|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
25.10.2008 22:02:36   
Sunny Morning
Še naša fotoreportaža

MIHA TI SI MOJ ŽLAHTNIK
user posted image

MIHA SI MISLI: "PA SAJ BO ŽOGICO POJEDLA."
user posted image

MLADA MAČKA NEJA PREIZKUŠA PRIJEME NA ANŽETU
user posted image

MOGOČE BI KAR NA TOVARNJAK ZLEZLA
user posted image

PONAVLJA SE SREČANJE - TULIMO user posted image
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
25.10.2008 22:04:15   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Grega je očitno pozabil, kje je doma

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
25.10.2008 22:23:22   
martinca
no pa se spet malo oglašam. rojstni dan smo že zaključili. hiša je pospravljena, je spet v prvotnem stanju.user posted image

majra, upam, da bodo zobki čimprej zunaj, da bo potem Katja spet lepo spala ponoči.

jaz sem pa danes ponoči Uroša budila, da je hodil k malemu in da mu je dal čaj za pit pa dudo. in se je moral vsatat ene 5x. pa reče zjutraj: "joj danes se pa tak niem naspal."user posted image potem pa sem mu rekla: "Zdaj vidiš kako je meni drugič ko se moram toliko krat vstat."user posted image pa mislim, da me ni najbolj razumel.

triš, kako lepo je slišat da je Lana doma. zdaj pa veselo cartanje.

alfabeta, jaz sem tudi imela danes Nutelino torto. in je skoraj cela šla v slast, jo je samo ene šest kosov ostalo. user posted image

koala, če hočeš lahko k meni prideš na torto. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška

.jutri kar bo bo. Priprave niso bile optimalne, sicer pa jih tudi nisem optimalno zastavila. Ker je pač samo 10km, pa še to letos ne grem na čas. Kuker bo bo. Sem le imela tekaškega premora leto in pol. Itak sem rekla, da ta tek tečem za Matica in za njegov  . Ko se je še boril za svoje življenje in ko še nismo vedeli kako zelo hudo je, so mi vsi govorili, da se bo njegov srček pozdravil in bo še  z mano tekel na maratonih. Hja ...... ....jutri bo itak tekel z menoj, jaz pa zanj! Najin maraton pa tudi še pride.

sem se na Matica spomnila in so mi kar solze pritekle.

d+bk, zelo lepe slike ste naredile. pa dašabina, zelo lepo kuhinjo imaš. sem že uč vrgla na njo, ker imaš kominacij češnja - vanilija.user posted image

mali spi, zdaj pa še greva ta velika dva spat. user posted image lahko noč

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
25.10.2008 23:16:38   
ljubljana
mml
ljubljana ne vem zakaj se ne bi smela tuširati, če imaš herpes...še nikoli slišali za takšna priporočila...tudi otroke z noricami (vodenimi kozami) je celo priporočljivo tuširat, odsvetujejo pa kopanje in uporabo mil, tako da samo mlačna voda ti prav gotovo ne bo škodila...

nimam herpesa ampak ene izpuščaje, ki se v stiku z vodo širijo neverjetno hitro. Po tuširanju je bil izpuščaj še enkrat večji, iz 1/2 kvard. cm se je povečal na 1,5 kvard. cm Sem bila pri zdravniku pa je rekel da je podobno impetigu ampak ni siguren, en od izpuščajev je pa podoben tudi mikrosporeiji ampak je v sredini drugačen. Rdečkasta hrapava koža na sredini pa luskasta koža, nesimetričnih oblik. A mogoče ti veš kaj bi bilo?
Doktor ni vedel točno povedati edini nasvet je: ne tuširanja.
Meni sicer sploh ne izgleda kot impetigo, semgledala slikice na netu. Ampak jaz nisem doktar. user posted image

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 25.10.2008 23:20:39 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
25.10.2008 23:30:37   
ljubljana
Sploh nisem vedelauser posted image user posted image

http://zadovoljna.si/clanek/razvajam_se/lepe-a-nevarne.html

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
25.10.2008 23:47:35   
nana35
Triš,me res veseli,da je tvoja Lana doma,zdaj jo pa postiskaj in polupčkaj. user posted image
Tudi jaz upam,da tale nadležna pika izgine za vekomaj.

Alfabetauser posted image krasna torta,res,upam,da je tudi tako dobra kot izgleda,No,v to pa res niti ne dvomim,nekatere pa res znate.

piškamiška,res sem se razžalostila ob tvojem postuuser posted image ...tvoj Matic mi tako in tako ne gre iz glave...velikokrat se spomnim nanj.Upam,da boš dobro tekla in seveda zanj.user posted image

Lunca,upam,da tole ne bo znamenje,ker je na obrazu in bi bilo res malo grdo,če bi tukaj nastalo.Jaz sem tudi namazala z Bepanthenom,že večkrat in močno upam,da kmalu izgine.

dašabina,krasne slike in super komentarji!!In res so vsi otroci takoooo lepi.user posted image
Mimogrede,še vedno ti ne morem pošiljati pošte,naj ti kmalu porihtajo.

Sunny m.,enako,krasne slike in komentarji.user posted image Neja je res prava "baba".

ljubljana,a si tudi ti imela narisanega kaj takega??

Lahko noč.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
26.10.2008 5:10:57   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
Itak sem rekla, da ta tek tečem za Matica in za njegov user posted image . Ko se je še boril za svoje življenje in ko še nismo vedeli kako zelo hudo je, so mi vsi govorili, da se bo njegov srček pozdravil in bo še  z mano tekel na maratonih. Hja ......user posted image ....jutri bo itak tekel z menoj, jaz pa zanj! Najin maraton pa tudi še pride.

Piškamiška radi te imamouser posted image user posted image user posted image user posted image Matic pa je vaš angelček ki vas čuvauser posted image user posted image user posted image

D in BK vidim da je bilo fenomenalnouser posted image user posted image user posted image user posted image ,v kar sploh nisem dvomilauser posted image

majra če bi Lana dobila prej odpustnico bi vas sigurno prišle pogledatuser posted image

Vaney
Asja dela v ponedeljek in sredo do 17.00 drugače pa do 16.00user posted image

Slikice sončkov so krasne,le Žan je manjkal in Jan.Pa bosta naslednjič nadoknadila vse za nazajuser posted image .Kdaj je naslednje srečanjeuser posted image

Ljubljana pa kaj imaš touser posted image Upam da se čimprej pozdravišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
26.10.2008 5:32:38   
TRIŠ
Še vsi spijo zato imam čas za nekaj slikicuser posted image

ROŽICA KI MI JO JE KUPIL SINE KO SEM BILA TAKO V SKRBEH ZA NAŠO DEKLICO

user posted image

MATIC VODI CEL PEVSKI ZBORČEK S HARMONIKO V PETEK OB KULTURNEM PRAZNIKU

user posted image

ŽAN SE JE IGRAL Z MOJO VERIŽICO CELO URO IN POL,KAR JE TRAJALA PREDSTAVAuser posted image (EDINO KO JE MATIC IGRAL PA JE ZRAVEN VRISKAL IN GA KLICALuser posted image )

user posted image

PA MOJA PUNČKA V BOLNICI(sem pozitivno presenečena nad NM bolnico)RES SO KRASNI

user posted image

PA ŠE SLIKICA IZ NASTOPA VČERAJ,KO JE IGRAL PRED OTVORITVIJO VODNEGA IZVIRA
user posted image

user posted image

No sedaj pa grem zajtrkovat in malo pospravituser posted image .Lepo nedeljo vsem mojim januarčkom in januarčicam ,ter njihovim staršemuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
26.10.2008 6:30:18   
TRIŠ
No sem vedela da sem vam nekaj pozabila povedat.Pediatrinja mi je v bolnici povedala toliko zanimivih stvari.

-otrok od 9.meseca naprej ne sme ponoči niti jest niti pit,kajti telo mora ponoči 100%počivat(ledvica,želodec...)
-80%tekočine moramo popit dopoldan
-ko sem povedala za Žana kolikokrat se dojiva je rekla da je to razvada in da naj mu dam dudo,kar je najmilejša razvada.Bog ne daj pa ponoči otroku dajat flašo,ker otrok se potem ne spočije ker organi delujejo
in danes ponoči smo se dojili 3xuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še to bolj proti jutru,otrok pa še vedno spiuser posted image .Jaz pa sem že od petih budna,ker sem se tako lepo naspalauser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
26.10.2008 7:16:10   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
Grega je očitno pozabil, kje je doma

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  upam da je našel domov, Vaneyuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3360
26.10.2008 7:17:09   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

d+bk, zelo lepe slike ste naredile. pa dašabina, zelo lepo kuhinjo imaš. sem že uč vrgla na njo, ker imaš kominacij češnja - vanilija.user posted image

mali spi, zdaj pa še greva ta velika dva spat. user posted image lahko noč

ti bom celo poslikala, sej vem, da sem že obljjubila, pa ni nikol pospravlenauser posted image user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
26.10.2008 7:19:49   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

majra če bi Lana dobila prej odpustnico bi vas sigurno prišle pogledatuser posted image ja smo te hotle prepričat, pa ste bili preveč pridni z nastopi, bravo Mattic

Slikice sončkov so krasne,le Žan je manjkal in Jan. Pa Lara od Katarinas Pa bosta naslednjič nadoknadila vse za nazajuser posted image .Kdaj je naslednje srečanjeuser posted image se v bistvu nismo nič dogovorile, ko nas zagrabi (upam ,da čim prejuser posted image )

< Sporočilo je popravil dašabina -- 26.10.2008 7:25:08 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
26.10.2008 7:21:46   
dašabina

Še naša fotoreportaža

MIHA TI SI MOJ ŽLAHTNIK
user posted image  

Sunny, super slikice, tale mi je posebno všeč, ker so punce že začele iskat korenine, če so mogoče mali bratranci, ampak smo malo bolj narazen, se pravi da se bodo lahko ženiluser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 26.10.2008 7:24:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 3363
26.10.2008 7:23:52   
dašabina
Triš, krasne slikice, sam da ste spet skupajuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
26.10.2008 7:25:48   
dašabina
Nana, se trudim, ti pošlem na ZS še en mail, tam imam dost prostora....

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
26.10.2008 7:31:46   
dašabina
a veste, zakaj jaz citiram še vedno vsako posebejuser posted image user posted image  ................ker včeraj nismo imele časa, da bi to natrenirale, ker smo preveč čvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa hvala za razlage, ki sem jih že dobila, jaz moram to videt na lastne očiuser posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
26.10.2008 7:34:09   
Anchikaa
Jutro.

Same lepe stvari sem prebrala zjutraj.

Najprej super za Lano da je prišla domov in pa vidim po slikah da ji ni nič manjkalo v bolnici.
Krasne slikice s srečanja,ko tak gledam so vsi mali nekam napredni,naša pa ko sedi zna vse.No pred 2 dnevoma je začela mahat pa-pa.Ampak ko je v hojici je pa glavna.Jaz je zaenkrat ne mislim ukinit (hojice),jaz sem bla nonštop v hojici,nisem se plazla (baje),in se mi danes ne pozna nič.Hodim normalno,nikoli nisem po prstih hodla ali navzven vlekla nogic.V sredo imamo P in me zanima kolko kil ma Daša.Včeraj sem jo doma vagala in ima 10kg,pa da vidim kolko se bojo tam "zmotli".

Itak nimam nič pametnega napisat,pa bom par slikic prilimala,že dolgo nisem...

Tako se afnam,ko jem Domačico...
user posted image

Kak mi gre na živce...
user posted image

No to sem vam mogla pokazat,kak je pridna in mi pomaga pa čekira če je že koš preveč poln.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
26.10.2008 7:47:17   
lutiropan
Jutro!

Super slikice - vse po vrsti. Se vidi da ste se imeli super.

dašabina  sem že dobila pošto in 18.11. imam pregled, pa se lahko takrat zmeniva. Verjetno ti bom mal težila, kako kam pridit, če seveda lahko.

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
26.10.2008 7:50:36   
dašabina
Lutiropan, super, imaš mojo številko, pa me kar poklič kakšen dan prej, pa se lahko dobiva, te bom že usmerla, upam, da ne bom grešila tako, kot takrat, ko sva šli z Alfabeto k Triš,user posted image user posted image user posted image na NM se bolj spoznamuser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
26.10.2008 7:56:35   
lutiropan
Saj do bolnice in zd znam pridit, nevem pa kje je sedež ...No saj veš... Bova se par dni prej slišali.user posted image  

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
26.10.2008 8:37:01   
Sunny Morning
Dan.

Mi smo danes super spali. Se vidi, da so jo dvojkice nehale hecat, enkice še niso tako daleč in ona potem res lepše spi. Brez pitja nam še ne gre. Je bilo pa danes samo 2x, tako da napredujemo. Vstali smo pa ob 6.30 po novi uri. Sem jo tudi včeraj dala spat ob 20.30, ker sem se bala, da ne bo prezgodaj pokonci.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Še naša fotoreportaža

MIHA TI SI MOJ ŽLAHTNIK
user posted image   

Sunny, super slikice, tale mi je posebno všeč, ker so punce že začele iskat korenine, če so mogoče mali bratranci, ampak smo malo bolj narazen, se pravi da se bodo lahko ženiluser posted image user posted image user posted image user posted image

To se bomo še zmenili, ker so nam že ponudili enega zeta. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
a veste, zakaj jaz citiram še vedno vsako posebejuser posted image user posted image  ................ker včeraj nismo imele časa, da bi to natrenirale, ker smo preveč čvekaleuser posted image user posted image user posted image user posted image  pa hvala za razlage, ki sem jih že dobila, jaz moram to videt na lastne očiuser posted image user posted image

Bi morala spomnit. Preredko se dobimo pa si imamo toliko za povedat, da RR inštrukcije ne pridejo na vrsto. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Slikice sončkov so krasne,le Žan je manjkal in Jan.Pa bosta naslednjič nadoknadila vse za nazajuser posted image .Kdaj je naslednje srečanjeuser posted image

Za naslednjo "domačico" se jaz javim. Enkrat okrog 15.11. se bomo zmenile. Velja? user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
26.10.2008 9:06:09   
mala pikica
Jutro!

Mi smo danes spali do 5.ure. Še kar v redu, glede na to, da je to po stari uri do šestih. Je pa res, da se mi bo popoldan že na veliko user posted image Sicer pa mislim, da bomo do večera uspeli poštimat uro in da bo danes kot da se ni nič zgodilo user posted image

Gašper že dve uri spi v vozičku, jaz pa sem že pristavila govejo juho, pa palačinke sem že spekla, počistila vse kuhinjske elemente iz zunanje strani, dala perilo prat,... user posted image Moj ljubi pa je pravkar vstal user posted image No, se vsaj en naspi....

Lepo nedeljo vsem!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 3372
26.10.2008 9:40:15   
majra
Jutro!

Mi smo pa danes spali do 7. Sem bila tko vesela, potam pa pridem v dnevno, pogledam na uro, 6. Pa mi je vse padlo dol, ker je moj že premaknil uro user posted image

Drugač smo se pa fulkrat zbudili ponoči in sem ji šla ob 3 naredit flaško, čeprav jo že več kot mesec nismo in je pojedla 130, kar je za njo ful. Moje dete je bilo lačno, zato ni spala user posted image
Sem bila vsa ponosna, da se je napapala, potem pa vidim post od Triš, naj ne bi nič jedli ponoči. No, mi bomo spet uvedli flaško po noči, če bo hotela in se bo zaradi tega bolj spočila in lepše spala

Mala pikica, ti si pa bila že ful pridna user posted image  Jah, možje morajo dlje spati, da se počinejo, kaj čmo, tako je user posted image  

Mi smo pa dobili 6.zobek user posted image , da se še malo pohvalimuser posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
26.10.2008 9:44:12   
nana35
Triš,lepa rožica od skrbnega sinka in lepe slike nasploh,saj veš.

mml,poslala sem ti ZS,na gmailu mislim da imaš tudi eno sporočilo,smo upam,da ga je poslalo,ker gmail nekaj zafrkava.

dašabina,tole citiranje pa bo že šlo.No,sem zapisala tvoj mail.

Ančika,lepo si poslikala tvojo Dašo.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
26.10.2008 9:51:52   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
jaz pa sem že pristavila govejo juho

Jaz sem tudi pristavila govejo juhico. Dober tek.

majra ti kar daj flaško ponoči. HB, da jo Katja hoče. Je res tak drobižek, da bi ji jaz tudi dala papat, karkoli bi hotela.

Katja user posted image za zobek.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.