|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November IVF/ICSI
3.11.2008 9:02:26   
zofka7
Bravo, Anna1, dobra bera!!user posted image user posted image user posted image ! Si pa pridno valila!
Jaz sem pred obema punkcijama vzela doma en ketonal forte, ampak mislim, da je nalgesin 550 enako učinkovit. A veš kako te imajo radi, ko s punkcije prideš z nasmeškomuser posted image user posted image user posted image .

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu anna1)
Neposredna povezava do sporočila: 351
3.11.2008 9:02:49   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dober dan! user posted image
Sem vas prišla samo pozdravit, drugič kaj več. Uživajte v tem lepem dnevu, pa čeprav je ponedeljek user posted image

Ena je že tu...samo da siuser posted image . Kiss!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 352
3.11.2008 9:08:08   
Bumo
ojej, a pol tisto ne velja, da ti dajo narkozo? Jaz sem slisala, da te dajo lahko tudi v splošno.
O groza, zdaj pa me je res mal že strahuser posted image .
Pa še nekaj me zanima....kakšne so kaj vaše izkušnje s tem predvidenim datumom punkcije,ki piše
na listu, ki ga dobis in omenja kaj se kateri dan dogaja.  A je veliko odstopanja od tistega datuma predvidene punkcije? Kak dan lai dva ali je lahko tudi kaj več?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 353
3.11.2008 9:13:06   
gigi1
Bumo pozdravljena in dobrodošla. Predvidevam, da si v MB. Tam pod narkozo delajo punkcije. V LJU in PO pa brez. Glede datuma punkcije pa...punce, ki so v MB ti bodo znale več povedat. Verjetno je tko, da je glede na rast foliklov lahko tudi kakšen dan kasneje.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 354
3.11.2008 9:18:07   
gigi1
Anna user posted image  user posted image  user posted image .  Najbolje, da vzameš ketonal forte. Meni je eden ostal. Če nimaš kje dobiti mi pošlji na ZS tvoj naslov, pa ti ga pošljem po pošti.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 355
3.11.2008 9:20:09   
gigi1
Zofka helouuser posted image . A si Hedviki sunla avatar? Boš mogla zamenjat drugač bomo vaju vse mešale user posted image

Kako si? Te kaj napenja? Mene k pri norcih user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 356
3.11.2008 9:20:35   
Bumo
Ja Gigi1, Mariborska sem. no, pol sem pa vsaj enkrat vesela, da nisem v pestolnici (pardon punce)user posted image
No, bom pa pl vseeno navijala, da mi dajo narkozo. Jaz imam sicer predvideno punkcijo po 24.11.
pa bomo vidli, kako bom kaj kmetovala. Mater, se mi vleče da groza. Kaj bom le počela tistih 14 dni, ko bom morala čakati na rezultateuser posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 357
3.11.2008 9:25:38   
zofka7
Ojla!
Se imam na sumu, da je še kaj več kot napenjanje. Pri meni je namreč prejšnje 2x user posted image  prišla neusmiljeno natančno osmi dan po transferju in čisto po planu. Me je kar strah razmišljat in se z Mici in Frančkom pogovarjat.
Ampak držim pesti za nas vse!!

Avatar pa že spreminjam, nisem vedela, da je že zaseden!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 358
3.11.2008 9:32:58   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zofka helouuser posted image . A si Hedviki sunla avatar? Boš mogla zamenjat drugač bomo vaju vse mešale user posted image

user posted image user posted image  žižika, to je pa dober. Samo da se dogaja spodaj. Sicer sem te že na prejšnji temi sekerala al boš kaj prej test naredila ali ne? Mah jaz upam, da prideš k julijkam!!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 359
3.11.2008 9:33:49   
gigi1
Zofi opa, že kuhaš user posted image . Dej zameši v kotlu kaj takega, da nam vsem rata user posted image .
Nič ne razmišljat o prejšnjih scenarijih. Saj veš, da moraš bit pozitivna. Močno stiskam pestke, da bo tokrat čisto drugače user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 360
3.11.2008 9:34:52   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7

Ojla!
Se imam na sumu, da je še kaj več kot napenjanje. Pri meni je namreč prejšnje 2x user posted image  prišla neusmiljeno natančno osmi dan po transferju in čisto po planu. Me je kar strah razmišljat in se z Mici in Frančkom pogovarjat.
Ampak držim pesti za nas vse!!

Avatar pa že spreminjam, nisem vedela, da je že zaseden!

Aha, Zofka, pa te mamo!! No, le počaki še dva dni pol pa le p oluli palčko!! Keri dan si mela et?

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 361
3.11.2008 9:36:36   
netka34
O, Gigika moja....tko močno mislm nate!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 362
3.11.2008 9:37:21   
zofka7
V četrtek, za palčko je še prezgodi!!user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 363
3.11.2008 9:37:41   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

user posted image user posted image  žižika, to je pa dober. Samo da se dogaja spodaj. Sicer sem te že na prejšnji temi sekerala al boš kaj prej test naredila ali ne? Mah jaz upam, da prideš k julijkam!!user posted image

Jazzzika srce moje. Upam, da bo res tako user posted image . Bom pa počakala z julujkami vsaj do UZ. Sem mal vraževerna user posted image . Test bom pa verjetno delala 1 dan prej. Sem že kupla CB. Prejšnjič sem šla direkt na krvnega, pa sem čakala na izvide k pri norcih user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 364
3.11.2008 9:39:42   
zofka7
Že mešam, že mešam, sam sem preveč pouka špricalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 365
3.11.2008 9:39:48   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zofka7

V četrtek, za palčko je še prezgodi!!user posted image

Zofi se zmenva? Tvoje user posted image  tokrat ne bo in bova 11.11. skupi lulale na palčko. Tak fejst datum se mi zdi user posted image

(odgovor članu zofka7)
Neposredna povezava do sporočila: 366
3.11.2008 9:43:51   
jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Jazzzika srce moje. Upam, da bo res tako user posted image . Bom pa počakala z julujkami vsaj do UZ. Sem mal vraževerna user posted image . Test bom pa verjetno delala 1 dan prej. Sem že kupla CB. Prejšnjič sem šla direkt na krvnega, pa sem čakala na izvide k pri norcih user posted image

Jaz pa sem se danes naročila 13.11. imam prvi pregled!!user posted image  Uh, me kar razmetava. 11.11., to je tudi meni lep datum. Jaz sem 100% da bo pozitiven! Itak navijam, kot pri norcih, stiskam pestke, da bo vse ok!!!!user posted image
Kakšne so normalne vrednosti krvnega testa? Za nosečnico seveda?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 367
3.11.2008 9:45:16   
gigi1
Netkič lubica jaz pa nate user posted image user posted image user posted image

Bumo mislim, da je odvisno od tega koliko foliklov imaš. Če jih je več ti sami ponudijo narkozo. Navijam za čimveč foliklov user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 368
3.11.2008 9:45:41   
zofka7
Men tut, moj mulček bo takrat star 6user posted image user posted image user posted image .
Itak navijam za vse nas!!!! Sam unih navijalnih smeškov s cofki ne najdem....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 369
3.11.2008 9:45:55   
lara light
se vtikamuser posted image
11.11.user posted image ta bo zagotovo dober datum!user posted image

Netkič, ti tudi kej čaraš? pozdravčekuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 370
3.11.2008 9:52:28   
Bumo
Ja jaz vam res držim pesti, da bodo testi povedali to, kar si vse želimo. Tele smajlije
še morem malo pogruntat, kje naj kakšnega zraven zalimam.  Sem prav vesela za vas, upam,
da bom jaz tud pridelala dovolj ,da se bo kaj pirjelo.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 371
3.11.2008 9:52:54   
gigi1
Jazzy "normalnih" vrednosti ni. Odvisno je od laba in od tega kdaj se/sta je pikica/i vgnezdila/i.

Vrednosti naših punc za 1 pikico so bile od 100-2000, za 2 pikici pa od 1000-4000. Pri BHCG je pomembno le to, da se v 2-3 dneh podvoji. Če greš delat danes in je npr 500 - to pomeni, da je po vsej verjetnosti 1 pikica in če čez 2-3 dni pokaže okoli 1000 je vse v najlepšem redu user posted image .

Hm...vrednosti, ki sem jih napisala so nekje za 14, 15 dan po ET. Ti si pa danes že 17, 18?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 372
3.11.2008 9:59:44   
jazzz27
žižika...jaz sem danes 18. dan po ETju in 21. po punkciji. A veš mogoče koliko časa se jemlje Prometrium?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 373
3.11.2008 10:04:05   
gigi1
Jazzzy Torej ..če greš danes na krvnega računaj tiste vrednosti zgoraj približno x2. Prometerium se pa navadno jemlje nekje do 12ega tedna (če se prav spomnim user posted image ) Mislim, da takrat posteljica prevzame svojo funkcijo in po tem datumu nekako ni več potrebe po dodatnem progesteronu, saj naj bi bil v pomoč rumenemu telescu...Vem pa, da ga je Abra jemala še veliko dlje.
Če se pojavljajo kakšni izcedki potem preventivno podaljšajo jemanje progesterona.
Upam, da ti ne boš (več) imela teh težav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 374
3.11.2008 10:06:26   
jazzz27
žižika...hvala ti za odgovore, si kot enciklopedija, vse vešuser posted image . A danes si že v službi?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......