|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
3.11.2008 8:59:50   
Soncnica Sandra ***
Zdej pa je moja žaba zaspala, tako da ji grem malo družbo na kavč delat user posted image , pa mal "glavo spočit"

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
3.11.2008 9:00:33   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Vidim, da imam samogovoreuser posted image Pol pa še jez grem.

user posted image

Jutro!

Jaz sem čisto user posted image . Moj večji otrok me bo zmozgal. Jaz ne prensem več tega, da me ponuči 500-krat zbudi, se joče, sitnari, budi Majo, .... Prej je bilo še dobro, ko se je zbudil in prišel k nama spat. Ša ko me je prišel zbudit naj pridem k njemu spat je tudi še šlo. Zdaj pa ima milijon zahtev ponoči in ne zmorem več. Sem tečna ko user posted image  in nimam pojma kaj naj naredim. Ne morem več tako. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Joj, kok te razumem. Kaj ce bi sel mal na pocitnice k kaki stari mami...

Men bi se tud utrgalo z tamalo, pa hvala Bogu moja mami zivi z nami in tamala spi z njo...

Pa nej se kdo rece da je fajn imet otroke z malo razliko v letih....user posted image user posted image

Mislim, da je ravno nazaj s počitnic. Počitnikovanje je samo mašenje luknje, bi bilo neka s fantom porihtat, da bi nehal mamico matrat. Upamo, da bo čimprej prerastel to svojo zahtevnostuser posted image A se zna kaj sam zamotit ko se igra? Na tem bi bilo potrebno delati, da bi bil bolj samostojen v igri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
3.11.2008 9:08:35   
tally

user posted image

Tudi od naju z Emilijo!

Aja pa dobro jutro...........

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 4303
3.11.2008 9:08:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ss; Da se ti zdravje cim prej povrne. A imas mami al pa tasco, da bi ti mal na pomoc priskocile, da se vsaj sestavis za silo...

**** hvala!
Imam mami in taščo, in obe priskočita na pomoč če je treba.
Z mojo mami živimo celo pod isto streho, tako da mi lahko kdaj popazi Manco, ko je sila. Je pa trenutno tudi sama na bolniški, ker ima težave s kolenom in čaka na operacijo.

E jej....user posted image user posted image  Ampak ti rabis pocitek, da se pozdravis...ampak mami pa tud ne more...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se cim prej pozdravite.

Neposredna povezava do sporočila: 4304
3.11.2008 9:19:31   
tally
Ej jaz sem tudi danes prehlajena. Iz nosa mi teče, glava me boli, grlo je tut nekam čudno. Upam da se mi Emilija ne bo nalezla od mene.

Aja danes se je user posted image mali zbudil malo pred 7 in ni hotla nazaj zaspat. Šele zdej je zaspala. Ati je iz nočne in bi rad malo spal on je pa kr vriskalauser posted image . Čakam da se zbudi pa jo mahneva na sončka.

SS user posted image user posted image zate in tvojo mami.

Špelin@ user posted image za Gregija in ornk porcijo mleka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
3.11.2008 9:19:38   
Anonimen

user posted image

Jutro!

Jaz sem čisto user posted image . Moj večji otrok me bo zmozgal. Jaz ne prensem več tega, da me ponuči 500-krat zbudi, se joče, sitnari, budi Majo, .... Prej je bilo še dobro, ko se je zbudil in prišel k nama spat. Ša ko me je prišel zbudit naj pridem k njemu spat je tudi še šlo. Zdaj pa ima milijon zahtev ponoči in ne zmorem več. Sem tečna ko user posted image  in nimam pojma kaj naj naredim. Ne morem več tako. user posted image

user posted image user posted image user posted image  Joj, kok te razumem. Kaj ce bi sel mal na pocitnice k kaki stari mami...

Men bi se tud utrgalo z tamalo, pa hvala Bogu moja mami zivi z nami in tamala spi z njo...

Pa nej se kdo rece da je fajn imet otroke z malo razliko v letih....user posted image user posted image

Mislim, da je ravno nazaj s počitnic. Počitnikovanje je samo mašenje luknje, bi bilo neka s fantom porihtat, da bi nehal mamico matrat. Upamo, da bo čimprej prerastel to svojo zahtevnostuser posted image A se zna kaj sam zamotit ko se igra? Na tem bi bilo potrebno delati, da bi bil bolj samostojen v igri.

Ja, to imas pa popolnoma prav... Tocno tako je. Trajno resitev je treba najt...Tud za Samio je to problem, ne zna se igrat sama...

A ves, da je vceraj nehala jest antibiotika al predvcerajsnjim..sej ne vem apak v teh 2 dneh no . ( ma men so vsi dnevi isti...)

No danes je ze spet bolana, ji tece z nosa in grlo jo boli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4306
3.11.2008 9:20:55   
Anonimen

Kaj pa mi ko imamo 3 kredite? user posted image  Joj kakobi se tista zgražala, ko imata oba skupaj 5000 eurov, a se še kdo spomni tiste teme.

Vidim, da je bilo včeraj govora o naši dragi Anji PH. user posted image

Ja mal smo jo obirale user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4307
3.11.2008 9:27:40   
Anonimen
Dobro jutro. Sam tok da se javim,midve greva izkoristit lep sončen dan.Se oglasim,ko prideva domov.Lep dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4308
3.11.2008 9:32:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro. Sam tok da se javim,midve greva izkoristit lep sončen dan.Se oglasim,ko prideva domov.Lep dan vsem

Ti si pa res vec zunaj kot doma...user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vama zelim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4309
3.11.2008 9:37:34   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Pa pauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
3.11.2008 9:43:57   
barbaw

user posted image

Jutro!

Ma igranje sploh ni problem. Problem so noči, ko se zbuja in me kliče po novem. user posted image  Prej se je zbudil pa je zaspal nazaj, zdaj pa hodi okrog, joka, kliče, .... Igra se sam, pa zunaj rad nori in to sploh ni problem, ker imamo nekaj parcele in se lahko vozi po toboganu, igra se v peskovniku tudi 1 uro, če hoče, nori s kolesom, vozi se s svojim avtom, ... Mislim, da mu igranja res ne manjka, tole iskanje pozornosti pa me bo dotoklo.
Na počitnicah pa je bil ja, samo so ga vrnili, ker se morajo tudi pri moji sestri učit, pri moji mami ga pa ne morem pustit, ker je gluha in ji ga ne zaupam, ker se ne znata sporazumevat in vsak svojo tolčeta. Pa še vse mu pusti, potem pa imam jaz probleme z njim. Moja mami glih ni za otroke. Smo bolj same zrastle kot da bi na vzgajala.

Mi imamo tudi sonček in sem se že malo spočila ko sva sami z malo. potem bova pa šli na sprehod ko se zbudi.

Imet malo razliko meni sploh ne bi bilo hudo, če se mi mali ne bi zbujal. Bo pa luštno drugo leto, ko se bosta skupaj igrala. user posted image  Že ko jo stisne k sebi in lubčka se kar topim.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
3.11.2008 9:44:48   
kasso

A ves, da je vceraj nehala jest antibiotika al predvcerajsnjim..sej ne vem apak v teh 2 dneh no . ( ma men so vsi dnevi isti...)

No danes je ze spet bolana, ji tece z nosa in grlo jo boli user posted image user posted image user posted image

mogoče se pa ni do konca pozdravilauser posted image

Madonca koliko ste načvekale zvečer. Jaz pa namesto, da bi z vami bila v elementu, sem mogla tamaladva mirovat. Ne vem kaj sta imela zvečer, a Gašper ni mogel zaspat, Petja še manj in potem sta norčije uganjala. No, na koncu pa ju je okrog desetih vseeno vzelo. petja pa je po dolgem času zaspala sama brez da bi bila jaz zraven in jo držala za roke in to ker je šla spat v Varjino posteljico. Mogoče pa bo tako začela spat sama. Varja pa je do prvega dojenja spala na njeni, potem pa pri meni.
estrella, sine pa je prišel včeraj domov zelo dobre volje, čeprav je imel malo vročine 37,5, zjutraj pa je bil brez in je hotel v vrtec, ker ima danes domačo nalogo, da nese eno knjigico Pojte pojte drobne ptice in pove pesmice, ki jih zna. Sem mu pa dala preventivno Daleron sirup. Bom videla, kako bo s tem noskom naprej, vsekakor pa bom omenila P naslednjič, ko grem do nje. Me zanima, če bo kaj ukrepala.

Jaz sem danes boljše, še vedno me mravljinči, a manj, kar je dober znakuser posted image . Sem pa jezna, ker sem zdaj klicarila ko zmešana dedca, ki nam je prodal avto (obljubil je, da bo zrihtal servis oz. da bomo peljali avto k enemu kolegu), pa čeprav sva bila zmenjena, se mi ni oglasil. No, končno se mi je pred kratkim, tako da vsaj vem, da avto pripeljem popoldne. Pa upam, da bo avto fertik že jutri, ker v sredo ga pa obvezno rabim, ker grem v LJ na komisijo za odobritev zdravila za MS. Po desetih pa moram še dimnikarja poklicat, da pride omest.

Mark vse naj naj za 6 mesecevuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
3.11.2008 9:47:29   
Soncnica Sandra ***

ss; Da se ti zdravje cim prej povrne. A imas mami al pa tasco, da bi ti mal na pomoc priskocile, da se vsaj sestavis za silo...

**** hvala!
Z mojo mami živimo celo pod isto streho, tako da mi lahko kdaj popazi Manco, ko je sila. Je pa trenutno tudi sama na bolniški, ker ima težave s kolenom in čaka na operacijo.

E jej....user posted image user posted image  Ampak ti rabis pocitek, da se pozdravis...ampak mami pa tud ne more...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se cim prej pozdravite.

Ah bo že. Meni je glavno, da se je moja Manca kolikor toliko pozdravila user posted image .
Zdele sem ji 45minut na kavču delala družbo, sem malo dremala pa se takoj bolje počutim, sam kaj ko me bo čez kaki dve uri spet zvilo.

Zdele se pa pridno igra na pena puzzlah moja pika. Tole je ena boljših pridobitev za igranje, pa še v rito je ne zebe user posted image . Sploh odkar sama sedi je ful ponosna, ko se zna naprej "zripsat" user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
3.11.2008 9:50:32   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Ej jaz sem tudi danes prehlajena. Iz nosa mi teče, glava me boli, grlo je tut nekam čudno. Upam da se mi Emilija ne bo nalezla od mene.

Mi je rekla mami, da neka viroza razsaja naokoli, da ni zdravila, samo počitek in vitamin C.
Za Emilijo pa je vprašanje al se bo nalezla al ne. DRžim pesti, da se ne bo user posted image user posted image user posted image
Aja danes se je user posted image mali zbudil malo pred 7 in ni hotla nazaj zaspat. Šele zdej je zaspala. Ati je iz nočne in bi rad malo spal on je pa kr vriskalauser posted image . Čakam da se zbudi pa jo mahneva na sončka.

Evo moja se je pa zbudila, sam pa nimamo sončka. Sami oblaki user posted image

SS user posted image user posted image zate in tvojo mami.

Hvala. Tudi zate, da se čim prej pozdraviš user posted image user posted image

Špelin@ user posted image za Gregija in ornk porcijo mleka.

user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
3.11.2008 9:51:34   
barbaw

**** hvala!

Ah bo že. Meni je glavno, da se je moja Manca kolikor toliko pozdravila user posted image .
Zdele sem ji 45minut na kavču delala družbo, sem malo dremala pa se takoj bolje počutim, sam kaj ko me bo čez kaki dve uri spet zvilo.

Zdele se pa pridno igra na pena puzzlah moja pika. Tole je ena boljših pridobitev za igranje, pa še v rito je ne zebe user posted image . Sploh odkar sama sedi je ful ponosna, ko se zna naprej "zripsat" user posted image

tudi mi imamo te pena puzzle in so bile dober nakup. user posted image  meni so bile edino za pucat zoprne, ker jih je treba nazaj sestavljat pa očistit jji glih ne moreš kar tako, ampak za igranje pa so fenomenalne. še jaz si jih dajem pod rit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4315
3.11.2008 9:56:29   
barbaw
Malo berem MON kakšne težave imajo nekateri z otroci, pa sem naletela na take teme, da je joj. user posted image  Se raje vzdržim komentarjev, ker nočem nobenea napadat ali obsojat. Je pa hudo, ker so eni ljudje nemočni ali pa ....

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
3.11.2008 10:00:40   
jana81
user posted image  

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4317
3.11.2008 10:02:52   
Anitka
Jutro ali danuser posted image user posted image

Kolk ste načvekale včeraj zvečeruser posted image . Ne vem kje naj začnem brati.

Mark vse naj naj za 6 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Naša noč je minila standardno - jedli smo ob dveh, štirih, pol šestih in sedmih, vstali pa smo ob pol devetih. Pri nas večerna mlečna kašica ne deluje, da bi imeli daljšo rundo spanja.

Danes bi morala mace počistiti, ker je še vse v neredu od rojtsnodnevne fešteuser posted image user posted image user posted image , pa ne vem kje začeti, pa še Gal se je že začel buniti. Bo zgleda da moral iti na svojo legendarno kratko rundo spanja.

A vaši hroščki že večinoma vsi sedijo?
Naš še ne.

Ojoj Barbaw imaš pa pestro. Jaz ti resnično želim, da bo kmalu bolje. Ti pa verjamem, da si izmozgana, ker sem jaz velikokrat pri samo enem vreščaču.

SS vam naj pa zdravje služi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tally tudi ti hitro po čajčka in hitro se pozdravi.user posted image user posted image

Moram iti...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4318
3.11.2008 10:03:19   
CatJa
Hvala, da ste se spomnile na mojega miškota user posted image

Kako gre hitro čas. Še enkrat tolk, pa bo padla prva tortica. Danes sem ga zmerila, da vpišem podatke v njegov album in ima že 8090 g in 73 cm.

user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
3.11.2008 10:09:43   
barbaw
Malo berem po MON-u in vidim, da nas ima kar nekaj podobne težave. Veliko jih ima z odvajanje od plenic. Upam, da mi tega ne bo treba dati skozi kar berem, ker se mi bo pa potem res zmešalo. Pri 5-ih letih plenice. Uf, tale je prehuda zame. Še dobro, da je moj večji toliko samostojen, pa če glih ga ponoči serje ( se zbuja).

< Sporočilo je popravil barbaw -- 3.11.2008 10:10:10 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
3.11.2008 10:10:07   
kasso

**** hvala!

user posted image user posted image vidiš, malo počitka pomaga.

A Manca že sama sedi? Se ne zvrne?

Neposredna povezava do sporočila: 4321
3.11.2008 10:11:51   
CatJa
Drugače se pa trudim vam sledit, pa mi ne znese. Se preveč dogaja, zvečer sem pa že tako utrujena, da se mi ne da. Mogoče bo ta teden lažje, ko je Jan spet v vrtcu, pa tudi mali se je mal skuliral. Mi ga je sračkal s hranjenjem, da sem že mislila, da bo konec z dojenjem. No, zdaj je spet priklopljen, čeprav se vidi, da mu je to absolutno premal. Bo treba bolj konkretne jedilnike GH sestavit. Včeraj ponoči se mi je zbudil samo enkrat, danes kar petkrat. HB, da se samo podoji in zaspi naprej, ker če ne bi bila že kot zombi. Sedi še ne, če je na tleh, se v hipu prevali na trebuh, ni šans, da zdrži na hrbtu. Tako, mal na kratko.

Grem mal brat za nazaj. Vidim, da nekatere daje prehlad, jaz sem bila v četrtek že čist brez glasu, vsa nahodna, zdaj je že boljše. Je pa zoprno, ker ne smemo jemat nobenih konkretnih zdravil user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
3.11.2008 10:12:29   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Kako gre hitro čas. Še enkrat tolk, pa bo padla prva tortica. Danes sem ga zmerila, da vpišem podatke v njegov album in ima že 8090 g in 73 cm.

8.090g in 73 cm user posted image user posted image dedc in poluser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
3.11.2008 10:14:43   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Hvala, da ste se spomnile na mojega miškota user posted image

user posted image

O kaka lepa slikca in še v španščiniuser posted image  mia idioma favoritauser posted image

Velik je ta tvoj škrat. Sigurno bo po tvojem bratcuuser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
3.11.2008 10:15:27   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tally

user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.