|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
29.10.2008 12:57:35   
Jančika_
Dober dan. Evo, sem doma, počutim se vredu. Našli in odstranili so mi pregrado čez pol maternice, ki je bila zelo verjetno tudi razlog za moje splave. Boli me nič, razen grla (upam, da od intubacije, in da se mi nič ne kuha).

Hvala za čestitke in pestke, bolančkom pa želim, da se čimprej pozdraviteuser posted image .

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
29.10.2008 12:59:23   
Skabi
EJ, SKuštrana, to pa zato, ekr imate bio vrtecuser posted image  (ki bi ga jaz tud imela)
pri nas v šoli so tudi uši. Naš M jih še ni dobil, njegova sošolka jih je pa že dvakrta. Njena mama preklinja vse po vrsti. Mi smo dobili navodila, kejr piše, da je treba vso posteljnino in plišaste igrače ipd. prekuhat in prelikat.
Sem pa slišala, da na barvane lase baje ne grejo. Tak da L na črno in M na blond prebarvaj user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1677
29.10.2008 13:00:11   
Skabi
Aja, TT pa en rabim, hvala. Je v tušu čist ok.  Naš TT se ni čosto razeltel, ena veliak zaplata palstike se ej odlomila.

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
29.10.2008 13:01:34   
Skabi
O, Jnačika, lepo, da si že nazaj. Čez pol maternice velika pregrada? Kako pa ej nastala? Počivaj!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
29.10.2008 13:16:53   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi
Čez pol maternice velika pregrada? Kako pa ej nastala? Počivaj!

Jah ne vem, to menda kar je. Že skoz, mislim. Prirojeno. Počivamuser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
29.10.2008 13:17:03   
skuštrana
Skabi, ja, vso posteljino je potrebno preprati na 95..Pliškov pa tako ali tako nimamao kaj preveč, edino Nodi je v igri..Ga bom tudi kar v mašino vrgla..

Janči, super da je za teboj ter da se ok počutiš user posted image user posted image Kdaj pa lahko gresta v nove boje?

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
29.10.2008 13:18:20   
skuštrana
Samo če si imela takšno pregrado potem super, da si sploh zanosla (in donosila) 2 otroka..Čudno, da niso prej ugotovili, pa toliko nas gledajo in šarajo tam spodaj..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.10.2008 13:45:06   
HuAnita
Skabi - na ZS, ker nimam pojma, kam bi ti dala otroka... V Vojnik?

Janči - wb!

Drugače pa sem danes med čakanjem na sodelavca zadela stilsko preobrazbo. Šla sem si kupit štumfe in kolegu nesla nekaj denarja, ki sem mu ga dolgovala, evo, pa me je prijelo.
Oviese - katastrofa, jaz nisem našla niti ene stvari, ki bi mi bila res všeč, predvsem pa mi je taka cenena roba, samo kkril in plastika. Ne vem, no... Za deco pa ----- zdaj sem nakupila sp. delov trenirk po 5 eur, pa tiste socilalne, ki jih imata za preoblečt na parceli in doma, romajo v smetiuser posted image
Mass - padli so novi čevlji. Sem videti ene 5 kg lažja, ker je nekaj cm pete in se moram držati vzravnano. Čevlji so pa meni iber ****išuser posted image
H&M - padla jopica v skoraj identični barvi kot čevlji.
V DM še čistila za mojo kožo in končno štumfi.

O zapravljenem ne bom raje. user posted image  Zidamo. Ampak sem na fuš pred dnevi zaslužila 100 eur, pa mislim, da je med mojo stilsko preobrazbo šlo kar malo večuser posted image  
Ampak bom pa vsaj na britofu enkrat lepo oblečena, to pa tudi - za sosede in nevoščljive-  nekaj pomeniuser posted image   (aja, to sem zapisala zato, ker me folk tkao šimfa, mene pa prizadene: denimo moj foter na vsak način hoče pomagati beliti, tako je belil sam, ko smo bili v toplicah - sem že dobila komentar, češ da jaz frajla na lepše, foter se pa matra v moji hiši, pa če dec sam hoče - halo???. Še boljša je pa od ene babnice tam, blizu, ampak ona naše hiše ne vidi iz svoje, na poti do nje pa, pa je šla baje zandjič na občino bentit, češ KDO JE PA MENI dovolil, da naredim tako fasado???? Da bi me ona kar nekam prijavilauser posted image user posted image user posted image
Mislim....
Sem čudna, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.10.2008 14:53:46   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Samo če si imela takšno pregrado potem super, da si sploh zanosla (in donosila) 2 otroka..Čudno, da niso prej ugotovili, pa toliko nas gledajo in šarajo tam spodaj..

Tega se v bistvu ne vidi, dokler ne grejo direkt not pogledat. Ali pa pri slikanju maternice. Še v ponedeljek me je pri sprejemu pregledal primarij in je rekel, da se zdi vse normalno. Mater, res sem mela srečo. Znositi smem po prvi M, so mi pa priporočali prej 2-3 mesece jesti še ene tablete za okrepitev maternične sluznice. Ravno jih imam tule pred sabo in ugotavljam, da nimam pojma, kdaj jih lahko začnem jematuser posted image .

HuAnita, saj 100€ pa res ni več problem strest v trenutkuuser posted image . Zadnjič sem kupila dve otroški pižami in en otroški spodnji del trenirke, pa sem dala 30€user posted image . Bemumastuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.10.2008 15:03:07   
Bonnie_RR
Hoj!

Ker mi primanjkuje časa, bi samo na hitro pozdravila Jančiko... Super, da je vse ok!user posted image user posted image user posted image  Upam, da je zdaj res odstranjen vzrok tvojih splavov in da boš kmalu user posted image !user posted image

Glede pregrade je pa tako, da se vidi tudi z UZ. Meni jo je npr. G opazila na 1. pregledu v nosečnosti, dejansko stanje pa naj bi se menda pogledalo v nenosečem stanju, kjer se ugotovi, kako je s tem. Meni jo je na poporodnem potrdila, ampak mi je glede na zanositev, tek nosečnosti in porod, svetovala, naj si je zaenkrat še ne odstranjujem. Če bi bili pa v prihodnje kakšni zapleti, se bomo pa začeli o tem pogovarjat...
Je pa baje to prirojeno.

No, grem zdej nazaj delat....

Lep pozdrav vsem!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.10.2008 19:47:52   
Jančika_
Včasih jo res vidijo tudi kar z UZ, ampak za potrditev je vedno potrebno pogledat še not ali pa slikat. Zelo pogosto pa pregrado kao vidijo, v resnici pa je sploh ni. Tule na RR je ena, kateri naredili cel halo okoli velike pregrade, ko so šli not, je bila zadeva velika 2mmuser posted image , skratka nič od nič. V Sloveniji sta dva G, oba strokovnjaka za pregrade(za priimke bi morala iti ekstra gledat, se na pamet ne spomnim), ki pogosto trdita ravno nasprotno - eden pravi, da je pregrada, drugi pravi, da ni nič - pol pa bodi pametenuser posted image .

Aja, to vam še moram povedat - v MB take posege delajo z lokalno anestezijiouser posted image ! Zato ženske na veliko hodijo v Celje (jaz sem spoznala dve, ki sta prav zato prišli sem). Enostavno nimajo dovolj anestezistov. Ne vem no, meni se to zdi prilično barbarskouser posted image . Ena od teh dveh je imela abrazijo (zaradi močnih krvavitev) z lokalno - je rekla, da je tulila, naj nehajo in so res, potem so pa čez nekaj ur pripeljali anestezista, da so postopek dokončali.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.10.2008 19:59:56   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Aja, to vam še moram povedat - v MB take posege delajo z lokalno anestezijiouser posted image !

Da ne pozabim tule še pripomnit, da se histeroskopijo po novem postopku dela tudi brez anestezije, ker grejo not s tako tankim inštrumentom, da nič ne boli, ampak kolikor sem razumela, delajo v MB "po starem", torej z debelejšim inštrumentom. Auč.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.10.2008 20:07:34   
Janeja
Jančika, WB! user posted image Super, da si vse tako dobro prestala. Zdaj se pa malo pazi in počivaj, z novim letom pa novi user posted image naproti.

O tem kakšni mazači znajo bit nekateri dohtarji pri nas pa sploh ne bi govorila. Imamo zdaj s taščo take boje za vsak pregled in kontrolo da je joj. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.10.2008 20:08:15   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

IZVIRNO SPOROČILO: barika

Naty-taya, ni me bilo tam, sem prišla ko je bilo že vsega konec in vse  mokro po tlehuser posted image . Naša hiša je ona na ovinku, zraven avtoceste, za njo je pa ena rumena.  Ati je pa prostovoljc v Trnovljih.
aja, a ve ste tud doble beeperje?user posted image

Ne, nimamo beeperjev - teh je sam nekaj na društvo in imajo jih tisti, ki so največkrat dosegljivi in najverjetnejši udeleženci ob alarmu!
Potem se pa verjetno tudi poznamo - vsaj na videz. A ti poznaš eno Polono R iz Trnovelj. Je pa 78 letnica. Pa sestrco ima ki bo letos maturantka. No tale je naša Prožinska gasilka, čeprav je njen ati menda celo neki več po činu v Trnovljah.
A ti pa nič ne sodeluješ pri gasilcih?

jaz ne poznam nobenga Trnoveljčana, pa sem tam že 20 let. V oš sem hodila v Celje, v SŠ pa nisem imela nobenega sošolca iz naših koncev, h gasilcim pa tud ne hodim, pa tele PGD zadeve so meni (sory) bolj kot ne pijančevanje, pa ati gor al pa dol. (ko se gre pa zares, pa svaka jim čast).

Jančika dobrodošla!!! Upam, da boš hitro user posted image

jaz sem danes zjutraj delala test nosečnosti, ker so me  cel teden boleli jajčniki za znoret, predvčerajšnjim sem imela en roza izcedek, M. mi je zamujala ... no po testu grem pa še 1x na wc in se mi ulije. Potem sem bila na obisku in mi priteče čez kavbojke, ma še dobro da sem prav čas opazla, da sem se tam kamot spreobleklauser posted image , zdej me pa vse boli, da se komaj usedem. Bemtiš.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
29.10.2008 20:50:14   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Jao, punce, pri nas v vrtcu so začele razsajati ušiuser posted image (me že vse srbi, ko se samo spomnim)..A ima katera kak fajn preventiven recept? Sem nabavla šampon, pa goste glavnike...Zdej pa..Joj, upam da jih Liz ne dobi. Si predstavljate da jih dobi Muser posted image user posted image user posted image (saj ga je full strahuser posted image )...

O, Skuštrana, pol se pa ta vikend zihr ne vidimo!! Sicer smo pa itak mi tud bolni - jaz sem zakuhala in se ful bedno počutim. T ima vneto uho, za druga dva pa še čakam, kaj ju bo doletelo.

Joj, bogi M, to bom pa še js držala pesti, da jih ne dobi, ker njegove čupe bi mi blo ap ful žal user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1690
29.10.2008 22:31:18   
bela vrtnica
Samo, da  vas na hitrco pozdravim. Me že par dni tko glava boli za pop..... Sem bila prej na jogi in se dobro razmigala, tko da je malo bolje. Upam, da se zjutraj zbudim brez glavobola.

Jančika me veseli, da je postopek za teboj in seveda ti želim čim hitrejše okrevanje (beri user posted image ). Ko boš polna moči pa se moramo res videti.

Toliko za zdaj. Grem pod tuš pa spat.

Nočko!

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
29.10.2008 22:53:59   
HuAnita
user posted image user posted image user posted image   Jančika, saj vem, 100 e je 'drobiž', valda, ampak trenutno, ko res stiskava evre k sebi, mi je ti kar bogokletnouser posted image
Za deco pa ne govori, so cunje zdaj tako poceni, da je za zjokat, ampak malo boljša kakovost - nogavice iz 90 % bombaža zadnjič v Hoferju, vsakemu 3, pa sem dala - koliko - ene 30 evrov?user posted image  

Mi2 pa sva prebelila že nekako 3/4 hiške in je zdaj že ful ful lepo, pride prostor veliko bojl do izraza, lažje si predstalvjam, kje bo kaj. Zdaj se odločava, če naj kopalniško opremo naročiva na http://www.megabad.com/alt/index.php?sessionnr=NWI453f7S7lnEbdJc6jE&sessionid=14452377, ali naj greva pač v Merkur. Ena mi je pisala s foruma, sta kao blazne denarje prihranila, ko sta naročila v Nemčiji, pa baje res dobra roba, ampak po moje tak drobiž, kot sva ga mi2 zmožna dati za umivalnike, banje ipd., ne bi nekaj veliko profitirala... Ali pač? Vaše mnenje?

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
30.10.2008 4:40:10   
snorlax
Samo dobro jutro vam zaželim in tečem dalje. user posted image Še danes, potem pa tri dni fraj. Jupi! user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
30.10.2008 5:48:58   
pikecpokec
Dobor jutro še od mene! Včeri sem šla spat kr s tamalim (ob pol osmih! user posted image ), tko da sem zdej ko rožica user posted image . Je bila pa prejšnja noč bolj slaba.
Tamalemu je ena kolegica zdravnica poslušala pljuča (ga je ful temeljito ''preposlušala'', res, bolj kot naša P kdajkoli) in je rekla da so pljuča čista. Tko da nam ne preostane drugega ko da mu zadevo čimbolj lajšamo, pa zvečer damo sirup pa pomirjanje kašlja, ker ponoči res u iber nabija.

No, lep dan vam želim! Pol pa tri dni frej!!! user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
30.10.2008 5:56:59   
Skabi
Huanita, a boš Villeroya dala not? Ker drugač so ap cene v merkurju nižje od tehle na prvi strani. TUddi pipe so ceneje. Pa veklikokrat kaj čistijo - midva sva tako stranišča in umivalnik kuopla 50-80% ceneje. Se splača večkrat pogledat.  En umivalnik immao pa iz Ikee - za 89 €, v Merkurju je podobne veklikosti čez 400 user posted image
Seveda je pa vse odvisno od vajienga okusa - za pipo lahko daš 100 ali 1000 €. Aja, pa V trgovini lahko stvar pošlataš in vidiš,  al se bo dalo čistit, pa kaka barva je in material. 
Imaš ZS.

Snorči, dobro jutro! Lepe fraj dni imej. 

Jaz pa zdale šibam v ROgaško k dermatologu. Moj obraz je spet zacvetel user posted image  EN vem, če ne bom zdaj popustila in začela žret tiste opasne tablete, sam da se znebim teh aken. Samo nisem prepričana, da bi rada tvegala okvare jeter, neplodnost ipd.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.10.2008 6:02:01   
Skabi
Pikecpokec, zakaj en zamenjaš P? Kaj ti pomaga ena ženska, ki ji sploh ne zaupaš? Jaz naši P 100%  zaupam. Ravno včeraj sem šla pokazat O, ker je še kar ful prehlajen. Rekla je, da je prav, da otroka pripelješ pokazat, sploh če ima mama občutek, da ni vse v redu.

Mimogrede, M zdravnica mi je rekla, da naj malih otrok nikar ne vozimo k dežurnemu. Ker tam ne morejo narediti prave diagnostike in je boljše, da daš otroku nekja proti boečinam in preguraš noč, zjutraj pa k P. 

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.10.2008 6:20:58   
pikecpokec
Pikecpokec, zakaj en zamenjaš P? Kaj ti pomaga ena ženska, ki ji sploh ne zaupaš?

Ker imamo pri nas samo eno otroško zdravnico, pa še ta ima tako gužvo da je za znoret. Recimo na sistematskem pregledu (posvetovalnici) sva bila pri njej pribl. 2 minuti. Sem, tja, malo pretipat, poslužat srčka, pa gotovo. Da bi jo lahk še kaj vprašala? A-a, se je že mudilo. Jah, baby-boom je tudi pri nas, ampak se žal ne morejo zmenit da bi še kako otroško ambulanto zrihtali.
Ga bom pa najverjetneje prestavila v Celje, ko bo začela delati ena ki jo poznam in vem da jim bom lahko zaupala. Upam da bo kmalu.

Ne vem, mogoče sem smotana, ampak že spomladi ko je v bistvu imel ene vrste salmonelo, sva en mesec hodila tja, pa skoz je samo govorila dieta, dieta. En mesec je trajalo da ga je dala na analizo blata! Mah, brez veze, že takrat me je razkurila!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.10.2008 7:04:33   
teta beta
Jančika, WB! In čimprejšnje okrevanje in v nove zmageuser posted image ! Ko boš pri volji za študij, pa povej za zapiske.

Janeja, vprašala sem za čiščenje. Ta naša po pričakovanjih ne more, pravi, da še doma komaj sfolga, lahko pa vpraša eno svojo sosedo. Jaz jo bom videla šele po praznikih, ker gre domov na Hrvaško, tako da če bo kaj, ti bom javila kasneje.

Pikecpokec, jaz bi P menjala takoj. Jaz sem isto imela prej P v Šentjurju, ki je po opisu sodeč enaka tvoji, privatnica s koncesijo, pregledi na 1,2,3, naslednji, nisem imela zaupanja v njo... Dobro, ajd, je bila pri njej skoraj tri leta, ker hvalabogu itak ni bila kaj dosti bolna, izven rednih pregledov je bila tam kakšnih 5-8x. Tamalga sem pa vpisala v Celje in hkrati tudi njo prestavila. Sem 100x bolj zadovoljna, tele posvetovalnice sploh niso primerljive s tistimi pri Daši. Če je kaj resnega, moraš pa itak iti v Celje. No, pri meni je bilo pa še to, da sem se v vsakem primeru, tudi v Šentjur, morala peljat kar daleč z avtom, tako da je vseeno, če bi se peljala nekaj km dlje.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.10.2008 9:44:27   
Jančika_
Teta beta, te bom kar kmalu zafehtala za zapiske, samo da bom spet mobilna. Očitno bom morala resno ležati - včeraj sem parkrat stopila sem in tja, pa me je zvečer čisto zvilo, sem že mislila, da sem kako vnetje fasala, pa sem bila samo tako utrujena, da me je kar položilo. Otroka si seveda nista mogla, kaj, da mi ne bi med počivanjem 2x skočila na trebuhuser posted image , mislim, od kod jima ideja, pa oba naenkrat???

Poleg tega mi je svinjsko slabo, to že od operacije, verjetno do narkoze, kaj pa vem?

Bela vrtnica, upam, da si se zbudila brez glavobola. Kam pa hodiš na jogo?

HuAnita, meni se zdijo cene na tistih linkih precej visoke, ne vem no, sploh ker je to kao ful akcija. Pa tudi sicer moraš to po moje videt v živo. Meni mere nič ne povejo, umivalnik moram videt pred sabo, ga prijet.

Skabi, moja prijateljica si je kožo ful pozdravila s tabletami (Diane). Pri meni je bilo tudi veliko izboljšanje, samo jaz jih slabo prenašam, ona nima pa nobenih problemov.

Hm, moj heroj je šel zdajle v trgovino po pomaranče. Poslovil se je točno 4xuser posted image . Ne vem no, upam, da nima namena kam pobegnit, pri takem obsegu poslavljanjauser posted image .

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.10.2008 9:45:42   
Jančika_
Aja, skuštrana, kak kaže z ušmi? Baje da grejo rade na čiste lase, tak da nič umivanja, pa lak za lase našpricat gor.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Ena "vzgojna po zadnji plati" je opravičljiva...
agnes

kadar me otrok pripelje do tega (15%)

ker včasih nič druga ne zaleže (24%)

ker občasno nikomur ne škodi (8%)

le v izredih okoliščinah (35%)

ni nikoli opravičljiva (19%)

Število vseh glasov: 540

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!