|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
27.10.2008 20:28:32   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image sej lahko tudi v sredo dopoldan user posted image user posted image user posted image

ne, jest bi raj popoldan user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  no zmente se kdaj, midve prideva user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
27.10.2008 20:34:28   
bamby
februarka, tole je pa res konkretno povečanje balkona v teraso user posted image . Pa boste to tudi kaj zasteklili, ali bo ostalo kar odprto?

Mi smo že v mižulah, Tim se pa ravnokar pripravlja, saj sva slikanico že prebrala. Se mi pa zdi, da se mi je Anaja danes enkrat že sama vsedla, samo nisem čisto sigurna user posted image . Kakorkoli, jo bom jutri malo bolj čekirala, da mi uspe uloviti njen podvig.
Smo bili pa popoldan pri moji sestri, pa se madam ni hotla usest na tla na njeno prefinjeno rit user posted image ! Cel cajt je mogla bit pri meni na kolenih. Sva pa dobili škornje za zimo in rezervne čevlje za krst, če se nama najini na poti iz HongKonga izgubijo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2627
27.10.2008 20:37:36   
Janey
čer

mi smo s potepanja. celodnevnegauser posted image user posted image jaka je dobil od babi novo kapico in rokavičke, super lepeuser posted image user posted image jaz sem pa lahko spet malo z mamo čvekala, je bla namreč prejšnji teden v šoli v naravi. potem sem šla na razgovor za praksouser posted image ..ja je bilo kar fino, se po eni strani ful veselim, po drugi pa niti najmanj, ampak sej bo minilo...

jaka je bil super priden celi dan, jaz sem pa tudi malo bolše...zdaj sem se najedla, lubek pa mislim, da mi je pobegnil z malim spatuser posted image grem pokukatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2628
27.10.2008 20:41:35   
mesecnica
Janey - upam, da si že kaj bolje. Pa user posted image  za tvojega user posted image , da je prevzel Jakata, da si se ti lahko malo naspala. Pa user posted image  za novo kapico in rokavičke. To bo Jaka frajer.

Mala_pikica - bogica Lana user posted image .  Upam, da bo zobozdravnik ugotovil, da z drugimi zobmi ni nič. Drugače se pa tudi meni zdi, da nonstop okoli zdravnikov tekam user posted image . Aha - zdele berem, da ste že od zobarja. user posted image  za Lano. Upam, da ne bo tako hudo, kot vama je rekla. Držim pestke.

Jencili - user posted image  za ata, da se čisto poštima. Pa user posted image  za Taja in njegovo mamo.

MetiLu - uhhh...spet po starem glede spanja? user posted image  zate, in upam, da je imel Janez samo slabo noč in bodo naslednje spet OK.

Februarka08 - user posted image  Larisa, da ve kje je lučka. Našo to sploh ne interesira.Sploh noče pogledat gor. user posted image  Pa user posted image  za super dan preživet v krogu družine. Zgodba je pa kruta, ta s pajkom. Jaz naše nikdar ne puščam same v avtu. Drugače pa naša še vedno ne mara AB. Ji moram kar na silo v usta stiskat user posted image . Nimam kaj. Je pa vsaj driska minila. Pa super za vajino hranjenje. Pa full dobra terasa. user posted image  Zdaj boste pa lahko uživalai 100 na uro.

Suzi* - super, da si se malo naspala. Upam, da ti bo Žana čimprej začela lepo sama spat. user posted image

Itata - user posted image za nove zobke. Mogoče se vam pa tudi spanje sedaj izboljša.

Listek1 - user posted image  za Davida, da je začel kobacat. Pa super za prespano noč. Jaz naše še nisem peljala k zobraju. Mislim, da te pri nas pošlje P pri 9 mesecih na sistematskem.

Pina-1 - mi imamo takole hranjenje:
7.00 dojenje
9.00 dojenje
11.30 - 12.00 sadje
13.00 dojenje
16.00 zelenjava + dojenje
19.00 mlečna kašica
21.00 dojenje
Po stari uri je tole. Danes sva imeli pa čist zmešano.

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 27.10.2008 20:42:23 >

Mesečnica

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
27.10.2008 20:42:10   
MetiLu
ah kakšen večer user posted image

Z Janezom sva sama doma in je mali moj fasal vročino, sem mu merila v ritki, je imel ob 19.ih 38,5°C, pol sem mu pa kar svečko dala, pa sva spustila kopanje in šla direkt jest. Je kar dost pojedel, sem ga dala še mal na zizo, pa v postlo, da bo zaspal. Pa se je malo obračal naokol, pol je pa zakašljal in je tko bruhnil ven, da sem ga mogla celga preoblečt, pa postlo tud ... bošček moj mali, sam da bi kazal pa kakšne znake da je bolan pa ne, frajer je pol tok noret začel, ko da bi ga na raketo prklopla user posted image  user posted image  sem ga komaj umirila, da je zaspal ... sem pol še enkrat merila, pa mu je vročina padla za 0,2°C, upam, da mu bo čist, da se bo lepo naspal, jaz pomojem dones ne bom kej dost user posted image
Pa še ti user posted image  termometri, najlažje mu zmerim v ritki, sam kako nej ga ponoč slečem, čemu bo treba merit user posted image  pod pazduho ni šans, ker se skoz muva, ušesni je pa itak za en drek, pa sploh ne zmeri pravilno user posted image  

Komaj čakam da pride lubek, ker sem ko cota ... pa še on je moral šiht podaljšat dons user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
27.10.2008 20:55:46   
MetiLu
Februarka, ful huda terasa user posted image user posted image user posted image

Če se menite za kavico, bi midva tud prišla, čas imava pa v četrtek dopoldan user posted image  seveda pod pogojem, da se moj mulček pocajta! user posted image  res bi vas že rada vidla, babe moje user posted image

Buči ni panike user posted image  pol pa kar pošlji pa sporoč mi št. računa da ti nakažem dinarčke user posted image

Pina, midva takole papava (ure so približne):
6.00-7.00 (nekje vmes) se dojiva
9.00 mlečna kašica, skuta, jogurt... nekaj mlečnega
12.00 kosilo: zelenjava, meso, polenta, gres, riž, testenine, kombinirane z zelenjavo, goveja juhica z zakuho
15.00-16.00: sadna malca, ponavadi prekuhano sadje, banana, navadna skuta s frutkom, frutek/hipp, ki mu primešam mleto plasmo
19.00 mlečna kašica
20.00 dojenje
včasih tud kosilo nadomestiva s sadjem, pa tako 2x na dan je sadje in obratno...

Jest se pa iz same znerviranosti bašem s piškoti user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
27.10.2008 20:56:07   
Februarka08
Meti, upam da bo z Janezkom vse okuser posted image user posted image user posted image jest sem nardila največjo napako k sem ji ponoči merla vročinouser posted image ne mu merit, razen če se bo zbudu in se ti bo zdel ful vroč... jaz sem ji merila pa sem jo pri tem zbudila in je bla cela uzbuna ponočuser posted image user posted image pol sam otroček trpi pa še ti zravnuser posted image

Ella, saj veš da sem te mal hecalauser posted image ti kar doma popedenajuser posted image pa se vidimo magar v četrtekuser posted image

Mesečnica, hvala za user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa še mal pred tv tiste norce gledat... kaj je že... sosedje.... lepo je biti soseduser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
27.10.2008 20:56:52   
Janey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti dedi....res so z drugega planeta..mislim ej..user posted image user posted image user posted image zakaj so lahko včasih tak super, včasih pa bi jih v žlici vode vtopil...res sem žalostna kake ma...eh, sej bo,

grem pod tuš in nina nana

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
27.10.2008 20:57:10   
Februarka08
No, Meti, potem pa v četrtek, da se končno spet mal vidimouser posted image user posted image

Aja, pa albumček od terasce sem nardilauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2634
27.10.2008 20:58:03   
MetiLu
Uf HB, sem mu šla čelo potipat in ni več tok vroč, upam, da je svečka prijela user posted image  Mogoče bo pa zob dobil user posted image  ja ja ja, za vse tegobe že zobe krivim user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
27.10.2008 21:01:37   
MetiLu

No, Meti, potem pa v četrtek, da se končno spet mal vidimouser posted image user posted image

ojoj, zasrala sem, v četrtek delam 9-13 user posted image , v sredo sem pa popoldan na šihtu, tko da mam nekje do dveh cajt, da se spokam iz kranja. A bi šlo v sredo? Mal sem že zmešana, se opravičujem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2636
27.10.2008 21:03:07   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

ojoj, zasrala sem, v četrtek delam 9-13 user posted image , v sredo sem pa popoldan na šihtu, tko da mam nekje do dveh cajt, da se spokam iz kranja. A bi šlo v sredo? Mal sem že zmešana, se opravičujem user posted image

ne vem, Ello prašiuser posted image ti bo že povedala zakajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
27.10.2008 21:08:15   
jencili
zdej je pa tudi po uri že čer user posted image ,

Taj spi že 45 min oz. je mel pred 10 minutami že prvo budnico - pojma nimam kaj ga je zmatral, ampak je user posted image  poštimal user posted image

Aja, sm vamp ozabila povedat, da je bil moj dragi dons frej in smo šli en krog po Planet Tuš-u skupaj, pa mal hladilnik napolnit...no ampak poanta vsega je to, da imam dve novi torbiciuser posted image . Sm jo že prov obupano iskala, ker mi je stara že dobesedno razpadala, dons sm pa ujagala kr dve. Eno mi je dragi kupu, eno sem si pa sama. Aja in zakaj dve? Ena je za ta športno bolj, druga pa za fensi šmensiuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
27.10.2008 21:14:04   
ella79
no, če že lahko zbiram, bi jaz v četrtek dopoldan user posted image recmo ob 10:30 (no, februarka vem da bo prej), vse vabljene, jaz častim user posted image user posted image user posted image lokacija znana

jencili user posted image user posted image user posted image za kar dve torbici

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
27.10.2008 21:38:36   
Februarka08
Sva se nasmejala zdeleuser posted image jest sem še s kavča padlauser posted image user posted image sem se mojmu umikala da me ni žgečkal, mi je pa kar naenkrat kavča zmanjkaluser posted image user posted image user posted image user posted image pol sm se pa lovila da ne bi Larise zbudila, sem jo pa glih tko k sva se tolk smejalauser posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa spat, no prej še pod tuš...

Nočko iz moje straniuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
27.10.2008 21:48:13   
Janey
sem si privoščila kar banouser posted image user posted image

zdaj pa res grem...lahko noč vsem..naj bo čimbolj mirna

Neposredna povezava do sporočila: 2641
27.10.2008 22:02:43   
mala_pikica
Dober večer!

MetiLu bogi Janez, a zdaj pa je še on zbolel. Upam, da bo čimprej zdravuser posted image .

Mesečnica ja ti tudi veliko pri zdravnikih hodiš user posted image . kako je kaj Luna, je koža kaj boljša? Lukcu se je sedaj pojavil samo na ličku taki lišaj. Sem pa imela danes kontrolo pri zdravnici in ima Luka zopet bronhitis, tako, da sva pristala zopet na inhalacijah, ne vem kaj bo še iz tega, me tudi za njega skrbi. Sem naročena pri alergologu- pulmologu konec novembra.

Pina boga Mia, da je tako padla. Meni se zdi, da bolj je Lana stara, bolj jo moram opominjati in paziti. A tvoja Mia ima tudi počitnice, jaz imam tudi Lano doma, se imamo mi tudi pestro.

februarka super, boste imeli lepi balkonuser posted image .

Janey user posted image user posted image  samo, da si boljša.

Mi pa imamo takšen urnik hranjenja:

ponoči in zgodaj zjutraj se dojiva
8-9h žitno mlečna kašica
11-12h sadna kašica
14-15h kosilo
17-18h kakšna banana oz.sadje, keks
19-20h žitno mlečna kašica
ponoči dojenje
Sem pa že mislila, da se bo Luka nehal dojiti, da se odstavlja. Se pa je zadnji dve noči zopet lepo dojil, čez dan pa se niti slučajno noče dojiti, če ga samo dam v položaj za dojenje, se ful vstran obrača in joka.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
27.10.2008 23:26:00   
Bajsa
Čer!

No da se še jaz javim po dolgem času user posted image
Še zmeri se ne kobacamo, plazimo, vstajamo, hodimo in tako dalje, še zmeri se premika okrog po trebuhu. Pa nč zato, mislem, da bo tud naša madam vse osvojila, kmal... Zna pa pomahat, ko ji rečem pa pa, če je pri volji seveda, pa včasih še pa reče zraven, mal ponavlja za mano, pa tko lepo se včasih k men stisne, da bi jo kr pojedla, k je taka mazica, pa pomežiknla je dons, kje je to pobrala nimam pojma, pa še kej bi se najdlo.
Ura nas je mal zbegala, no zvečer ne, ampak zutri je pa že ob 7 auf, prej ob 8. No tud to bomo preživeli. Jaz sem v ku..., sm čist prehlajena, mi curi iz nosa da bom popiuser posted image .. Ne vem, če bom šla ju3 na plavanje. Sej ni nč ta zelenga user posted image , ampak vseen, da nebi koga od otročkov okužla.
Kaj sem še hotla napisat, a ha že vem. Dons sem v Merkurju srečala eno februarčico, ki ima sinčka rojenega 24.2., (sm pač ful gobec in ogovarjam nepoznane ljudi, kr brez sramu in zadrege user posted image user posted image )pa je bla včasih tud pr nas, še ko smo ble user posted image , pa sem jaz koza pozabla vprašat kako je sinčku ime, pa kako je njej ime oz. kater nick ma, sm jo pa povabla da se nam mal pridruži na net čveku in na pravem čveku, ker je gorenjka, pa bi lohk kdaj zraven pršla na kavo a ne.
A ja pa še kar se tiče KM, hvala za odgovore in vaša mnenja, itak bom nardila po svoje, tko kt verjetno vsaka od nas, ampak prašam pa lohk, a ne. Pa nisem ji še dala KM, verjetno ji ga tud še ne bom, sam zih pa nam več ne vem kolk dolg čakala s tem. Naša je tud že kašico z jagodami, pa kaj potem, hb ni nč se pokazal, da bi blo narobe kej. Kaj pa nej čakam, da bo stara točno eno leto, potem bo pa lahko vse jedla, ne vem no. Za enkrat mi ni žal za nobeno stvar, ki sem jo naredila in ki sem ji jo dala za probat.
No tko, zdej grem pa slike v album dat, jih mam 214 user posted image user posted image user posted image

Nočko!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
28.10.2008 0:39:37   
listek1
čer, jest bom pa zdele pop.... Kr na jok mi gre user posted image  Pridem domov iz aerobike, in mi dragi pove, da je bajta cel v cementu (prah), ker nama je dones v mansardi prišel brusit pred polaganjem parketa in kreten ni nič zaščitil, da se ne bi prašilo po celi  bajti. Sva do zdele pucala in Dragi še vedno drgne. Res ne vem kaj ti delavci mislijo user posted image
Mali se je ene 6x že zbudil, upam, da se do zjutraj ne bo več user posted image
NO, Gorenjke zmente se kdaj se dobimo, da vem spečt, kot sem rekla user posted image  a vam lohk dam na izbiro (pecivo Raffaelo ali Muffini - čokoladni)?
Aja pa naš fantin ima nove čeveljčke user posted image  Ful je smešen, ker si jih proba sezut.
No, zdej se pa čistilna akcija počasi končuje in gremo nina nana.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
28.10.2008 7:03:05   
misar
jutro...pa ne da sem prva user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
28.10.2008 7:09:24   
misar
danes super noč user posted image user posted image user posted image . spat smo šli že ob 19:30, če ne še mal prej, potem smo se do 23 ure zbudil ene 5x, pa kar neki je v spanju jokcala, ne vem, če je ni trebušček bubal, ker včeraj ni nič kakala. no potem se je zbudila pa še ob 24h, 3h in 6h, kar je zame pa itak že zjutraj in ne ponoč user posted image user posted image user posted image

no zdele pa eki pizdi in moram kar itiuser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
28.10.2008 8:03:58   
Janey
jutro

jeeei jaka je spal do 7.20user posted image user posted image o noči ne bom govorila...kot vednouser posted image user posted image na koncu je ob 2h pristal pri nama, ker je eno uro vztrajal...pol pa v najini postelji v sek zaspaluser posted image lump mali

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
28.10.2008 8:33:55   
jencili
jutro,

user posted image user posted image user posted image  - težko verjamem, ampak je res. Taj je šel spat ob 20.20, mel sicer v prvi uri, dve budnici sam za dudo, pol pa spal do 1.20 in nasledjo rundo do 7.05user posted image user posted image user posted image
Itak sva pol še malo poležavala in vstala ob 8-ihuser posted image
Prosim še za več takih nočiuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
28.10.2008 8:45:20   
Neni13
Dobro jutro,

mi že drugič spimo..;)
Spat hodi zdaj okol 19.30, zbuja se okol pol petih zjutraj, da je.Nato pa še panča do 06.30.
Čez dan pa standart, nič kaj veliko.
Smo zdravi, danes upam, da še uspeva izkoristiti vreme za sprehod, zaenkrat še ok kaže.
Aja, pa še to, včeraj je user posted image   jedel mojo najboljšo je makaronflajš.. Ma je mazal..Bil pa je naret iz telečjega mesa..

< Sporočilo je popravil Neni13 -- 28.10.2008 8:46:21 >

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
28.10.2008 8:47:14   
Februarka08
Jutro.

Naša noč tud enkratna, se je zbudila samo ob 6h (sem že mislila da bomo mogli vstatuser posted image ) potem sem ji dala dudo, zaprla vrata in je vstala šele ob 7.40user posted image user posted image user posted image user posted image no pol sva se itak še crkljale v postelji do 8.15user posted image zdej mam pa že glavo umito in sfenano, pa pri nas je bil prejle ful sonček, zdej pa spet ti user posted image oblakiuser posted image upam da bova šle lahko kej ven...

Listek, joj tile delavci... ne govoriuser posted image če jim ti vsega pred nos ne prineseš itak ni ničuser posted image pa saj je ja vedel da se bo kadilouser posted image user posted image user posted image grozauser posted image aja, če lahko izbiramuser posted image jest bi Raffaelo jedla, ker domačega še nikol nisemuser posted image more bit mljaskiiiiiiiiiiiiiuser posted image

Zdej grem pa princesi zajtrk narest, sebi pa kavicouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?