|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
30.10.2008 18:13:09   
MetiLu
ojoj, tkole men naš poba nagaja  user posted image

se javim zvečer ko zaspi, ga moram zdejle zabavat ....

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
30.10.2008 18:13:20   
ella79
jencili jaz sem danes tudi čist zmatrana user posted image Sem še ne un vajin zvark probala, sem samo še za v ležečke user posted image user posted image user posted image sem pa neki že en šmer papir skicirala user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
30.10.2008 18:20:53   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jencili jaz sem danes tudi čist zmatrana user posted image Sem še ne un vajin zvark probala, sem samo še za v ležečke user posted image user posted image user posted image sem pa neki že en šmer papir skicirala user posted image

hihi, sej po tistem zvarku dol padeš, tud če nisi zmatranuser posted image
a že skicirala si??? No super, sem vesela, če ti je všeč in predvsem, da je uporabnouser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
30.10.2008 18:28:53   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hihi, sej po tistem zvarku dol padeš, tud če nisi zmatranuser posted image
a že skicirala si??? No super, sem vesela, če ti je všeč in predvsem, da je uporabnouser posted image user posted image user posted image

se mi zdi, da sem po zvarku še mal rdeča lička dobila user posted image user posted image user posted image
zadeva je uporabna in se bo uporabljala user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
30.10.2008 18:42:12   
dolenjka
Dan, čer user posted image

Ja, randi danes je bil super user posted image  Stipe je še celo pot domov razlagal, da sta z gospodom Ella velik o otrocih govorila - se je za bat, a ne Ella? user posted image  user posted image  user posted image

Jaz moram pa moje dete pohvalit, ker je potem še pol ure oddtremala v avtu, se pošteno pokakala user posted image  in prej z nama pojedla kosilo - testenine z bučkami in riževo smetano user posted image  Je pa tko jedla, da sem komaj žlico sprot filala user posted image  user posted image  user posted image  Pa čist v koščkih sem ji dala (ker sem mislila da ne bo hotla nisem šla miksat) in je ni nič motilo user posted image  user posted image  user posted image  Zizo je nazadnje v Qlandii polizala ob dveh user posted image  Za nas je to res velik napredek, upam, da ji v navadi ostane user posted image  Danes je ta navdih verjetno od Davida dobila user posted image  David user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
30.10.2008 18:55:36   
ella79
dolenjka bom prav mojga vprašala kaj sta se mela tok za zment user posted image user posted image user posted image al sta se pa sam našuntala, da sta o user posted image govorila. Razn, če sta vsak svojo bejbiko tok hvalila user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za Taro, k je pridno in predvsem tok pojedla. Pa brez zize, super napredek user posted image

mi imamo prvi zobek user posted image user posted image user posted image mater sem ponosna user posted image user posted image user posted image sicer je ravno tok zunaj, da se ga občuti, pa naj kar še neki časa tako ostane user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
30.10.2008 18:59:20   
dolenjka

dolenjka bom prav mojga vprašala kaj sta se mela tok za zment user posted image user posted image user posted image al sta se pa sam našuntala, da sta o user posted image govorila. Razn, če sta vsak svojo bejbiko tok hvalila user posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za Taro, k je pridno in predvsem tok pojedla. Pa brez zize, super napredek user posted image

mi imamo prvi zobek user posted image user posted image user posted image mater sem ponosna user posted image user posted image user posted image sicer je ravno tok zunaj, da se ga občuti, pa naj kar še neki časa tako ostane user posted image user posted image

ti ga kar vpraš, me res zanima user posted image  Mogoče sta tip puške zbirala, da bosta fante podila user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  za zobek, upam da bo zdaj Zoja boljše volje user posted image  Sej boš vidla kako počas bo zobek ven lezel, pa sam ene 3x te bo ugriznila user posted image  user posted image  user posted image  Ne sej ne, Zoja ni tak hudiček kot Tara user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 30.10.2008 19:05:31 >

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
30.10.2008 19:13:00   
Februarka08
Čer.

A dolenjka je tud v Qlandio prišla? user posted image user posted image

Najprej eno ?:
Jutri gremo za cel dan od doma... in zdej tuhtam kaj naj Larisi vzamem za kosilo sabo??? Da bi ji zjutraj skuhala in dala v tisto termo torbico do 15h itak ne bo ostalo toplo... da bi dala v termovsko, se mi tud ne zdiuser posted image pol sem že tuhtala da bi pač namesto zelenjave jedla mleko s kašico pa bo tud GH pa še sveže bo pripravljeno...user posted image pomoje bo boljš? Kaj mislite??

Zdaj vas grem pa hit mal prebrat, če mi bo gospod dovolil računalnikuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
30.10.2008 19:27:09   
Februarka08
Lilchy, si sploh ne predstavljam, kaj vse se ti mota po glaviuser posted image verjamem, da ti je ful hudo da gre Lukec na operacijouser posted image ampak s tem bo potem lažje živel, vi pa tudiuser posted image to imam jaz skoz v glavi, če bo slučajno mogla tud moja Larisa na operacijouser posted image vem, da bo potem boljšeuser posted image upam, da s čim manj mukami preživite tole prelomnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itata, verjamem da si mogla bit ful jeznauser posted image matr, ene so pa res kokošiuser posted image z dojenčkom naj bi čakala tam 4 ure, da bi te potem končno vzela, napisala 1 recept in poslala domov čaj pituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šus od babeuser posted image

Mlavla, naša spije pred spanjem ob 12h 170ml, prav tako pa tud zvečer pred spanjemuser posted image ima pa še vedno 2 ml. malici (zajtrk in večerjo) in še tam dobi vsakič po ene 120-150ml mleka)user posted image če sem ti kaj pomagalauser posted image

Meti user posted image user posted image user posted image za zobek.

Ella user posted image user posted image user posted image za zobek.

No, mi smo prejle šele domov prišli, sem Lariso odvila in kaj vidim.... čist premočena revca in pokakanauser posted image user posted image matr, sem bla tko jezna sama nase... sam to je mogle šele po poti domov narestuser posted image no, drugega mi ni preostalo, kot da jo nesem kopat... tako da je zdej že skopana, večerjo je tud že pojedla in zdej čakamo na njeno uro da gre spat... uf, še pol ureuser posted image user posted image
Smo bli pa dons spet mal v Tušu, ker zadnjič si ga itak nismo pogledali... in če smo bli zadnjič razočarani, smo dons še boljuser posted image mah, na hit so neki nardil, vse je tako mejhno, P pod Tušem je tud kar neki, nobenih oznak, smo šli na kofe, morš sam ponjga it, na mizah je blo miljon šalc od prejšnjih strank, polni pulti nepomite posodeuser posted image skratka, men ni čist nič všečuser posted image Qlandia je 100x boljša... no, pa ne bom smetila o tem kle gor...

Zdaj grem še mal k mojimdvema, potem pa dam gdč. spat, midva pa mal pred tvuser posted image jutri pa v šopinguser posted image user posted image sicer predvsem za bejbouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
30.10.2008 19:38:19   
ella79
februarka lahko tako narediš, kot sem ti jaz predlagala. A nimaš možnosti, da bi kje ta lonček zelenjavne GH kam v kak piskerček vroče vode mal potunkala, da se pogreje user posted image jaz mislim, da je vseeno boljš k žitna kašca user posted image aja, lahko pa v termovko daš vrelo vodo, pa nekam preliješ in ta lonček GH mal pogreješ user posted image
mene je Tuš tudi razočaral, da o postrežbi ne govorim. Kar bajso vpraši user posted image user posted image user posted image celo večnost čakali na kavo, ko mi jo je prinesla, je imela prst na moji žlici user posted image user posted image user posted image prinese torto, sem mislila, da je vilčka od smetane, pa poližem in okusim zasušen papirnat srvet user posted image user posted image user posted image NIKOLI VEČ user posted image user posted image user posted image itak pa že od nekdaj nisem ljubiteljica Tuša

naša je tudi že skopana user posted image še zizo in spat user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
30.10.2008 19:46:48   
jencili
punce, jst se počasi poslavljam. Sej ne grem še čisto spat, se bom pa počasi odlopila od sveta in zaživela v pravljiciuser posted image

papa do jutri...

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2936
30.10.2008 19:48:49   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

smo šli na kofe, morš sam ponjga it, na mizah je blo miljon šalc od prejšnjih strank, polni pulti nepomite posodeuser posted image

bom samo rekla, da niste bli na pravem koncu, ker nekje je prov luštnouser posted image  - no, vsaj meniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2937
30.10.2008 19:50:12   
jencili

februarka lahko tako narediš, kot sem ti jaz predlagala. A nimaš možnosti, da bi kje ta lonček zelenjavne GH kam v kak piskerček vroče vode mal potunkala, da se pogreje user posted image jaz mislim, da je vseeno boljš k žitna kašca user posted image aja, lahko pa v termovko daš vrelo vodo, pa nekam preliješ in ta lonček GH mal pogreješ user posted image
mene je Tuš tudi razočaral, da o postrežbi ne govorim. Kar bajso vpraši user posted image user posted image user posted image celo večnost čakali na kavo, ko mi jo je prinesla, je imela prst na moji žlici user posted image user posted image user posted image prinese torto, sem mislila, da je vilčka od smetane, pa poližem in okusim zasušen papirnat srvet user posted image user posted image user posted image NIKOLI VEČ user posted image user posted image user posted image itak pa že od nekdaj nisem ljubiteljica Tuša

naša je tudi že skopana user posted image še zizo in spat user posted image

no ja, obe sta zavili v napačno smeruser posted image

btw - Zoja user posted image  za zobke

aja, nočkouser posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
30.10.2008 20:09:08   
ella79
jencili sej vem da nismo bile na pravem koncu user posted image user posted image no, tja bomo zagotovo še zavili user posted image

tako, Zoja spi user posted image najboljš da grem še jaz user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
30.10.2008 20:10:16   
listek1
čer,
no mi smo prišli domov šele ob 18:45 user posted image  Mi je mali spal v avtu skor !,5 ure, hvala Ella - je blo tok dobro kosilo, da se je fajn napokal in zaspal user posted image . Pa user posted image  za Zojin zobek. SMo pa mal zapravljali v Bauhous-u, je david dobil škatlo za igrače, pa ene poličke sva kupla... POl smo šli pa še v McDonalsa. Kva je malemu dogajal.
Dolenjka - me veseli, da je Tara jedla. Lohk še kdaj ponovimo, da bo vidla kako David je user posted image
Jencili - a je Taj še kej zaspančkal danes?
Februarka - jest sem mu zadnjič zjutraj skuhala in dala v termovsko. Ni bilo ful vroče, je bilo pa toplo. Pa danes, ko je pojedel Zoji kosilo, sem tudi pogrela v vroči vodi. Je zmazal skor cel lonček. Pa cvetača je bla notr user posted image  Je mami Ella ful dobr skuhala, pa je fant jedel. Sem rekla, da ga bom prpelala al k tebi na uvajanje al pa k elli user posted image
Lilchy- držimo pestke, da bo z LUkcom vse ok user posted image user posted image
Itata - ne jezi se preveč na te medicinske sestre, ker se sekiraš samo ti, njej se pa fučka. Vemo pa vsi, da mislijo da so bogovi in da lahko rečejo vse kar jim pade na pamet. Ne sekiraj se.user posted image user posted image

Mi pa tud že spančkamo. Pa upam, da danes brez napakic user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
30.10.2008 20:31:22   
Februarka08
Hvala za ideje.

Sem se odločila, da bom skuhala zjutraj in dala v eno posodico, ki naj bi ostalo toplouser posted image bomo videli... bom nardila ful gosto, potem bom pa mal z vročo vodo razredčila pa bo pomojeuser posted image

Listek user posted image za Davida da je jedel cvetačouser posted image jutr se bo Larisa tud matrala z njouser posted image

Grem nazaj pred tvuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
30.10.2008 20:31:26   
bamby
ella, čestitke za prvi zobek user posted image !

dolenjka, user posted image  za Taro, ki je postala tako pridna jedka!

februarka, ideja za kosilo z mlečno kašico je super. Če bi pa imela možnost kje pogreti, bi potem lahko skuhala eno mineštro z zelenjavo, pa pogrela v kakšni mikrovalovki ali pa na štedilniku. V tem primeru bi nam pa zaprav prišel tudi avto-grelec za stekleničke.

Pri nas je mlajši otrok tudi že šel spat, starejšega sem pa na novo sfrizirala (beri ostrigla), pa stuširala, zdaj se pa nekaj upira, da bi šel spat user posted image . Jaz sem tudi že odišavljena, zato sem si upala pred comp, ker baje smrdljive ne prenašate user posted image . Cunje so tudi oprane, posušene in že spravljene. Kako jaz obožujem take vrste cot, ki ji ni treba nič peglat user posted image .

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
30.10.2008 20:56:02   
dolenjka
Čer user posted image

Sem mogla Stipeta s PCja spokat. Od kar je na bolniški ima čist preveč energije zvečer in namesto da ozimnico za 2015 dela, men plac na PCju zaseda user posted image
A boste šle vse spat user posted image  POl bom šla pa jaz na kavč masažo nogic fehtat user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
30.10.2008 20:57:12   
Februarka08
Ja, bamby, samo če bi mela možnost kje pogretuser posted image ti pa manjkata samo še 2 posta do 3000 objavuser posted image user posted image

Tamala se nonstop zbujauser posted image ne vem kaj ji je...a so tud pri nam krivi zobki???user posted image Oh....... da bi mela vsaj že polna ustauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
30.10.2008 20:58:47   
Janey
Čer

Zdaj sem imela borbe z modemom, ker ga je jaka prej nekaj šraufal in net ni delal. jaz pa sama doma, da me noben ne preganja al pa mi stoji za vratom in mi je bla panika....pa še nič po tv. tak, lubek je šel lovit ribe...kaj mu je tega treba?? pa ok, naj ima svoje veselje, jaz sem pa pobasala malega in sma šla v moravce. povprečno hitrost tja sma imela 30km na uro, nazaj pa 10kn na uro...o urah ki sma jih prečepela v avtu raje niti ne bom. ko sma prišla domov sem bila ZELO srečna in zelo me je križ bolel. v moravcih je blo super druper, jaka je užival sto na uro v bazenu, potem sma pa maširala po krasni naravi. moja mami je naredla najbolše kosilo na svetu, sma se napokala in šla domov...z namenom da se oglasima še pri atiju, ampak ker je vožnja trajala namesto 1 uro, ok sem si mislila uro pa pol če bo gužva kar dobre 3 ure, sma atija izpustila iz spiska stvari ki jih boma počela. potem sma pa dobila en obisk, ki nam je prinesel tortico, še za moj RDuser posted image user posted image in smo se je napokali do amena, se nasmejali do solz in jaka je bil tako utrujen, da je po kopanju in flaši kar zaspal. zdaj spi slabo uro (ja tak dolgo sem se mučila da usposobim modem in JA uspelo mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image ) in se še niti enkrat ni zbudil. mogoče pa bo dobra noč. glede na zadnjih par bi ena prav pasala. ampak zdaj je v svoji postelji, če nebo spal pride takoj k meni, da se malo pocartama, pa pol mi je lažje ko se zbuja.

čakata naju še 2 dni brez atijauser posted image ..no jutri ga boma šla dopoldan malo obiskat, ampak to ni isto...sploh zvečer je kriza. no zdaj je še fajn, potem ko se bom pa morala sama vlečt v mrzlo posteljo pa nebo več finouser posted image user posted image

Zdaj vas grem pa malo prebrat ker že par dni ne vem kaj se dogaja

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
30.10.2008 21:04:47   
ella79
dolenjka sem vidla ja, da je bil tvoj za računalnikom user posted image user posted image user posted image
janey ti bomo mel mal probale delat družbo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
30.10.2008 21:06:09   
bamby
janey, jaz sem pa slišala ravno danes, da so baje odprli avtocesto iz MB do Madžarske. Zdaj pa res ne vem, koliko je na tem  user posted image user posted image user posted image . Vsekakor je AC zelo potrebna, ker se tista cesta iz MB do MS vleče kot kača user posted image user posted image user posted image .

februarka, a veš da sploh nisem porajtala, koliko imam že postov user posted image . Evo, zdaj mi samo še eden fali do okrogle user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
30.10.2008 21:07:03   
bamby
ella, saj se dolenjka poslavlja iz compa, ker ji je v naši družbi dolgčas user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
30.10.2008 21:07:19   
dolenjka

dolenjka sem vidla ja, da je bil tvoj za računalnikom user posted image user posted image user posted image
janey ti bomo mel mal probale delat družbo user posted image

kako že???? Čaki, grem njegov gmail prečekirat user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
30.10.2008 21:07:39   
bamby
No, pa imam 3 jurje objav user posted image  user posted image user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?