Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:00:10
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi, sam mi moj TR tega ne dovoljuje jahhh mi od kar smo rodili smo kar skoz v minus ravno zaradi teh štacun in samo še slabše bo, sploh ko bo mala Anja pokazala kaj bi ona............ Estrella*: Pol k sta dva pa sploh... in vsak na svoje kaže... bo treba kr črto potegnt.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz tudi, sam mi moj TR tega ne dovoljuje jahhh mi od kar smo rodili smo kar skoz v minus ravno zaradi teh štacun in samo še slabše bo, sploh ko bo mala Anja pokazala kaj bi ona............ ja in to še ne bo največja katastrofa, hudič bo ko bo rekla: mami samo roza ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:02:49
|
|
|
|
barbaw
|
Ja naš si tudi sam izbira oblačila, če ima le možnost. Sta imela z atijem enkrat borbe, ko sta mogla it zamenjat eno stvar za večjo. Dobro, da me ni bilo zraven. Jaz mu kar kupim zaenkrat in je bil do zdaj vedno zadovoljen. Pri čevljih pa je zraven in si lahko izbira med modeli, ki meni odgovarjajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:04:24
|
|
|
|
Estrella*
|
hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja naš si tudi sam izbira oblačila, če ima le možnost. Sta imela z atijem enkrat borbe, ko sta mogla it zamenjat eno stvar za večjo. Dobro, da me ni bilo zraven. Jaz mu kar kupim zaenkrat in je bil do zdaj vedno zadovoljen. Pri čevljih pa je zraven in si lahko izbira med modeli, ki meni odgovarjajo. upam da bo tudi pri nas tako.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:05:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: ali je katera po porodu začutila maternični vrat zunaj? Sedajle sem se stuširala in začutila, da mi nekaj ven gleda. Sem nazaj noter porinla. Sem pa brala na forumu, da moraš ful delat Keglove vaje, jaz pa sem bila zadnje čase malo zanikrna Ne tilči nisem. A misliš da je bil? Ne vem, drugega že skoraj ne more biti. Bom jutri za vsak slučaj ginekologa poklicala Ja a je bilo trdo? In če sedaj probaš otipat, a se ti zdi, da je skoraj zunaj?Kakšno je blo stanje po 6t ko si bila na pregledu, je kaj G komentiral? http://www.ringaraja.net/forum/Spu%C5%A1%C4%8Dena_maternica_ali_mehur/m_3228786/tm.htm Tole sem brala. po porodu je bilo vse vredu, edino bris mi bo decembra še enkrat vzel, samo to ni nima veze s tem. Sedaj imam notri, ker sem porinla.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:08:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja naš si tudi sam izbira oblačila, če ima le možnost. Sta imela z atijem enkrat borbe, ko sta mogla it zamenjat eno stvar za večjo. Dobro, da me ni bilo zraven. Jaz mu kar kupim zaenkrat in je bil do zdaj vedno zadovoljen. Pri čevljih pa je zraven in si lahko izbira med modeli, ki meni odgovarjajo. upam da bo tudi pri nas tako. Do nedavnega je bilo tudi tako pri nas. Potem se je pa začelo in je začel kazat samo tako ko je bilo njemu všeč(beri krš) In sedaj zgleda tako; mami gre v štacuno , izbere in prinese domov. Če bi se zgodilo, da ni ok, grem zamenjat za drugo cifro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:09:26
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja naš si tudi sam izbira oblačila, če ima le možnost. Sta imela z atijem enkrat borbe, ko sta mogla it zamenjat eno stvar za večjo. Dobro, da me ni bilo zraven. Jaz mu kar kupim zaenkrat in je bil do zdaj vedno zadovoljen. Pri čevljih pa je zraven in si lahko izbira med modeli, ki meni odgovarjajo. Sej to je... prideš v trgovino, gleda same baletne kiklce, bleščeče copate... nucava pa novo bundo in nove čevlje za zimo. Zmer iz šopinga s Saro pridem k cuna... vse moči mi pobere, do zadnjega atoma. Sem že 100 X rekla, da bo ati začel z njo nakupvat... če gremo pa vsi skup se pa še bolj zmišluje, KVA ŠE BO .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:09:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Takrat ga ma moj fotko, da nisi slučajno njega sanjala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:10:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja naš si tudi sam izbira oblačila, če ima le možnost. Sta imela z atijem enkrat borbe, ko sta mogla it zamenjat eno stvar za večjo. Dobro, da me ni bilo zraven. Jaz mu kar kupim zaenkrat in je bil do zdaj vedno zadovoljen. Pri čevljih pa je zraven in si lahko izbira med modeli, ki meni odgovarjajo. upam da bo tudi pri nas tako. Do nedavnega je bilo tudi tako pri nas. Potem se je pa začelo in je začel kazat samo tako ko je bilo njemu všeč(beri krš) In sedaj zgleda tako; mami gre v štacuno , izbere in prinese domov. Če bi se zgodilo, da ni ok, grem zamenjat za drugo cifro. ja baba so še hujše, joooj kaj nas čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:10:17
|
|
|
|
Estrella*
|
VALENTINA. me kar mine ko pomislim kako bo to zgledalo Jaz bom popenila ko Verjetno bo treba ločeno po nakupih, da se zognemo ludnici.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:11:37
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika [ opomnite me, če je katera že pisal o tem..samo preletavam... jaz sem pred časom brala, da prihaja tudi k nam... . čez nekaj let, ja.. drugače pa se čez dober teden odpira v celovcu. joj, tale naša punca je čisto zmešana zarad te ure.. al zakaj? joj, to naše spanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:11:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Takrat ga ma moj fotko, da nisi slučajno njega sanjala Kva pa vem Ga imaš pa ti in Špelin@ na isti dan , če me spomin ne vara.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:13:06
|
|
|
|
barbaw
|
Če bo mala po meni ne bo panike. Jaz grem v trgovino z namenom in tudi odidem po hitrem postopku z nakupom v roki. Ne maram pohajkovanja po trgovinah za brezveze, sploh če nimam denarja. Mi je bilo težko mojo nekdaj najboljšo prijateljico prenašat, ker sva šli v trgovino in je šla probata stvari, ki jih ni imela namena kupit. Meni to ne potegne. Če grem v trgovino, kupim in grem. Drugo je, če kaj ne najdem pa grem še v drugo. Ampak hoja za brezveze pa mi res ne gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:13:52
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella midve z Anitko pa ga imave na isti dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:14:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja naš si tudi sam izbira oblačila, če ima le možnost. Sta imela z atijem enkrat borbe, ko sta mogla it zamenjat eno stvar za večjo. Dobro, da me ni bilo zraven. Jaz mu kar kupim zaenkrat in je bil do zdaj vedno zadovoljen. Pri čevljih pa je zraven in si lahko izbira med modeli, ki meni odgovarjajo. Sej to je... prideš v trgovino, gleda same baletne kiklce, bleščeče copate... nucava pa novo bundo in nove čevlje za zimo. Zmer iz šopinga s Saro pridem k cuna... vse moči mi pobere, do zadnjega atoma. Sem že 100 X rekla, da bo ati začel z njo nakupvat... če gremo pa vsi skup se pa še bolj zmišluje, KVA ŠE BO . A nisi imela eno sliko gor ko je bila vila al nekaj podobnega za maškare? Milsim a ona bi to vsak dan tako ? Naš se šemi v ninje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:14:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: daj mi povej nekaj, jaz sem sanjala, da imaš RD 25.3, a je to res??? Takrat ga ma moj fotko, da nisi slučajno njega sanjala Kva pa vem Ga imaš pa ti in Špelin@ na isti dan , če me spomin ne vara. Aja a res? Špelin a ga maš 20.3?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:15:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella midve z Anitko pa ga imave na isti dan. a 22.12????Kdo ga ima pa pol 27.12???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:15:55
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA. me kar mine ko pomislim kako bo to zgledalo Jaz bom popenila ko Verjetno bo treba ločeno po nakupih, da se zognemo ludnici. Estrella*: Še bolj grozn mi pa je nazaj hodt stvari menat... mam še 1X pot, pa še kej zdravn kupm ... Bomo vidl kk bo poba glede tega... ženske smo pač ženske
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:16:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bo mala po meni ne bo panike. Jaz grem v trgovino z namenom in tudi odidem po hitrem postopku z nakupom v roki. Ne maram pohajkovanja po trgovinah za brezveze, sploh če nimam denarja. Mi je bilo težko mojo nekdaj najboljšo prijateljico prenašat, ker sva šli v trgovino in je šla probata stvari, ki jih ni imela namena kupit. Meni to ne potegne. Če grem v trgovino, kupim in grem. Drugo je, če kaj ne najdem pa grem še v drugo. Ampak hoja za brezveze pa mi res ne gre. Ja to je pa čist mem, da nimaš namena kupit pa probavaš Kr neki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:16:40
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella ja na dan JLA. 22.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:18:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* VALENTINA. me kar mine ko pomislim kako bo to zgledalo Jaz bom popenila ko Verjetno bo treba ločeno po nakupih, da se zognemo ludnici. Estrella*: Še bolj grozn mi pa je nazaj hodt stvari menat... mam še 1X pot, pa še kej zdravn kupm ... Bomo vidl kk bo poba glede tega... ženske smo pač ženske Ja stelca sta naša vražička, esteta ni kaj! Kakšni so pa dvojčki in dvojčice??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:19:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če bo mala po meni ne bo panike. Jaz grem v trgovino z namenom in tudi odidem po hitrem postopku z nakupom v roki. Ne maram pohajkovanja po trgovinah za brezveze, sploh če nimam denarja. Mi je bilo težko mojo nekdaj najboljšo prijateljico prenašat, ker sva šli v trgovino in je šla probata stvari, ki jih ni imela namena kupit. Meni to ne potegne. Če grem v trgovino, kupim in grem. Drugo je, če kaj ne najdem pa grem še v drugo. Ampak hoja za brezveze pa mi res ne gre. Ja to je pa čist mem, da nimaš namena kupit pa probavaš Kr neki Jaz pa rada šnjofam in si ogledujem , vendar ne probavam če nimam namena kupit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:20:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma nč bo treba Gajo it zbudit,je zaspala ob pol sedmih.Moj se je pa odloču da bo šel po šihtu še na en per . Zgleda da se je preveč začel družit s tem sodelovcem k smo bli skupi na Krku,k on je pa dozaaaaa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 28.10.2008 19:22:23
|
|
|
|
valentina2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ja naš si tudi sam izbira oblačila, če ima le možnost. Sta imela z atijem enkrat borbe, ko sta mogla it zamenjat eno stvar za večjo. Dobro, da me ni bilo zraven. Jaz mu kar kupim zaenkrat in je bil do zdaj vedno zadovoljen. Pri čevljih pa je zraven in si lahko izbira med modeli, ki meni odgovarjajo. Sej to je... prideš v trgovino, gleda same baletne kiklce, bleščeče copate... nucava pa novo bundo in nove čevlje za zimo. Zmer iz šopinga s Saro pridem k cuna... vse moči mi pobere, do zadnjega atoma. Sem že 100 X rekla, da bo ati začel z njo nakupvat... če gremo pa vsi skup se pa še bolj zmišluje, KVA ŠE BO . A nisi imela eno sliko gor ko je bila vila al nekaj podobnega za maškare? Milsim a ona bi to vsak dan tako ? Naš se šemi v ninje ... zdej sme pa nasmejala, je prov Sara pršla gledat zakva se smejem. Sej v bistvu sploh ni smešn, sam k so si ti naši otroci tko podobni, naša princeska, tvoj ninja Sva prejš tedn šli kupvat čevlje, ona pa gleda copatke z bleščicam, baletno kiklco... Sm rekla, ni problema, ti kupm, če si boš pol okrog nog zavila, k bo zuni sneg tisto kiklco in copatke.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?