|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
2.11.2008 19:36:38   
Anonimen
ja, sem obljubila enkrat, da častim, ko naredim fax, najboljše, da še Frrrr in ostale počakam, da bo cenejeuser posted image user posted image user posted image
hec, obljubim, ko bom v službi, da se enkrat dobimo in eno rundo jaz častimuser posted image

drugače smo ok, Tinkara gre jutri v vrtec in upam, da ne bo takoj zbolelauser posted image
Zapiske sem že presortirala in pospravila, mi jih pa ful manjkauser posted image , no nekaj je še pri mojih, vsaj herbarij s tistimi 200 rožamiuser posted image  vem, da je tam. Sem nabrala ful listov za čečkat, tistih fotokopij z ene strani, pa jih nesem v vrtec, da lahko zjutraj malo čečkajo po teh listih........

Tinkara ima take izjave, da dol padeš
Je bila od mojih psica Gaja pri nas in se Tinkara skoz dere Gaja, Gaja, Gaja..........pa ji rečem, daj nehaj, si kot papiga, pa ona reče: GAJA NEHAJ, PAPIGA SI!, pa ji rečem, ne Gaja, ti si papiga, pa se obrne k psu in ji reče GLUPA SI.user posted image  Pa ji rečem, kje si pa to pobrala in ponovi za mano isto......potem grem ven iz sobe in ona Gaji še enkrat reče GLUPA SI......jo jaz pokličem, da naj si pride čevlje obut in po ene 5ih klicih pride in mi reče MAMI, ZDEJ JE PA DOST!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
2.11.2008 19:55:00   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

http://www.ringaraja.net/forum/m_3326851/mpage_1/key_/tm.htm#3326851

če katera kaj ve, še tukaj vprašam......

Frrrr in ostale, kako je zdaj za znižano plačilo vrtca in moje še ne plače, oz. če jaz ta teden podpišem pogodbo, ali jo moram dat že zdaj zraven pri vlogi ali potem, ko dobim prvo plačilno listo, katere podatke rabijo.....
js sm jim lani poleg vseh prilog mogla spisat še cel spis kakšne spremembe so bile v zadnjih dveh letih... je bilo toliko prilog, da se niso znašli user posted image lani sem se js oktobra zaposlila in sem priložila pogodbo o zaposlitvi, kjer je navedena tudi bruto plača. ker tudi letos še nisva standardna - lani nihče od naju ni bil zaposlen polnih 12 mesecev, mož letos februarja poln s.p. odprl, sem se kr do vrtca napotila in mi je povedala kaj priložim in kako izpolnim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
2.11.2008 19:59:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

ja, sem obljubila enkrat, da častim, ko naredim fax, najboljše, da še Frrrr in ostale počakam, da bo cenejeuser posted image user posted image user posted image
hec, obljubim, ko bom v službi, da se enkrat dobimo in eno rundo jaz častimuser posted image
si me pa naterala zdej... ja, sej bom pridna in se lotim diplome user posted image
drugače smo ok, Tinkara gre jutri v vrtec in upam, da ne bo takoj zbolelauser posted image   ne bo. zdrava bo!
Zapiske sem že presortirala in pospravila, mi jih pa ful manjkauser posted image , no nekaj je še pri mojih, vsaj herbarij s tistimi 200 rožamiuser posted image  vem, da je tam. Sem nabrala ful listov za čečkat, tistih fotokopij z ene strani, pa jih nesem v vrtec, da lahko zjutraj malo čečkajo po teh listih........

Tinkara ima take izjave, da dol padeš
Je bila od mojih psica Gaja pri nas in se Tinkara skoz dere Gaja, Gaja, Gaja..........pa ji rečem, daj nehaj, si kot papiga, pa ona reče: GAJA NEHAJ, PAPIGA SI!, pa ji rečem, ne Gaja, ti si papiga, pa se obrne k psu in ji reče GLUPA SI.user posted image  Pa ji rečem, kje si pa to pobrala in ponovi za mano isto......potem grem ven iz sobe in ona Gaji še enkrat reče GLUPA SI......jo jaz pokličem, da naj si pride čevlje obut in po ene 5ih klicih pride in mi reče MAMI, ZDEJ JE PA DOST!user posted image hihi. poberejo res vse ja. men je zdej mali, ko sva se v postelji crkljala in sem ga vprašala, če je kaj moj, mi je rekel ITAK user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 628
2.11.2008 20:03:23   
frrrr
mi izkoristili sonček.
ko smo prišli v lj (po poti sva se oba za Jašo naspala user posted image ), sta šla možek in Jaša vn, js sm pa doma na hitro razpakirala, dala perilo prat, perilo pobrala in pospravila posodo iz pomivalca... potem pa za njima na igrišče. na koncu smo pa še bli pridni in pospravili peskovnik pred hišo, pograbili in pometli listje... prišli domov, Jašo postrigli, se okopali... zdej pa večerja in spanje... če bo tako kot zadnja 2 večera, bo v roku 5ih minut spal.

HVALA tisti, ki je omenila, da mogoče otroka prepozno dajemo spat in zato tolk težko zaspi... sem upoštevala in ratuje.

nočko user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 629
2.11.2008 20:07:53   
frrrr
no, ne spi še... je govoril skoz KAKAL KAKAL in je mož šel preverit, da ni mogoče res kakal... pa stopi noter in ga vpraša: ali si kaka? mali pa NISI KAKAL, MOGOČE SI SAMO PRDNIL. RITO TREBA PREVIT. user posted image

včeraj zvečer pa meni reče, ko sem odhajala iz sobe: MAMICA, ATI DELATA SKOZ PRI RAČUNALNIKU. PRI BABICI, DOMA JAŠA SAM OKICE ZAPRE, ZASPI. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
2.11.2008 20:09:22   
piskot
cer.

zakuga dons ni unih dveh norcev na pop?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 21:21:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 632
2.11.2008 21:48:13   
Lu
sivkamivka če ti ni prepozno čez 10 dni. Pa a bi mi poslala ta link, da mal pogledam.

Sem pa danes full utrujena. Moj je zaprl videoteko in smo delali cel dan. Zdaj grem pa še mal prebrat za torkov izpit.

Pa čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 633
2.11.2008 22:05:15   
mis
Jaz tud poznam precej ljudi v Nemčiji. Ena bi sigurno naprej poslala. Pa link bi tud.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 634
2.11.2008 22:06:00   
mis
Mi v noricah, Neža še ne. Tina pa zaenkrat super prenaša. Noro razigrana in vesela je.

čau

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 635
   [Brisano sporočilo]
2.11.2008 22:42:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
2.11.2008 23:27:16   
frrrr
nekaj sličic zadnjih dni...

slikar Jaša
user posted image

njegovi izdelki:
user posted image
user posted image
user posted image
na tej tazadnji je rekel, da riše listke v gozdu... zato sem mogla napisat tudi naslov slike user posted image

pred spanjem:
user posted image

in današnje jesenske:
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 637
2.11.2008 23:29:55   
frrrr
na tazadnji fotki se vidi kako si je danes presekal ustnico... ni blo hudega, brez krvi, malo je jokal... je tulec z ovojnim papirjem uporabljal kot trobento in se je mau zaletel user posted image

zdej pa še položnice plačam in grem zares v mižale user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 638
3.11.2008 7:39:06   
sonček33
frrr - tvoj jaša je frajerček in pol

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 639
3.11.2008 8:11:41   
piskot
jutro.

sivkamivka ja itak, saj sem ze v 24 tednu. cutim tudi ze popadke user posted image .

frrr koliko casa pa potem se cistis?
aja, kater plastelin imate? tale lumpi tok razpada, da ga imam potem celo stanovanje. a ostali tud?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 8:45:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
3.11.2008 8:53:28   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

sivkamivka ja itak, saj sem ze v 24 tednu. cutim tudi ze popadke user posted image .

a si zdaj kaj prej začutila gibe? kaj pa s popadki narediš?  dihaš?

ne bi rekla, da sem gibe zacutila kaj prej, lahko pa da sem jih, pa nisem imela casa opazit. tale nosecnost je cist nekaj drugega kot je bila prva. v glavnem skoraj nimam casa mislit na to, da sem noseca user posted image .

popadke imam lazne. mam trd trebuh. jemljem magnezij, pa pocakam da mine. sem se sla pokazat, pa sem se uredu zaprta. bi morala pocivat, samo ne znam pri 2 letniku. cakam na nedeljo, da se vrne ati.

Neposredna povezava do sporočila: 642
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 8:57:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
3.11.2008 9:38:40   
Anonimen

jutro.

tale nosecnost je cist nekaj drugega kot je bila prva. v glavnem skoraj nimam casa mislit na to, da sem noseca user posted image .

se popolnoma strinjam......dvigujem, nosim, hranim, plešem.....nosečnost? Ja, mogoče zvečer ob 8uri, ko padem ko cunja .....pa popoldanske in večerne slabosti, mi dajejo znak, da se moram malo umirit...

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 644
3.11.2008 9:44:40   
psaša
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

jutro.

tale nosecnost je cist nekaj drugega kot je bila prva. v glavnem skoraj nimam casa mislit na to, da sem noseca user posted image .

se popolnoma strinjam......dvigujem, nosim, hranim, plešem.....nosečnost? Ja, mogoče zvečer ob 8uri, ko padem ko cunja .....pa popoldanske in večerne slabosti, mi dajejo znak, da se moram malo umirit...

Pri meni isto user posted image

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 645
3.11.2008 12:00:05   
Anonimen
kje pa se vse potepate ?

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
3.11.2008 12:04:27   
Anonimen
Drugače pa smo se mi imeli super, otrok in mož sta več ali manj cele ure čofotala in plavala, mati pa je bolj počivala, brala, spala.....nič hudega, ker jest in voda nisva ravno hudo povezani....v nosečnosti mi je edino žal, da ne smem obiskati savne. No, teh nekaj mesecev bomo že potrpeli....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 647
3.11.2008 12:06:46   
Anonimen
A ste že kaj kupovale zimske čevlje ?  Zadnjič sem mu kupila kao smučarski kombinezon, zdej pa bi mu še ene gojzarje, take nepremočljive....Ampak cene so pa gromozanske ?! sem zadnjič gledala in evo tam cca 70-80 EUR....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 648
3.11.2008 12:11:28   
tasha23
Živijo, mi smo še vedno bolni user posted image . Mali tako kašlja, da mi je kar grozno ko sem tako nemočna: premajhen je za bilo kaj, le nosek čistimo in upamo, da se čimprej pozdravi. Na srečo apetit ima in je dokaj dobre volje. Gael pa je Ok, mali je cel showboy user posted image . Najlepše pa je ko razlaga bratcu kako ali kaj se dela, kam gremo, mu nosi igračke in se z njim ''igra''. Ko pa Gabri zajoka, Gael priteče in ''MAMA daj mleka, bratec lačen!''user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 649
3.11.2008 12:18:53   
tasha23
Berem, da tudi vaši oktobrčki so prave papige postali, user posted image
Gael ima zdaj obdobje neposlušanja, in če ustrajam pri svojem se samo obrne k meni in reče: ''mama nehaj!, Tiho bodi, če ne...(in pride k meni in mi nakaže, da mi bo 2 na rit user posted image user posted image ).
Drugače pa ne vem zakaj ampak se je ustrašil kahliceuser posted image user posted image  ali se je še kateri zgodilo? Mi smo  že lepo kakali in lulali v kahlico (wc-ja se je zbal, češ, d bo padel v luknjo - kljub nastavku user posted image user posted image user posted image ), ampak zdaj kar naenkrat noče niti slišati o kahlici, niti ne pove, da se je pokakal. A je morda to povezano ker imamo dojenčka, ki je 100% v plenicah in on noče biti drugačen?
Res ne razumem tole njegovo negiranje.user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.