|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
30.10.2008 11:49:56   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: netki

aja neki morem spet vprašat...

a se mogoče kateri kej sanja kje bi lahko kupila otroški radio na CD?
imeli so ga pri quelle, sam so zdej neki stran obnovili in ga ne najdem več. Kje bi lahko še pogledala? Ste kje zasledile, predlogi....

si imela kaj takega v mislih?  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177019

ja, samo če bi bla možnost da bi se priključilo na štrom

pa hvala za link

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
30.10.2008 11:53:49   
Anonimen
mojcek, a kr v okvir user posted image user posted image user posted image user posted image sej tolk redko pa tut ne slišim takilh lepih besed user posted image user posted image
ja diplomska je pa res ena a. sem šla preko in mi je tut zanimiva tema, tak da je fajn branje. zanimivo kak se je s časom vse spreminjalo!

ko boš pa spet v celje uletela pa hitro reci, pa ti na sokecu vrnem!

aja sem čist pozabla povedat, da je včeri tut sandrine mimo uletela. na konc smo pa tri juiljke tam čvekale, ni čudno da je dež.

user posted image user posted image

aja spal je pa mali od 19.30 do 5.30, vmese sem ga pa res mogla trikrat na bok obrnit, ker je skakal in jamral, ampak sem bedela ponoči vsega skup par minutk!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 11:57:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1803
30.10.2008 11:58:32   
rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

aja neki morem spet vprašat...

a se mogoče kateri kej sanja kje bi lahko kupila otroški radio na CD?
imeli so ga pri quelle, sam so zdej neki stran obnovili in ga ne najdem več. Kje bi lahko še pogledala? Ste kje zasledile, predlogi....

si imela kaj takega v mislih?  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177019

a pri quelle so meli takega na štrom?kaj misliš pol takega bolj "mladinskega" al prav tak otroškega kot je ta?ker še nisem, vidla otroškega na elektriko..

ja, samo če bi bla možnost da bi se priključilo na štrom

pa hvala za link

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
30.10.2008 11:59:46   
metuljcek321
Dan, punce!

Se ena lepa noc in prijetno dopoldne. Sam se dezevat neha, pa bo:-)

Za opoldne pa tole - meni se zdi prav osvezujoce:
http://www.youtube.com/watch?v=1y_1GuyvnnE

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
30.10.2008 12:03:00   
Anonimen
vprašanje

Sem gledla na hippovi strani mal čaje za našga fantina.. do zdej pije čaj proti kolikam, pabomo počas nehal, ker tut kolik ni več. mamo še komarčkov čaj, ampak je že 4 mesece odprt, pa bomo dal stran počas.

in sem gledla na HIPP strani, da sta od 4 meseca dva čaja, ki ju lahko dojenčki pijejo.

INSTANT ZELIŠČNI ČAJ
Sestavine: sladkor, dekstroza, izvlečki zelišč (izvlečki cvetov kamilice, izvleček komarčka, izvlečki listov melise, izvleček janeža, izvleček timijana, olje iz komarčka in timijana).

ali pa

INSTANT ČAJ IZ MALIN IN ŠIPKA
Sestavine: sladkor, dekstroza, izvlečki hibiskusa, zgoščeni sok malin, izvlečki šipka, naravne arome, regulator kislosti: citronska kislina.

kaj je boljše? boljši okus ma verjetno drugi, sam to verjetno ni prioriteta pri čaju za dojenčke.

pa še: ali je v teh kupljenih čajih veliko cukra in e-jev? recimo naš fant popije max 20 ml čaja na dan, tak da se mi neki kuhat ne splača..

hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
30.10.2008 12:04:56   
Anonimen
auroraa definitvno je to pomagalo. sem mu nardila 150 in mu vzela pri 140, ko sem videla da je sit. hvala ti za predlog res! sem takoj videla, da ga nič ne tišči in da se je takoj obrnil na trebušček vsakič, pa nič glave dvigoval, nič ga ni motlo! najdele se je pa vseeno, ker je blo gosto!

torej z zgoščevanjem zdrži od 2-5 ur dlje. kaj si ti nor.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
30.10.2008 12:07:38   
Anonimen
aja pa še to..

ko boste začele z gosto hrano... boste kupovale kašice al vse sveže delale? eni mi pravijo, da so kašice čist ok, drugi bog ne daj...

korenček mam doma skoz, tak da to bom doma delala, tudi krompir, bučke in ostalo zelenjavo, ampak pri sadnih kašicah pa prav ne vem... se splača tista jabolka kuhat, pasirat... pa ne vem kaj vse... če pa jih noben drug ne bo jedel.

pa še to: je bolje kašice spasirat čisto ali sam pretlačit?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1808
30.10.2008 12:16:12   
metuljcek321
Zdaj pa se mal komentarjev:
hd, ja, Kali bo pa konkretno nadoknadila kakanje - za naprej in za nazaj:-) Go, go, go, mala Kali/kakica.

neboglasnica - uzivajte! (Upam, da ste zdaj pa RES ze odpeketali na lepse!)

Almera - saj bo vse v redu, bos videla. Kar pogumno!

lunica - vau, kaksno krasno sporocilo tvojega dragega. So se mi kar mal dlake najezile. Faca, je, res, tale tvoj! Glede cajcka - pojma nimam, bojo druge punce povedale, kateri je primernejsi. Aja, a lohk se meni mejlas slikice? Thanks!

lex, kako pa kaj tvoj v Rusiji? Se ja kaj javil? Kako dolgo bo tam?

maja, je ze kaj bolje? Tudi jaz ti predlagam kulinarika.net --- bos takoj dobila za eno malho idej za kosilo.
flower - tooooooooooo za 60 skatel! Bravouser posted image

Previjanje - vedno pred obrokom. Je 5x/dan, potem se pa po dopoldanskem obroku se fajn pokaka, tako da jo se takrat previjem ... 6x vse skupaj, torej. Razen, ce pride se kaksen paket presenecenja.

Izraz zalivancki  je pa tko neokusen, no. Meni sploh ni vseh. Kot da so nasi otroci roze, ki jih zalivamo z mlekom. Mi ne sede.

Riba - ta ni cist gladka, ej!

Prekuhavanje - vedno manj redno ... hmmmmm ... na ene 3 tedne, sicer umivam flasko z vroco vodo, malo cistila in scetko.

mojcek, kje se kupi tista magicna knjigica?

Blacky, dobr si ti to vceraj zvecer komentirala ... hi, hi.

todi - jaz sem ze velik kupovala preko Amazona in bila (tako kot Almera) zadovoljna. Slo je predvsem za knjige in CD-jke. Pustila podatke o kartici in so mi pac trgali dol. Preko e-Baya je pa moz nabavil ful tehnicnih stvari (pipe, stikala, generatorji ipd.) in je bilo vse OK (res se splaca prebrati feedbacke, da vidis, kako zanesljiva je oseba). Placilo preko pay pala. Aja, nekaj je enkrat tudi manjkalo - nek mini delcek ene tehnikalje - brez problema mu je tipcek iz Hong Konga poslal se tisto. Res super, no! Kaj pa bi nabavila?

Koliko vas pa ze daje otrocka v kengurujcka? A lahko ze pri 3 mesecih in pol, recimo? Kaksne pa imate?

(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
30.10.2008 12:16:30   
nanka
Lunica, jaz sem zelenjavne obroke, korenček, bučke, krompir, meso.... vedno kuhala doma. Od začetka vedno zelenjavno juhico in sem vse spasirala ali pa pretlačila in je prišla bolj gosta kaša. Čisto na začetku pa eno vrsto zelenjave in krompir. Jaz sem jim kar dolgo pasirala, ker koščki niso in niso šli dol. Boš videla kako bo Luka reagiral. Priporočajo pa na začetku večino spasirat, nekaj koščkov pa pretlačit, da se čimprej navadi na koščke.
Sadne kašice sem pa najprej delala doma, pa niso in niso šli do, Hippovi pa za med, tako da sem jih kupovala. Boš videla kako bo Luka jedel. Moji otroci so jedli svežo samo banano malo pretlačeno.

Še čaj- ko bo popila Hippovega za trebušček ji bom kupila zeliščni čaj in čaj za lahko noč. Naša ga kar veliko popije, če bi ji ga dala več bi ga pila tudi namesto mleka. Zaenkrat ji ga dam od 150-200 ml, pije ga podnevi in ponoči.

< Sporočilo je popravil nanka -- 30.10.2008 12:20:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
30.10.2008 12:18:47   
metuljcek321
netki: tule so punce ze iskale tocno to - otroski CD predvajalnik ... malo poklikaj, morda ti bo kaksen vsec, predvsem v Toys'R'Us:

http://www.ringaraja.net/forum/m_1936014/mpage_1/tm.htm#1950070

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
30.10.2008 12:23:41   
Netta
pozdravljene,
no mene je čisto povozilo, tak da imamo tele krompirjeve počitnice totalno pokvarjene. no sicer pa itak ni ne vem kakšne škode, ko je tako obupno vreme zunaj.

lunica, hipov instant zeliščni čaj sem enkrat kupila zase, ker večinoma ves čas pijem komarčka, ampak mi ni bil dober. ne vem pa kakšen okus imajo dojenčki, heheuser posted image user posted image ani čaja še ne dajem;
kar se tiče goste hrane so pa nam na materinski šoli svetovali, da je boljše pretlačti kot miksati, da otrok občuti koščke in se tako hitreje navadi pravilno jest in grizt.

previjanje: ene 5-6x na dan, namažem jo pa  vedno s kremo, čeprav trenutno še iščem kakšno fajno. te ko ful belo naredijo so mi smotane, ker se potem ritka tako težko ščisti. KAKŠEN NASVET??

prekuhavanje: jaz ji stiliriziram le dude parkrat na teden, flašk še tako ne uporabljamo. sem pa kar striktna glede tega, ker je že mela ene glivice na jezičku, pa mi je rekla pediatrinja da je to verjetno od dude

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 12:25:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
30.10.2008 12:27:20   
maja24
Lunca kaj pa kamelčin čaj od Hippa,jest ga mam doma pa od komarčka ga mam tut še.
Jest flaške redno vsak dan prekuham ker je mela soor skor dva meseca in ni šu stran s tem da ga je pol še na luli fasala.Kar se tiče prekuhavanja mi niti podrazno ne vzame preveč cajta.

Metuljček,Flower hvala za nasvet pa tebi Lunca tut,sva mela dones pico,za jutri pa filane paprike za naprej pa še nevemuser posted image user posted image

Kar se tiče pa goste hrane pa jest še ne razmišlam prevečuser posted image user posted image ,ker mam že zej probleme s kuho kaj šele bo,jauuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sam stradal pa namo,ne neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
30.10.2008 12:27:28   
Netta
nekaj me zanima: koliko ur spanja pridelajo vaši otročki v 24 urah (ponoči in podnevi)?
Mi smo na 16

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
30.10.2008 12:27:47   
Anonimen
uf hvala, nisem pričakovala tolk odgovor glede goste hrane, no pa sej prej ko slej, bodo vsi otročki to jedli.

kdaj pa boste začele z uvajanjem oziroma kdaj ste začele pri prejšnih otrocih?

Neposredna povezava do sporočila: 1816
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 12:30:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
30.10.2008 12:32:21   
maja24
Jest previjam od 7x pa do 10x na dan oz pred vsakim obrokom po potrebi tut več,obrokov ma pa 6 na dan po 150ml ali manj(od 110 naprej)Je tale naša Ela prava hruška debeluška.

PS:moj ji pravi da je mišolinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
30.10.2008 12:34:44   
maja24
Moja spi čez dan ampak včasih po ene 4 ure,spat gre pa ob 9ih pa spi do pol 7ih al pa 6ih,kokr je.Valda če je pa v vozku spi pa še dljeuser posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 12:35:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1820
30.10.2008 12:36:51   
Netta
jaz bom začela z gosto hrano pri 6 mesecih, če le ne bo sila prej...me že sedaj tak gleda ko jem in se oblizuje. zadnjič sem ji za foro dala pol žličke pasiranega korenčka čist za foro, pa je šlo vse po slinčku, faco je pa tako naredila, da sem se še pol ure smejala.user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
30.10.2008 12:38:26   
nanka
Lunica, jaz sem zoji začela uvajati večerno mlečno kašico pri 4,5 mesecih po navodilu pediatra, ker ni marala mleka. Na obrok ga je pojedla 60ml in nič več. Mlečno kašico ( HIPP, meša se z vodo) je rada pojedla, tako da mislim da sva do 5 meseca bile že ne dveh gostih obrokih, kosilo in večerna kaša. Pri 6 mesecih je imela 4 obroke, pri Natki ne bom tako hitela, razen če tudi ona ne bo pridobivala na teži, oziroma bo začela zavračati mleko. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
   [Brisano sporočilo]
30.10.2008 12:41:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
30.10.2008 12:41:38   
nanka
Mirjam jaz tudi nimam pojma koliko spi naša, čez noč 12 ur, potem pa večkrat po pol ure. Zdaj spi že 1,5 ure skupaj, tako da tudi naša pride približno na 15 ur. Dve uri je budna potem pa spat.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
30.10.2008 12:42:17   
nanka
 zdaj mi je 2x objavilo, že brišem

< Sporočilo je popravil nanka -- 30.10.2008 12:43:02 >

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Oblačila za nosečnice
majch

Kje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)

trgovine v slo (85%)

trgovine v tujini (8%)

na spletu v slo (3%)

na spletu v tujini (4%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!