|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberke 2008 - 2.del
2.11.2008 20:27:24   
pišapela
Sulfinija želim ti, da čimprej spet zagledaš + in da boš svojega user posted image  cartala že v letu 2009. Hvala za lepe želje!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 726
2.11.2008 20:42:49   
blackcoffee
lejte tole!!! user posted image
temu pa se reče volja:
http://www.icechamber.com/videos/mgcomeback1.html

user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 2.11.2008 20:43:13 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 727
2.11.2008 20:48:41   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: Otika
no bolje rečeno, jaz vegetiram, moj pa čisto zamaknjen strmi v tv in upa na čudež, da zmaga Massa user posted image ... mene pa to ne zanima ne vem kako, upam samo, da bo Hamilton prvak user posted image .

Če si videla, je skoraj bil čudež user posted image

Sem videla ja, kaj mi je pa drugega preostalo, ko pa si je moj dragi čisto prisvojil daljinca user posted image ... jaaaa in prvaki smo!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sulfinija, velikokrat pomislim nate in se sprašujem kako je kaj s teboj. Želim ti, da bi čim prej v svojih rokah pestovala tako zaželeno štručko!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
2.11.2008 20:54:25   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: martka

tudi jaz še vedno migam in se mi zdi, da me  to napolnjuje in da bi bila drugače kar tečka, če bi ne migala toliko (učim ples 4 ure na teden).
tako da popolnoma razumem o čem govori škorpika....  razlika med nama pa je, da sem kar nekaj let starejša (debelih 8 - brrr).

Tudi jaz sem bolj športne narave, a pri prvem - Žigu sem po parih tednih ko sem zanosila začela močno krvaveti in od takrat se bojim karkoli  več od hoje ali plavanja. Drugače pa je kak teden dva še šlo sedaj me pa vsak dan tako pritiska dol in trebuh otrdeva včasih da hodim ko raca. Mogoče mi bodo čaji res pomagali da lažje rodimuser posted image user posted image Prav čutim kako me bolijo kosti tam spodaj ko se mi rasteza, čutim kako mi user posted image pritiska  dol in otrdevanje - vsega tega pri Žigu ni bilo - sem na rok še po pokljuki lezla na hrib in nabirala gobeuser posted image

Sulfinija nisem pozabila na tebe in večkrat sem se spraševala kako si user posted image Tudi jaz tebi želim da ti tokrat uspe, da kmalu spet postaneš srečka nosečka in po 9 mesecih končno  naročje objameš vojo štručko. Mislim nate, ti pa mi še kaj sporoči kako si na (lahko tudi na ZS) user posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 729
2.11.2008 21:38:13   
*nina*
sulfinija: želim ti velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da boš res že v letu 2009 objemala svojega pikca...drži se in lepo da si se spomnila na nas in se nam malo javila.

blackcoffee...ej ko vidim kak takle video, si rečem, js bom tud tkuser posted image pomoje tud...mal je takih, svaka ji čast.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 730
2.11.2008 21:40:31   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee

lejte tole!!! user posted image
temu pa se reče volja:
http://www.icechamber.com/videos/mgcomeback1.html

user posted image

Da bi js mela pol njene voje ... svaka mi čast user posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 731
3.11.2008 8:31:51   
5ra_28
Dobro jutro! Ena user posted image  kavica za vas, ki jo pijete in čajček za nas, ki je ne...
Danes pa sem prva zjutraj.

Me cel vikend ni bilo gor, tako da grem zdaj brat čvek za tri dni. Uuh, to bo trajalo.user posted image   Smo še vse 2 v 1 ali je bila kakšna sprememba???

Dobro jutro, jaz pa se javim, ko vse preberem.

Končno smo trije:)

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 732
3.11.2008 8:33:15   
lonja
Helou,

kako je lepo bit doma in včasih početi nič....user posted image .

Otika, mi smo včeraj tudi navijali za Masso, pa se revežu ni izšlo, men gre pa ta Hamilton tko blazno na živce...user posted image . Dobro opravi na pregledu in javi, kaj si opravila user posted image .

Sulfinija, tudi jaz se te dobro spomnim in prav včasih zakrmarim tud na vaše strani pogledat, katera je že in katera pričakuje kmalu spet user posted image user posted image . Optimizem bo prav gotovo pomagal, da prav kmalu tudi ti zagledaš spet najsrečnejši črtici v življenju. Držim pestke za tebe in vama z user posted image  privoščim iz vsega srca!!!

Žabicamala, iskrene čestitke za Žana Luko, fino se cartajta, da bosta kmalu skupaj doma user posted image .

Pišapela, super sobica user posted image , me je full navdušila.

Ta teden je v LJ pohištveni sejem, a bo katera šla?

Tako, imejte se fajn, sonček že sije!!!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 733
3.11.2008 8:59:40   
mamabranka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Zdejle sem čisto iz sebe ... sem iz pregleda za kri in spet sem imela povišan pritisk (151/90) ... pa mi je zdravnica zabičala naj si ga čez vikend po parkrat na dan merim in če bo zgornji višji od 160, naj grem kar takoj v porodnišnico, drugače pa moram v ponedeljek zjutraj se javit v porodnišnici pri dr. Megličevi ... mene je tolk strah ... že tako mi je moja G rekla, da je moja frčafela nekoliko lažja od povprečja (2000-2100g v 34. tednu), pa če bom imela zdaj še tako visok pritisk, bo pa še manj hrane prišlo do nje user posted image .

Ne sekiraj se. Doma si zmeri pritisk, pa boš videla pri čem si. Tudi mene je malo ustrašila, pa sem ga imela samo 138/79. Doma pa mi nikoli ne gre čez 130/75.user posted image
Moj prvi je bil tud bolj pri tamalih, celo nosečnost, rodil pa se je z 50cm in 3120g. Čisto normalen.

Jej manj slano in manj začinjeno hrano, odpovej se kavi (no ja manjša količina ne škodi, verjetno). Po Ašiću, pa lahko ješ: 1glavico čebule na dan ob obrokih, 2 stroka česna na dan ob obrokih (samo 4 dni- nato popiješ še 1dl mleka), veliko zelenjave, proso, oves, riž, sadje (zlasti gozdne jagode in hruške). Probaj, škoditi ne more user posted image

< Sporočilo je popravil mamabranka -- 3.11.2008 9:10:07 >

Našemu Razgrajaču Eneju, se je na Miklavževo pridružil še en razgrajaček Vid.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 734
3.11.2008 9:07:38   
mamabranka
IZVIRNO SPOROČILO: nadya

Evo jaz sem iz pregleda in mi ni več nič jasnouser posted image . Mislim, a se na kliniki v Lj. z vsemi nosečnicami tok mal ukvarjajo al sam z mano!?
Jutri bom noseča točno 33t in vse kar so dans naredli je to: pregledal vodo, zmeril pritisk in trebuh in poslušal utripe. Nasledji pregled imam šele čez 4t ko bom noseča 37t in takrat mi bojo šele vzel kri za tokso. Pa jaz lohk do takrat še rodim madona no!

Ojla. Jaz sem imela tudi pregled v 33t, pa sem več imela le CTG. No ja pregled imam zdaj v 35t. Ampak imam nosečniško sladkorno, pa bi blo treba mal pogledat našega user posted image  kako raste. Poleg tega sem shujšala za 1kg, pa ne bi smela, pa me še stehtali niso, ali pa vsaj vprašali o težiuser posted image . Čakala sem vsega skupi 1,5 ure, doktor pa me je odpravil iz ordinacije v 1 minuti.

(odgovor članu nadya)
Neposredna povezava do sporočila: 735
3.11.2008 9:09:18   
tejci01
Ojla

5ra_28  hvala ti za kavico je prav pasala, se prav boljše počutim če jo spijem.
Danes sem bolj slabo spala, zato sem vstala komaj ob 8.30, ker ponavadi vstanem pred 8 uro.
No prazniki so šli in začne se nov teden, se ga zelo veselim ker sem v 35 tednu in v sredo imam pregled.
Tiste pa ki imate rok prve dni v decembru, se že kaj pripravljate?
Ko sem povedala mojemu, da je ena punca rodila ki je imela rok 25.12. je reku, da kaj še čakam s pripravo torbe za v porodnišnico in še posteljico morava sestaviti.
Glede poroda sva se pa nekako dogovorila, da bo bil z mano, če pa ne bo zmogel več bo šel ven (seveda če bo klasičen porod). Ne bom mu zamerila, raje naj pride potem v porodno poln energije ko bo vsega konec in bo prijel v naročje najinega sinčka.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 736
3.11.2008 9:25:48   
mamabranka
Lahko še mene na seznam?

PDP: 9.12.2008
IME: mamabranka
STARA: bom 28let
KRAJ: LJ
SPOL: user posted image
O:101 cm
TEŽA: + 3 kg

(odgovor članu vrtnica21)
Neposredna povezava do sporočila: 737
3.11.2008 9:41:36   
_sanja_*
Dobro jutro!

Joj, spet sem mela tolk za prebrat... user posted image

Mi2 sva še vedno ok, seveda me občasno marsikaj boli pa mam kake krče, ampak mislim, da je to čist normalno, ker se maternica pripravlja za porod. Sva pa prišla do 34. tedna, tak da me ni več strah. Poleg tega je večji (PDP po UZ), tehta pa tudi dovoljuser posted image

Sem pa nerodna. Včeri sem štrbuknila na rituser posted image Pravzaprav ni bil glih padec, ampak sem se samo malo usedla. Bla je rosa, pa vse spolzko, jaz pa nerodna, zdaj že tak hodim ko kak pingvin... No, ampak najbrž ni panike. Kaj mislite? Brala sem malo po RR, ko je ena padla na rit v 35. tednu - ene so ji priporočale naj gre takoj k G, češ da lahko posteljica odstopi, druge da to ni nič, ker je otroček dobro zaščiten... Kaj pa ve mislite? Najbrž ni panike, bi verjetno tako krvavela, če bi bilo kaj narobe, tako pa je vse ok, mali živahen. Sicer pa imam v sredo tako pregled. user posted image

Žabicamala, čestitke ob rojstvu sinčka! Pa mamo prvega fantkauser posted image
user posted image
Drži se, verjamem, da je zelo težko it brez njega domov. Ampak maleki so borčkiuser posted image Gotovo bo hitro napredoval, da bo lahko šel s tabo domov.
Pišapela... Čudovita sobica! Zelo, zelo mi je všeč. Res nekaj posebnga in izredno lepa! user posted image user posted image user posted image

Detece, za vaju tudi jaz držim pesti!user posted image user posted image user posted image

Martka... Celjank nas je kar nekaj. Mislim, da smo nazadnje naštele, da nas je bilo 9. Potem smo se spoznale samo 3: jaz, Katja in gemina, ker smo skupaj hodile na telovadbo v ZD. Katja in gemina verjetno še vedno hodita, jaz pa žal ne smem več, čeprav bom najbrž čez kakšna 2 tedna spet šla.
No, v glavnem takrat nismo našle termina, smo bile vse zaposlene na polno, zdaj pa verjetno še boljuser posted image

Sulfinija... Veliko sreče tudi od mene. Včasih na forumu kaj brskam in pobrskam za kakšno našo bivšo decemberko, tako tudi zate. Resnično upam, da vama čimprej uspe, da zagledata svoj plusek in seveda, da se vse srečno izide. Decemberke navijamo zate! Srečno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 738
3.11.2008 9:55:13   
mamabranka
Sulfinija vem kako se počutiš. Sem bila noseča z PDP 23.6.08. pa sem imela ss. na srečo sem bila takrat zopet noseča, ampak pozabila nisem in me je mal stiskal, ka bi takrat v roki lahko držala malo detece, sedaj pa samo čakam. Držim pesti da boš čimprej user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 739
3.11.2008 9:59:17   
katja_p
Zdej, ko nam teče zadni mesec, je pa že mal težko vse skup: js grem velik bolj pogosto na WC (ponoči, ker čez dan sm itak vsako uro), spat ne morm več velik, če predolg na hrbtu ležim me začenja križ bolet pa še hrbtenica zraven, trebuh bolj pogosto otrdeva, user posted image  pa tud vedno bolj dol tišči, da me pol že kr zaboli in si mislim, da bo kr ven šla  user posted image

Imam pa v sredo pregled in ctg, pri skor 36t. Dejansko smo na koncu user posted image

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 740
3.11.2008 10:10:57   
pišapela
Dobro jutro!

Danes sem pa malo bolj dolgo poležala, ker sem ponoči bolj slabo spala. Nekaj mi ni pasalo v trebuščku, bilo mi je slabo, pa vroče, pa mrzlo. Groza! No, zdaj se že bolje počutim.

Grem počasi v trgovino, pol pa likat cotke za našo user posted image . Smo zdaj čez vikend bolj kot ne vse oprali. Ja, naš čas se približuje in treba je počasi pripravit vse za naše user posted image . Jaz prav uživam v tem.

Za kosilo bodo pa danes slivovi cmoki.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 741
3.11.2008 10:11:32   
mamabranka
Mene pa dons naša user posted image  ni pustila spat. Ponavadi je aktiven (beri hiperaktiven) med 7.00 pa do 23.00, dons pa mi je pustil spati vsega skupi 4 ure. Ali je kolcal ali pa se na veliko premikal.
Hvala bogu, da smo glih zdej pustili starejšega pri babici, da bom dons bolj ležeča.

Na našega razgrajača smo skoraj pripravljeni. Zadnjih par malenkosti pripravim, pa bo user posted image . Še nekaj malih cunj smo oprali, nabavili lupinico in materinsko blazinico, Pripravim do konca torbi za v porodnišnico in tisto za iz porodnišnice, pa smo že. user posted image user posted image user posted image
Kaj pa ti malček naš, prihajaš, ali ti je notri prelepo?user posted image

< Sporočilo je popravil mamabranka -- 3.11.2008 10:16:19 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 742
3.11.2008 10:39:07   
katja_p
http://otrocarije.googlepages.com/torba.jpg/torba-full.jpg

http://bp0.blogger.com/_sgZuF98JW14/RoIZWTS_qMI/AAAAAAAAAAU/Z3gosYZ11Gk/s1600-h/Oprema+za+domov.jpg

(odgovor članu mamabranka)
Neposredna povezava do sporočila: 743
3.11.2008 11:03:55   
tasa.m
O katja super linki, jaz sem tudi dons slabo spala, me je tako zgaga pekla, da sem še bruhala.
Drugače sva pa bila z mojim čez vikend na morju in je bilo prav super (še zadnj izlet v dvoje, no imela sva še slepega potnika). Danes pa likam za user posted image , uh sem že obupala, pa samo 20 tetra plenic imam, pa sem prišla šele do 8. Ni zgleda moj dan za likanje, se pozna neprespana noč.

Čestitke Žabicimali za sinka in ti želim, da boste čimprej skupaj. Detece tebi pa, da vsaj počaka še en mesec (sem vidla, da imaš rok čez dva meseca).

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 744
3.11.2008 11:10:02   
tasa.m
Joj, sem se spomnila, da mi je včeraj ena ženska rekla, ko je videla moj trebuh (je kot ena žoga), da bo fantek, mi pa pričakujemo user posted image  user posted image , upam da ni kakšna vedeževalka. Imamo večinoma punčkaste cunjice, pa posteljnino roza, bom kar zaupala mojemu G, so mi kar dvakrat potrdili, da bo user posted image , no pa še lepo se je češpla videla.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 745
3.11.2008 11:24:56   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

Joj, sem se spomnila, da mi je včeraj ena ženska rekla, ko je videla moj trebuh (je kot ena žoga), da bo fantek, mi pa pričakujemo user posted image  user posted image , upam da ni kakšna vedeževalka. Imamo večinoma punčkaste cunjice, pa posteljnino roza, bom kar zaupala mojemu G, so mi kar dvakrat potrdili, da bo user posted image , no pa še lepo se je češpla videla.

Js tem ženičkam in vražam čist nč ne verjamem user posted image  ker ti itak vsak drgač pove user posted image

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 746
3.11.2008 11:42:21   
mižek
punce pozdravljene,

ne morem verjeti, da bo počasi že eno leto naokoli, kaj je na svet prijokal moj mali sonček.(sem decemberka 2007)
Tako hitro je minilo to leto, dneva, ko sem pa dobila svojo štručko v roke pa se še spominjam tako kot da bi bil včerajuser posted image .
Vsem skupaj vam želim čimmajn boleči porod in čim bolj pridne user posted image .
Naj vam bodo prihajajoči prazniki čim  lepši, saj so res tisti prvi v krogu VAŠE družiniceuser posted image

LP

< Sporočilo je popravil mižek -- 3.11.2008 11:44:13 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 747
3.11.2008 11:58:38   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28

Smo še vse 2 v 1 ali je bila kakšna sprememba???

Sem zjutraj vprašala to...pa potem prebrala, da je prišlo do spremembe...Kaj zdaj se bo to redno dogajalo??? user posted image  Sicer pa, če je vse ok, bo vsaka prehitra mamica tudi vesela.
Žabicamala, najprej čestitke. user posted image user posted image  Samo da je vse ok in da je zdrav. Tebi in atiju tamalega pa želim, da ga čimprej v P odpustijo, da ga bosta lahko cartala doma. Pa super, si nam dala prvega fantka na seznam. user posted image

Detece..tebi pa naj čas čimhitreje mine, pa da user posted image  zdrži dokler je treba, da ti ne boš morala bit takooo dolgo v P.

Pišapela...fuuul lepa otroška sobica!! Lepa kombinacija barv! Pa previjalna mi je ful všeč.  Ful velika in z zaprtimi predali, boš lahko kasneje koristila kar kot komodo.

IZVIRNO SPOROČILO: tejci01

Tiste pa ki imate rok prve dni v decembru, se že kaj pripravljate?

Jaz ga imam 6.12., pa sem nekje na polovici s pripravami. Od večjih stvari manjka še sam jogi in posteljnina, potem pa še nekaj melenkosti, nekaj cotk in kozmetika. Nekaj sem si še pustila za zadnje tedne. Sam jaz se še ok počutim, še lahk kar maširam po trgovinah cel dan, če treba...user posted image

Vidim, da ste v zadnjih pripravah...likanje in pranje cotk in pleničk. Jaz sem kupila prvi paket plenic (za enkratno uporabo), pa še to bolj za to,ker sem morala bonus v BC izkoristit. Cotke, ki so doma, so vse oprane in zlikane in zložene. Joooj, ko vidim tiste male zoknčke, mi gre kar na smeh iin res komaj čakam.

Midva z mojim sva bila v petek v Grazu, prišla domov šele po 20h! Tako da še kar zmorem celodnevne 'izlete'. Sam nekaj za pit rabim pri sebi, pa mi sploh ni treba it domov. Kupila sem tetra plenice in sicer v Kiki, paket 10 kom stane gori 7,99 €. V BC so Tosamine (10 kom) 17 € in nekaj, v Pikapoki pa iste 20 € in nekaj. Sam te iz Avstrije so od Angelcare, sem jih že oprala, pa so bolj tak tak kvalitete. Zato jih tudi nisem kupila več. V Toysu pa so imeli akcijo, kupiš 3 cotke, plačaš 2. Pa že itak imajo super cene. Tako da sva še tam nekaj nabavila in to je to. Aja, pa zimski pajac je mali dobil. Sva še mal barvo kombinirala, da bo pasal komplet zimske kapice in rokavičk, vse skupaj pa je barvno usklajeno z barvami lupinice. A pretiravam?? user posted image
Midva pa sva si privoščila novo posteljo. Tudi zato sva šla v Avstrijo. Sva jo hotela kupit šele po novem letu, ko se seliva, da ne bi 2x montirala. Pa je moj rekel, da mora nosečnica spat zadnji mesec in prve mesece, ko se bomo ponoči zbujali, na novi postelji in novem jogiju. user posted image  No,imela pa sva pravo dogodivščino. Ker sva v Ikeji kupila posteljo in letveni pod, za katerega sva mislila, da bo raztavljen. No, pa ni bil. user posted image user posted image  In sva si morala izvijače v Ikeji sposodit in NA PARKIRIŠČU demontirat letveno dno, da sva dobila zadevo v avto. Tako da, če naju je kdo videl, in se nama smejal, sva bila to midva.user posted image user posted image user posted image  Tako da je celotna sobota bila monterska! Sem cel dan sodelovala, zvečer pa bila kar utrujena. Pa še nisem dala mira. Še ščistit in pospravit sem hotela takoj, brez počitka. Me že moj mal nazaj drži. Spali pa smo že na novi postelji. user posted image

Včeraj pa sva iskala jogi za otroško psoteljico in sem bila (spet) nad pridajalkami v BC tako razočarana, da joj. Najprej sva čakala 15 min, da si je sploh ena vzela čas za naju, potem pa ni vedela o jogijih povedat NIČ. Dol je brala iz nalepke. To lahko jaz tudi. Pa noter je bil vzglavnik, pa mi je rekla, da je to neka prevleka. Halo??? user posted image

Meni se je pa začelo...nočni wc-ji. Vsako noč grem zdaj redno. 1x! ****ti, je nadležno. Kaj šele vam, ki hodite večkrat. Pa tudi trebuh mi že redno večkrat na dan otrdeva. S križem pa še je vse ok. (nok nok na les).
Kako se vam zdi vaš trebuh, velik? Recimo jaz ko svojega gledam dol, se mi sploh ne zdi velik, ko pa se vidim v ogledalu iz strani (profila) ali pa čist slučajno v kakšni izložbi, ko grem mimo, pa kar na debelo pogledam. user posted image
Če se en mesec ne bi pogledala v ogledalo, bo me še kap zadela. user posted image

Čaj iz malinovih listov, še zmerom se ne morem odločit, ali bi ga pila, ali ne??! user posted image  Ma, sem smotana, da ne bom prej rodila, preden sem bom odločila.

Jutri pa imam tisti pregled v P, PDC, traja pa skoraj cel dan! Jao!

Nič, punce, grem na sprehod, je sonček. Potem pa likat 10 plenic.

Končno smo trije:)

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 748
3.11.2008 11:59:22   
Bimba80
Pozdravljene še z moje strani......kar neki časa me ni bilo, pa vidim da imamo tudi že fantka med nami......počasi že odštevamo dneve do poroda, pa češrav mislim, da bomo prej prijokali.....je pa že vse težje zdaj na koncu........

tasa.m ne verjet tem nonicam in tetkam, ki na podlagi oblike trebuha predvidevajo kaj bo.......primer sem sama, ki imam samo trebuh kot neko žogico in kolegica, ki pa ima čisto drugačen trebuh, pa pričakujeva obe user posted image ......sam ginekolog mi je rekel, da smo si tako različne ženske med sabo, da ena lahko ima trebuh kot da bo počla, druga pa ima zdaj za rodit, pa ne bi niti rekel, da je noseča........

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 749
3.11.2008 12:05:19   
nanaa
Živjo punce,

evo tudi jazse javljam po enem tednu v bolnici. V torek sem imela pregled in vse je bilo ok, pritisk pa mi je kar naenkrat narasel na 170/100 in me je moj g. direktno zvečer poslal v bolnico, tam mi je narasel še na 180/110 tako, da so me obdržali notri. Dobila sem tablete in inekcijo za razvoj pljučk. Na srečo sem imela urin ok in tudi zatekala nisem. Ponoči mi je pritisk že padale na 130, potem so mi še zmanjšali dozo, v soboto pa sem bila brez tablet in zaenkrat je vse ok. Sem se pa tako vstrašla za našega dojenčka, da sem bila čist fertik.

Dan moram  do svojega g. da vidmo kaj bo rekel, sem pa dobila tudi napotnico za dr. Megličevo. Otika si ti takoj dobila datum za pregled?

Dragče pa vidim da imamo še eno novo mamico, tako, da čestitamuser posted image .

Zdaj pa mormo res vse pripravit za dojenčka, vsi govorijo se nikamor ne mudi no pol je pa takole ja pa kar fajn da imaš. Mi je mami čez vikend oprala cotke, ki sem jih dobila. Še zibko zrihtamo pa bo.
Punce, za v porodnišnico potrebujemo samo kopijo poročnega lista, ne?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?