|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 1.11.2008 4:06:25
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! No, da ne bom spet tule klela in težila. Samo na kratko napišem, kaj me je tako razkurilo. Pri vseh obveznostih, ki jih imam, da ne vem več, kje se me glava drži, ko si komaj najdem urico časa za hojo, pa par minutk na dan, da tule gor visim, pa ko se 1000% razdajam samo za familijo, me dedec obtoži, da si tule gor dopisujem s kakim dedcem. Mislim, halooo!? Saj ne vem, ali bi se smejala ali jokala? Če pa kaj ne prenesem, je to ljubosumje in to za prazen nič. No, to je bilo krivo, da sem se tako raz*** In, ja Skabi, se strinjam, pri nas manjka komunikacije. Pa pustimo to. Jančika, jaz sem bila taka po narkozi. Par dni sem samo spala, kjer sem se vsedla, me je že zmanjkalo. Pa tako čudno sem se počutila, na trenutke mi je bilo slabo, pa tak čuden občutek, sploh ti ne znam povedat. Po kakem tednu je minilo. Upam, da si vredu. Skabi, verjamem, da bo tvoja potica v tvoji kuhinji najboljša na svetu. Tudi jaz sem tako uživala od začetka v svoji kuhinji, da ti ne morem povedat. No, še zdaj sem rada v kuhinji, čez teden malo manj, ker se vedno nekaj mudi, ob vikendih pa kuham s srcem. Janeja, čestitke za potico. Meni je dala sodelavka recept, po katerem mi vedno rata. Ona me je tudi naučila, da se vse kipuje v pečici, tudi potica. Moja bivša soseda pa jo vedno pusti kipnat kar čez noč. Prejšnji dan jo naredi in da v pekač, naslednji dan pa speče. Meni je najtežji tisti del, ko jo je treba spravit iz mize v pekač. Pa zvite nikoli nimam tako estetsko, kot znajo to naše mame in babice. Skuštrana, a ti mal za***? Ti bom že dala Janeze! Upam, da bo toplo, kot je bilo te dni. Nekatere dame bodo pa žalostne, ker ne bodo mogle razkazovat pelcmantlov in klobukov danes po britofu.
< Sporočilo je popravil snorlax -- 1.11.2008 4:08:14 >
|