nana35
|
Dobro jutro. mml,najprej tebi najlepša hvala za vse odgovore,ki si mi jih dala glede izpuščaja.Hvala da si se potrudila,v glavnem zdi se mi da ta dva spuščaja počasi minevata.Upam,da se ne motim.Hvala,hvala . Klemen je uro prestavil na 5.30 potem ob 6h je pojedel flaško s čokolinom in spet pospal pol ure,potem je bil pol ure z atijem in mami je vstala.Ati pa v službo. Zdaj pa gre še mami in Klemen ostaja pri babici in dediju v spodnjem nadstropju. Uspavanke.Mene zanima,če ima katera kakšne uspavanke na CD-ju ali računalniku,zdaj sem se naučila peči Z Nerotom(sploh ni težko,ne vem,zakaj sem si predstavljala taki bav bav),no MartincaUroš in Patrik so včeraj bili tukaj in zdaj imam Nerota,mi ga je Uroš namestil.Še tukaj najlepša hvala,sem že nekaj spekla. Tako da prosim,če ima katera uspavanke,da se javi . Ljubljana,končno pečem tvoje pesmice in pravljice! Klemen sicer ponoči ni jedel,včasih pa je,ampak popije pa zato veliko čaja, to noč več kot 350ml.Tako da sem mu še v temi ob 5.30 pripravljala novo stekleničko čaja.Jedel je potem ob 6h. Martinca,vse najboljše za tvoj rojstni dan še tukaj!! Triš,moja mama včeraj tudi ni vedela,da smo uro prestavili ,je rekla,da gre domov,da je že pozno in gre kuhat,pa ji povem koliko je ura in ni verjela.Potem sem ji rekla če nič ne ve o tem,pa je rekla,da ne.A non-stop ji TV igra doma,samo ona dela zraven vse drugo.Še dobro da je v penziji,ker bi službo včeraj 100% zamudila. Dragi moj Klemen! Naj ti tukaj zaželim vse najboljše ob 10.mesečnici in če bi znal brati bi vedel,da si moj največji zaklad!!Srček moj,rada te imam. Tako,zdaj se grem uredit in delat,lep dan vsem skupaj,se vidimo popoldan ali zvečer.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 27.10.2008 7:57:18 >