Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 27.10.2008 21:55:15
|
|
|
|
Isabellabina
|
Jao Tosja ,kje se ti skrivaš?????Posvetovalnico komaj januarja?????kako pa to misliš,a nič cepljenja vaganja pregleda?????kje pa si našla tega P?????
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 27.10.2008 21:59:49
|
|
|
|
Isabellabina
|
Ja nič očitno vse berete za nazaj ,jaz grem ,iz postelje pa se oglaša četri otrok ,ki nekam čudno kašlja mislm spet neki novga kar na lepem,jao meni.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 27.10.2008 22:01:38
|
|
|
|
Isabellabina
|
Nočko punce drage moje ,vas berem zjutraj!!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 27.10.2008 22:40:59
|
|
|
|
Krista28
|
Uf punce, dons je pa res en tak čuden dan....sem cel popoldne gledala na uro, ker sem mislila, da bo treba glih spat spravlat...drgač pa grem dons hitro spat in pustim dan daleč za sabo ..čudni pripetlaj, ki ga ne štekam...ampak ok....100ljudi...100 čudi . Upam da bo čim manj zbujanj do jutra... Posadka...Alenka je ful busy zadnji teden, je sploh vidim ne, na krstu pa nismo nč dost govorile, tako da jih sporočim oz. vprašam takoj ko bo ratalo...Nakazano pa je...thanks...jo bom še za šampon vprašala...no če si drug teden v lj...ti kar sporoč...tudi počuvam lahko, če le zaupaš O Tosja, pozdravljena! Temistokleja....welcome back... Katka. za izpit....se mi zdi, da boš kar po gasu....in hitro fertik... Zdaj pa lahko in mirno noč....
< Sporočilo je popravil Krista28 -- 27.10.2008 22:41:13 >
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 6:25:07
|
|
|
|
zolika
|
DObro jutro... ...imam malo časa pa sem se odločila,da ga namenim RR! Na p očitnicah imam nečakinji - tako,da se moram kar borit da pridem do računalnika...sja veste kako je to, če so punce stare 10 in 12 let?!?!?!?!? Tako,da za nazaj sem samo preletela na hitro...sem pa nekaj opazila??!?! TOSJA se je oglasila...sem že mislila, da se nam je odpovedala bravo za tvojega dečkota! Priden je! naš pa se kar ne more navadit na novo uro - smo se danes tud ob 5ih zbudili! sedaj pa sedi zraven mene - v usta si tlači medveda, ki smo ga morali včeraj kupit - ker ga je pobruhal, ko ga je gledal in imel v rokah ampak ok! Sicer pa že tečnari...bo treba počasi it! Se kaj tipkamo - zagotovo pa manj, ker ne bo praznega mesta pred računalnikom! POzdrav vsem! Katka_28: za izpit!
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 7:28:52
|
|
|
|
resnično srečna
|
Dobro jutro... joj...jest sem vsi noč razbijala glavo kaj naj naredim...namreč naš vrli športnik ni včeraj prišel iz Postojne, ker je fasal še 2 reprezentančna treninga za danes...in tako sem bez varstva za fizioterapijo za Izo...grrr... sedaj sem pa v dilemi: - odpovedat nočem, ker so mi že tako šli na roke...sploh pa sovražim prestavljanje datumov, ker izpade človek čist neresno
- če malo vzamem s seboj ne vem kako bodo na to gledale fizioterapevtke
- moj niti slučajno ne more Ize imet
- kolegica, ki je včeraj imela Izo ima danes službo
grrr...kot zakleto... ma po mojem jo bom kar vlekla s seboj...še prej bom pa tja poklicala...kaj predlagata oni 2 drugače pa se je naša šjora včeraj zvečer napokala kašice...pa spala od 19.30 do 1ih...pa potem do 4ih in ob 6.20 bila pokonci...sedaj pa poskuša zaspat v drugo rundo... jaz grem pa nekaj pojest potem pa poskusit kaj pametnega se izmislit... tosja...izgubljena duša...uoam, da vama s Stašem rata priti do tehtnice... Zolika...jah ja takale je mladina...tud moj orlič se vedno za računalnik spravi...samo žal ima tako natempiran čas, da so to zelooo pozne večerne ure...pa še takrat ga spat podim... Posadka...zaradi varstva naslednji teden pa ni panike...varstvo BO...se bomo že zmenile...enega Tomažka z ovco takoj vzamemo za svojega...sicer pa tebe še bacek čaka... Ketrin... upam, da jo bioresonanca začara...in bo potem spala...he he...če ne...bodo pa mogoče res videli kaj ji krati spanec... tasyo...joj...Lana cuker mali...si jo kar predstavljam v banjici...boste v novi hišici morali prizidati bazen za vašo delfinčico...pa srčno upam, da prenehe s štrajkom pri hrani...no sej mogoče bi pa kaki riževi ali sojini pudingi pomagali...če je mleko v igri...jih imajo v Mercatorju in ne vsebujejo mleka... Sky...glede tele alergije...a sta že dobili napotnico za testiranje?...al pa mogole tu vidve obiščeta kako bioresonanco...saj pri JABKI je to kar pomagalo...ker drugače se boš ti res popolnoma posušila... Miša29...vidva se kar nacrtajta...jest se bom pa za ju3 tudi poskušala s FT dogovorit, da bi bila že ob 10ih...pa da sem ob 11ih v CP... joj pa še eno kost za glodanje imam za vas... lunette ali mooncup...poznate? tukajle malo več piše... pa mi povejte svoja mnenja... http://www.lunette.si/ sedaj pa pod tuš... pip G.
< Sporočilo je popravil resnično srečna -- 28.10.2008 7:30:06 >
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 7:32:57
|
|
|
|
clericv6
|
Dobro jutro! No, preveč se niste razpisale, tako da nisem bila preveč v zaostanku. Temistokleja: dobrodošla nazaj! Če se ne motim, ima Mina rojstni dan 2.4.? Sem si zapomnila, ker ima moja Kiara tudi... Kje je pa Joan, zdaj je pa res kar nekam poniknila????? Upam, da je vse ok. Mogoče so pa kam šli? No, nam ni uspelo zamakniti ure. Sicer smo jo dali pol ure kasneje spat in bi tudi zjutraj spala dlje, pa je revico tlačila mora in je tako jokala! Potem je pa spala pri meni v naročju in ko sem jo odložola, je bil takoj jok! No, pa sva potem kar vstali, saj je bila ura že 6.30. Jedilnik: danes dobi spet piščanca, pa bo kar s cvetačo, pozneje pa kak korenček z mlekom ali kaj podobnega. Se še nisem odločila. Kaže, da bo pri nas vseeno malo sonca, upam, da se obdrži! Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 7:40:12
|
|
|
|
Krista28
|
Srečka, a uletim jaz. Povej kdaj imaš in ti jo čuvam....pa še povej kolk časa....poklič....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 7:53:14
|
|
|
|
Krista28
|
Joj, tale skodelica...mooncup....ne vem no...mislim da bom jaz kar lepo na vložkih in tamponih ko bomo do tega prišli... A gre katera v Ikeo in bi imela voljo, prostor in čas še zame? Jaz bi rabila tisti antilop stolček za hranjenje....... Pri nas bo zgleda en tak lep dan....
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:05:23
|
|
|
|
lepa posadka
|
Dobro jutro! Pri nas je očitno ponoči padal dež... sedaj pa je že krasen sončen dan. Jupiii. Tudi pri nas je bila noč mirnejša. Ob 12h dudica, ob 4h dojenje in potem zjutraj. Medtem, ko so ta veliki že prešaltali na novo uro, Tomažu še kar ne potegne. No, pa saj danes sem se naspala. Srečka... takoj se ti ponudiš za varstvo... pa še poprosi tukaj, saj veš, da jih je ene par, ki bi z veseljem priskočile na pomoč. Kaj ne punce? Mooncup... ja, tole sem gledala že po prejšnjem porodu. Predvsem zato, ker sem imela prvih par menstruacij tako močnih, da še menjati nisem uspela... No, HB se je potem umirilo... pa vseeno. Vložki mi grejo malce na živce, tamponi so siser fajn, samo enkrat sem vnetje dobila po M... Verjetno se moram znebit samo predsodkov glede hendlanja s tem... Če bo kakšna poskusila, naj pove izkušnje... Jaz bi morda tudi. Sicer pa je verjetno do takrat še nekaj časa. IKEA... Krista, če bo kolegica šla gor, jo vprašam še za stolček. Mi pa še ni potrdila. Ti javim. Evo - toliko za dobro jutro. Danes bom kuhala golaž... pa bo verjetno zraven polenta. Ostali meniji pa sproti. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:07:21
|
|
|
|
katka28
|
Dobro jutro! Srecka: fizioterapevtke ne bodo nic jezne, ce bi Iza prisla zraven. Vsaj pri nas so vse cisto raznezene, ko gremo na terapije. Sploh pa ne mores pomagati ti si na porodniski in tako je.. Srecanje: mogoce pa meni uspe mojega prepricat, da mi da avto in se vam se mi pridruzimo. Kaksen shoping nebi skodoval ....samo povejte kje in kdaj za vsak slucaj, da vas ne iscemo... Tosja: super, da se vsake toliko oglasis Joan: a zdaj, ko sem pa jaz prisla pa mislis, da te bom nadomescala kot si ti mene . Ce si pa na krompirjevih pocitnicah pa le uzivaj....
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:09:11
|
|
|
|
katka28
|
Vstopnica Blondinki sta odšli v kino. Sredi filmske predstave se je ena oglasila: "Mislim, da nekdo seksa z menoj!" Pa se je oglasila druga blondinka: "Upam da bo z menoj tudi, saj sem tudi jaz kupila vstopnico!" Barva Možakar je vstopil v lekarno in rekel: "Prosim, dajte mi barvo za jajca!" "Barvo za jajca? Saj vendar ni velikonočni čas! Pa tudi če bi bil, mi barve za jajca nikoli nismo prodajali." "Kako, da ne? Saj sem prihajam naravnost od zdravnika." "In kaj vam je ta rekel?" "Pregledal me je, ugotovil, da imam preveč holesterola v krvi in mi rekel, naj prečrtam jajca!"
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:11:59
|
|
|
|
lepa posadka
|
Krista... a je stolček lahko bele barve? Morda bi ga doložili mojemu naročilu, ki pride drug teden. Beli gre tudi preko interneta, medtem ko npr rdeč ne gre... No, se bom danes pozanimala...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:13:49
|
|
|
|
Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6 Kje je pa Joan, zdaj je pa res kar nekam poniknila????? Upam, da je vse ok. Mogoče so pa kam šli? Hvala za skrb, nikamor nismo šli. Včeraj sva nadaljevala doktorat iz avtosedeža (na tisti strani, kjer nama je všeč, ne dobavljajo v slo, na strani kjer dobavljajo, so pa malo manj všečni vzorci, tisti ki bi še bil, pa ni na zalogi), potem sem vas komaj vse prebrala (ene 3 strani) in se odločila da raje pred tv mrknem. Sva z MM gledala Ultimate survival na diskoveriju, to je en tip, ki vedno iz največje divjine kao z znanejnm preživejta pot ven najde, midva pa po navadi gledava in iščeva felerje in komentirava... Ob tem se neverjetno zabavava... Mali princ je že pomalical breskev z jabokom in banano mix, jaz pa grem na kruh z margarino in marmelado. Grem danes k dr. se zmenit za cukrtest, pa moram prej doma sprobat kako kaže .
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:18:06
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Mali princ je že pomalical breskev z jabokom in banano mix, jaz pa grem na kruh z margarino in marmelado. Grem danes k dr. se zmenit za cukrtest, pa moram prej doma sprobat kako kaže . ampak potem nebi smela jest marmelade razen, ce je dieteticna....ko omenjas cukertest se vedno spomnem na nosecnost in moj nosecniski diabetes . Dober zrihtaj...drugace pa ne veliko komplicirat glede avtosedezev ker na koncu bodo tako vsi umazani od hrane
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:27:43
|
|
|
|
Isabellabina
|
Dobr jutr Noč katastrofalna pa sej ni za govort......, jakoba imam doma ,preventivno ,tko da jutri pride celotna posadka z mano in bi blo res fino če gremo nekam ,kjer je zraven kaj za igrat.Ima pa sicer nekaj pikic po ustih in sem klicala v vrtec pa je rekla da verjetno ni slinovka ,ker nimajo vročine ampak jaz mislim da je kakšen soor.Bo pa danes pestro ,smo že imeli napad jeze in joka Hm menstro skodele...jap jz ne vem kako bi se počutla ,ko pa že tampon težko prenašam ,kar mislim da bo ven padu kaj šele tista skodelica ,ma kako sploh sediš in al je ta zadeva velika...no ne vem bi mogla probat...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:33:11
|
|
|
|
Isabellabina
|
Srečka---samo eno vprašanje--a je tisti Mr.Pepe samostojna stavba al je kje v stavbi Btc-ja.Jutri bomo šli malo prej od doma da še malo pošpegamo tam notri pa da nebi vse prevozakala prosim če mi samo na grobo poveš---Hvalaaaa
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:47:04
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Srečka---samo eno vprašanje--a je tisti Mr.Pepe samostojna stavba al je kje v stavbi Btc-ja.Jutri bomo šli malo prej od doma da še malo pošpegamo tam notri pa da nebi vse prevozakala prosim če mi samo na grobo poveš---Hvalaaaa ce se ne motim je v citiju ena trgovina z zivalmi, druga je pa samostojni objekt nasproti mullerja
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:49:49
|
|
|
|
Isabellabina
|
o Katka ,hvala, hudika iz tako daleč pa veš kje se nahaja ,jaz pa blizu pa nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 8:52:27
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma o Katka ,hvala, hudika iz tako daleč pa veš kje se nahaja ,jaz pa blizu pa nimam pojma. jah tudi mi imamo doma kuzka
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 9:13:04
|
|
|
|
Krista28
|
Posadka....sploh ni pomembno kake barve je....bel je lahko ja... , če ti uspe, bo superca, pridem iskat...
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 9:18:43
|
|
|
|
sky77
|
Dan Evo spet za nami ena pestra noč. Prvo bujenje in dotankanje trebuščka že ob 22, pa potem ob 1, potem pa nisem več gledala na uro, ampak sem samo modrc odpenjala tako na pol v spanju Zjutraj pa tako že ob pol 6 zbujena. Pa še plenička ji je spet spustila. Ma tudi plenice niso več to kar so bile. Pa ne pomaga ne pamperska, ne mullerjeva. Se mi zdi da je še najboljša od dm-a, samo kaj ko nam jih je zmanjkalo in bi jih bilo treba it kupit. srečanje - meni je še vedno najboljša igralnica v koloseju, sploh kadar imam Roka zraven. Imajo tam tobogane, pa hiško, pa blazine in poganjalčke. Tako jaz lahko v miru kofetkam, Rok se pa igra. No samo predlog, ko je že big mama omenila da bo otroke pripeljala s sabo. mr. pet je pa zraven hale A, nasproti mullerja. Šibam preden mi Rok likvidira rožo
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 9:21:16
|
|
|
|
Jo@n
|
Katka, a ti si bila tudi med tasladkimi ? Morda si pisala prej, pa se ne spomnim, ko so ga meni ugotovili, si ti že rodila . Se ti je potem uredilo? No, jaz sem ziher da je pri meni ok, samo se grem vseen k dr. pokazat, tako kot mi je naročila diabetičarka. Marmelada danes pa je bila manj sladka, sem jo pa ravno zato, ker me zanima kaj bo aparatek pokazal čez dobre pol ure. Ker nazadnje sem merila malo po prihodu iz P, pa je bilo ok, kasneje pa ne več. Srečka, si dobila varstvo, drugače se jaz do Lj zapeljem?
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 9:27:19
|
|
|
|
katka28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n Katka, a ti si bila tudi med tasladkimi ? Morda si pisala prej, pa se ne spomnim, ko so ga meni ugotovili, si ti že rodila . Se ti je potem uredilo? No, jaz sem ziher da je pri meni ok, samo se grem vseen k dr. pokazat, tako kot mi je naročila diabetičarka. Marmelada danes pa je bila manj sladka, sem jo pa ravno zato, ker me zanima kaj bo aparatek pokazal čez dobre pol ure. Ker nazadnje sem merila malo po prihodu iz P, pa je bilo ok, kasneje pa ne več. jaz sem mela zelo sladko ....sem mela potem skos aparat doma za preverjanje pa nisem nikoli imela obcutka, da imam zelo povisan sladkor., ko sem pa rodila sem pa lepo mojega zaposlila naj jim ga vljudno vrne in rece zbogom se nisem sla nic vec kazat tja, ker pri nas je tako, da ce te imajo enkrat not se jih tezko znebis. Je blo pa zanimivo, da v vsaki bolnisnici so imeli drugacno mejo kar se cukra tice...ampak HB je to za menoj. Ko bom pa naslednjic noseca se bom pa ze nekako nazaj drzala, da bo vse po standardu
|
|
|
|
RE: Aprilski srčki 2008 II. del 28.10.2008 9:37:14
|
|
|
|
resnično srečna
|
hvala vsem dekletom...ja...ufffffffff...kamen padel od srca pa na srečo ne na nogo...sem dobila clo dve varuški he he...bo pa vrtec na kodeljevem...pa Iza bo imela dve vrstnici za družbo...tko da upam, da ne bo panike... varuškam pa tud zaupam...so z domačega rr loga he he...pa sem 100% da ne bo Izi nič falilo... tko da sva zdejle z Izo še steady ready go...avto je spokan...zame stvari ja...Iza ma za popotnico svežo kašo...pa za varuške 8 kremšnit (še toplih od soseda) tko da lačni ne bodo... jaz pa tud upam, da bom hitro konec he he...nategovanje in mravljinčki 2 poizkus... katka...ma bi jo vzela s seboj...samo so same starejše gospe tam...Iza pa saj veš vriska kot v đungli pa me je strah, da bi vse pobegnile ali pa se zgražale... pa četitke za prvo oceno...go go go big mama so ti punce prav razložile... srečanje ju3...ma kolosej je kul ja...imajo tam kar lepo igrišče...pa še cvergle lahko spet na tla na blazino damo...pa bodo imeli razgibavanje...torte imajo pa tud ok tam... ekola...zdej pa grem...papa
She May be the face I can't forget. A trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay. She may be the song that summer sings. May be the chill that autumn brings. May be a hundred different things Within the measur
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?