|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
3.11.2008 10:07:09   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7

Men tut, moj mulček bo takrat star 6user posted image user posted image user posted image .
Itak navijam za vse nas!!!! Sam unih navijalnih smeškov s cofki ne najdem....user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  pol je pa res taprav datum za test user posted image

Larica helou user posted image  Kako si mi ti?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 376
3.11.2008 10:08:00   
gigi1
Šukica srce še tebi enga objemčka user posted image

Zdej moram pa kruh služit user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 377
3.11.2008 10:11:13   
womanpolice
NETKA34... Opravičilo sprejeto, ampak je res blo slišat tko... pa tisti trije klicaji na koncu... No, sam da sva razčistili. user posted image user posted image

ŽELVICA99 Ja, kaj pa vem.. vgnezdili ali ne... Ne upam niti na sprehod, da si neb očitala v primeru negativnega rezultata... Da bom lahk si rekla, da sem naredila vse kar je bilo v moji moči. Niti v službo ne grem. No, kar je pri moji službi kr samoumevno, da si tega ne morm privoščit, glede na to, da nikdar ne vemo kaj nas  čaka (al bomo napadeni, al bomo morali za kom teči, itd.); je kr boljše, da sm doma

GIGI1... Živjo! Ti kr zavidam, da lahk greš v službo... se vsaj zamotiš z delom.

PUNCE IN FANTA... Danes se je zgodil čudež. Ne, ne... ne še tisti čudež, da bi ugledala user posted image (upam, da tudi touser posted image user posted image user posted image ). Dans me je klicala tajnica odvetnika, da je po 4 letih in pol od vložene tožbe KONČNO razpisana prva obravnava. Resnično upam, da tožbo dobim, in da ne bodo zmagale laži.

hm.. kaj pa bom dans počela? ne vem.. ni blo nč nasvetov, za katere sm prosila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , torej ostane še vedno tv in gobelin...user posted image

Zaenkrat naj bo to to... grem se najest , potem pa vstavit utropizdoran in v horizontalo...

se tipkamo kasneje....

LEP DAN VSEM!!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 378
3.11.2008 10:24:28   
Abra
Lara, malo sem lena postala za rr, sem pa še vedno tuki user posted image je tko lepo vreme, da je škoda sedet za čarunalnikom. Samo za bolj nujne zadeve user posted image Kako si ti?
Gigi, v službi bo čas do testa najhitreje minil, samo ne pretiravat user posted image
WP, ti pa ne pretiravaj z ležanjem, tudi to ni ok. Če bi spontano zanosila, ne bi ziher nič počivala. Kak sprehod ti bo samo koristil, je res škoda zamudit tako vreme. Jaz sem med "trepetanjem" šla vsak dan na en dolg sprehod 1-2 uri. Malo si moraš telo prekrvavit user posted image tisto ležanje je za prve tri dni, zdaj pa kar v akcijo, pa še čas bo hitreje minil. user posted image
Jazz, prometrium se jemlje do 12. tedna, jaz ga še kar, ker moja G pravi da ne škodi ... ga bom do 34. tedna ... jaa, sem ga že sita user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 379
3.11.2008 10:35:37   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Šukica srce še tebi enga objemčka user posted image

Zdej moram pa kruh služit user posted image
Lubika moja enakouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 380
3.11.2008 10:37:15   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Šukica ali pa Mismis katera pač rihta seznam pa naj doda tam spodaj, ko bo imela čas, da dobim 12.11.  Gonal ali pa Menopur seveda če bo na UZ vse  ok. A sem si prav zapolnila Šuki, druga barva in odebeljeno.

MA super si to naredila, zelo pohvalnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 381
3.11.2008 10:37:26   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Punce, dejte mi povedat, kaj naj delam - saj vem, da ste kateri že - očitno imam mal hiperstimulacije. Meni se sicer ni zdelo, a očitno, ker imam povečane jajčnike in tekočino v trebušni votlini. Pintarjeva mi je dala aspirin 100 za jemat in če bi bile hude bolečine, pridet nazaj. Drugega ni nič rekla.
Se silim pit, boli me pa neki glih ne, razen levi jajčnik me špika, boli, tko kot pred ovulacijo. to kej nevarno za mojga otročka????
Ne razumem zakaj ti je dala aspirin 100, ko pa se je tvoj pikec že vgnezdil, ponavadi se daje aspirin kot pomoč pri vgnezditvi za prekrvavitev maternice, potem se ga ne priporoča več, no sicer pa vsak ginekolog ma svoje tehnike.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 382
3.11.2008 10:37:34   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

uf, jst do 14. dne ne bom zdržala.. čeprav me je SHUKA že okregala.. mislim, da ga bom delala 9. al pa 10. dan.
Nisem te okregala, sam hotla sem ti mal bl s strogim tonom napisat, da je včasih pri svežih zarodkih problemček v tem, da se majo daljši čas vgnezditi kot pri zmrznjenčkih in da je 9 ali 10 dan res še prezgodaj za test. Ker če ti bo pokazalo kot pri jazzz bo jok in stok, kar je razumljivo a morebiti čist preveč preuranjeno, zato si prihrani psihični napor se za 4 dni še malce zamoti s čim drugim in potem veselo na test. Pa občutek lahko vara, ker je želja prevelika in občutke si lahko z željo pričaraš.Upam, pa da je to to!
Seveda pa bomo navijali kot nori da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 383
3.11.2008 10:38:33   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Jazz, prometrium se jemlje do 12. tedna, jaz ga še kar, ker moja G pravi da ne škodi ... ga bom do 34. tedna ... jaa, sem ga že sita user posted image

user posted image user posted image jaz se še ne bom pritoževala, ker hb, da ima tako fino funkcijouser posted image . Jaz bom tud kar jemala, če bo tako rekel, če škodit ne more. Zoperno je edino to, ker se skoz nekaj ven cedi in imam občutek, kot da je prišla user posted image user posted image . Saj se bom navadila, sem že kar zredirala dve škatlici oz. tri. Saj ne vem. A dozo imaš pa isto, enega zvečer in enega zjutraj?

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 384
3.11.2008 10:41:02   
jazzz27
Wp se kar strinjam s šuki. Jaz sem ga sicer naredila zaradi krvavitve, drgač ga še nebi. Imam pa občutek, da je bila tekočina kriva za -! Ker sem se skoz nažlevala in sem šla tisti dan že vsaj 5krat prej lulat.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 385
3.11.2008 10:44:18   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: Abra

user posted image user posted image jaz se še ne bom pritoževala, ker hb, da ima tako fino funkcijouser posted image . Jaz bom tud kar jemala, če bo tako rekel, če škodit ne more. Zoperno je edino to, ker se skoz nekaj ven cedi in imam občutek, kot da je prišla user posted image user posted image . Saj se bom navadila, sem že kar zredirala dve škatlici oz. tri. Saj ne vem. A dozo imaš pa isto, enega zvečer in enega zjutraj?
Jest sem mislila, ko sem zanosila, no HB nam rabla vložkov vsaj 1 leto nosit, ja sej zarad teh izcedkov jih nisem niti nehala, ampak se ne pritožujem user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 386
3.11.2008 10:47:51   
Shuka
user posted image     user posted image       user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

Torek, 04.11.
Tina1 - UZ
Darja* - ET
anna1 - punkcija

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ

Četrtek, 06.11.
netka 34 - ET

Petek, 07.11.
obayifo - UZ
vijolica30 - UZ

Sreda, 12.11.
BEBII - pregled hormonov
Bumo - UZ pred postopkom
Shadow - UZ pred postopkom
Bambi75 - Gonal/menopur

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Ponedeljek, 03.11.
mojsonček - UZ

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS
Kicsi - UZ

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled
jazzz27 - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
dajamaja - NS

user posted image user posted image user posted image
OBJEMČKI
          user posted image   Miška73  user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Lana08 greje user posted image user posted image test 03.11.2008
Kalina greje user posted image user posted image test 03.11.2008 
zivalica greje user posted image user posted image test 05.11.2008
anci banci greje user posted image user posted image test 06.11.2008
womanpolice greje user posted image user posted image test 11.11.2008
n74 greje user posted image test 11.11.2008
 mlinčkota grejeta user posted image user posted image   test 12.11.2008
daisy
23 greje
user posted image test 12.11.2008
Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
Gigi greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
zofka7 greje user posted image user posted image
test 13.11.2008
mateja_goljev grejeuser posted image user posted image
test 15.11.2008

user posted image    user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image
user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • Daisy23 (PO, dr. Reš) 
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Serendipity (1. IVF, MB)
  • Citrončica (4. IVF)
  • Bumo (1. IVF, MB)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ)
  • UPČI (1. IVF)

• user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna) 
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)

• user posted image user posted image user posted image

sayuri 
       user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Anime  user posted image  user posted image , Mijavček  user posted image  user posted image

Hope2user posted image  user posted image , dakec user posted image user posted image , Koninauser posted image user posted image user posted image , Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30 user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image user posted image , Sonček85 user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image , Bozza user posted image , LaraLight user posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image , mojsončekuser posted image , martin6 user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Kalinauser posted image , Jazzz27 user posted image ,

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE NOVEMBER user posted image

user posted image   Lana08 (LJ)  

p.s. če se vam po silnem dolgem pisanju RR odloči, da vam ne sprejme napisanega in izpiše EROR ali kaj podobnega, samo kliknite na desni gumb na miški in kliknite NAZAJ, pa vam povrne vse napisano, to si potem skopirajte, zaprete okence, če je potrebno se še enkrat logirajte in ponovno odprete okence za odgovor, prilepite tekst, dodate smeške in voila, lahko oddate klobaso ki ste jo napisale.
    Izognile se boste stresu, ki pa v postopku ne sme biti prisoten.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 3.11.2008 10:50:01 >

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 387
    3.11.2008 10:53:51   
    Goldy
    shuka - pojma nimam zakaj aspirin 100, a kolikor sem gledala na netu so nekaterim tudi v bolnici dajali aspirin 100, ko so tam pristale zradi hiperstimulacije. Moji kolegici pa tudi, je sicer naravno zanosila, a za redčenje krvi, nekaj takšnega.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 388
    3.11.2008 10:53:53   
    bambi75

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Sapi - UZ
    mojsončekuser posted image - UZ
    user posted image

Tudi jaz navijam.

Lučka ja zgleda da imamo S Shadow in Bumo isti list in bomo nekje v razmaku dan ali dva ali pa celo na isti dan imele punkcijo. Sem zadnjič videla da je spisek skupine kar dolg.

Miska73 torej je user posted image  prišla. Ti grdoba grda . Upam da boš čimprej spet povsem v redu, sedaj pa se le pocartaj in izjoči, bo bolje. In pa en user posted image

Dobro jutro Blanči kak si kaj?

Gretka a ti si pa spet v nočnih in ne hodiš spat?

Bumo v MB so meni sami dvakrat predlagali narkozo, enkrat pa sem se lahko sama odločila.Ko so oni predlagali sem šla v narkozo, ko pa sem se sama odločala pa nisem bila. Tako da če ti slučajno ne bi omenili jim kar reči, razen če bi imela samo dva, tri folikle za spunktirat takrat niso najbolj navdušeni, da bi se odločali za narkozo.

Drugače pa pri meni je kar držalo, glede na predvidene datume, pa tudi razmaka je nekje največ dan ali dva glede na predvideno. Glede UZ pa ne drži povsem, ti dajo datum za naslednjega, ko si tam.

Gigi in Zofka naj bo 11.11. lep datum.

Šuki hvala za pohvalo user posted image . Kako kaj user posted image ? Sem malo pozabila al je nogometaš al gimnastičarka.

WP upam da ti čas čim hitreje mine s testeki pa še malo počakaj. Ko sem bila v 1. postopku je bila zraven mene ena, ki je dobila 9. dan izcedek pa je delala test pa je bil negativen. 10 dan je delala zjutraj ,rahla črtica, popoldan pa spet minus in tako tri dni. KO je šla na krvnega je imela beta hcg komaj 86 a se je na koncu, na srečo dobro končalo.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 389
    3.11.2008 10:55:29   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ja Gigi1, Mariborska sem. no, pol sem pa vsaj enkrat vesela, da nisem v pestolnici (pardon punce)user posted image
    No, bom pa pl vseeno navijala, da mi dajo narkozo. Jaz imam sicer predvideno punkcijo po 24.11.
    pa bomo vidli, kako bom kaj kmetovala. Mater, se mi vleče da groza. Kaj bom le počela tistih 14 dni, ko bom morala čakati na rezultateuser posted image  

Bumo, če imaš manj foliklov lahko greš tud v Mb na živo, pri večjem številu pa dajo splošno narkozo. Ponavadi maš punkcijo, ko folikli presežejo 21 mm. Ampak tud po narkozi lahko boli ko user posted image , dajo ti pa le analgin do ET. ET pa delajo 5. dan oziroma ena pri nas je imela tud 3. dan.

Horny Teddy

(odgovor članu Bumo)
    Neposredna povezava do sporočila: 390
    3.11.2008 10:55:48   
    Shuka

shuka - pojma nimam zakaj aspirin 100, a kolikor sem gledala na netu so nekaterim tudi v bolnici dajali aspirin 100, ko so tam pristale zradi hiperstimulacije. Moji kolegici pa tudi, je sicer naravno zanosila, a za redčenje krvi, nekaj takšnega.
    No sej, verjetno ginekologi več vedo kot jazuser posted image user posted image user posted image , ti le upoštevaj njihove nasvete in če se ti kaže na HS naj ti hitro mine, da začneš uživati v nosečnosti.user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 3.11.2008 10:56:01 >

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 391
    3.11.2008 10:59:04   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Šuki hvala za pohvalo user posted image . Kako kaj user posted image ? Sem malo pozabila al je nogometaš al gimnastičarka.

user posted image

Naš spiderman je še dvospolnik, mogoče bomo v četrtek izvedeli kaj jeuser posted image user posted image user posted image , zdele mi je mal slabo, ampak ker se sonček kaže bom šla mal na zrak da se zbrihtam.

vmes pa še Zarjo pozdravim in ji pošiljam user posted image

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 392
    3.11.2008 11:03:01   
    zarja1
    Shuki helov.......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 393
    3.11.2008 11:04:23   
    Goldy
    shuka - se trudimo, pa dokler poležavam doma itak gre user posted image , sicer me hoče še grlo bolet, mislim, a se ne damo!!!!!

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 394
    3.11.2008 11:04:55   
    Shuka

kako si modrooka moja lepotičkauser posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 395
    3.11.2008 11:05:31   
    Shuka

shuka - se trudimo, pa dokler poležavam doma itak gre user posted image , sicer me hoče še grlo bolet, mislim, a se ne damo!!!!!
    Tako se govori user posted image user posted image user posted image

Ne daj se zlatka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
    Neposredna povezava do sporočila: 396
    3.11.2008 11:19:39   
    anci banci
    dober dan dekleta :)
    pa še sončen je
    no moram vam povedat to da je firbec močnejši od razuma(to pa zato, ker sem sanjala to noč da se mi je prikazala user posted image user posted image )
    danes zjutraj sem naredila test baby check mini in v roku 2 minut se je obrvala tudi druga črtica...
    upam, da je to to, vendar bom počakala še do četrtka in naredila CB test in tudi krvni da mi potrdi če je to res

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 397
    3.11.2008 11:22:34   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

dober dan dekleta :)
    pa še sončen je
    no moram vam povedat to da je firbec močnejši od razuma(to pa zato, ker sem sanjala to noč da se mi je prikazala user posted image user posted image )
    danes zjutraj sem naredila test baby check mini in v roku 2 minut se je obrvala tudi druga črtica...
    upam, da je to to, vendar bom počakala še do četrtka in naredila CB test in tudi krvni da mi potrdi če je to res
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj bo v četrtek le še potrditev tega današnjegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
    Neposredna povezava do sporočila: 398
    3.11.2008 11:22:45   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

a lepotička, no mi bo še user posted image .......
    ja lubica moja...jaz sem ok, v groznem službenem tempu....malo še škilim k vam no...malo moram. Ti pa letiš na luftek? Saj prav....poljubček naši pikici ljubici.....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 399
    3.11.2008 11:29:19   
    Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

a lepotička, no mi bo še user posted image .......
    ja lubica moja...jaz sem ok, v groznem službenem tempu....malo še škilim k vam no...malo moram. Ti pa letiš na luftek? Saj prav....poljubček naši pikici ljubici.....

Naj te služba ne zgara preveč in poljubček tudi od naju user posted image

Ma sonček se pri nas nekaj kaže pa spet izgine pa se spet pokaže, no vsaj hladno ni več, pa sem rekla, bi skočila do prijateljice na čvek in pogledat njeno malo princesko. Pa da izkoristim te malenkostne sončne žarke, če jih jutri ne bo več.user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 400
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
    пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......