|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
26.10.2008 11:18:18   
petra *k
no, končno mi je uspelo prebrati vajno debato. user posted image  sem ostala na tej strani, samo me ni blo gor, sem mela obsik. zaj pa tak počasi grem gor v telovadnico, da še vidim alešove dečke, če jih je kaj naučiluser posted image

ja deja, sem dobla zs, samo še nisem odgovorila, ker niti nevem,kaj ti naj napišem. nevem že, kdo mi je to poveda, zaenkrat sem tak rekla,d se ne mislim ničemer odpovedati, bom vidla, kaj nama bo delalo probleme, pa boma tisto ukinle.

vajdvi nem komentirala zaj, se mi zdi brezveze vmešavat, ker še nimam izkušenj na tem področju, sem pa rekla, da upam, da mi bo uspelo jo uspavati v petleku, ne želim je navaditi pri nama spati. res upam, da bo spala v petleku.
tia pa gnes strašno miruje, res strašno. mislim,da se je enkrat obrnila še samo, pa glih me je doli zabolelo, ampak brez kake brce ali giba. tak da nevem, če se ji ne da gnes, ki je nedelja?

nič grem zaj počasi, se pišemo kaj popoldan, ko pridema domov od naših pa še njegovih, te bo vena on tak šel malo zalegnil, jaz pa bom te itak tu gor, brez vas ne gre.
lepo popoldne vam želim

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
26.10.2008 13:34:32   
mamamajča
morrak, zaj pa mi je že malo bolj jasno.user posted image
Petra, če ste tak strašno pri miru pa se je samo enkrat fejst prestavila, bi to lahko pomenilo, da sta tik pred zdajci. Ampak, ker sem te že enkrat prehitro odslovila, bom zaj rajši tiho.user posted image
glede spanja v svoji sobi- moj Mark ma svojo sobico in tudi sam zaspi, samo se še vseeno tu pa tam pregrešimo, pa si ga kar sama nesema v spalnico spat. Kak nam zapaše, pa nimamo zaradi tega nobenih problemov.

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
26.10.2008 13:50:41   
Anonimen
sem šla mami kosilo pomagat do konca naredit,sedaj sem pa malo zadremala z anejom, ki aja.

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 3428
26.10.2008 17:31:12   
tatly
mater sem prvo m doblauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
26.10.2008 18:03:25   
trezika
Dan! Vau, ste pa ble pridne dans, ne vem, če niste rekorda v številu postov postavleuser posted image user posted image  saj prav takouser posted image user posted image
Kako mi je čudno, ko je tako hitro temnouser posted image  
Aja, mamamajča dobrodošlauser posted image user posted image  Sn opazla ja, da si do zdaj nisi upala kaj napisat, lepo, da si se opogumlauser posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
26.10.2008 18:08:06   
Anonimen
tatly saj se boš navadila.user posted image jaz sem jo dobila tudi ful hitro-2meseca po porodu. kljub temu da sem polno dojila polnih 6mesecev. pa z dojenjem tudi nisem nič shujšala, kot pravijo, tak da je vse za z rezervo vzetuser posted image

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3431
26.10.2008 18:09:43   
Anonimen
petra kaj zaj javi se kaj, da vsaj vemo, da si še doma! si mi danes res neka sumljiva!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 18:49:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3433
26.10.2008 18:56:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Ja deja tudi jaz z dojenjem nisem izgubila nič kil. Žal.

ja saj tu ki bi lahko, pa ne gre neuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3434
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 19:07:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3435
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 19:08:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3436
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 19:09:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3437
26.10.2008 19:11:36   
Anonimen
mislim, da mi je vseeno kaj bo. niti vprašala ne bom, bi pa bilo faj če bi bla pupa, da bi meli par. te verjetno ne bom več razmišljala o otrocih. če pa bo fant, pa bomo verjetno imeli še enegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3438
26.10.2008 19:12:15   
Anonimen
v glavnem eno pupo bi mela, pa če ne zaj pa pač kasnejeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3439
26.10.2008 19:13:56   
Anonimen
samo res kje je petra?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3440
26.10.2008 19:18:14   
Anonimen
mamamajča, da je še nebom jaz prehito poslala rodituser posted image . samo mi je res sumljiva. verjetno pa se samo potepa in nas pride kasneje pogledat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 19:46:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3442
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 19:47:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3443
26.10.2008 19:48:35   
petra *k
ja, sem še tu. samo se resnično gnes čudno počutim. sma bla pri tomažu, pa je bla že torba za v p z mano. pa menla sem se z eno medicinsko sestro,ki dela v mb bolnici, pa mi je povedala, kaj se je z njo dogajalo na dan poroda- se mi danes skoro isto dogaja, samo je polno cajta še. tak bom rekla, mislim da so popadki, ki so na dobro uro do uro pa pol. tak da še ni sile. če pa bo kaj ponoči, pa bom že eno obvestila, da vam pove- pa nebo še, ta da nič bat, jutri bom z vami tui gor.user posted image
zaj pa grem pod tuš, pa se še malo stiskat.pridne bote, lepo čvekajte, pa se jutri čujemo

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
26.10.2008 20:11:32   
Anonimen
mi2 grema spat!

Lahko noč!

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3445
26.10.2008 20:35:43   
tatly
jaz bi pa se imela briano selinouser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
26.10.2008 21:20:54   
ada2
mi smo domauser posted image

smo se potepaliuser posted image ... bili smo v velenju, kjer imam pokopana dedka in babico in smo šli svečko prižgat, pa pri teti in bratrancu, pa še z eno iz RR smo se dobili z otroci, skratka ful lep dan smo preživeli. deca že en čas spijo, jaz pa tudi grem počasi.

petra glede mačk te ne rabi skrbeti, sploh če si prej veliko muc precartala, oz. če ste doma imeli muce. jjaz sem v vsaki nosečnosti normalno cartala muce, pa tudi 17 let smo imeli doma eno krasno cartiko.

deja - glede soka- reči svojemu, da ko je otrok bolan mora čimveč piti, te pa ni važno kaj pije, ali vodo, sok ali čaj, samo, da je tekočina. HB, da hoče pit. veš kolko otrok pristane v bolnici, zato, ker nočejo piti med boleznijo.

glede skakanja iz teme, če hočeš videt, če je katera kaj na novo napisala - ni treba, stisneš samo "refresh" (osveži) in jeuser posted image

mamamajča dobrodošla user posted image

sem kaj pozabila user posted image user posted image user posted image eh, saj je jutri še en dan, lahko noč!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
27.10.2008 7:24:02   
petra *k
dobro jutro!

prvo kava, čaj ali capučino za vseuser posted image user posted image , kar keri paše.

meni zgleda nova ura res ne odgovarja, jaz sem spet od 6h v luftu.no, sicer pa sem zaspala takoj po pol 10h zvečer, tak da sem zadosti spala, pa tudi naspana sem, samo zaj nimam kaj delati.user posted image  pa še sem tu, nikam še ne gremuser posted image

ja ada, jaz nikoli nisem mogla biti brez mačka. še malo prej kot sem se v ormož selila, sem novega dobila, samo ga je mama potem, ko sem jaz odšla v ormož, dala vstran, ker sem ponavadi jaz mačka hranla, pa umivala, njej pa se to ni dalo. in jih full pogrešam, samo jih čez nosečnost nisem nič božala, razen v soboto. jaz tudi mislim, da mi nema kaj biti.
noro vprašanje: kake barve je plodovnica?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
27.10.2008 7:24:23   
petra *k
aja, ada, ki najdeš ta refresh?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
27.10.2008 7:31:48   
Anonimen
dobro jutro!

No končno sem se naspalauser posted image . sem se zbudila in šla v miru v kopalnico, pa je anej še spal. no zbudila sem ga ko je bilo treba antibiotik vzet, ampak se vidi, da je naspan in že boljše volje. zaj lepo risanke gleda jaz sem pa nabrzino k vam smuknila.user posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.