|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: || pričakujemo Novembra
28.10.2008 11:46:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: ursula3

Baby1978 sem vidla da tečeta drugi krog, ravno tako kot midva.. srečno...čeprav sem mislna da to kar rata....
ponavad je tako,da rata takrat ,ko si najmanj misliš.
Jaz sem tud mislila,da bo šlo v drug tako kot prvič(2.krog),pa nam je uspelo v 9-em.Tako,da punce,glavo pokonci tud če vam ne rata takoj.Med borkami so same fajne punce,tako,da ne boste same,imate punce,ki vam bodo stale ob strani,tud takrat,ko vam ne bo šlo vse po planu....

Srečno vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 201
28.10.2008 14:00:13   
giotti

user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
01.11. - andy28 (1. krog)
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
03.11. - S* (4. krog)
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
05.11. - iskrica976
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25
06.11. - anci banci
06.11. - lucy86 (1. krog)
08.11. - skuštrana suzi (7. krog)
08.11. - pufi 2003 (3. krog)
08.11. - Tiki55
08.11. - ROmama (1. krog)
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
17.11. - tane
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
21.11. - martinca
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
26.11. - Giotti (5. krog)

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 41

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER................................15,30% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk
NOVEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
28.10.2008 15:14:11   
giotti
Crvicek user posted image , ki lepo, da si se oglsila user posted image Te damo med  user posted image  user posted image user posted image Daj no, please user posted image
Maš vse prav, kar si napisala. Leta res tečejo...
Včeraj je bila pri meni prvič, od kar delava na projektu bejbek, to pa je od oktobra 2007, res kriza. Ne moreš verjet, kako hitro je preteklo leto, rezultata nikjer, stara pa sva oba v povprečju (on plus jaz deljeno z dva) 38 let user posted image Zvečer, ko sem se ob svečki vsedla pred moj oltarček v sobici, sem se prvič po fuuuul dolgem času sama sebi kar nekaj zasmilila. Potem pa sem se ful zasekirala, kako nepremišljeno sva odlašala s tem projektom skoraj deset let. Kao, še ni pravi čas user posted image Vsa ta leta sem bila tako zelo naivna, da sem mislila, da to rata kar v prvo (moja mama dva otroka, obakrat ratalo v prvo, moj brat dva otroka, enkrat ratalo v prvo, od mame partner trije otroci, trikrat v prvo, dve najboljši frendici, vsaka po eno dete, obakrat v prvo, to so bile moje "izkušnje" in nekakšno naivno razmišljanje, da bejbik pač rata, ko seksaš sredi M cikla in če ne rata, je par neploden, in blazno sva vedno pazila, da je bilo najino delanje ljubezni res varno). Če bi samo za sekundo v preteklih letih počekirala kakšen forum na to temo, sem stoprocentna, da bi se še isto sekundo lotila projekta bejbek. Če bi samo nekdo namignil, da pa tudi pri popolnoma zdravih parih, lahko traja do enega leta, bi se takoj lotila projekta. Ko bi šla vsaj do ginekologinje vsa ta leta, pa sem še to obiskala praktično drugič ob splavu. Prvič je bil samo bris že leta nazaj, potem se nisem več pojavila pri tovrstnih zdravnikih.
Seveda bomo enkrat mamice, no, I hope so, nikoli v resnici ne veš, samo nikoli si nisem mislila, da bom mamica, ko se mi bodo delali že sivi lasje ter gube po celem obrazu user posted image Nimamo kaj, časa se ne da zavrteti nazaj, mladosti več ne bo in vsak mesec dejansko imamo statistično manj možnosti za zanositev. Zame je to spoznanje mala katastrofa, ker imam hude pomisleke glede umetne oploditve, vendar po drugi strani pa se učim živeti v danem trenutku, kjer imam vse, kjer mi nič ne manjka, kjer moja sreča, se trudim, ni odvisna od nikogar, niti od ideje o tem, da bom pa nekoč mamica. Bom, če bo Bog dal al kako že rečejo, in seveda ne bom, če mi pač to ne bo namenjeno.
No, samo toliko kot dodatek k tvojemu razmišljanju.
Če pa bom imela kdaj opravka z mladimi dekleti, jim bom povedala vsa ta statistična dejstva, ki jih meni žal ni povedal nihče. Vedno sva govorila, kako si želiva in bova imela pet otrok... če bo zdaj ratal vsaj eden, bo to res darilo od narave. Ne upam si niti pomisliti, da bi bila tako "zahtevna", da bi si želela dva otroka.

Cmokec vsem user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 203
28.10.2008 17:26:13   
Anya22
Evo, punce, tudi jaz bi se vam pridružila iz oktoberk k vam in sicer bijemo 12. krog in je ne pričakujemo 25.11.2008!! user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 204
28.10.2008 18:12:35   
METULJ1
končno me spet lahko vpišete med nečakajoče. Za mano sta laparo in histeroskopija. Med operacijo vse uredili, tko da morala v kratkem zagledati user posted image .  Včeraj dobila 1. M po operaciji. Zdej pa samo počakamo, da mine, pa začnemo s user posted image . Upam, da je ne bo 27.11..
Krogov pa več ne štejem (trudiva se namreč leto in pol).

Pozdravčki vsem

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 205
28.10.2008 18:27:33   
Anonimen
Ojla sotrpinke...vem da sem anonimna, vendar mi je tako nekako lažje, ker me preveč deklet pozna iz službe, pa ne želim preveč "sočutnih" pogledov...Si bom nadala nadimek in sicer VITA, da bom prepoznavna....

Rada bi vas spodbujala in sprejela spodbudo...tudi jaz je vsak mesec posebej čakam magični user posted image  ali user posted image  pa ju ni.... za seboj imam tudi že preglede, spontane splave, histero in laparo...polno solza in grenkobe, imam pa tudi že mojga sončka, ki bo kmalu dopolnil 8 let in čudovitega moža (sedaj ko sva se skopala ven iz krize življenja)...veliko a še toliko si želim.....in čakam na user posted image ..sem lahko z vami?

Magične črtice čakam 24. - 26.11. in res upam da ta mesec pa bo naša zmaga user posted image

dotaknile so se me besede od Giotti ....vendar po drugi strani pa se učim živeti v danem trenutku, kjer imam vse, kjer mi nič ne manjka, kjer moja sreča, se trudim, ni odvisna od nikogar, niti od ideje o tem, da bom pa nekoč še 1x mamica. Bom, če bo Bog dal al kako že rečejo, in seveda ne bom, če mi pač to ne bo namenjeno.....

Stiskam pesti za vsako posebej in vse skupaj, drage moje... user posted image

Vita

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 206
28.10.2008 18:46:51   
martinca

IZVIRNO SPOROČILO: ella.

ful ful mirnih živčkov ti želim pa ne razburjaj telesa, da bo jajčece z lahkoto pristalo v bodoči začasni hiški tvojega dojenčka ;) Najemnino pa itak veš, da ti plačaš, malo s hormonskimi napadi in slabostmi ter malo s povišano telesno težo, ampak se splača, ko vsake toliko prideš skozi UZ k malčku na obisk upam, da me je kdo štekal v tem poetičnem sklopu mojih blodenj

kako lepo napisano, to si moram nekam napisat.

držim pa pesti za vse da nam uspe v novembru zagledat na testih

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 207
28.10.2008 18:48:28   
Rakica_80
Vita veliko sreče ti želim in da čim prej zagledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za ostale pa tudi pošiljam za srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 208
28.10.2008 18:55:26   
Arual
Ojla.
Da se malo javim, sem odklopla vse skupaj. user posted image  se je že končala, ampak me jajčniki zelo zelo bolijo od konca user posted image  naprej. Sploh ne vem kaj bi naj blo. user posted image  Upam, da je vse vredu. Drugač pa smo pridni, nič kaj ne študiramo o user posted image  imamo se radi in to je to.

Držim pesti za vse nas.
Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 209
29.10.2008 6:58:44   
aprilčica07
giotti: zelooooo lepo napisano....sem dvakrat prebrala, ker si res zadela z napisanim.

Ja, nimamo kaj, tako pač je. Enim rata takoj, drugim malo kasneje, tretjim z veliko muke, ampak uspe. Tudi mi2 sva odlašala in odlašala, če ne bi moj ljubi pritiskal name, da nimava več dosti časa in bla bla bla, nevem kdaj bi se jst odločla. Tako pa HB sem nekako popustilauser posted image in po 6 krogih zanosila in rodila mulčka, ki ima zdaj 18 mesecev. Ker bi pa rada, da najin frajer ne bi bil edinček sva se spet podala v akcijo in čakava na rezultatuser posted image user posted image user posted image Tud mi2 nisva več rosno mlada, tako, da giotti kr korajžno in optimistično naprej. Ti želim, da čimprej zagledaš plusek!

No, seveda tudi vsem ostalim, ki smo v akciji želim, da se plusek čimprej pokaže!

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 210
29.10.2008 7:34:37   
crvicek
Punce prosim da me date med navijačice, saj moram močno navijat za Tane, Giotti in seveda za vse pupe, ki v novembru pričakujete user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako zdaj pa močno navijam za vse vas! Dajmo pupe!

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 211
29.10.2008 7:48:40   
S*
user posted image
user posted image

oz.  user posted image user posted image   pričakujemo novembra

xx.11. - Arual (13. krog)
xx.11. - M1987 (9. krog)
xx.11. - misk2
xx.11. - D0aisy
xx.11. - _ancica_ (9. krog)
xx.11. - TamaraJ (1.krog)
xx.11. - murkica
01.11. - andy28 (1. krog)
02.11. - nhaya
02.11. - Ylenia
03.11. - S* (4. krog)
03.11. - loli (1. krog)
04.11. - D.Mateja
05.11. - iskrica976
05.11. - kolovoz (5. krog)
05.11. - soncek_25
06.11. - anci banci
06.11. - lucy86 (1. krog)
08.11. - skuštrana suzi (7. krog)
08.11. - pufi 2003 (3. krog)
08.11. - Tiki55
08.11. - ROmama (1. krog)
08.11. - Bojana82
09.11. - Matejčika (3. krog)
10.11. - kalypso (2.krog)
11.11. - krota (4.krog)

11.11. - spelci22 (4.krog)
13.11. - Tejchy25
13.11. - Muca83 (13. krog)
15.11. - DannyS (2. krog)
15.11. - Brenčačka
16.11. - aprilčica07 (2. krog)
17.11. - tane
18.11. - baby1978 (2.krog)
19.11. - lenna
20.11. - žabica00 (4.krog)
20.11. - pikicaa25 (11. krog)
21.11. - martinca
24.11. - ursula3
24.11. - BEBIII
25.11. - Anya22 (22. krog)
25. 11. - Anonimna VITA
26.11. - Giotti (5. krog)
27.11. - METULJ1

user posted image
user posted image  

Novembrk nas je: 44

user posted image      NAVIJAČICE     user posted image

* žabica00
* aqua77
* Tiki 55
* Ursa30
* spps
* Orhideje
* bambinca
* *alina*
* aqua77
* sonček85
* pikicao.
* *kinnie*
* becky *
* Matejčika *
*živa25
*gantar
* liam
*cvrček

user posted image      

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

NOVEMBRSKA STAVNICA 

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... 20,9% srečk nosečk  
APRIL.........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ..........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER................................15,30% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk
NOVEMBER.................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 212
29.10.2008 7:54:09   
crvicek
Giotti,

res si lepo napisala. Tudi meni se zdi smešno, ko sva še pred dvemi leti full pazila, ker nisva še imela v planu user posted image in sem bila vedno v strahu kaj pa če je ratalo. Ko pa sve se odločila, da začneva delati user posted image , (ravno pred 2 leti na poročnem potovanju), sem mislila da bo kar takoj uspelo. No saj sicer res je po 5 mesecih, ampak se je žal končalo s ss. Od takrat pa se mi samo še vrstijo zdravstvene težave, ki jih prej nisem poznala. Zdi se mi da sem v teh dveh letih pridobila toliko informacij z zdravstvenega področja, od zanositve do nosečnosti in predvsem o zdravstvenih težavah ki so povezene z zanositvijo. Če bi tudi jaz vsaj en del teh informacij imela pred leti, ne bi toliko časa čakala. Ma takrat sem mislila, da bo itak šlo po vrstnem redu kot sem si zamislila: diploma, služba, hiška, magisterij in na koncu user posted image . Ma žal ne gre tako. Danes imam vse našteto, samo še user posted image čakam. Najbolj me je še prizadelo to, da ni šlo vse po mojih planih. Danes sem jezna sama nase, kako sem bila naivna. Če bi še enkrat zavrtela čas nazaj, bi bil user posted image sigurno prej na vrsti, ostalo pa bi že počakalo. Ma kaj čmo, iz svoje kože ne moremo. Po drugi strani pa sem tak človek, da se moram počutut uveljavljeno in realizirano tudi na drugih področjih, da sem lahko srečna in da tudi ljudi okrog sebe osrečujem. Zdaj ne morem nič več spremeniti, lahko le upam da mi bo največja sreča še kmalu naklonjena. Sem se pa le naučila, da uživam vsak dan sproti; brez kakšnih groznih načrtovanj za prihodnost.

P.s.Giotti, a se nisi malo uštela pri povprečni starosti?user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 213
29.10.2008 8:35:26   
kalypso
Jutro user posted image

Ja, po moje je giotti hotla napisat minus 2 za sebe (vsaj tak sem js razumela).

Tudi moja prva nosečnost se je končala s SS. Še danes ne vem kaj je šlo narobe, pač so rekli, da se veliko nosečnosti tako konča, da telo samo poskrbi, da se poškodovan plod splavi. Meni je blo takrat čist vseen kaj se je zgodilo in kaj je šlo narobe, vedla sem samo, da ga ni več in to je bil zadosten razlog za moje slabo počutje in stisko. Pa še hormoni so valda na polno delali...

Zdaj enega sončka že imam, zanosila sem 7. mesec po SS, ampak obakrat je blo nenačrtovano. In zdaj, ko bi pa načrtno, sem mislila, glede na to, da je 2x ratalo čist nenamerno, da bo tudi zdaj kr takoj, samo zaželim si in to je to. Na, pa ne gre tak user posted image

Bo že, vse ob svojem času pravijo user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 214
29.10.2008 9:53:18   
tane
crvicek, kot bi brala sebe, najprej šola, potem služba, pa stanovanje, pa večje stanovanje potem pa otroček in zdaj smo tam kjer smo, že dobro leto odkar poskušamo dobiti tisto najpomembnejše kar smo si začuda postavili n azadnje mesto. Pri meni j ebilo seveda tudi vedno tako, da sem hotela vsem ustreči in ko sme menjala službo 3 leta nazaj sem si rekla ni fer, da zdaj takoj zanosim moram delati za njih vsaj 2 leti...ko sem imela SS so mi rekli da je vse za nekaj dobro, seveda mogoče ne točno s temi besedami in takrat sem bila tako jezna, žalostna, obupana da niti slučajno nisem vedela zakaj naj bi to bilo dobro. Danes si rečem morda zato, da končno začnem misliti nase in na svoje dobro, da postavim sebe in svoje želje na prvo mesto, morda nekdo tega ne bo videl tako ampak jaz sem se iz tega potegnila ta nauk. Seveda pa tudi to, da ko se mi včasih zgodijo kakšne majhne neprijetnosti si rečem ah kako banalno, nehaj se sekirati in biti slabe volje, kajti kaj je to v primerjavi s SS in drugimi težavami, ki so te doletele in te še bodo.
Zdaj me nič ne ustavi v tem boju za otročka, če se cel svet postavi na glavo jaz bom delala na tem, po naravni poti ali kakšni drugačni, ker to mi zdaj pomeni vse in še več...
Torej, drage moje ne obupajmo in se borimo dalje dokler bo treba!

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 215
29.10.2008 10:20:19   
giotti
Hi, hi, nič se nisem zmotila, jaz sem 33 in pol, on bo še to leto 43. Zdaj pa računajte, če mi ne verjamete, madoniš user posted image  
Še za posvojitev dojenčka sva za Mehiko na primer, od koder si najbolj želim posvojitve, prestara. Dobiva samo še večje otroke, kar je po svoje prav in razumem. No, pa ne bi več o tem, ker pač tako je, kot je.
Sprejmi ali pa trpi, ni druge. In jaz sem se odločila sprejet user posted image

Skratka, moj plan za ta mesec je definitvno več delanja ljubezni in predvsem dosti prej kot prejšnji mesec. Sem včeraj eno uro analizirala vse podatke za nazaj, probala interpreirat tiste temperature in znakce in občutke in skratka prišla do zaključka, da je čisto možno, da smo delali ljubezen en dan prepozno.

Ta mesec pa malo bolj resno k stvari, kot pa sem že povedala, najprej na UZ, če se sploh kaj dogaja tam notri. Bom šla že kar v ponedeljek, torej 8. dan po M. Se vam zdi to okej al je prezgodaj? Povejte, če imate kaj izkušenj s tem please. Ker potem imam možnost samo it samo še 15. dan.

Naredite si lep dan. Samo do nas je odvisno, kako se bomo počutile. Jaz sem se odločila, da se bom danes imela fantastično. Evo, nasmeh je že na ustih user posted image  in grem na user posted image

Pa pa user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 216
29.10.2008 10:30:53   
ella.
Pa dejte no, Črviček, Tane in naš idejni vodja GIOTTEK...čist ste me raznežile s temi življenjskimi resnicami in razodetji...jaz sem tudi čakala in čakala in odlašala s tem in najprej šolo, službo ustvarjala in denarčke šparala in...imate prav, se ne splača. Je sreča prevelika, ko raste trebušček...miške moje, ful si želim vaše sreče čimprej. En zračni objemček vsem, Tane, tebi, ki se ne maraš preveč objemat, pa zanalašč en doooooolg objem user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 217
29.10.2008 10:32:37   
ella.
martinca, ja hvala... user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 218
29.10.2008 10:50:29   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Pa dejte no, Črviček, Tane in naš idejni vodja GIOTTEK...čist ste me raznežile s temi življenjskimi resnicami in razodetji...jaz sem tudi čakala in čakala in odlašala s tem in najprej šolo, službo ustvarjala in denarčke šparala in...imate prav, se ne splača. Je sreča prevelika, ko raste trebušček...miške moje, ful si želim vaše sreče čimprej. En zračni objemček vsem, Tane, tebi, ki se ne maraš preveč objemat, pa zanalašč en doooooolg objem user posted image

elči, ti, ti, no, teli virtualno objemčki so pa čist kul...tako, da bring it on, girluser posted image
giotti, maš prav se je treba odločit al bit nasmejan al pa sufer furat, ampak tale dan je je res z****ban, se mi počutje menja z veremenom, že cel čas, mislim, da rabim eno čokoladno tortico...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 219
29.10.2008 10:50:45   
Bojana82
Uf, poglej koliko nas je, ki pričakujemo user posted image  8.11.2008........user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 220
29.10.2008 10:53:07   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana82

Uf, poglej koliko nas je, ki pričakujemo user posted image  8.11.2008........user posted image

menim, da je tole super za eno skupinsko lulanje...user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 221
29.10.2008 10:59:41   
martinca
arual,  s katerega konca MB pa si? pa držim pesti da vaju že s prve obišče štorklja. user posted image  user posted image

crvicek, hvala da navijaš za nas. po moje nam bo kar vsem uspelo, ko že imamo toliko navijačic. aha sem pa sedaj videla da si ti tudi želiš čimprej videt svoji user posted image user posted image . se opravičujem ker že nisem prej videla tegauser posted image

joj, kako sem žalostna, ko vidim koliko vas je tukaj ki se morate tako boriti da dobite ali boste dobile svoje male sončke. zato vam vsem pošiljam user posted image user posted image . no nama je pri prvem user posted image ratalo s prve, bova videla kako bova uspešna sedaj pri drugem. user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 222
29.10.2008 11:02:02   
martinca
bojana in tane, potem pa še nam boste vse v en glas sporočile vesele novičke, da ste ugledale user posted image user posted image .  

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 223
29.10.2008 11:06:52   
ursula3
Giotti, glede UZ je najbolje naredit ko je sluznica maternice še čisto tanka in to je takoj po M. Potem se začne debelit in je stvari težje videt.
Lep dan vsem

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 224
29.10.2008 11:39:26   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ursula3

Giotti, glede UZ je najbolje naredit ko je sluznica maternice še čisto tanka in to je takoj po M. Potem se začne debelit in je stvari težje videt.
Lep dan vsem

Aja, v bistvu sem omenila pri oktoberkah, ne tukaj, da bom šla na UZ zaradi tega, da vidimo, če imam sploh ovulacijo. To nima veze z maternico. Zdaj me zanima, če se 8. dan že kaj vidi, da je kak folikel al je še prezgodaj.
Pa hvala za tvoj odgovor user posted image  Maternica pa naj bi bila zdaj po histeroskopiji okej. Je pa na primer za pregrado bolje pogledat tik pred M kot tik po njej, tako da očitno se jo odkriva pri debeli sluznici, odstranjuje pa pri tanki.

Kje je Kinnie, da bo ponudila Tane eno tortico? Hvala bogu, je bila meni user posted image  čist dovolj, da imam danes fantastičen dan.

Za vse borke user posted image  in navijačice user posted image

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?