frrrr
|
nekaj je v zraku... Jaša tut šele 21:30 zaspal. v postelji bil mau pred 20. in klepetal, si pel,... joj... in za povrh je v tem tednu 3x bil buden uro do uro in pol pred budilko... sicer tiho ležal v postelji, al pa se tolk potiho pogovarjal, da sva z možem spala zraven, a vseeno. do tega tedna sem ga šla ob prvem bujenju iskat in ga odnesla v najino posteljo, kjer smo še skup spali uro do dve. prva 2 dni po prestavljanju ure, bilo ok... pol se je pa začelo je pa res, da v vrtcu niso bili nič na zraku, ker je tako vreme... ponavadi so minimalno 1 uro zunaj. popoldne smo pa tudi manj na zraku kot sicer. danes smo bili uro in pol na zraku, a mu je očitno premau pa še lovila sva se po igrišču in bi moral bit utrujen. zvečer smo se kopali, kjer se je še pomiril. sploh mi ni jasno... nekaj je v zraku našla sem še boljši izgovor - v takšnem obdobju je, saj ga bo minilo aja, da vam še za včeraj povem... pridem okrog polnoči odpret vrata jaševe sobe in me je skor kap od smradu mali se je zgleda med klepetanjem pokakal, potem pa v miru zaspal... no, tu je pa naš problem. konstantno zanika, da je pokakan. vse smrdi, on pa pravi, da ni kakal. ne veva kaj nej narediva... mu razlagava, da ga bo rit pekla in botwžko kakal,... pa nič ne pali, mali za nič na svetu ne prizna, da je kakal vreme je pa res čudno. zjutraj sijalo sonce, potem se pojavi mavrica... kažem jaši mavrico, v tem se je pa tolk vlilo, da smo imeli skoraj poplavo v dnevni. pa da ne govorim, da je cel balkon pod streho... torej je neslo dober meter in pol... groza! pa mau sonce sije in spet lije... adijo pamet a še kateri kej mleko teče iz jošk. une, ki imate druge otročke, ki jih dojite, ne veljate men še vedno neki vn curlja, pa od maja ne dojim več moci - Zoja vaju hoče imet samo zase mogoče se ji pa družba otrok zdi preotročja otrokom lahk nadvlada in se mau izživlja sej jo bo minilo... če ne prej, ko jih bo enkrat dobila nazaj... se moremo dobit, mogoče bo pomagalo vzgojiteljica v vrtcu je rekla, da je treba našega prav nazaj držat tolk se bi stepel za eno igračo... na začetku so ga morale pa spodbujat k temu Maxica - uboščki, še Lan fasal... no, pozdravite svoja fantiča! in fejst se crkljajte! psaša - pozabljivost kr nosečnosti pripiši ja. js sm se 2x na blond pobarvala zato, da sem imela izgovor piškot - za današnje nespanje sem ti že cel roman spisala... smo na istem. moram ti pa še za včerajšnjo prespano noč čestitat! muki - danes se boš pa zarad kostanja napenjala na wcu me veseli, da ste bolje... fejst se crkljajte čez podaljšan vikend! Lu - upam, da Tian samo kej takega jedel, da je driskal. Maja je pa očitno ponočnjaške sorte tasha - naj se Gabriel čimprej pozdravi. pa naspi se! Remy - ti se pa nacrkljaj s Tinkaro še za nazaj... držim pesti še za službo!
|