sandra123
|
Dan ...joj, kakšne čvekice ste ...me dva dni ni bilo slišati, pa me skoraj kap, ko vidim, koliko ste načvekale ...no, komentirati itak ne bom utegnila vsega, tako, da brez zamere ... Pri nas spet katastrofalne noči...sicer sta T&T zvečer pridni in obe zaspita med 19 in 20 uro, ampak imamo ponavadi budnico že okrog 24-ih...zdaj sem že dva dni spet kot zombi po svetu hodila....celo noč 2 dni zaporedoma hranjenje nonstop , da že potem enostavno ne morem več vstajat iz postelje, pa sta sredi noči spali poleg mene obe , Taja na levi, Teja na desni strani ...še dobro, da moj še vedno nič ne sliši ponoči, da se potem ne more kaj razburjati zaradi tega ...Matejchi , naredila si čudovit seznamček , mi je zelo všeč... Podatki... Taja - odpustna teža: 2980g, 1.mesec: 3950g (dolžina 52cm), 2.mesec:4990g Teja - odpustna teža: 1950g, 1.m.: 2900g (dolžina 48,5cm), 2.m.:3800g Glede srečanja, Erin...meni nikakor ne bo uspelo priti, imam to čast (beri obveznost), da moram po Tino hodit v šolo.... No, bejbe, se mi je uspelo nekako javiti, pa se bom morala še posloviti od vas do četrtka....se jutri odpravljamo na počitnice v Čatežke toplice, ker ima Tina krompirjeve počitnice ... Pridne bodite
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 26.10.2008 18:31:05 >