|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
30.10.2008 13:53:25   
HuAnita
HuAnita, meni se zdijo cene na tistih linkih precej visoke, ne vem no, sploh ker je to kao ful akcija. Pa tudi sicer moraš to po moje videt v živo. Meni mere nič ne povejo, umivalnik moram videt pred sabo, ga prijet.

No, vidiš. Očitno pri nas gledam v napačnih trgovinah in napačne (=previske) cene. Ker se meni zdijo tisti umivalniki, taki 4-oglati, ene 150 eur cenejši kot pri nas. Denimo, gor ga dobiš za 180 eur, pri nas sem identičnega gledala za 700 in še nekaj... Firme so pa tam tam... Nič, grem še pri nas na lov. Samo zdaj že preverjeno - kar pri nas dobiva v akciji ali kao ceneje, je vedno nekaj narobe....
Če ne drugega, pa čakamo.... kot na ploščice, kao na zalogi, ju3 vas pokličemo, pa je 9 dni mimouser posted image

Aja, sem pa šla v Merkur, po orenjeve ploščice, zadnjič, ko so bili kao popusti. Ob nakupu si potegnil kuponček s popustom. Pa srečam enega fotrovega sodelavca, povem, da imam račun za cca 1000 eur, da že 5 % bo nekaj, on pa je tudi šel ravno naročevat kompletno kopalniško opreme. Pa me kliče dan kasneje fotr, češ če sem dobila 90 % popusta v Merkurju... ne, povem, samo 5 %, ampak je ok. Pa reče, češ da sodelavec je pa za celotno kopalniško opremo - ploščice, kad, pipe, umivalnike... plačal nekaj več kot 40 eur. Potegnil je kupon - nisem ziher ali za 90 ali 95 % popust. Toliko o sreči, ki z mano nima vezeuser posted image

Zdaj pa se grem počasi pripravit na beljenje. Aja, pri nas še vedno lahko pridobivate brezplačno prakso iz tega poklica, če hočete postati mojstri. Še iščemo kandidateuser posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
30.10.2008 14:03:08   
Jančika_
Midva sva zadnjič šla kupovat štekerje, račun je bil za okoli 250€. Valjda sva potegnila 5%. Pri sosednji blagajni je en dedi kupil en kuli, je pa potegnil 50%user posted image . Belit pa znamo, hvala, hehe. Bomo kmalu tudi pri nas valjčke zavihteli. Pa saj to je še najlepše delo.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
30.10.2008 17:51:09   
Naty*Taja
Oj, Skabi, hvala za napotke, moram ti pa priznat,da men zadeva niti pod razno ni brezveze. Sem že imela ene take zadeve prejšnje leto, da sem kr rabla pravilnik in zakone, da sem bila ziher, tak da men je čist kul in sem že začela delat - ene zapiske tudi že imam, ki sem jih predbila. Tak da upam, da mi rata tole enkrat po novem letu naredit. Je pa res, da bom kr rabla volje in da me maladva ne bosta en čas vidla.

Sem pa bla danes na pregledu za ščitnico - vse ok, tak da počasi bom res začela razmišljat o kakem psihologu al pa alternativi za sproščanje, da me tole dušenje mine. Zdej pa res ne vem več, kaj bi še lahko bil vzrok. Tak da moja dokončna diagnoza, ki sem si jo sama postavla je preutrujenost, premalo sproščanja in premalo frajcajta. Bom kako čistilko nabavla in raj popivala (sem se zmotla v pisanju, pa se ful režim - misla sem počivala!!!!!user posted image )

O Janči, pozdravljena. Ja valda da je od tubusa, čeprav ful zadev razsaja.
Ja, ta hudič od pregrade se baje na uz vidi samo določen čas (jaz sem slišala za tri dni v ciklu) tak da jo je težko opazit, baje, kolk je pa res pa itak še sami ne vedo po moje, al pa?

Oj, Hunita, če bi foušija gorela, bi bilo pol Slovenije v plamenih, jaz pravim! Ma a ni fajn, da eno mamko s tumač cajta razjeziš z eno preprosto barvo fasade? HA!user posted image

Ups Barika s temle se pa ne strinjam - pijančevanje namreč. Že res, da se po sejah in zborih kako pivo spije, al pa žurka vžge - pa kaj se ne drugod tudi? Pri nas po telovadbi npr. in podobnem.... No ja, sploh pa če smo zraven ženske. Je pa res, da veliko ljudi gasilce povezuje z gasilsko veselico - sam verjemi mi, da na teh ni veliko pijanih gasilcev, ker imamo resno in odgovorno delo, pač pa več onih obiskovalcev od povsod! Je pa res, da smo družabni in veseljaki! Evo, tolk o pijači in gasilcih. Če si rad pripadnik kake večje dobrodelne zadeve, je to to!

Janči, tele Diane tablete so meni pustile vse možne stranske učinke, mozolji so bli pa isti! Tak da ne hvala.

Ecola komaj sem vas prebrala v kompletu za nazaj, zdej pa grem počivat.

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
30.10.2008 20:08:29   
snorlax
Oj. Samo javim se. Sem tečna, končno dobila M.user posted image (po ne vem koliko dnevih, sploh ne štejem več), dedec je tudi tečen, pa nima M.user posted image , tako da sva dva tečna v bajti. Od frocov eden spi, eden se potepa, midva se pa je*** v glavo, namesto, da bi se drugač.

Tako je to. user posted image Tak. Zdaj še požrem vrečko čipsa, preklejem Montija in grem spat. Jutri bo boljš. Upam.user posted image Nočko.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
31.10.2008 8:43:19   
skuštrana
Da nas postavim nazaj na prvo stran, čveke, nečvekasteuser posted image

Uši, jih je Liza fasala, smo jih sanirali..Jutri spet...Bljek. Ostali se še držimo, ji pa vsak dan pregledam glavo in zdej 2 dni nisem nič našla.  Včeraj je bila v vrtcu s kapo na glaviuser posted image Pa danes bo tudiuser posted image

Snorlax user posted image user posted image en objem za lepši danuser posted image

Aja, danes je v Deželi Janezov praznikuser posted image user posted image Lepo ga preživiteuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
31.10.2008 10:01:36   
pikecpokec
Aja, danes je v Deželi Janezov praznik

Ti bom jst dala v Deželi Janezov! user posted image
Smo pa le frej!
user posted image user posted image user posted image Vi pa ne user posted image user posted image user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
31.10.2008 13:49:20   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
čveke, nečvekasteuser posted image

Tole je pa zadnje čase še kako res... user posted image Sem mislila, koliko bom imela za prebrat, pa je bilo samo pol strani. user posted image

Snorlax, a si danes že kaj boljše volje? Upam da, drugače pa na en šopek, za lepši dan. user posted image user posted image user posted image user posted image

Huanita super, da vam gre tako dobro z novo hiško. Malat pa mi tudi znamo, smo imeli doma veliko vaje tako da ne rabim brezplačnega dodatnega izobraževanja. user posted image

Jančika, a si že kaj bolj pri močeh? Upam, da je vsaj slabost minila.

Jaz sem bila pa danes pridna in sem orehovo potico spekla. user posted image Se že hladi, potem pa navalimo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1707
31.10.2008 19:55:55   
Skabi
Huanita, tist moj umivalnik iz ikee je tudi oglat. Samo, če je tvoj izbranec 700 € user posted image , madona kaj pa je narobe s kakim gorenjevim? Tudi enega njihovega imava, tudi oglatega, pa je bil okorg 100€.
Midva tudi greva vedno po popust, valjda 5% user posted image

Naty, če greš na strokovnega po novem letu, pa se ti še ne mudi. Kar popivaj user posted image   Kako dušenje te pa matra? jaz nič ne vem.  Kar se gasilcev tiče, ti dam prav, sploh zdaj ko je moj najstarejši najmlajši gasilček v našem pgd user posted image

Jančika, diane tudi jaz ne prenašam. Sploh pa pri meni odpade vso hormonsko zdravljenje.  na pregledu mi je dermatologinja rekla, da ni treba nič razlagat, zakaj sem prišla, se vse vidi in še da so taki kot jaz kruh dermatologov. Uboga 2% odraslih ima akne in jaz sem na prvem mestu med njimi user posted image

Snorlax, pogovarjat se morata! Vem, da vama je težko, Glede na to koliko sta naredila v zadnjih letih, nič čudnega, da sta pozabila na vaju. Zdaj si pa privoščita nekaj samo za vaju - kak fraj večer brez televizije in očitkov, samo miren pogovor.  Verjemi, da vem, o čem govorim.  

Skuštrana, a boš nick v ušivko spremenila user posted image   Počak, da tete zvejo, boš takoj čula, kaj vse narobe delaš z ubogo Lizo. Saj zdaj se  ti smejim, lahk pa , da bom drug teden jaz klela.

Janeja, je dobra potica? Priznam, da je nisem še nikoli v življenju spekla, enostavno nimam volje to delat v mamini kuhinji, ampak čez kak mesec... bom pa v SVOJI kuhinji pekla dan in noč user posted image

Huanita, mi tudi še kar belimo - oz. zdaj bolj barvamo. Danes se odločam, katero stena v spalnici naj bo rdeča. Je pa mansardna, tako da ne vem, če bo to sploh fajn izpadlo.user posted image   Ej, a boste kaj pohištvo kupovali? Kje? Če gresta v ikeo, bi lahko skupaj kak kombi najeli?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
31.10.2008 19:57:27   
Skabi
Nekaj sem pozabila: A imate kaj praznih škatlic od kremic za ritko, obraz,.. Moja mama bi jih rabila, si bo svoje kreme delala.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
31.10.2008 20:23:26   
Jančika_
Evo, jaz sem boljše, slabo mi skoraj ni več. Mi je bilo pa včeraj zvečer tako, da sem resno dobila dvome o še eni nosečnosti. Sicer so trajali samo do konca slabosti, nouser posted image . Malo mi je še čudno v želodcu, sicer se pa vredu počutim, nobenih bolečin in nič.

Skabi, jaz še vedno mislim, da se najbolj splača iz Ikee naročiti po netu, seveda če je račun večji od jurja (kar na žalost sploh ni problem), ker je dostava potem zastonj . Saj to lahko tudi s HuAnito naredita skupaj. Midva še ne bova naročala, ker še nimava kam dat, čeprav imava že vse naštudirano, kaj bova vzela. Cela bajta je zafilana z nekimi brezveznimi artikli, matr volauser posted image . Pa nikamor ne gre delo, sem kar malo žalostna. Saj mudi se nam ne, ampak malo hitreje bi res lahko šlo.

Trenutno nimam nobene prazne škatlice, bom pa imela v mislih in šparala, ko bo kaj.

Mimogrede, a rabi katera kaj kozarcev za vlaganje, takih s pokrovčkom na navoj? Midva tega zmečeva stran na tone, vse od tavelikih do onih manjših za marmelado recimo, pa sem že večkrat pomislila, da mogoče to kdo rabi. Svoje čase sva s tem zalagala celo vas tam nekje pri Ptuju, pol so pa rekli, da imajo dovolj, hvalauser posted image .

Janeja, dober tek! Jaz tudi tu pa tam potico spečem, samo zdaj je pa res že dolgo nisem. Itak jo samo za praznike pečem.

Snorlax, si kej boljš?user posted image

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
31.10.2008 20:55:33   
Skabi
Jančika, fajn, da se cajtaš. Po trebuhu sta meni tamal dva največkrat skočila med nosečnostjo - kot da bi zanalašč takrat, ko se sploh ne sme.  TI še kar počivaj. user posted image
Veš. da mi ej iz glave ušlo, da lahko iz ikee po netu naročiš. Hvala, da si me spomnila.

Zdaj pa čakam in čakam, da še Ropotuljica kaj napiše, pa nič user posted image

< Sporočilo je popravil Skabi -- 31.10.2008 20:56:20 >

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
31.10.2008 21:12:46   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Janeja, je dobra potica? Priznam, da je nisem še nikoli v življenju spekla, enostavno nimam volje to delat v mamini kuhinji, ampak čez kak mesec... bom pa v SVOJI kuhinji pekla dan in noč user posted image

Jaaa, njami. So si vsi prste oblizovali. Tašča je rekla, da jo lahko še kdaj spečem tako je dobra. user posted image Je pa to komaj druga potica v mojem življenju tako, da sem še bolj vesela, da mi je ratala. Samo nekako moje potice na sredini nimajo skoraj nič testa, sami orehi. Jo moram naslednjič manj razvaljat.

Skabi, držim pesti, da začne iz tvoje kuhinje čim prej dišat. Pa naj bo potici ali pa čem drugem.

Jančika, glede kozarcev bom pa vprašala moja dva, ker ima ati med in mu vedno prav pridejo - predvsem taveliki. Sicer mu jih tudi jaz znosim veliko, ne vem pa, ali ima to dovolj. Ti javim.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
1.11.2008 4:06:25   
snorlax
Jutro!

No, da ne bom spet tule klela in težila. Samo na kratko napišem, kaj me je tako razkurilo. Pri vseh obveznostih, ki jih imam, da ne vem več, kje se me glava drži, ko si komaj najdem urico časa za hojo, pa par minutk na dan, da tule gor visim, pa ko se 1000% razdajam samo za familijo, me dedec obtoži, da si tule gor dopisujem s kakim dedcem. Mislim, halooo!? Saj ne vem, ali bi se smejala ali jokala? Če pa kaj ne prenesem, je to ljubosumje in to za prazen nič. No, to je bilo krivo, da sem se tako raz*** In, ja Skabi, se strinjam, pri nas manjka komunikacije. Pa pustimo to.

Jančika, jaz sem bila taka po narkozi. Par dni sem samo spala, kjer sem se vsedla, me je že zmanjkalo. Pa tako čudno sem se počutila, na trenutke mi je bilo slabo, pa tak čuden občutek, sploh ti ne znam povedat. Po kakem tednu je minilo. Upam, da si vredu. user posted image

Skabi, verjamem, da bo tvoja potica v tvoji kuhinji najboljša na svetu. user posted image Tudi jaz sem tako uživala od začetka v svoji kuhinji, da ti ne morem povedat. No, še zdaj sem rada v kuhinji, čez teden malo manj, ker se vedno nekaj mudi, ob vikendih pa kuham s srcem. user posted image

Janeja, čestitke za potico. user posted image Meni je dala sodelavka recept, po katerem mi vedno rata. Ona me je tudi naučila, da se vse kipuje v pečici, tudi potica. Moja bivša soseda pa jo vedno pusti kipnat kar čez noč. Prejšnji dan jo naredi in da v pekač, naslednji dan pa speče. Meni je najtežji tisti del, ko jo je treba spravit iz mize v pekač. Pa zvite nikoli nimam tako estetsko, kot znajo to naše mame in babice.

Skuštrana
, a ti mal za***?user posted image Ti bom že dala Janeze! user posted image user posted image

Upam, da bo toplo, kot je bilo te dni. Nekatere dame bodo pa žalostne, ker ne bodo mogle razkazovat pelcmantlov in klobukov danes po britofu.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil snorlax -- 1.11.2008 4:08:14 >

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
1.11.2008 8:15:15   
mavo
Evo nas, mi smo nazaj z morja. Neverjetno srečo smo imeli, da niti en dan ni deževalo. Pa sem malo prebrala na hitro za nazaj, ampak je preveč za kak komentarček. Glavno, da je Jančika uspešno prestala operacijo, to me je predvsem zanimalo. user posted image
Zdaj grem pa kavo skuhat in prat cote, jih je ogromno, ker smo zidali škarfo, štemali, kopali.... juhu

Aja, pomagajte: a obstaja kaka trgovina, ki je danes v Celju odprta? Nujno, ker nimamo popolnoma nič v hladilnikuuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
1.11.2008 9:06:50   
snorlax
Mavo, WB. Žal, kolikor vem, so danes vse trgovine zaprte. Za silo si mogoče lahko pomagaš na kakšni bencin pumpi (kruh, mleko, sok...).

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
1.11.2008 9:24:24   
HuAnita
Mavo, včasih je bil 'dežuren' mercator pri pokopališču, samo so tudi cene naviiiite (bile). Ne vem, čeje še... Sicer pa priporočam,d a greste ven jest, Celjska koča je po mojem odprta. Drugače pa ti lahko dam malo sadja, če ti pride prav, liter mleka, pa kak kos mesa iz skrinje za juhho, pa kak jogurt. Poklilči kmalu, če rabiš, ker potem odrinemo.

Snorči - user posted image user posted image user posted image , me pa res zanima, s kom si dopisuješ. user posted image user posted image user posted image   Je meni že enkrat M. prijavil, da če imam drugega, ker sem tako tečna, mislim - halo????? - ko se še brijem ne več redno, pa da bi še cajt za 2. tipa imelauser posted image

Nič, se grem upedenat za na pokopališče - saj veste, kako je na vasi, za 1. novembra je treba pokazat cote.... Šele potem je treba prešimfati rože, vence in sveče...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
1.11.2008 11:02:07   
Janeja
Jančika, se mi je zdelo, da bi bila moja dva zelo vesela kozarcev na navoj. Sta jih letos morala 300 kupit za med user posted image Tako da, če ti res ni odveč šparat, se priporočamo zanje. Boš imela vsaj razlog, da se spet kdaj sem pripeljete, ko ti bo prostora zmanjkalo. user posted image

Snorlax, vidiš zdaj, ko zase mal poskrbiš, je pa nujno, da je to zarad novega dedca. Saj samo zase je čist brezveze nekaj naredit. user posted image Taki so tile naši dragi, včasih jih je res težko razumet... Ti pa kaj pojambraj malo, zato smo tukaj. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
1.11.2008 19:02:44   
pikecpokec
Hej, Celjanke, katera mi ve povedat, če je Šerifi (burek na Stanetovi nasproti bivšega Trima) ob nedeljah odprt? Tko se mi je zluštal njegovega bureka, da mi sline v potokih tečejo user posted image . Bi si ga jutri za nedeljski zajtrk privoščili.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
1.11.2008 20:18:18   
Jančika_
Mavo, WB. Škoda, da nisem prej videla tvoje posta - odprt je bil Jarh, skor da bi lahko šla v copatih v štacuno. Škoda res.

HuAnita, nekaj sem še hotela rečt glede kopalnice. 700€ za umivalnik? Ni šans!!! Oderuštvo je to. Za kos keramikeuser posted image .

Janeja, super, ti bom hranila kozarce. Zdaj mi povej samo še, če hranm še pokrove? Eni kozarci, ki jih redno kupujem, so malo izvenserijske oblike, pa bi verjetno original pokrov prav prišel?

Pikecpokec, ne vem, če ima Šerif Šerifi (verjemi ali ne, to je polno imeuser posted image ) ofjeno jutri. Nisem še nikoli v življenju tam bureka jedlauser posted image . No, če nima, imajo pa ziher odprto v Stari pekarni, to je par metrov stran na Miklošičevi nasproti Abanke. Tam imajo super duper kruhke in pecivo, posebej priporočam slane prste, pa neke mini burek palčke imajo in tako. Njami!!! U, pa čokoladne zvitke...ne vem, če ne bo jutri moj heroj poslan na misijo first thing in the morninguser posted image .

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
1.11.2008 20:22:40   
Jančika_
Pikecpokec, telefon mašuser posted image . Dej poklič nazaj, ko boš lahko.

Snorči, mene bi tako brezvezno obtoževanje tud mal razkurlouser posted image . Joe je nekaj časa malo pretiraval glede poštarja, pa se mi je kr mal brezveze zdelo. Čeprav ni čisto resno mislil, ampak je malo preseglo okvire normalnega. Brezveze, res.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
1.11.2008 21:02:05   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Janeja, super, ti bom hranila kozarce. Zdaj mi povej samo še, če hranm še pokrove? Eni kozarci, ki jih redno kupujem, so malo izvenserijske oblike, pa bi verjetno original pokrov prav prišel?

Ja, daj prosim tudi pokrove hrani. Sicer kupita nove, da niso ravno od kumarc gor user posted image , če so pa kakšne posebne mere je pa vseeno boljše, da so original pokrovi zraven. Stran jih še vedno mi lahko fliknemo... HVALA ŠE ENKRAT! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
1.11.2008 21:51:48   
skuštrana
Hojlauser posted image

Huanita, 700e za en umivalnikuser posted image user posted image Kaj pa je to zaena keramika? Z zlatimi nitmiuser posted image

Pikecpokec, a ti jaz en burek čez mejo prešvercam?user posted image Ko Lizo vprašaš kaj bo za kosilo reče burekuser posted image
027 tOLE VAM JE NAPISAL aRSuser posted image
+*/

gREM GLEDAT FILM, LEPO SE IMEJTE

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
1.11.2008 22:00:59   
barika
Mavo, ta user posted image Jarh je vedno odprt..pa sej bi mogla vedetuser posted image  (ali pa Pohorska market, isti lastnik).

Naty-Taja, jaz sem rekla samo za tiste, ki jih poznam kakšni so, v naši "vasi". (izvzamem očeta).

Kozarcev imam pa tudi jaz občasno za izvoz (še posebej, ko kaj pečem, in ob kakšnih R.D-jih).

Neposredna povezava do sporočila: 1723
1.11.2008 22:43:38   
mavo
O, hvala za info, saj sem se sama tud pol na Jarha spomnila. Sem pa našla en zavojček kvasa v hladilniku, pa sem kar kruh sama spekla, k Jarhu smo šli pa samo po kislo smetano za kosilo (za pire). Ostalo sem pa kar iz skrinje vzela. Pa najlepša hvala za vse ponudbe sadja in zelenjave.
Zdaj grem pa nazaj gledat film na Pop tv, je tak ful psiho film, pa sem malo zbežala na internetuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
2.11.2008 7:24:38   
snorlax
Jutro!user posted image

Pri nas je tudi vsega zmanjkalo, pa smo bili v četrtek v orenk fasungi. Jaz ne vem, a vsi jemo kot zmešani, al kaj? Meni je zmanjkalo marmelade b.s. in jogurtov za zajtrk. user posted image Sem si pa kar masla namazala gor, tako da bi Montija kap, če bi videl. Kap bi ga itak že sinoči, ko bi videl, da sem sama spila pol litra Sangrie in požrla vrečko čipsa. No, zdaj veste, zakaj sem debela. Ko me kaj vrže s tira, se nažrem. Matr, če nisem jaz zrela za v Vojnik! user posted image

Danes zgleda, da bo lep dan. Bom šla malo ven, da skurim tiste grehe in prevetrim misli.

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

kakovost spanca v času nosečnosti
MS TINA

https://www.ringaraja.net/forum/regproNew.asp

pokpok (50%)

pokpok (50%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!