petra *k
|
no, končno mi je uspelo prebrati vajno debato. sem ostala na tej strani, samo me ni blo gor, sem mela obsik. zaj pa tak počasi grem gor v telovadnico, da še vidim alešove dečke, če jih je kaj naučil ja deja, sem dobla zs, samo še nisem odgovorila, ker niti nevem,kaj ti naj napišem. nevem že, kdo mi je to poveda, zaenkrat sem tak rekla,d se ne mislim ničemer odpovedati, bom vidla, kaj nama bo delalo probleme, pa boma tisto ukinle. vajdvi nem komentirala zaj, se mi zdi brezveze vmešavat, ker še nimam izkušenj na tem področju, sem pa rekla, da upam, da mi bo uspelo jo uspavati v petleku, ne želim je navaditi pri nama spati. res upam, da bo spala v petleku. tia pa gnes strašno miruje, res strašno. mislim,da se je enkrat obrnila še samo, pa glih me je doli zabolelo, ampak brez kake brce ali giba. tak da nevem, če se ji ne da gnes, ki je nedelja? nič grem zaj počasi, se pišemo kaj popoldan, ko pridema domov od naših pa še njegovih, te bo vena on tak šel malo zalegnil, jaz pa bom te itak tu gor, brez vas ne gre. lepo popoldne vam želim
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|