni, tko da je še velik časa do takrat, dobro da vsaj naša štručka tko vneto brca, da vem da vem da je še notr in je okej...upam...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:47:56
|
|
|
|
Maksi1
|
Majchy - tudi meni se zdi, da bo november šel hitro okoli. A ti si že preverila cene od posteljnine. Pridna.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:52:16
|
|
|
|
Čebel@
|
petrap.........jaz imam pregled šele 2.12..........to je pa še cel mesec maksi..........ja BC ima po 80 evrov,pikapolonica pa po 60 evrčkov.........samo to je za zibko-jaz za postljico že imam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 11:56:29
|
|
|
|
petrap
|
men bo pa postelnino za zibiko naredila mami, sam za postelco bom mogla pa kupit...a mogoče kera ve, kolk so pa kaj cene za to?
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 12:07:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Deja Kajusa - sej verjetno si že sama bila v Hoferju... pa vseen... na kombinezončku se na rokicah in na nogicah tak eno blago preobrne in je pol zaprto - ker če se ne bi dalo zapreti- jaz ne bi kupila. evo mene iz Hoferja ja sem vidla kombinezonček sam ga nisem kupla se mi zdi mal velik pa na rokicah sem opazla da se zapre na nogicah pa nisem verjetno ga pa sploh ne bom kupla če bo mrzlo bo že dragi šel kej kupit drgač mam pa tak plan oblečt ene žabice body dolg rokav mogoče tale kompletek pa še tak volnen pajac lahko dam povrhu in pol mam za lupinco tako dekico da bo res čist zavit tak da če ne bo -15 sploh ne bom kupovala kombinezončka sem pa kupla ene hlačne nogavičke in en kompletek ker s emi zdi 8€ ful poceni za pajacka in polek jaknca na kapuco.... sem pa vzela v bež rdeči barvi ker modrega niso mel niti mi ni tok všeč čeprav vem da bomo mel fantka mislim da se mu bo to čist pasalo Glen tele povezave so pa zate http://shrani.si/f/Z/Rq/Q4InZIA/img1635.jpg http://shrani.si/f/1t/cz/4SkC0e67/1/img1634.jpg
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 3.11.2008 12:10:59 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 12:07:04
|
|
|
|
Maksi1
|
Petrap - ne, žal ne vem za cene posteljic. Jaz bom imela košaro in posteljico. Glih pred prazniki sem dobila po meri narejen jogi za to košaro (ovalen). Posteljico pa mi je podarila ena teta. Problem je, ker je 130*60, ker pomeni, da ni standardna mera za jogi. Verjetno bom kupila 120 za 60 in potem na koncu dodala kakšno gumi peno. Majchy - 20 evrov pa se res pozna. Bom tudi jaz šla v Pikapolonico pogledat. Deja - mami mi je pravkar iz Hoferja prinesla kombinezonček rdeče barve. Mi je močno všeč. Hvala za včerajšnji namig.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 12:10:51
|
|
|
|
sunny24
|
Dan! Sonček je...JUPI!!!! Naša bejba je bla prej prov divja, pol me je pa kar pokonci dvignlo, ko me je krč istočasno v obe nogi v meča...Sam full fajn, ko je takoj popustilo. Bom mogla tudi jst kak magnezij nabavit... Katjusa, morm poklicat h mojim, če je pršlo...Sem ti dala star naslov, ker tuki nimamo nič na kaslcu napisano...Sam je pa Florjan res full priden, da tko že ve kake črke! majchy, držimo pestke, da bo šla slovenščina lepo skozi! Pol pa takoj sporoči, kako je šlo! Deja in reckova, bravo za nakupe! Full je lep uni kompletek! petrap, bolj poceni postelniana za postlco je tuki http://www.galeb.eu/ Mal sm šnofala po ostalih temah in jo punce full hvalijo. kolumbo, ti se pa res neki skrivaš! Lepo, da si pršla pogledat kaj dogaja tuki! Pa čestitke za prjatlčka od tvojega sineka...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 2.del... 3.11.2008 12:12:38
|
|
|
|
brkn83
|
2. SREČANJE TREBUŠČARK KDAJ: Petek 7.11.08 OB 17.30 KJE: CELJE Prijavljene: 1. BRKN83 2. Katjuša in Florjan ????? prideta, a ne? 3. ......................... KDAJ: sobota, 8.11. 1. birdy, Neli, Klemen 2. Brkn83 Vse ki se želite udeležiti srečanja vas prosim, da se daste na seznam same, da slučajno katere ne spregledam. Aja tiste, ki ste za v soboto pa napišite kdaj vam bolj ustreza dopoldan ali popoldan. Pa dejte mal pohitet, kajti petek oz. sobota bo kmalu.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?