mižek
|
IZVIRNO SPOROČILO: bsasab A ja, mižek, kak je pa kaj Gal mi2 sva ok, saj je bil že drugi dan dobre volje, tako da očitno ni bilo tako hudo. Saj sem že tisti dan napisala da se mi zdi čudno da je komaj tretji zdravnik videl, da ima vneta ušesa, jaz mislim, da se bo na koncu čez ene par dni pokazal nekje zobek,.. No glavno je, da je ok in da ne joka, pa mi je tak daleč zdaj vseeno kaj je bilo krivo Vidim da sta vidve tudi ok, sem ti že hotela napisat, če si mogoče imela ti na sebi kak parfum tisti dan, ko ga ponavadi nimaš? Pa so se ji zato naredili izpuščaji, Gal jih je imel enkrat med poletjem pa so tudi drugi dan izginili in do sedaj jih več ni bilo HB. Kaj se pa DR tiče pa tak nimam komentarjev, ker so se mi že v ponedeljek zasrali, ker se jim nič ne, da samo plače bi imeli velike. Če pa je meni v B rekla Z da ona ne ve kaj mu je, halooo, mislim a pol pa naj jaz vem kaj mu je, če bi vedela potem nebi bila tu!!!!! Se mi zdi, da se jim tak nič ne da, samo recepte bi pisali pa to je to, aja pa dnar bi meli . Če mene vprašaš ena navadna sestra ve več kot pa Z. Nebom več o tem, ker mi je pritisk v momentu narastel. In kako ste včeraj praznovali?Greš danes kam?
< Sporočilo je popravil mižek -- 30.10.2008 13:08:18 >
|