|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 25.10.2008 23:08:09
|
|
|
|
Blacky30
|
Kaj te taka panika okoli teh dudic Mam?? Jaz imam eno, smo jo dobili kot darilo za večji nakup v Pikapolonici letos januarja al lani decembra, ne vem več. Ampak mi ni kaj posebnega. Ima malo hrapav cucelj, ampak najbolj me moti pri tej dudi, da je brez ročaja. Mi mimogrede pade iz rok. Teji jo včasih dam, samo njej je vseeno. Itak jo rabi samo za zaspat, sicer pa ven pljuva. Ko je ful zaspana, pa jo vzame, imam pa povečini Aventove. So pa vaše ful lepe, jaz imam tako temno roza. Liju, ta dr. v P pa je bila ena prava opica. Mater, kak ti te upa kaj takega napisat v karton?!?!?! Kaj si ji rekla v obraz, da nočeš dojit??? Ker samo tako bi lahko kaj takega napisala. Pa kaj se eni grejo! Jaoo... Dobre tipčke imate ve to za možeke, mater ste najboljše pobrale! Saj ni čuda, da cele noči samo križanke rešujete, saj taki dedci niso za nič druga boljši kot za to. Majuska, kakšne velike očke ima tvoj srček. Vauuu, res je lep! Mi prehajamo s št. 62 na 68, so pri 62 že rokavi premali, pa majčke prekratke. Št. 56 že dolgo nimamo več. Flower, o zadušitvi med dojenjem....jaz samo iz tega razloga nikoli nisem dojenčka dajala v najino posteljo. Ker je bila enkrat oddaja pri Oprah, kakšne nenavadne stvari se lahko zgodijo in povzročijo smrt otroka in je bila to samo ena od njih. Je bilo veliko primerov, ko so starši pomotoma poteptali svoje otročke. Eni so celo javno govorili v studiu, da bi preprečili, da bi starši še naprej to delali, mislim, dajali otroke v svojo posteljo. Glede MB P pa verjetno nisi zasledila, da so kasneje razkrili, da tista mamica ni zadušila svoje pupike, pač pa je pupika dejansko umrla zaradi sindroma "smrt v zibki", nepojasnjena smrt. Odpovedal ji je srček in mamica ni bila kriva. Bilo pa je menda pri Preverjeno, če se ne motim, ker so celo sorodniki govorili in mamica. Oj, zdaj pa vidim, da ti je že nasara to isto povedala, samo se mi ne da brisat. Je pa bilo najhuje še to, da je ta mamica prizadeta in da so jo toliko bolj grdo imeli, češ, da taka sploh ne bi smela imeti otrok. Mene tudi, odkar imam otroka, čist vržejo take zgodbe o tragedijah dojenčkov, da tulim zraven kot zmešana in spat potem ne morem. Ne misli na to, drži se! Glu3, bomo videli torto na slikicah? Ježka? GR, kaj si te ti sredi noči na RR delala? Ob pol enih zjutraj???? Ti ja ponavadi hodiš s kurami spat. Je noga boljša? Tims, zelo lepo si napisala o mamicah, ki dojijo ali pa ne dojimo, vse smo MAMICE in to enkratne!!! Nočko, ne morem več brat, sem ostala na strani 38. Če boste jutri pridne in malo tipkale, vas mogoče celo ulovim.
|
|
|