|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
29.10.2008 0:07:17   
Bajsa
No zdej grem pa tud jaz lohk spat, al rajš rečem, da grem v komo. tale moj ferdo perdec. Se ne piše za bz tk kt se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepe sanje!
Jencili, upam, da ti moj zet pusti spat, vsaj do 7.30 user posted image , brez zbujanj vmes seveda user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
29.10.2008 0:11:02   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

No zdej grem pa tud jaz lohk spat, al rajš rečem, da grem v komo. tale moj ferdo perdec. Se ne piše za bz tk kt se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepe sanje!
Jencili, upam, da ti moj zet pusti spat, vsaj do 7.30 user posted image , brez zbujanj vmes seveda user posted image

no, če bo samo ena budnica bom več kot zadovoljnauser posted image

nočkouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
29.10.2008 6:56:07   
Neni13
Dobro jutro,

še vsi spite?
Naš si še ni ure prestavil, tako da se vstajamo bolj zgodaj. Pa ni panike..
Lep dan vsem.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
29.10.2008 6:59:50   
itata
jutro,
ne ne spimo več... naš ne popušča. ponoč se zbuja na pol ure. pol pa še vstane zgodi. katastrofa... sam še to gruntam kam ga lahk spokam za 2 noči, da se mal naspim... zdej sem ga dala tamle, da se igra, da lahk tole napišem pa že kruli. jaz res nimam sreče...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
29.10.2008 7:44:16   
itata
ELLA VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image  jutri se pa vidimo!!

jaz bi se tudi za knjigico priporočala... dolenjka baje je tvoja. upam, da jo posodiš, da še do mene zaokrožiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
29.10.2008 7:47:54   
misar
dobro jutro

mi smo danes vstali že 5:20, sicer sem jo mrcvarila v postelji do 6:30, sam spat pa ni hotla ...no zdaj pa že drnjoha. zdele sam pojem, si obrijem tace in se gremo kopat v Zreče s svakinjo in otroki...komaj čakam

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

bejbe, o kaki knjigici to ve?

Supermami z napakouser posted image

ja hudo dobra knjiga. Prebrat velja tud knjigo Trije v postelji in Življenje je norišnica od  Carmen Reid. Sploh trije v postelji je za umret dobra knjiga, tud nekaj na temo naših malčkov user posted image user posted image

Kar se tiče pa članka o spanju in uspavanju, se strinjam z njim v celoti, ampak se strinjam tudi z Dolenjko, da red mora bit...Da ni vse razpuščeno, ko je pač je. saj jaz sem tud ob približno istih urah zaspana zvečer. Ni da sem enkrat ob osmih drugič pa ob enih, ampak me konstantno začne zmanjkovati ob desetih. tko, da kar se tiče spanja tud jaz poskušam nek ritem držat...no obenem pa poslšam tud tamalo. saj si tud ona začne očke mant, pa vem da je skrajni čas za spanje. pa skor vedno zaspi med 19:30 in 20:30 (po stari uri, zdaj pač eno uro prej), redko prej al pa kasneje.
kar se tiče pa izjokavanja, pa sem ultra proti in tukaj sem skrajni zagovornik, da otrok ne sme jokat v nedogled. tu pa dobim prav ****is, če vidim katero mamico, da pusti otroka enostavno jokat in jokat in jokat. pa ne govorim kasneje, ko je to jok iz trme, govorim o joku iz neke potrebe..pa da neham s tem...

Dolenjka rade volje bi šla danes na kavico sam se gremo kopat v Zreče, tko, da naslednjo sredo pa komot user posted image

lep dan vsemuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
29.10.2008 7:52:57   
buči
ella, vse naj naj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
29.10.2008 8:33:41   
ella79
jutro user posted image
vsem hvala za čestitke user posted image
mi tudi že dobre pol ure rogovilimo user posted image user posted image user posted image
misar Trije v postelji je meni user posted image knjiga. Sem jo že parkrat prebrala, tako da če katera želi brat, s to knjigo sigurno ne bo falila user posted image
zdej se grem pa še mal v postlo k mojima sončkoma crkljat user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
29.10.2008 8:53:09   
dolenjka
Jutro user posted image

Najprej še tu: Draga Ella, vse naj naj ti želimo mi3, naj se ti uresniči čim več želja, še posebej tistih malih, skritih. user posted image

Naša noč več kot odlična, ob 1h in kusur je oči dal dudico in potem smo spali do 6.30 pomalcali kamnite zize in spali do 8.20 user posted image  user posted image  user posted image  In ni lepšega kot to, da se človek zbudi naspan in za nagrado še sonček sije user posted image  user posted image  user posted image  
Mi se bomo čez slabo urico odpravili v Laško in upam da sonček zdrži do takrat ko se vrnemo user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
29.10.2008 8:59:01   
jencili
jutro,

user posted image user posted image user posted image  za še več takih noči. Spanje ob 19.20, budnica 23.45 in ob 4.30, pol pa spanje do 8-ih. No, sej vstala sva pa itak šele ob 8.30, pa še to ne bi, če ne bi Taj pobruhal postleuser posted image

Dons mam pa v planu mal čistilne akcije. Bom mal pospravla, mogoče celo kej speglala, pa nujno si morem lase umit. Pol pride pa že dragi domovuser posted image  - aja, pa baje dobiva še obiske, mi je glihkar sporoču, samo so presenečenje in sploh ne vem kdo prideuser posted image

No ja, važn, da se bomo mel fajn...

Zde pa šibam tunine toastke narest...njami...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
29.10.2008 9:00:07   
larisa
Jutro user posted image

Ella, vse naj naj naj naj naj naj naj najboljše in najlepše. Naj se ti uresniči ravno toliko želja da boš srečna in naj jih ostane toliko, da imaš cukerčke za katere se splača upati in čakati. Vse naj naj ti iz srca želiva jaz in Nejc user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
29.10.2008 9:09:32   
Suzi*
Jutro.

ELLA, vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
29.10.2008 9:13:06   
Bajsa
Dobro jutro!

Mi smo spali standard, se je prvič zbudila ob 6, pojedla samo eno zizo, zgleda, da se je mogla sam mal odžejat user posted image . Nazaj je zaspala do 7, pol je pa do ene pol 8 še v pojstlci počakala. No zdej se pa že pol urce lepo igra na puzzlah, da ji gre mami lahko lepo zajtrk narest, oz. to je že kr dopoldanska malica user posted image . Pol pa itak standard vse pospravt, pol pa dalje.

Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
29.10.2008 9:43:01   
Februarka08
Dan.

A me je kera pogrešalauser posted image user posted image

Internet ni delaluser posted image user posted image upam da vas bom lahko kaj prebrala, ste kar veliko načvekaleuser posted image

Grem tamalo lovit naprej...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
29.10.2008 10:27:54   
Suzi*
no, sem vas prebrala, pa vmes sebe zrihtala pa mali sadje skuhala in kompotek z apit. zdej pa še mal časa, zase, dokler se ne zbudi, pol pa na sončkaaaaa. user posted image  dons bo baje pri nas do 20 st. user posted image

mi smo spali srednje. začuda je blo zvečer kar mir. zaspala ob pol devetih (sem bla jaz pozna, ker sem bla na telovadbi), budnica ob 23, 2.30, 4.30 in 6.30. vsakič na zizo. vstali smo ob sedmih. zdej pa že od mal pred deveto spi.

tista knjiga trije v postelji je pa svetovno dobra. sem jo že pred časom brala. jo moram prov še enkrat it brat, k ste me glih spomnile. supermami z napako bi pa tud jaz brala.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
29.10.2008 10:44:00   
jencili
jst bi pa brala...trije v postelji...jo ma kera v bližini za posodit?

Drugače sva pa midva pojedla dopoldansko malico, perilo je že skor oprano, postla je slečena, zdej jo grem pa še oblečt, pa Taja pomoje spat psravit. No, bomo vidl kaj on pravi na to - neki si učke maneuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
29.10.2008 10:45:51   
jencili
aja, pa Taj ma novo foro. Tko cmoka z ustki in daje lubčka (če je seveda pri voljiuser posted image )user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
29.10.2008 11:14:53   
listek1
dan

Ella, vse najboljše ti želiva tudi mi2 user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj se ti uresničijo vse tiste najbolj skrite želje.

Sem vas pa komej uspela prebrat. Včeri sem imela čistilno akcijo po bajti, da sem še ves un prah od cementa odstranila, pa vse Davidove igrače preprala.... Smo pa danes ponoči dobili nov zobek, je ena dvojka končno pogledala ven. Je pa jokal dones ponoči, ker ga je revčka tako bolelo.
Gorenjke a za jutri velja? Pa brez zamere punce, žal mi ne bo uspelo narest peciva (se res opravičujem, ker sem ga oblubla), a lohk vseen pridem user posted image  Bom prnesla pa kupljen Raffaello user posted image  Moram it zdele zrihtat avto, ker mi je spustila guma, pa še nekaj opravkov imam danes. Obljubim pa za naslednjič, brez izgovorov.
Misar - user posted image  za zobka.
Vrtnica76 - user posted image user posted image user posted image  za tvojo Tamarao, da se čimprej pozdravi.
Mesečnica - Davidu damo čevljčke samo za ven, da ga ne zebe v nogice. Doma je samo v štunfkih, ker se še nič ne postavlja na nogice. Glede paradižnika oz. paradižnikove mezge - jaz mu to že kar nekaj časa dajem in ni nič narobe.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
29.10.2008 11:16:15   
buči
Jaz bi šla pa spat ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
29.10.2008 11:17:32   
listek1
Jencili - user posted image  za Taj-a, da tkole cmočke pošilja.
Sem pa še pozabla povedat, da smo včeri pri nas buške nabiral. Eno si je pridobil na sredo čela. Pa sploh ne vem kaj je naredil, ker ko sem prišla v dnevno, je sedel in jokal (so tekle krokodilje solze) user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
29.10.2008 11:19:32   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Bamby pa user posted image user posted image  za Anajo, da se je prvič vsedla. Sedaj bo pa hitro tudi plezati začela. Jaz si včasih zaželim, da še ne bi znal plezati, ker ga moram zdaj imeti nonstop na očeh, pa samo na tleh hoče biti in razskovati. Pa vedno gre tja kamor ne bi smeluser posted image .
Kdaj pa imate krst? Imaš dosti povabljenih? Jaz sem prav srečna, da smo to že dali skozi.

Plaziti se bo po moje tudi prav kmalu začela. Je le še vprašanje časa. Noge je pa zaenkrat še ne držijo prav dosti, tako da tega se mi še ni treba bati. Upam samo, da me ne bo presenetila user posted image .
Krst imamo pa 9.11. Povabljenih pa samo kar je osnovnih: starši (oboji) in obe sestri z družinami, ki sta tudi botrici. Bomo šli ven na kosilo, zato bo vseeno dosti velik finančni izdatek.

jencili, Taj je ful dober user posted image . Pa tako trdno stoji!

ella, tudi midve z Anajo ti ob osebnem prazniku iskreno čestitava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Tistega članka še nisem prebrala v celoti glede spanja ITD. Sem pa prebrala nekaj malega, pa se mi zdi, da nekaj govorijo vredu, drugo čisto mimo user posted image . Moja dva otroka sta se hitro navadila samostojno zaspat in imata oba red, kdaj je čas za spanje. Odstopamo pa uro gor ali dol, pa se zaradi tega svet ne bo podrl. Vsekakor poleti hodimo vsi malce kasneje spat kot pozimi. Pa nikoli jih nisem navajala pri meni spat, pa zaradi tega ni ne Tim, niti Anaja ne bo manj samostojna, kottam natolcujejo user posted image user posted image user posted image . Mah kar nekaj user posted image !

misar: jok iz potrebe je pa res čisto nekaj drugega kot jok za nekaj užugat. Ampak tukaj bi jaz rekla, da pri dojenčkih je jok za nekaj užugat lahko tudi ta, da zvečer ne bi sam spal user posted image . Kdaj pa jokajo tudi če so samo zmatrani.
No, jaz imam srečo, da Anaja že dolgo zvečer sploh ne pojoka, ko jo dam spat, pa zaspi ponavadi tudi v nekaj sekundah.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
29.10.2008 11:24:21   
Februarka08
Evo, jaz sem vas tud prebrala...

Ella, še tukaj vse naj naj naj... lepo praznuj in ostani še naprej takšna kot siuser posted image

Midve sva mele zdele obiske, je prišla ena mamica z malo mlajšo user posted image na kavicouser posted image je blo fletno, tamali sta se pa tud zabavaliuser posted image zdej mi pa Larisa spet rože obtrgujeuser posted image

Pri nas nič novega, razen to, da se ob vsaki priliki tamala na nogice postavljauser posted image jest pa za njo, da ne bi znak padlauser posted image groza...

Aja, včeraj sem bla tko vesela, da sem kar vriskalauser posted image je Larisa pojedla cel krožnik krompirjevega golažauser posted image ker ne mara krompirja, je blo to super fantastičnouser posted image user posted image tako da bom zdaj nehala za njo posebej kuhatuser posted image razen npr. če bova midva kaj takega jedla, kar ona še ne sme... npr. danes mam lazanjo, bom za njo nekaj drugega, pa če bova mela kakšno zelje, repo ipd.user posted image skratka vesela sem da bolj ne morm bit, ker moj škrat končno spet normalno papcauser posted image itak si to vsaka mamica želiuser posted image

Grem, da bo še kej od rože ostaluser posted image

Aja, listek, ti samo sebe in Davida pripelji jutri pa bomo vsi zadovoljniuser posted image   kdaj se zdaj dobimo jutri? Jaz bom itak prej tam (standarduser posted image ) če bo še katera, naj poveuser posted image ker potem morm itak spet 1. domovuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
29.10.2008 11:42:51   
jencili
evo, Taj spi 1. rundo, jst pa šibam naprej pospravljat, zdej k mam miruser posted image
No, sej neki je že kr narjenga, sam ta kopalnica me pa ubijauser posted image
Če bom še kdaj delala na novo, me prosim spomnite, da ogromen špegu in dva lijaka res nista potrebnauser posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
29.10.2008 11:43:57   
jencili
aja, drugač pa mislim, da je Ella napisala ob 10.30 jutri...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
29.10.2008 11:59:41   
Februarka08
Naša bejba danes tud praznujeuser posted image 8 mesecevuser posted image user posted image user posted image kako gre čas hitrouser posted image

No, zdej spi, jaz grem pa kuhatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?