Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 8:11:36
|
|
|
|
resnično srečna
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 A se samo meni zdi ali pa so spremenili formo, za odgovore. Me zelo moto, ko ne vidis smilijev ampak samo neke krace programerske hmmm jest smajlov skor ne uporabljam ampak sem zdejle poskusila...in vse normalno vidim
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 8:20:31
|
|
|
|
katka28
|
pri meni se vidi to takole, da ne boste mislile, da se kaj norce delam.... " target="_blank">http:// Ej punce se eno pomoc...kaj naj mojemu podarim za diplomo??? Kaksne ideje?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 8:22:11
|
|
|
|
katka28
|
Pa se malo za lep zacetek dneva...ž Nosečnost Ena ženska srednjih let je bila že v pozni nosečnosti. Ko je nakupovala obleke za dojenčka, jesrečala prijateljico, s katero se že kar nekaj let ni videla. Tudi ona je imela velik trebuh, zato jovpraša:"A ti tudi pričakuješ? A že veš, al bo fantek al punčka?"Prijateljica: "Ne, ne, trebuh je od piva." Ata Jezus hodi po puscavi in sreca starca. "Kam pa greste?"vprasa. "Oh, iscem svojega davno izgubljenega sina."rece starec. "Ja kaksen pa je?" ga vprasa Jezus. "Ja, ima zeblje v rokah in nogah." Jezus ganjeno: "Ataaa..." Starec pa se bolj : "Moj Ostr~ek!!"
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 8:26:07
|
|
|
|
Krista28
|
Dobro jutro, Dons smo pri nas nenavadno zgodni in mala ne kaže nobenih znakov zaspanosti . Kristjana sva že oddali, zdaj pa zajtrk pa kavica....moj je dons fuul zgodi odrinu, tako da sem sama odpeljala velikega v vrtec... Srečka, če pridem prej , povej! Katka...meni čisto vredu smailije kaže....Mogoče je sam vmes kaj zaštekal....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 8:30:01
|
|
|
|
Jo@n
|
Jutro! Naš Jakob ima pa danes spalni dan , je v enem kosu prespal noč (20h-6.30), se nafutral in gimnastično potelovadil pod kovtrom, pa spet drnjoha dalje... Tako da prideva v CP, razen če ne bo še malo potegnil . Katka, glede ideje za diplomo, tvojega verjetno najbolje ti poznaš. Morda neko bolj osebno darilo, kakšna ura, nekaj zlatega (če nosi), ali pa kaj povezanega z njogovo stroko, pa malo bolj v hecu? Kaj bolj konstruktivnega mi v teh jutranjih urah ne pade na pamet. Ah, grem še malo po hiši kaj naredit, potem ko bo mali princ pokonci itak ne bo več časa. Se vidimo!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 8:35:19
|
|
|
|
Isabellabina
|
dobro jutro Mene so pa dons otroci čist presenetli in sicer midva z jernejem sva še spala pa pride jakob k meni pa reče "mamica pejmo jest",jaz pa kr pučak še mal jernej še spi.No in ker sem mal bl glasno rekla se je tamau zbudu,hm pol pa zavoham še kavico .Ja tavelka je vse pripravla---zajtrk tkoda smo se najedli ,pa še pospravla je vse kuk je meni fajn---a ne!!!!! Ja zdej sem pa u dilemi ,sem prebrala Posadkin post in tud jaz se bojim ,jakoba sabo vzet da nebi koga okužil!!!!Kolk pa bo otrok ,sicer bom vzela sprej sabo za razkuževanje,ker ga doma tud uporabljam sam useen,ve povejte al naj pridem al ne,nimam pa možnosti da ostane jakob doma!!! Aja .današnje spanje je bilo malce bolje tudi pri nas
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 9:02:04
|
|
|
|
lepa posadka
|
Katka, glede ideje za diplomo, tvojega verjetno najbolje ti poznaš. Morda neko bolj osebno darilo, kakšna ura, nekaj zlatega (če nosi), ali pa kaj povezanega z njogovo stroko, pa malo bolj v hecu? Kaj bolj konstruktivnega mi v teh jutranjih urah ne pade na pamet. IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Katka... Joan je že dobro napisala... Lahko pa mu privoščiš kakšno masažo, ker si je zaslužil :-))) Ali pa celo urediš varstvo in gresta skupaj na kakšno kopel?!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 9:05:01
|
|
|
|
Ketrin
|
Dobro jutro... Hvala za zajtrk in kavico... No, tudi naša noč je bila danes svetovna, fenomenalna, luksuzna.... Bujenje ob 23, 3 in pol 6.... Od takrat smo pa tudi pokonci.... Skratka oh in sploh... Pa vidim da je bilo povsod bolje.. mogoče pa mora dež padat Hvala IZA za dobro karmo v posteljici... Katka, jaz nisem nič dobila za diplomo, sem rekla naj mi nič ne kupujejo... no mami mi je šop vrtnic prinesla.... kaj pa vem...ta darila... jaz sem bolj za "srčna" darila, kot pa neka huda kupljena... Ideje pa nimam Aja, smajlije jaz normalno vidim... Tasyo, res prov prideta v LJ... Joj, kok dobr.... Jupijjjjjjjj Posadka, fantje so pravi pobalini, kaj... ti ti ti, vrageci mali.... Bigmamm, kar se mene tiče lahko prideš z Jakobom... Saj se ne bo lupčku z ostalimi otroci... al pač? Ne vem kak šarmer je Zolika, čestitke za zobeka in za 8 mesecev.... Nič, grem papat zajtrk, me čaka naporen dan.... čvekanje pa to...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 9:10:03
|
|
|
|
clericv6
|
Katka: tudi meni normalno kaže smajlije. Za darilo pa žal tudi jaz nimam idej... Ketrin: juhej za lepo noč!!!! No, vidiš, da bo počasi! Joan: za J., ki je prespal pa CELO noč. Ima pa tak urnik kot Kiara . Čvekice se pa lepo imejte! Pa še eno tortico zame pojejte, jaz še kar vztrajam brez sladkarij. Bravo jaz, samo ne vem, koliko časa bom še zdržala .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 9:11:42
|
|
|
|
clericv6
|
LANA: Vse naj naj za pol leta!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 9:15:17
|
|
|
|
temistokleja
|
Dobro jutro! No, danes so pa očitno vsi bolje spali. Naj tako ostane! Na srečanje bi z veseljem prišla (hvala vsem za dobrodošlico ), a sem predaleč doma. Ja, nobena ni s tega konca (S Primorska oz. Posočje; saj je ful lepo tukaj, je pa tudi najmanj 2 uri vožnje do skoraj kamorkoli, npr. do Ljubljane), tako da se vam kdaj pridružim, če bom slučajno takrat na obisku v Ljubljani (kar pa tudi ni tako redko, no). Vam pa zato dve Minini slikici pripopam (sem skužila, da mi na Safariju ne dela Shrani.si; aja BTW. Katka, meni tudi kode kaže namesto smajlijev, najbrž zaradi brskalnika...). Pa lepo se imejte danes na klepetu!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 9:18:49
|
|
|
|
clericv6
|
Temistokleja: Mina je pa res en mali cuker!!! Drugače sem pa ravno zadnjič rekla tu gor, da nimamo nobene Primorke in evo tebe .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 9:37:03
|
|
|
|
sasy20
|
Jutro! Hvala za kavico..... Pri nas se je prav lep sonček naredu...no naš mali sedaj spančka....o noči ne bomo.....se je nekaj sfinžilo danes pa smo bili od 3 - 5 pokonc...potem spanje do 6:30 pa spet u luft no zdele pa je omagu upam da bo ssaj 1 urco vleku.... za vse dobro prespane nočke...Ketrin mogoče pa je Iza prispevala k tem da bo zdej Kaja lepo pančala....Aja pa za dobre varuške..... Srečka upam da ti bo FZ pomagala... Sedenje naš sedi že sam in tudi igračke pobira pa se ne prevrne...Prevrne se ko je na kakšno igračo hud pa se pol bl vrže vznak ali pa naprej v ribico...samo iz ležečega položaja pa se še ne vsede tako da...ko bo bo..... ....joj kaj še....čist sm vn padla iz RR ker enostvno ne sfolgam.... Aja včeraj sem imela nečakinjo pri sebi je bila tako vesela da je spala pr nas pa pol se cel dan z Nikom igrala sončki mali..... Nasrečanje naju žal ne bo ker nimava avta.......pa drugič.....uglavnem uživajte pa eno tortico še namesto mene..... Joj se že neki sliš iz sobe grem pogledat........
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 9:48:47
|
|
|
|
sasy20
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 A se samo meni zdi ali pa so spremenili formo, za odgovore. Me zelo moto, ko ne vidis smilijev ampak samo neke krace programerske Jst smailije normalno vidim ko jih dodajam....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 10:51:35
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasy20 IZVIRNO SPOROČILO: katka28 A se samo meni zdi ali pa so spremenili formo, za odgovore. Me zelo moto, ko ne vidis smilijev ampak samo neke krace programerske Jst smailije normalno vidim ko jih dodajam.... jaz sem jih tudi do predkratkim. Ah se bom ze navadila...se dobro, da malo vem kam spada kaj.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 11:15:00
|
|
|
|
katka28
|
Spet bo malo zatisja, so cveke ne cveku . upam, da nam lepo vreme nacvekajo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 11:26:51
|
|
|
|
miny
|
IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Spet bo malo zatisja, so cveke ne cveku . upam, da nam lepo vreme nacvekajo... Se bi mogle zment pa vsest zdravn pa jim 10 strani naklofat . Kaj praviš Katka?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 11:35:26
|
|
|
|
katka28
|
ja bi blo kar konkretno branje ampak ce sma same ne vem ali bi nama uspelo...ko se najbolj trudis, da bi veliko nakalofal se mi zdi ne gre nikamor. Vcasih pa kar samo od sebe stece in strani padajo kot za stavo...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 11:53:54
|
|
|
|
simvir
|
Hej! Sem po nekaj dneh prišla na rr in ugotovila, da sem zamudila srečanje . Pa ravno danes sva sama doma. Če mali ne bi spal bi ga še popokala in prišla, ampak je šele dobro zaspal, tako da očitno drugič. Pa itak ne vem kdaj ste bile sploh zmenjene. Verjamem da se boste načvekale in se super imele. Za nazaj še nisem brala, bom videla če mi bo zneslo. Tako da ne bom vsega komentirala. Smo zadnje dni bolj leteči, včeraj popoldne smo imeli še dvojne obiske, tako da za rr na žalost ni bilo časa. Pri nas sta začela riniti ven oba zg zobka, za spremembo od spodnjih, ko sta šla ven z zamikom. Posledično spet malo več jokamo ponoči in pred spanjem, ampak bomo že. Od sobote tudi samostojno sedi - sem morala Nejca nekaj zrihtati, pa sem malega kar pustila brez blazine sedeti, pa pridem nazaj in on še vedno sedi. Potem je pa sedel še skoraj 20 min in se igral . Sem pa pogruntala, da ča ima za sabo blazine, se vrže nazaj in gre naprej raziskovat, če pa nima ničesar pa lepo sedi. Sem ga pa začela posedati šele zadnji teden, prej ga skoraj nisem dala na tla samega sedet (da bi bil okrog obložen) in je očitno kar hitro pogruntal ravnotežje. GH poje cca 150 ml, tudi več ali manj, odvisno kako mu tekne pripravljen obrok. Več poje sadnega obroka kot zelenjavnega. Danes je jedel melono in celo banano + riževe kosmiče noter. Mu je bilo tako všeč, da je podrl rekord in pojedel več kot 200 ml. Saj je ta kombinacija je še meni okusna . Danes je pa zunaj kar lepo - sonček vsake toliko in prav toplo je, sva bila že na sprehodu, pa rože in prah sva z zunanjih polic pospravila oz pobrisala. Mi je kar žal rož, ker so bile še vedno lepe.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 13:17:01
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: miny IZVIRNO SPOROČILO: katka28 Spet bo malo zatisja, so cveke ne cveku . upam, da nam lepo vreme nacvekajo... Se bi mogle zment pa vsest zdravn pa jim 10 strani naklofat . Kaj praviš Katka? Ampak ves kaj po moje bi potem jaz dobila duplo porcijo, ko bi se pupe name spravlje. Bom raje pocakala kaj majo za povedat pa bomo ornk debato nardili...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 13:18:35
|
|
|
|
clericv6
|
Hahaha, Katka, ti res veliko manjkaš in se bi res znalo zgoditi... A med tednom kaj prebereš, ko imaš šolo?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 13:24:31
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Hahaha, Katka, ti res veliko manjkaš in se bi res znalo zgoditi... A med tednom kaj prebereš, ko imaš šolo? Vsake toliko, ker bolj pozno hodim domov potem pa samo posteljo vidim. Otroka pa tako ali tako ze moj prej spat spravi..Zjutraj malo precekiram ampak se mi zgodi, da mi zmanjka casa za komentarje.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 14:14:39
|
|
|
|
clericv6
|
Jooooj, sta lušna!!!!!!!!!! Pa fotke so super!!!!! To je pa res za na kakšen plakat!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 29.10.2008 14:39:02
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Jooooj, sta lušna!!!!!!!!!! Pa fotke so super!!!!! To je pa res za na kakšen plakat!!! no ja to ravno ne ker je slabdsa kakovost, pa flesa nisem mela. Bodo zvecer lepse. Mamo danes fotkanje, ker ma tasca za 1.novembra RD pa ji bomo dali od vnukov sliko v okvir za darilo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?