|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 19:20:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
28.10.2008 19:21:48   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

user posted image

Jest pa nam pršla k teb na obisk.user posted image .......ne ne mene pa naute vidluser posted image ......aaaaauser posted image

Se bojim psou,sploh pa rotvajlerja(ampak tavelkih ne malih)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič bat, se menda moraš Tinky-jinega Minija bolj bat, ker te poleži s kilažo. Naša je ful razvajena frajla, se z možem hecava, da je bila najin prvi otrok.

Veš, kaj pa je najbolj smešno. Doma imam tako pasmo psa, jaz pa se bojim čisto vseh psov, od najmanjšega do največjega. Ful strah me je psov.user posted image user posted image  Kdo bi si mislil, kaj?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 28.10.2008 19:22:54 >

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
28.10.2008 19:27:27   
glugluglu
metuljcek321, ta je pa dobra, da delajo, sploh ne morejo potem vzeti frej? Kaj pa če ne more kdo dati nikamor šolskih otrok? No sej pri nas tudi ne morem vzeti dopust za vsake počitnice, ampak sem pa mislila, da je pri vas šolnikih to lažje, že zato, ker drugače med letom ne morete kar na dopust.

Blacky, kdo pa največ skrbi za vašega rotvailerja, saj najbrž potrebuje veliko gibanja oz. vsakodnevnih sprehodov.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
28.10.2008 19:28:20   
metuljcek321
Ja, Blacky, ni cudno, da imas rotvajlerko - ker te je strah pred ostalimi psi(cki), imas njo, da te brani. Vedno in povsod - tvoj osebni bodyguard (a la Kevin Costneruser posted image  user posted image  user posted image ).

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
28.10.2008 19:30:29   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

metuljcek321, ta je pa dobra, da delajo, sploh ne morejo potem vzeti frej? Kaj pa če ne more kdo dati nikamor šolskih otrok? No sej pri nas tudi ne morem vzeti dopust za vsake počitnice, ampak sem pa mislila, da je pri vas šolnikih to lažje, že zato, ker drugače med letom ne morete kar na dopust.

Hja, to je pa ravnateljici malo mar, ce ne ves, kam z otroki - zal! Ponavadi je bilo tako, da smo imeli izobrazevanja ob popoldnevih in ob sobotah, pa nadomescali smo kot nori, in smo si notri prinesli ure ter si tako prisluzili proste pocitniske dneve. No, letos ZAL ni tako. Smrk, bogi moji revcki.

Vzeli bi lahko le neplacan dopust, I guess. Da bi pa kar tako neopraviceno ostali doma - to pa ni sans.

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
28.10.2008 19:32:44   
Blacky30
Metuljcek, nisem mu dala ab, ker se mi zdi brca v temo. Danes je kar ok, popoldne je prespal, nič ni letal kakat, malo ga je trebušček bolel. Vročine nima, kašlja ne več, kaj čem z ab?

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
28.10.2008 19:36:57   
metuljcek321
Super, Blacky, samo, da je bolje!

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
28.10.2008 19:38:53   
metuljcek321
Bambuča, a si julijka? Pocvekaj malo z nami!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1533
28.10.2008 19:39:29   
metuljcek321
Monologi?

Metuljcek je zakupil celo stranuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.10.2008 19:44:05   
Anonimen
evo me

srce mamino spi. 200 ml, s polovično dozo kašice je pohamsu, zdej pa če ne bo spal vsaj do 4... user posted image

jaz mam tudi mačko. jimmy, sam je punči. očitno isti štos kot s tinkyjinim mačkom user posted image

metuljček, jutri zvem ceno, me bo itak na rit vrgla. računam,da bo okol 2500-3000 evrov. več pa res upam, da ne. s tem denarjem bi že nov avto kupila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1535
28.10.2008 19:48:26   
metuljcek321
Evo, mi gremo mal zaplavat v banjico. Cauci!

Vau, lunica, to je pa kar dobra cena, ja. Ma, saj mogoce bo pa kaj manj. Vse bo jasno jutri.

(author unknown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
28.10.2008 19:55:37   
Anonimen
sem šla na forum nosečnost pogledat za eno punco, če je že rodila in vidim, da je naša tema julijke 4 del spet na vrhu user posted image

no in firbec odprem in notri nas čaka sporočilo od dzanike user posted image user posted image user posted image

čao babike. Mi smo na morju. Gospodarica nam je povedala geslo od brezžičnega interneta tko da se vam na hitro javim. Ne bom vas nič brala ker ni časa (uživamo).   Imamo se super. Apartma zelo na nivoju. Sprehajali smo se že ob morju. Janu se dopade ker smo ga dali v športni voziček in malo ga dvignem kadar je buden da lahko gleda okrog... Lepo se imejte. papa

mal se je zmotla. pa sej glavn, da smo vidli user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1537
28.10.2008 20:32:40   
neboglasnica
super, da dzanika uživa user posted image

Da poročam: prejle sem sama izvedla operacijo prst - odvila, namočila s fiziološko, da je teklo s prsta in si razkužila roke z alkoholom (da o sestri pri zdravnici sploh ne govorim, ona si jih vedno samo z vodo umije, toliko, da sprehodi bakterije gor in dol) in z nohtom počasi in postopoma odstranila tisto malo kraste kar jo je ostalo. Vidi se samo rez, malo krvavo. Ampak kljuva pa k sto vragov še vedno. In povila sem nazaj tako strokovno, da ne bo nikoli ugotovila, da sem sama kaj šarila. Saj si moram vedno sama odvijati tam.

počitnice za šolnike: jok, ko sem šla iz vrtca delat v šolo sem šla izključno zaradi počitnic. Priznam. Začnem s 01.09. in mi pomočnik ravnateljice da za podpisat aneks, kjer je pisalo, da imam kar 84 ur minusa. Skoraj me je kap!! Kako toliko minusa, če sem pa šele začela delat v šoli???? No, mi delamo vse počitnice razen božičnih.

Kolegica (medicinska sestra) je prišla pogledat prst in mimogrede še rekla, da naš Staš full zateguje nazaj roke. In da to ni dobro... Saj ve, 05.11. imava razvojno. Pa na hrbtu naj ne bi spal. Le kako, če se pa toliko časa rita, da se obrne.

glugluglu: super za stare starše, 3x hura!!! Sem ti fovš.

Zdaj grem pa večerjat, pa sina zrihtat, pridem nazaj..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 20:37:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 20:41:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
28.10.2008 21:03:47   
neboglasnica
HD: sam, da je kakala!!! Super!

Neposredna povezava do sporočila: 1541
28.10.2008 21:05:19   
Anonimen
http://www.cubpack81.com/images/carve_pumpkin.swf

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1542
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 21:12:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1543
28.10.2008 21:17:43   
karamela6
[/quote]
ja, ma fora je v tem, da so nam jo dali kot mucko, na koncu so mu zrasla jajca in je postal 9 kilski mačkon, tako da mu ime glih kej dosti ne paše user posted image user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image Tinky, hvala, ker si me nasmejala do solz, dobesedno!!! Za crknt!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.10.2008 21:18:36   
neboglasnica
HD: pusti za nazaj in klepetaj naprej

Neposredna povezava do sporočila: 1545
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 21:19:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.10.2008 21:25:04   
lex
hd jaz tud ne berem za nazaj, malo pošnofam če je slučajno kaj zanimivega.

ja tud jaz se strinjam s tole izjavo, da mi je postalo čisto ravnodoMBa ženska doji al pa ne. meje alinapreveč naučila. sem pri njej prejokala in imelaslabo vest, pa je zdaj prava babnica srednjauser posted image user posted image user posted image user posted image

živalice lušneuser posted image user posted image user posted image

moj oče ima oboro z damjaki (vrsta jelenov ki ni avtohtona za slovenijo)in danes gremo tjakosit travo in zagledamo divjega fazna, moj foter je skoraj ven iz avta padel ko ga je videl. tam ga je nazadnje videl, ko je še krave pasel kototrok. ful je bil hepi. pa še en jelen nas je tako lepo počakal. kar en čas je ležal in gledal proti nama z aleksom. aleks je čist nor in gre ful rad gor, pol jim pa not meče koruzo in jabolka. pa tak mir je tam, čeprav je samopo hribu nad hišo. tam si jaz polnim baterije

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1547
28.10.2008 21:25:29   
159lila
Oj.A lahko sam neki vprašam"a ve nimate otrok doma?"jaz vam sploh ne morem sledit niti z branjem kaj šele,da bi kaj napisala.super mamice ste,da to vse zmorete.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1548
28.10.2008 21:27:27   
Blacky30
Tak, otročka spita, zdaj pa upajmo na boljšo noč. Jaz imam zdaj v planu še večerjo, tuširanje s pranjem glave in kuhanje kislega zelja za jutri. Bom videla, koliko bom dejansko naredila.

Glu3, naša kužika Tara žal nima dovoljenega pretiranega gibanja, ker so ji pred nekaj leti ugotovili displazijo kolkov, kar je tipična bolezen rotvajlerjev in se ne da narediti nič. Lahko bi menjali kolk, a psi to prenašajo slabše kot ljudje, tak da to odpade, pa še svinjsko drago je. Zato jo na sprehod lahko peljemo le na lajni, spustit je ne smemo, ker bo preveč prosto tekala okoli, kar pa ne sme. Ker mora veliko počivat, je posledično tudi predebela, revica, čeprav jo imamo samo na briketih Light. Ti psi imajo ponavadi probleme s kolki, vezmi, sva jo imela tudi že na operaciji zaradi pretrganih kolenskih vezi, ker iz ležečega položaja prehitro skoči na tace, preveč energično in si je potrgala. Takrat pa je bila stara 3 leta.

Dzanika, ti ga sekaš daleččč mimo.user posted image user posted image user posted image  Pa lepo, da si se oglasila in hb, da imamo lunico, ker sicer tega ne bi izvedele, dokler ne bi ti prišla nazaj.user posted image user posted image
HD, hvala bogu za kakec!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Kaj ste že nazaj iz toplic? Ne boš nič poročala, kako je bilo? Samo vi bi morali ostat do četrtka, če se ne motim?????
Vidim pa, da ti to malo površno bereš, ker tak hitro pa nisi mogla prebrat tolko strani. Bejž nazaj brat, ker neke norije sekaš o dojenju!user posted image user posted image user posted image  Nisi nič zastopla!user posted image user posted image

Lunica, ful lepo, sem lepe buče ustvarila!user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
28.10.2008 21:33:04   
159lila
Blacky -tudi mi smo imeli Taro iste pasme pa je žal umrla,ker je imela slinavko.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?