|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
26.10.2008 21:46:45   
amor real
Amor Real, ni mi jasno kako lahko tvoj trdo kaka (če se seveda ne hecaš), ker moj tudi je AM in tisti dve kaplji mojega mleka zraven pa samo teče z njega. A je možno da je to zaradi kapljic (GAS BIMBI)? Bubi, pomoč prosim...

META21, se ne hecam tako kot je bubi ali ribica povedala, res kaka bolj trdo

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
26.10.2008 21:46:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne bubi,luknjico imam enko,s tem da je moj naredil iz nje malo večjo.Tak da mora fajn vlečt.Je pa res,da ko je tak full lačna,ona je kot zmešana.
Pa zadnje čase si nonstop pesti v usta tišči,ko pa ji dam jesti,pa ne jeuser posted image
Verjetno bojo zobki hitro,kot je to bilo pri tavečjiuser posted image  

Saraya - na koliko časa pa ti je, da je ful lačnauser posted image     Probaj ji dat recimo pol ure prej preden postane "zmešana od lakote"...mogoče bo bolj počasi jedlauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
26.10.2008 21:52:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pamperske so pa itak take male..... jaz rabim že nekaj časa dvojkico pa se mi zdijo tko male.... tiste iz DMja in Mulerja so malenkost večje.... ma kaj, ku takoj prepuščajo.... grrr

nam pa zaenkrat še niso nobene prepuščale........Edino kar je bilo je bil problem, ker nismo v pasu dovolj prekrili in je lulal navzor in je bilo mokro....naša napaka ne napaka plenicuser posted image ...zdaj to vemo in pazimo....

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
26.10.2008 21:53:41   
gold fish

user posted image ni mi jasno zakaj se ,mi vsak cucelj vtrga.Je možno,da od gostega mleka,ko ga pijeuser posted image saj pol pa ni čudno,da je mala včeraj bruhala.imam aventuser posted image

...kak gostega mleka?   Saj to je ja ful redko?user posted image

.... dodajamuser posted image ..

sem prebrala da je AR... A to je pol prav gosto al kaj?

< Sporočilo je popravil gold fish -- 26.10.2008 21:57:49 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
26.10.2008 21:56:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce.............user posted image user posted image user posted image user posted image ....................tok sem vesela.................danes sva bila na obisku pri najinih najboljših prijateljih, ki sta nama povedala, da bo lana neja junija dobila družbo za igranje...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za družbo.....

p.s.
mi bomo tud drugo leto dobili nove sosede, ki imajo 2 user posted image , enega pa še v bušiju......   , pa ne bodo več same omike okrog....
aja, pa soseda je v četrtek rodila fantka, tako, da moja pubeca dobita definitivno družbouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
26.10.2008 21:59:03   
gold fish
saraya - kuku....

Si našla kopalke?     

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
26.10.2008 22:00:31   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...kak gostega mleka?   Saj to je ja ful redko?user posted image

.... dodajamuser posted image ..

sem prebrala da je AR... A to je pol prav gosto al kaj?

Ja AR mislim,proti polivanju.Gosto,ne tekočeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1857
26.10.2008 22:03:03   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

saraya - kuku....

Si našla kopalke?     

yeaaa,sem našlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1858
26.10.2008 22:12:04   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Nega rane po operaciji - carskem rezu?

Če znaš nemško - si preberi tukaj:

http://www.merz.de/gesundheit/dermatologie/narben/contractubex/

in

http://www.merz.de/gesundheit/dermatologie/narben/contractubex-vor-und-nach-der-geburt/

...pa še cene (v Nemčiji) - kopirano iz linka...

user posted image

Contractubex 30 g incl. MwSt.
jetzt
16,72 € (UVP)

Contractubex 50 g incl. MwSt.
jetzt
24,11 € (UVP)

Contractubex 100 g incl. MwSt.
jetzt

30,70 € (UVP)

Če bom šla v A, ti javim......   samo sem malo čitala in bi naj imeli pri nas.....lekarnar.com..moram še preveriti cene....

Neposredna povezava do sporočila: 1859
26.10.2008 22:13:51   
leda
saraya,

evo rent-a-sling link www.mojskratek.si

pa tut sicer majo ful luštne čevlje, pa legice.

pa kot vem, je kar vrsta za sling.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
26.10.2008 22:16:39   
gold fish
user posted image    jaz bi na tvojem mestu najprej probala to....

kot kombinacijo pa to....user posted image

...več si preberi na linku, ki sem ti ga že dala, pa mogoče še enkrat...

http://www.pharmadab.si/contrakel_slo_01.htm
http://www.pharmadab.si/reconval_slo_01.htm

Pa javi kaj si naredila....

Neposredna povezava do sporočila: 1861
26.10.2008 22:17:47   
gold fish
aja...marsy.... evo ti še  za dermatix gel....

http://www.lekarnar.com/Dermatix-silikonski-gel/

< Sporočilo je popravil gold fish -- 26.10.2008 22:18:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 1862
26.10.2008 22:22:25   
gold fish
...šibam spat...nočko..... da ne bo spet mojih monologov...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1863
26.10.2008 23:00:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

saraya,

evo rent-a-sling link www.mojskratek.si

pa tut sicer majo ful luštne čevlje, pa legice.

pa kot vem, je kar vrsta za sling.

hvalauser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
27.10.2008 7:28:44   
Marsy
Gold fish, sej se mi je zdel, da si si ti vzela čas zame user posted image . In tudi tokrat hvala za nasvet. Bom šla po to kremo Contrakel, da začnem mazat. Hvala tudi za 'spodbudne' besede glede vseh posledic carskega reza... user posted image  Bomo že.

Je pa res, da sem zanč mal razmišljala, kako bo, ko se bova še za enega otročka odločila. Zdaj res nisem imela prav nobenega strahu pred porodom. Ampak zdej po tej izkušnji, me bo pa strah, če se ne bi že vnaprej odločili za CR, ker sem imela zdaj v bistvu kar srečo, da se je tako izteklo. Po drugi strani pa ne bi šla še enkrat na to operacijo.

Ker men so na UZ skos govorili, da je mal manjša od povprečja in sem bila vsa srečna, da bo z lahkoto ven prišla, pol se je pa izkazal, da je prevelika, da bi jo ven spravila. Tako da v bistvu ne moreš nič verjet. No, pa sej zdej še ni panika za razmišljat o tem.

Včeraj me je pa v trebuhu spet začelo bolet, kot da bi se mi maternica krčila. Pa tega že precej časa nisem čutila. Ali naj me skrbi?

Neposredna povezava do sporočila: 1865
27.10.2008 8:02:35   
ključek
naš tud svojih 100-110 pije vsaj 15-20 min, včasih tudi več......Prej je imel luknjo S - mleko (Nuk) - pa je pil skoraj 45min, sedaj pa ima M.

mene pa nekaj zanima..................a ni potem mleko mrzlo, če toliko časa pije??

Neposredna povezava do sporočila: 1866
27.10.2008 8:03:19   
ključek
no, pa dobro jutro želim vsem skupaj....................user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
27.10.2008 8:18:30   
ključek
user posted image                           user posted image   

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              - R 27.8., user posted image  Marisa (49,5 cm, 3.410 g)
user posted image  Lea2007           -R 6.9.,   Patrik (51 cm, 3.510 g)
user posted image   pf                      R 26.8., user posted image  Lana (53 cm, 3.550 g)
user posted image   tasha23           - R 30.8., user posted image  Gabriel (52 cm, 3.690 g)
user posted image   gold fish            - R 17.8.,user posted image Jaka (49 cm, 3.030 g)
user posted image   *bubi*               - R 4.9., user posted image  *bubika* 
user posted image   talytha               -R user posted image , Neža     
user posted image   anckabancka   
 -R 4.9., user posted image  Jakob (51 cm, 3.680 g)
user posted image  KAHLO             
  -R 7.9., user posted image  Ronja (54 cm, 3.850 g)
user posted image  emi                   - R 18.8., user posted image  Ines (48 cm, 2.880 g)
user posted image  petrax               - R 7.9., user posted image  Kristjan (52 cm, 3.600 g)
user posted image  alysa                - R 14.9., user posted image Anže (52 cm, 3.370 g)
user posted image   AinB                  - R 18.9., user posted image Tarik (52 cm, 3.430 g)
user posted image   nosek5              -R 11.9., user posted image   Klara (53 cm, 3.840 g)
user posted image  timica                - R 2.9., user posted image
user posted image  anchy82          -R 10.9., user posted image  Vita (54 cm, 3.520 g)
user posted image  bark                 -R 18.9., user posted image   Tit (50 cm, 3.080 g)
user posted image  SashaB            - R 9.9., user posted image   Nik ( 52 cm, 3.245 g) 

user posted image  meta21            - R 13.9., user posted image   Lovro (52 cm, 3.920 g) 
user posted image   Tejchy              - R 13.9., user posted image   Nik (51 cm, 3.470 g)

user posted image   srki                   -R 31.8., user posted image  Nik
user posted image    gloria                - R 9.9., user posted image  Nik (52 cm, 4.200 g)

user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image
user posted image   nynna               -R 8.9., user posted image   Kaja (49 cm, 3.310 g)

user posted image   račkapk            -R 8.9., user posted image  Marija (50 cm, 2.900 g)
user posted image  najina pikica*   -R 15.9., user posted image Lana (50 cm, 3.350 g)
user posted image  Optimizem       - R 2.9., user posted image  Kaja (52 cm, 3.240 g)
user posted image  Me to you         - R 4.9., user posted image Lana Neja (54 cm, 4.120 g)
user posted image  *zoe*          
    - R 23.8., user posted image  Marko (47 cm, 2.500 g)
user posted image   morango          -R 19.9., user posted image  Lena (54 cm, 3.650g)

user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              - R 10.9., user posted image  Jon (52 cm, 3.180 g)
user posted image  onina                - R 23.9., user posted image , Matic (51 cm, 3.510 g)
user posted image   taja1235         - R 18.9.,  user posted image  Ingrid (51 cm, 2.940 g)
user posted image  nosecka08       - R 19.9., user posted image Ana (51 cm, 3.470 g)
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image  
user posted image   mokatela          - R 2.8.,user posted image user posted image Minea(41,5 cm, 1.520 g) in Manja(43 cm, 1.600 g)
user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -R 29.9, user posted image  
Tomaž (56 cm, 4.090 g)
user posted image  petra1978        -R 2.10.,user posted image  Gal (51 cm, 3.510 g) 
user posted image   virtualna          -R 28.9., user posted image Leyla (52 cm, 4.310 g)
user posted image   simat                  - R 14,9.,user posted image , Nina ( 51 cm, 3.200 g)
user posted image   coko                 - R 21.9., user posted image user posted image , Ela (50 cm, 2.970 g)
user posted image   nelly2629          - R 18.9., user posted image Niko (52 cm, 3.390 g)
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                -R 27.9., user posted image , Kaja ( 56 cm, 3.630 g)
user posted image   Tia                      - R 18.9., user posted image Maj (52 cm, 3.590 g)

user posted image   lana luna              -R 4.10.,user posted image  Sara (52 cm, 3.470 g)
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image user posted image

user posted image  maruškaš         - R 10.9., user posted image  Enej
(54 cm, 3.860 g) 

user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image   

user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image  user posted image  user posted image user posted image    
user posted image   leda                -R 18.9., user posted image , Ela (50 cm, 3.010 g) 
user posted image  tinka      - R 23.9., user posted image , Aljaž (52 cm, 3.400 g)
user posted image  Lara Croft   -R 19.9., user posted image , Lara (51 cm, 3.440 g)

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image              

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
27.10.2008 8:40:50   
*bubi*
da naredimo iz enkice malo večjo.Pa sem že dva na tak način uničla.Kar sama se je zvečala,oz.strgala.

To pa je res. Morda bi morala luknjico povečat z vročo malo bolj debelo šivanko. Drugače se silikon raztrga.

No, če pa je tako, pa kupi cucelj z nastavljivo odprtino, ta je namenjen sicer user posted image  po 3. mesecu se mi zdi. Je pa super tudi za zgoščeno mleko (z rižolinotom npr.)

Luknjica je tako velika kot želiš, reguliraš z obračanjem flaške.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
27.10.2008 8:48:18   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

Amor Real, ni mi jasno kako lahko tvoj trdo kaka (če se seveda ne hecaš), ker moj tudi je AM in tisti dve kaplji mojega mleka zraven pa samo teče z njega. A je možno da je to zaradi kapljic (GAS BIMBI)? Bubi, pomoč prosim...

META21, se ne hecam tako kot je bubi ali ribica povedala, res kaka bolj trdo

naša je tudi imela obdobje, ko je kakala trdo, je kr letelo sem pa tja po pleničkah.........user posted image ..........sedaj pa spet normalno, tekoče..............pa se dojiva pa dodajam..........

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
27.10.2008 8:55:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

naš tud svojih 100-110 pije vsaj 15-20 min, včasih tudi več......Prej je imel luknjo S - mleko (Nuk) - pa je pil skoraj 45min, sedaj pa ima M.

mene pa nekaj zanima..................a ni potem mleko mrzlo, če toliko časa pije??

ne,me to you,otroci imajo radi mlačno mlekouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
27.10.2008 8:59:02   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

da naredimo iz enkice malo večjo.Pa sem že dva na tak način uničla.Kar sama se je zvečala,oz.strgala.

To pa je res. Morda bi morala luknjico povečat z vročo malo bolj debelo šivanko. Drugače se silikon raztrga.

No, če pa je tako, pa kupi cucelj z nastavljivo odprtino, ta je namenjen sicer user posted image  po 3. mesecu se mi zdi. Je pa super tudi za zgoščeno mleko (z rižolinotom npr.)

Luknjica je tako velika kot želiš, reguliraš z obračanjem flaške.

user posted image mi je pametna trgovka v drogeriji svetovala tako,naj raje sama naredim luknjo,kot pa on nastavljiv.
Sem pa ji danes in včeraj že dala iz enkice,ko ima za moje mleko,pa je lepo pila,sicer počasi ampak lepo.user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
27.10.2008 9:00:36   
arabela*
aja,dobro jutro vsem.

Naša pupica pa ima danes 2 mesecauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
27.10.2008 9:01:41   
arabela*
Nič,zdaj pa grem na relaksacijo na bazen,se beremo kasnejeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
27.10.2008 9:05:48   
ključek

aja,dobro jutro vsem.

Naša pupica pa ima danes 2 mesecauser posted image

čestitke................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?