|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 28.10.2008 7:53:02
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro na hitro, pol pa grem mamico špilat zgoščeno mleko POMAGA! brez da bi trznil je prespal prvo rundo 8 ur, popil 160 (navadno), se obrnil na trebuh!!!!! in zaspal nazaj, brez da bi pasel kravice, po 2 urah se je pa žal zbudil, to je blo ob 5,15 ampak sva potem še mal poštukala do 7. nobenga joka, nobenga norenja, nobene ihte, ni blo pasenja kravic in 500krat obračanja na trebušček... nobenga zvijanja že tri ure pred zbujanjem, milsim luksuz. pa sva dala samo tri male žličke vmes, piše pa 4 velike. tak da zdej bova postopoma prehajala na končno dozo... da vidima, kdaj mu je dovolj, da ga nasiti za celo noč. zdej je zadovoljen, nič ne joka kot ponavadi zjutraj, ko še eno uro rabi ful pozornosti, skratka, otrok je sit. in zdej mi je bedno ko bo spet cel dan lačen od te novalacove vode proti krčem, ampak naj zdrži še tale teden, pol pa kr začnem z gosto hrano. ne me linčat, sem hotla počakat do 5 meseca, ampak ne gre drugače, jaz ne morem otroka lačnega pustit. edina možnost je, da bi vsakič zgostila malo mleko, sam to je pa kalorična bomba in bo postal pujsek v enem mescu. tak da upam, da bo boljše no... da nam do 5 meseca rata en obrok, se pravi kosilo čist nadomestit s kašico, večerni obrok polne 4 žlice kašice po flaški, dnevni obroki pa mogoče kaka dodana žlička med mleko... tak zdej pa grem...
|
|
|