Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw I'm back. Ful je finta, da če gledaš na otroke skozi denar pa službo pa štalco pa ... potem ni nikoli pravi čas. Jaz sem Jako imela, ko sva bila v najemniškem stanovanju in brez službe. Moj jo je imel, ampak takrat ni bilo nevem kako obetavno. Pa nas danes poglejte. Čiston nič nam ne manjka. Imava vsak svoj avto, hiško, službe, .... estrella meni se zdi, da rabiš ti samo malo počitka. Špelin@ mam občutek, da čez par dni ne boš dohajala s hranjenjem Gregija, ko se mu bo odrplo. mogoče ga pa kaj muči, pa ne veš kaj? Ja to itak je tko,da če bi tko gledal jih pomoje še dolg ne bi mel. No sej nama ne gre slabo,mava hišo,vsak svoj avto,sam men služba manjka.Se mi zdi,da pri 26-tih mam velik, sam moj je tko narjen,da bi bil čim manj zapufan oz. nič.....pa da gre gladko čez mesec,ne pa da gledaš kam daš denar. Sam sej bo zmer tko,pol lohk čakam še 10 let... No jaz pa pri 27-ih imam kar imam. Pa ni tako hudo, da si ne bi mogli kaj privoščit. Si ne trgam od ust. Brez kreditov pa ne bi mogla hiše imet. Tako pač je. Drugače bi lahko šparala še 50 let, denar je pa vsako leto manj vreden. Estrella da pa čakaš 15 let pa bog ne daj. še ne ve kaj jo čaka v puberteti. Jih poznam nekaj, ki imajo 9 let narazen otroke in so rekle, da nikoli več, ker so se komaj rešile plenic in lahko gredo kam od doma brez skrbi, potem pa je treba spet doma ostat. Pa imaš kasneje enega najstnika in enega malčka. Ja maš prav. Že pri nas sem se jaz totalno odvadla vseh teh opravila:plenice, futranje, umivanje, učenje govora in podobnih stvari, sedaj pa ovo na novo Pa saj drugo leto boljše bo!
|