|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
28.10.2008 19:06:47   
trezika
ja ada, očitno me je pikec dans orngi utrudiluser posted image ...se mi zdi, da do zdaj še ni bil tako fejst aktivenuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
28.10.2008 19:08:05   
trezika
ada ni blemauser posted image user posted image  mu je to v veseljeuser posted image
vau, po dolgem času sn novo stran začelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
28.10.2008 19:09:04   
ada2
ampak a ni to fajn, ko te tak opominja skozi trebuh, da obstajauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
28.10.2008 19:09:06   
trezika
petra je prišla s kaviceuser posted image  vidim teuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
28.10.2008 19:09:22   
Anonimen
madona, vidva oba po dve diplomi jaz pa še ene ne spravim skupaj.user posted image bravo za vajuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3630
28.10.2008 19:10:16   
Anonimen
petra kakoje bilo na kavici? vas je bilo dosti?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3631
28.10.2008 19:10:34   
trezika
ni ga lepšega kot to, ko te malo zbrcauser posted image user posted image user posted image  se mi moj prav smili, ko vsakokrat da roko na trebuh pa ničuser posted image user posted image user posted image  pravi, da ga ma mali že zdaj za norcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
28.10.2008 19:11:40   
petra *k
ja evo mene s kavice. sem mislila vas prebrati, te pa grem pod tuš in v posteljo, sem cel dan na riti in me že vse boli, tak da morem malo v ležeči položaj.
nas je blo kar nekaj danes na kavi, mislim da 6 kolko sem poštudirala, pa 3 otrokeci. jaz pa edina noseča. joj, upam da bom naslednjič na kavi z njimi ali z vami že mela jajčko polekuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
28.10.2008 19:11:52   
tatly
hey babe lepo cvekate klko vidim

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
28.10.2008 19:13:05   
petra *k
trezika, pri nama je pa blo glih obratno-ko je dal on roko gor, je nenormalno brcala, tak da sma vedno pravla, da ga je pozdravla, ko je priša s službe. če pa je dal kdo drugi, moj brat recimo, ni šanse da je brcnila. zanimivo ne?

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
28.10.2008 19:13:47   
Anonimen
petra kaj si šla peš do tuša?

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3636
28.10.2008 19:17:33   
petra *k
eh, ne. tatly, stella pa njeni so prišli po mene. pa še nazaj so me odpelali. si same stroške z meno delajo. saj bi rekla oni katji,naj me pela, pa je njo tudi ena pripelala, ki je glih ne poznam, te pa se nesem htela rivati. bom mogla tatly pa dejanu to nekak vrniti počasi, samo še nevem kak-bom jima stello čuvala,če še nebo tie počasiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
28.10.2008 19:18:50   
trezika
tatly je že tudi nazajuser posted image  samo je lepo to videt, da pridete s kavice z enimi čvekicami, pa že greste za rač. k drugimuser posted image user posted image  ne moreta brez nas, ne??user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
28.10.2008 19:22:59   
ada2
in kdaj bomo šle me na kavo?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
28.10.2008 19:24:27   
Barbara111
petra si že bla kaj na ctgju

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
28.10.2008 19:24:51   
petra *k
ja ada dobro vprašanje. kdaj smo me na vrsti???

jaz sem rekla, da vas samo prečitam, grem pod tuš in v posteljo. pa nikak nemrem dol!!!!!!!!!kak me to jeziuser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
28.10.2008 19:25:50   
petra *k
barbara kak to misliš kaj na ctgju??če sem že sploh bla? ja mela sem jih zaj že ziher 9,10, pa v četrtek mam ga spet.user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
28.10.2008 19:28:24   
Barbara111
aha tak me zanima ,če greš počasi že v rim bi že rada vidla da si rešenauser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
28.10.2008 19:28:48   
ada2
jooj kolko je že ura.... jaz moram iti adama v posteljo spravit, mogoče še pridem nazajuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
28.10.2008 19:34:18   
TinaV*
da nas bo se vec evo se mene user posted image user posted image user posted image ......
smo umiti,previti,siti in spimo...a pa soor smo fasali ....sem bla ze v lekarni....madona svasta ze mamo doma z lekarne user posted image user posted image user posted image
lepo ste cvekale,ko sem pa jaz prej samogovore mela ste pa samo citale al kaj? user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
28.10.2008 19:35:23   
trezika
ja me bi se res lahko zmenle spet za kakšno kavico... po praznikih? ali zdaj prej? js mam čas zdaj in poluser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
28.10.2008 19:36:38   
trezika
tina dobrodošla nazajuser posted image  kot vidim, je tvoja larisa pridna pupauser posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
28.10.2008 19:36:48   
TinaV*
spet se za kavo menite pa spet ne morem....pa saj to ni res...
ko ste sle zadnjic sem jaz sla pocasi v P...zaj mam pa takega malega  otrocka da spet ne morem....user posted image  tak da ko zrastemo verjemte nete mele mira pred mano....oz ko mi zrastemo bote pa ve rodile

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
28.10.2008 19:38:05   
petra *k
barbara bi že res bil cajt da se rešim. samo še čaka moje dovoljenje- nesem še ji ga glih dalauser posted image

za kavo rečte, kak vam paše meni je vseeno

čujete, če se slučajno gnes več ne javim je krivo to, da m je crkna računalnik. sem zaj bla na forumu, te pa naenkrat tema, crkne. pa ga čem vužgati, ne gre. zaj sem ga par min pustla, pa opet vužgala pa dela. če pa mi še crkne, pa mi nebo več ratalo ga usposobiti, pa vete zakaj me ni.
kaj kera ve, zakaj bi tak sam od sebe se vgasna???user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
28.10.2008 19:38:16   
TinaV*
ja je pridna samo vse jo mantra,od vnetih okic,do krcov danes pa je se soor fasala....danes je res prava zaspanka samo spi...nisem navajena da je taka tisina ker jo po navadi mantrajo krci

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.