|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
28.10.2008 0:03:43   
Majuska
Blacky, držim pesti za Nejca user posted image

Mi smo danes prvič uporabili spalno vrečko, ker se Aleksander že dva dneva zbuja odkrit, vse zbrca dol ... bomo videli, kako bo prenesel to noč ...

Počasi grem tudi jaz v mižule user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
28.10.2008 0:16:59   
rovar_ka
tud jaz grem spat, bo počasi prva budnica.. nočko vsem skupaj!

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
28.10.2008 6:31:16   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Jaz mu tudi že kar nekaj časa dajem dol kožico na lulčku, mi je pa P pokazala, kako se to dela.

Prej sem šla v zoo shop nabavit hrano za mačko in psa in sem ugotovila, da me staneta več Mini in Lana, kot hrana za Teota s plenicami vred user posted image .

kaj muca je Mini? mi imamo tud muco Mini user posted image user posted image user posted image je bla tak majhna, ko sem jo dobila, da sem ji mogla dat tak imeuser posted image

ja, ma fora je v tem, da so nam jo dali kot mucko, na koncu so mu zrasla jajca in je postal 9 kilski mačkon, tako da mu ime glih kej dosti ne paše user posted image user posted image

Jaz sem tudi imela muco Minnie, tak se je napisalo, prebralo pa enako.user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
28.10.2008 6:34:00   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tinky - a ste kupili tipski hišo, ali ste si jo sami zamislili (moj dragi sprašuje, k sem mu glih povedala)? Mi namreč razlagam, da lahko montažno hišo narediš po svojih projektih, pa se ne da prepričat.

hiška je čisto individualna, narejena po najinih željah in zahtevah....v projektih je tako, v praksi kot kaže pa ne, na žalost

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
28.10.2008 6:41:01   
Tinky
Jutro

ne morem verjet, Teo je šel včeraj spat ob 18:45 in še spi. Ponoči sem se zbudila in šla pogledat, če še diha.
Danes ne grem na bajto, da slučajno ne odkrijem še kakšen kiks, dva šoka zaporedoma ne bi preživela user posted image user posted image

Grem skuhat kavico

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
28.10.2008 7:25:02   
dzanika
Tolk da vas pozdravim. Mi se najemo, oblečemo in odpeketamo na morjeeeeeeeee.  user posted image   Lepo se mejte.  papa

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
28.10.2008 7:27:44   
Tinky
dzanika, uzivajte na morju!!!!!

Teo še spi, noro!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
28.10.2008 7:43:26   
lidija***
Daska, Samsa- kavica???? Lex se mora pozdraviti, pa še na dopust bo pobegnila, pa bi lahko naredile eno probo- srečanje korošicuser posted image . Seveda vabljene tudi druge.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
28.10.2008 7:45:43   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: flower
liju ju3 pa sem zmenjena, da peljem malega v varstvo k mami in pišem diplomo. Kdaj, kje, kak si mislila?

Jaz sem mislila, da bi eno šetnjo vsekaleuser posted image , ker za enkrat ne kaže da bi bil dež, gremo pa okoli desetih v selnico. Če pa imaš že plane, pa ni problema pa drugič.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 1384
28.10.2008 7:48:39   
lidija***
Hvala za komplimente. Res so vsi julijčki cukrčkiuser posted image , tako, da še slikic!

GR- ja, tako je sedaj s temi pravicami. Otroci so res seznanjeni s svojimi pravicami, žal pa z dolžnostmi bolj malouser posted image
Ja, puberteta- to je pa ena stvar, katere se jaz bojim. že sedaj. Ali mi bo uspelo uspešno prijadrati iz otroštva v odraslost in ostati zaveznica, prijateljica. Upam, da bo. 

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
28.10.2008 7:51:17   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Takle biskvit s kakimi kremami tu se pa pri meni peka konča, to je vse kaj znam - tudi vse kaj sem kdaj probala. user posted image Al pa torta če kupim biskvit. user posted image Nisem nek ljubitelj peciva in sladkega, pa zato še moj mož trpi. On je pa pravi sladkosned, on je čokolado v postli. Veste kaj dela, odspi eno kitico in si recimo ob polnoči vzame košček čokolade, poje in spi dalje..user posted image user posted image Na njegovi nočni omarici je vedno cel kup sladkarij..

Evo, takega moža bi jaz rabila, da bi me razumel. Ali pa tudi ne, ker bi si drug drugemu vse pojedla. user posted image user posted image

Hvala za recepte, nekaj bom že naredila.

Prebrala sem vas, pojedla zajtrk, zdaj grem pa na balkon sonce pozdravit! Sara nekaj tarna, d ajo grlo boli, bemti v četrtek pa v toplice. Nam se to ves čas dogaja.

O vzgoji otrok se bom pa drugič razpisala!

Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.10.2008 7:52:29   
lidija***
Lex-user posted image user posted image user posted image  hitro se pozdravi in počivaj. Pa ne samo zaradi mleka ampak predvsem zaradi sebe!!! Ja, tudi jaz sem taka, da ne morem dati vseh štirih od sebe, samo zdravje je prvo!!
Meni se je mleko povrnilo približno tretji dan! Še vedno pa jem AB in še čutim grlo, tako, da moram nujno na kontrolo. Preklete angineuser posted image user posted image . Je pa nisem imela že kakih 10let.

Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.10.2008 7:53:02   
Anonimen
jutro

na hitro, pol pa grem mamico špilat

zgoščeno mleko POMAGA!

brez da bi trznil je prespal prvo rundo 8 ur, popil 160 (navadno), se obrnil na trebuh!!!!! in zaspal nazaj, brez da bi pasel kravice, po 2 urah se je pa žal zbudil, to je blo ob 5,15 ampak sva potem še mal poštukala do 7. nobenga joka, nobenga norenja, nobene ihte, ni blo pasenja kravic in 500krat obračanja na trebušček... nobenga zvijanja že tri ure pred zbujanjem, milsim luksuz. pa sva dala samo tri male žličke vmes, piše pa 4 velike. tak da zdej bova postopoma prehajala na končno dozo... da vidima, kdaj mu je dovolj, da ga nasiti za celo noč.

zdej je zadovoljen, nič ne joka kot ponavadi zjutraj, ko še eno uro rabi ful pozornosti, skratka, otrok je sit. in zdej mi je bedno ko bo spet cel dan lačen od te novalacove vode proti krčem, ampak naj zdrži še tale teden, pol pa kr začnem z gosto hrano. ne me linčat, sem hotla počakat do 5 meseca, ampak ne gre drugače, jaz ne morem otroka lačnega pustit. edina možnost je, da bi vsakič zgostila malo mleko, sam to je pa kalorična bomba in bo postal pujsek v enem mescu.

tak da upam, da bo boljše no...

da nam do 5 meseca rata en obrok, se pravi kosilo čist nadomestit s kašico, večerni obrok polne 4 žlice kašice po flaški, dnevni obroki pa mogoče kaka dodana žlička med mleko...

tak zdej pa grem...

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.10.2008 8:00:52   
lidija***
Lunica- jaz sem pri starejših obakrat začela z korenčkom par dni pred četrtim mesecom. Lepo počasi..
V družini pa nimamo kakšnih alergij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 8:21:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.10.2008 8:30:35   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Daska, Samsa- kavica???? Lex se mora pozdraviti, pa še na dopust bo pobegnila, pa bi lahko naredile eno probo- srečanje korošicuser posted image . Seveda vabljene tudi druge.

Jutro..

Jaz danes in jutri ne morem, druače pa ni ovir user posted image

Tako, da čimprej user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
   [Brisano sporočilo]
28.10.2008 8:32:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.10.2008 8:47:57   
lidija***
Rovarka- tudi jaz čistim kot mojcek. Pa pri kopanju ji nežno umijem. Mislim, da je to dovolj, ker se kopama vsaka dva oz. tri dni, če pride kaj vmes.

Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.10.2008 8:49:39   
lidija***
Samsa-lahko v četrtek. Ali v SG-ju? Pa grema na eno tortico. Meni bi bolj ustrezalo dopoldan.

Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.10.2008 9:12:49   
Samsa
Lidija, lahko v četrtek v SG... Tud meni bolj odgovarja dopoldan.. zdaj še pa sam ura user posted image  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.10.2008 9:15:55   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

ja, neboglasnica, ko sem bla v mullerju, pa pozabila pogledat. in ja - menda so take rutice, ki so nepremočljive spodaj. so mi nekak bolk všeč kot slinček klasičen.

Potem pa oprosti!

Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.10.2008 9:17:35   
lex
mojcek naša pa poleg dude vleče prst
user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.10.2008 9:19:00   
lex
se oproščam

za dobro jutro

opravičilo

user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.10.2008 9:19:21   
lidija***
Samsa- ti reči, ko imam jaz tako blizu. Okoli 10h? Ali kasneje?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.10.2008 9:22:02   
lidija***
Jeeee! Mala brca in se je prevalila iz hrbta na trebušček!!!user posted image user posted image user posted image
Kaj šele bo, ko jo rešim teh bombažnih plenicuser posted image user posted image .
Kaj pa zdaj? Ali bo šlo nazaj tudi?  Dajmo Mojcauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?