Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 9:04:40
|
|
|
|
mamamajča
|
Dobro jutro! Petra je verjetno že šla, ne? Mislite, da bo ostala kar notri? Včeraj se je nekaj pogovarjala v tej smeri. Deja, moj Mark tudi ogromno soka spije pa ma čisto lepe zobeke. Nič ne skrbi. Ščetkama jih vsako jutro pa zvečer, zato, ker mu je zanimivo, te pa si malo sam, na koncu pa še meni usti, da mu jih še jaz malo. Mi se včasih vsi trije naenkrat postavimo v kopalnico pa si umivamo, te pa ko naj vidi, mu je zanimivo. Sicer pa rpi dosti malčkih vidim gnile zobeke, pa ne zaradi soka, ampak zaradi antibiotikov, ki ful vplivajo. Ste že opazile?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 9:12:32
|
|
|
|
tatly
|
oj...kako smo kaj...ce bo petra noter ostala hmmmmm nevem ampak se nimam obcutka da bi danes rodila,no ce bi bi blo fajn.......
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 10:17:58
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja včeraj se je menla, da glede na to, da je še samo dober teden, jo bojo mogoče že obdržali. Samo po moje ne, ker na ptuju nekak nimajo take navade. Samo da bo vse v redi. Ma kera kako idejo, kaj naj z malim, ker je tečen ko mali drekec??? Dva dni že. Kar nekaj. Ne je, ne spi, ne nori, tečnari, tečnari, tečnari. Pravi, da ga nič ne boli, vročine nima, nobenega znaka, da bi bil kaj bolan... Mogoče atija pogreša... Ne vem. Kriza pač. Deja, tvoj Anej se že kaj pogovarja?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 12:16:31
|
|
|
|
petra *k
|
pozdravljene! sem doma. sem mela ctg, ki je pokazal popadke, morem v četrtek nazaj. drugače pa me sploh ni pregledal, ne uz naredil, nič. samo vprašal me je kak se počutim. sem rekla, da drugače ok, samo da že 3 dni ni pravih brc, pa je rekel, da je po ctg ok, pa da morem včet nazaj. je pa opet bil ovi gnusni giorgiev, tak da niti nebi htela da me on pregleda. no v čet je pa tak moj g, tak da ga bom malo več povprašala.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:26:18
|
|
|
|
Anonimen
|
no končno sem prišla do računalnika, je bil moj dao zaj doma in sploh nisem mogla zraven no petra zdaj vsaj veš, da je ok in boš mirno spala. mamamajča, anej že kar dosti pove-razumem ga vse kar želi povedat oz met. drugače pa je zaj začel ata aja, ko matjaž spi,ata pija, ko vidi kak sok ki ga ati pije,... tak, da mislim, da počasi bo. no pa pove da ga boli ampak ne pove kaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly sem vas vidla danes ko ste se šetali, pod petrinim oknom
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:34:52
|
|
|
|
Anonimen
|
no kar se pri nas zobkov tiče, če si jih jaz umivam, mu je zanimivo, ampak, da bi jih on meni umival ne sebi . ponavadi samo grize ščetko in nič drug, če mu dam da bi si sam umival. v glavnem borbe mamo vsak dan
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:36:10
|
|
|
|
petra *k
|
deja, kaj si bla v ormožu? si rešla? a tatly, taka si ti, šetaš se pod mojim oknom pa nebi zažvižgala ha?????????
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:37:48
|
|
|
|
Anonimen
|
ja sem vse zrihtala. petra mislim,da te še takrat ni blo doma
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:39:10
|
|
|
|
TinaV*
|
Lepo pozdravljene! Kako kaj v tem nikakvem vremenu? mi bolj slabo...spimo nic kaj no ponoci smo podnevi pa spet ne...nevem kaj jo mantra da zamenjuje petra vidim da so te domu poslali... sem se spomnila toti georgiov je bil se polek ko so me sivali,pa se kar nekaj pogovarjal z mano...kak mi je antipaticen,pa se enkrat je bil na viziti...uffff...ajd saj to 2 min traja max...pa vseeno nemrem ga viditi
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:42:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* Kako kaj v tem nikakvem vremenu? mi smo pa meli do zaj lep sonček in sploh ni mrzlo. se mi zdi, da je za ta čas(da je že konec oktobra) danes vreme odlično.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:44:23
|
|
|
|
TinaV*
|
ja mi smo tudi do 12 meli super vreme...potem pa smo se najedli pa hteli na sprehod pa evo ....uff me to jezi glede na to da je konec oktobra je pa vreme precudovito ....pa naj se le tak ostane vsaj se kak dan,mrzlega bo se prevec....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:47:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ja to je res. ponavadi smo za prvi november že bunde nosili ali pa je celo snežilo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:48:16
|
|
|
|
Anonimen
|
nam so pa ravnokar razsvetljavo do konca naredili- tak da si bomo verjetno zvečer že svetili
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
soseda pa spet kosi , ta teden že drugič
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:56:39
|
|
|
|
TinaV*
|
haha ce ma rada urejeno....kako razsvetljavo deja? mi pa za eno uro obisk dobimo...jooooooj tasca pride...bog pomagaj pa vsi hudici zaj pa skocim se hitro na cik
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 13:58:41
|
|
|
|
petra *k
|
deja, sem čula da so razsvetljavo naredli,ja. saj je že cajt, da začnejo nekaj vlagati v naše velko mesto ja na ptuju je vjutro res blo fajn, pa ko sma v ormož prišla je tudi lep sonček sijal, zaj pa že ne zgleda več tak, mislim da bo hitro dež. če je kera čitala na ttx, kako bo vreme jutri pa v čet na zahodu, morje misli poplavljati, pa reke tam okoli. tak da je verjetnost, da bomo tudi mi tu deležni kakega večjega naliva- če že bo, upam da vsaj brez kake toče.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 14:01:24
|
|
|
|
mamamajča
|
Hej! Midva pa sma šla peš v trg., je blo lepo, toplo, nazaj pa sma prišla mokra! Deja, kero igrco te špila tvoj? Ker moj je tudi čist obseden, te pa zvečer, ko mali zaspi, jaz sploh ne pridem do rač ( no saj ga mam celi dan ), razen med kako čikpavzo. Sma pa ponavadi tak, da ko pride iz službe, ponavadi vsi trije nekaj delamo al pa gremo na sprehod, da smo malo vkup, pa te, ko ga dama spat, grema na rač pa pred Tv. Tak, zaj pa se je konkretno vlilo, mama prav temo v stanovanju!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 14:01:47
|
|
|
|
Anonimen
|
joj petra ne kliči toče . me kar roa polije ko čujem za točo. ampak je ne bo več, ker ni več vroče. tina- ulično razsvetljavo, smo dobili letos alsvalt po naši"ulici" sedaj pa še luči , saj smo občina
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 14:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
mamamajča nimam pojma kaj ma za igrico, neko strelanje jaz pa ponavadi ko gre anej ajat, ne morem več niti gledat pa grem kar z njim spat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 14:05:15
|
|
|
|
tatly
|
mi smo iz ptuja ko smo se tja peljali soncek ko smo pa na ptuj prisli pa grdo....petra vedla sem da te ni doma zato nisem zvizgala,,,,deja kje si pa bla? petra ales mi je tak mojo princesko prestrasil z trobo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 14:24:50
|
|
|
|
petra *k
|
saj sem mu rekla, da se je boga revica strašla, ni sam rad, saj mu je blo potli žal, ker ma res grozno glasno trobo,ne ja sem se zmislila,da najdva ni blo doma, ko ste šli tu mimo,samo nisem več potli napisala
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 14:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
tatly jaz sem se domu pelala, ker sem bla že tak pozna
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 14:30:45
|
|
|
|
tatly
|
aham,,,, petra samo mata res mocno trubo...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 28.10.2008 14:39:11
|
|
|
|
petra *k
|
ja res full je močna. zaj pa si zamisli, ko gre aleš v nočno ob 9.15 zvečer, pa sem jaz slučajno vuni na hodniku,on vedno potrobi tam pred onim blokom, ki nam je nasproti, to verjetno vse zbudi. saj mu je ena ki živi v onem bloku,zadnjič rekla, kaj ma to za trubo, kak je močna. pa on kar dalje trobi
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.