Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:24:59
|
|
|
|
barbaw
|
Valentina jaz sem se smejala, ko en ati ni mogel svoji hčeri dopovedat, da je zunaj mrzlo in je šla sredi zime v poletnih sandalčkih v vrtec. Ji je vzel zimske škorenje s seboj in jih zamenjal, ko je šla v skupino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:25:19
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bo mala po meni ne bo panike. Jaz grem v trgovino z namenom in tudi odidem po hitrem postopku z nakupom v roki. Ne maram pohajkovanja po trgovinah za brezveze, sploh če nimam denarja. Mi je bilo težko mojo nekdaj najboljšo prijateljico prenašat, ker sva šli v trgovino in je šla probata stvari, ki jih ni imela namena kupit. Meni to ne potegne. Če grem v trgovino, kupim in grem. Drugo je, če kaj ne najdem pa grem še v drugo. Ampak hoja za brezveze pa mi res ne gre. Ja to je pa čist mem, da nimaš namena kupit pa probavaš Kr neki Jaz pa rada šnjofam in si ogledujem , vendar ne probavam če nimam namena kupit Estrella*: Podpišem kar si napisala... tud jest ne probavam, če nimam namena kupt... še, če vem, da si morm neki kupt, mi je največja muka probavat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:27:14
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA. me kar mine ko pomislim kako bo to zgledalo Jaz bom popenila ko Verjetno bo treba ločeno po nakupih, da se zognemo ludnici. Estrella*: Še bolj grozn mi pa je nazaj hodt stvari menat... mam še 1X pot, pa še kej zdravn kupm ... Bomo vidl kk bo poba glede tega... ženske smo pač ženske Ja stelca sta naša vražička, esteta ni kaj! Kakšni so pa dvojčki in dvojčice?????? Estrella*: Še kakšen let počakva, pa bova vedli iz prve roke .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:27:24
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella jaz rada šnofam edino v trgovinah z opremo za dom oz. dodatki, ki polepšajo naš dom. Tale teta v reklami za Nievo, ki "teži" tukaj na RR mi zbuja slabo vest.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:29:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA. me kar mine ko pomislim kako bo to zgledalo Jaz bom popenila ko Verjetno bo treba ločeno po nakupih, da se zognemo ludnici. Estrella*: Še bolj grozn mi pa je nazaj hodt stvari menat... mam še 1X pot, pa še kej zdravn kupm ... Bomo vidl kk bo poba glede tega... ženske smo pač ženske Ja stelca sta naša vražička, esteta ni kaj! Kakšni so pa dvojčki in dvojčice?????? Estrella*: Še kakšen let počakva, pa bova vedli iz prve roke . Jaz pa imam dva bikca. Sem zadnjič šla gledat še ascedente in sem najdla opravičilo zakaj je moj otrok takšen kot je. Škrat je namreč v podznaku škorpijon. Strupeno pa še z rogi. Tole nima nič s tem, pojasni pa marsikaj pri karakterju. Je žalosten, ker se ne more pocrkljati, ker je v Lj. Jutri ga dobim nazaj in ga bom polubčkala, da bo teklo od njega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:31:17
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Valentina jaz sem se smejala, ko en ati ni mogel svoji hčeri dopovedat, da je zunaj mrzlo in je šla sredi zime v poletnih sandalčkih v vrtec. Ji je vzel zimske škorenje s seboj in jih zamenjal, ko je šla v skupino. barbaw: Mi smo mel obdobje, ki je trajalo ziher en let, ko je Sara hotla vsak dan met za v vrtec kiklco, pa ni blo važn, a je blo zuni +30 al pa -10 . To o sandalčkih mi je pa tud znan . PUNCE...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:33:49
|
|
|
|
valentina2006
|
Sem zadnjič šla gledat še ascedente... barbaw: Kje pa lahko pogledaš za podznak?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:36:58
|
|
|
|
barbaw
|
Na www.lunin.net . Vedet moraš datum, kraj rojstva in uro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:37:52
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj grem pa na generalko v kopalnico.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:41:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja a res? Špelin a ga maš 20.3? Ja To bo treba zapit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:42:08
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:42:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj? Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrna Poznano. Kakšen mesec po porodu se mi je to zgodilo in sem se ustrašila kot Od takrat divje delam Keglove vaje in je šlo nazaj. Če vaje ne pomagajo, je treba operirat, tega se pa bojim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja a res? Špelin a ga maš 20.3? Ja To bo treba zapit O a res ,ja bo treba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:44:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja a res? Špelin a ga maš 20.3? Ja To bo treba zapit zame, sem si le nekaj uspela zapomnit tako kot je treba!!! Ampak tole s hijenco me pa mori
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Čarovnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:46:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Ne vem, sanjala sem, da imaš takrat RD A pol ga maš res, a me ti mal hecaš???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:47:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Čarovnica Estrella*, bojim se te... hjggbb vbvNnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnk hjkba piše Gregi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:48:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Ne vem, sanjala sem, da imaš takrat RD A pol ga maš res, a me ti mal hecaš??? Heca te . Ma ne ne vem,mogoče si pa res čarovnica,se te mormo bat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:49:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Čarovnica O ti bom že dala s plehom po buč!!! Ne vem od kod me ta info, mogoče si kdaj omenjala , sicer pa mam nekaj čarovniškega. Vedno čutim nesrečo oz. v naprej vem kaj se bo zgodilo če je kaj slabga. Tud na faxu sem vedla kdo bo padel izpit in podobno. Sanjala sem da je oče umrl in je res in podobne reči.....Grozaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:51:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Ne vem, sanjala sem, da imaš takrat RD A pol ga maš res, a me ti mal hecaš??? Heca te . Ma ne ne vem,mogoče si pa res čarovnica,se te mormo bat Pazi se mala, te imam na piki Pa še vem kje stanuješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:52:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Uf , ma ve ste pa res naspidirane s pisanjem, komaj vas sledim. Ma res ste super. No, mi smo mel dns krst in je Vid bil zelo priden, nč ni jokal, sam vse je blo zanimivo,osebej ko ga je župnik polival z vodo se je kr nazaj oziral, po moje si je mislil:" U, spet se grem kopat." No, ja, najbolj je bila zanjimiva torta. Njami, je bla okusna. O krst se imeli A si pofotkala torto, da b se še nam sline cedile??? Ahoj! Evo, kako okusno torto smo mel za našga Vidka za krst poglej v album. Kako smo? Dns je slab dan, pr nas smo mel zlo mal sončka ampak zlo malo. Tud z Vidkom nism mogla it vn. Ni nobene torte Kam si jo skrila??? srčekgirl, a ti si notranjka, iz katerega konca pa si? Je,je poglej v album pod Moj Vid na 8. strani. Jp 100% notranjka. Iz kje točn ti napišem na ZS.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:54:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Ne vem, sanjala sem, da imaš takrat RD A pol ga maš res, a me ti mal hecaš??? Heca te . Ma ne ne vem,mogoče si pa res čarovnica,se te mormo bat Pazi se mala, te imam na piki Pa še vem kje stanuješ A mala? Da ne boš po buči dobla . Z metlo maš bliz ja ,po zračni liniji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:54:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Ne vem, sanjala sem, da imaš takrat RD A pol ga maš res, a me ti mal hecaš??? Ja čisto zares imam takrat rojstni dan. 25.3.1979 sem se rodila in to v Hannovru v Nemčiji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:55:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pazi se mala, te imam na piki Pa še vem kje stanuješ A mala? Da ne boš po buči dobla . Z metlo maš bliz ja ,po zračni liniji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:56:01
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Ja imam takrat RD. Kako veš? Čarovnica O ti bom že dala s plehom po buč!!! Ne vem od kod me ta info, mogoče si kdaj omenjala , sicer pa mam nekaj čarovniškega. Vedno čutim nesrečo oz. v naprej vem kaj se bo zgodilo če je kaj slabga. Tud na faxu sem vedla kdo bo padel izpit in podobno. Sanjala sem da je oče umrl in je res in podobne reči.....Grozaaaa Estrella*: Mal še izpil svoje "čarovniške" moči... pol se pa res oglasim (bova 2 na kupu )...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?