|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 29.10.2008 13:45:06
|
|
|
|
HuAnita
|
Skabi - na ZS, ker nimam pojma, kam bi ti dala otroka... V Vojnik? Janči - wb! Drugače pa sem danes med čakanjem na sodelavca zadela stilsko preobrazbo. Šla sem si kupit štumfe in kolegu nesla nekaj denarja, ki sem mu ga dolgovala, evo, pa me je prijelo. Oviese - katastrofa, jaz nisem našla niti ene stvari, ki bi mi bila res všeč, predvsem pa mi je taka cenena roba, samo kkril in plastika. Ne vem, no... Za deco pa ----- zdaj sem nakupila sp. delov trenirk po 5 eur, pa tiste socilalne, ki jih imata za preoblečt na parceli in doma, romajo v smeti Mass - padli so novi čevlji. Sem videti ene 5 kg lažja, ker je nekaj cm pete in se moram držati vzravnano. Čevlji so pa meni iber ****iš H&M - padla jopica v skoraj identični barvi kot čevlji. V DM še čistila za mojo kožo in končno štumfi. O zapravljenem ne bom raje. Zidamo. Ampak sem na fuš pred dnevi zaslužila 100 eur, pa mislim, da je med mojo stilsko preobrazbo šlo kar malo več Ampak bom pa vsaj na britofu enkrat lepo oblečena, to pa tudi - za sosede in nevoščljive- nekaj pomeni (aja, to sem zapisala zato, ker me folk tkao šimfa, mene pa prizadene: denimo moj foter na vsak način hoče pomagati beliti, tako je belil sam, ko smo bili v toplicah - sem že dobila komentar, češ da jaz frajla na lepše, foter se pa matra v moji hiši, pa če dec sam hoče - halo???. Še boljša je pa od ene babnice tam, blizu, ampak ona naše hiše ne vidi iz svoje, na poti do nje pa, pa je šla baje zandjič na občino bentit, češ KDO JE PA MENI dovolil, da naredim tako fasado???? Da bi me ona kar nekam prijavila Mislim.... Sem čudna, ne?
|
|
|