barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da imam samogovore Pol pa še jez grem. Jutro! Jaz sem čisto . Moj večji otrok me bo zmozgal. Jaz ne prensem več tega, da me ponuči 500-krat zbudi, se joče, sitnari, budi Majo, .... Prej je bilo še dobro, ko se je zbudil in prišel k nama spat. Ša ko me je prišel zbudit naj pridem k njemu spat je tudi še šlo. Zdaj pa ima milijon zahtev ponoči in ne zmorem več. Sem tečna ko in nimam pojma kaj naj naredim. Ne morem več tako. Joj, kok te razumem. Kaj ce bi sel mal na pocitnice k kaki stari mami... Men bi se tud utrgalo z tamalo, pa hvala Bogu moja mami zivi z nami in tamala spi z njo... Pa nej se kdo rece da je fajn imet otroke z malo razliko v letih.... Mislim, da je ravno nazaj s počitnic. Počitnikovanje je samo mašenje luknje, bi bilo neka s fantom porihtat, da bi nehal mamico matrat. Upamo, da bo čimprej prerastel to svojo zahtevnost A se zna kaj sam zamotit ko se igra? Na tem bi bilo potrebno delati, da bi bil bolj samostojen v igri. Ma igranje sploh ni problem. Problem so noči, ko se zbuja in me kliče po novem. Prej se je zbudil pa je zaspal nazaj, zdaj pa hodi okrog, joka, kliče, .... Igra se sam, pa zunaj rad nori in to sploh ni problem, ker imamo nekaj parcele in se lahko vozi po toboganu, igra se v peskovniku tudi 1 uro, če hoče, nori s kolesom, vozi se s svojim avtom, ... Mislim, da mu igranja res ne manjka, tole iskanje pozornosti pa me bo dotoklo. Na počitnicah pa je bil ja, samo so ga vrnili, ker se morajo tudi pri moji sestri učit, pri moji mami ga pa ne morem pustit, ker je gluha in ji ga ne zaupam, ker se ne znata sporazumevat in vsak svojo tolčeta. Pa še vse mu pusti, potem pa imam jaz probleme z njim. Moja mami glih ni za otroke. Smo bolj same zrastle kot da bi na vzgajala. Mi imamo tudi sonček in sem se že malo spočila ko sva sami z malo. potem bova pa šli na sprehod ko se zbudi. Imet malo razliko meni sploh ne bi bilo hudo, če se mi mali ne bi zbujal. Bo pa luštno drugo leto, ko se bosta skupaj igrala. Že ko jo stisne k sebi in lubčka se kar topim.