|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 22:41:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
25.10.2008 22:42:17   
neboglasnica
Oj, a se lex danes še ni nič pofočkala? Kaj naj naredim zaradi tega kašlja? Materina dušica je verjetno še preagresivna zanj?

Mimogrede: jutri dobro navijajte za vaše drage!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
   [Brisano sporočilo]
25.10.2008 22:43:20   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1028
25.10.2008 22:45:00   
neboglasnica
Moj je ponavadi tudi kot urica točen, kaj mu je danes pa ne vem. Razmišljam ali naj grem spat ali naj ga počakam? Medtem bi si pa lahko sama krasto potegnila dol z rane, itak moram na novo zaviti prst, saj mi ga je tako nerodno povila, da se mi je vse dol svaljkalo.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 25.10.2008 22:46:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 1029
25.10.2008 22:45:32   
neboglasnica
Almera, kako da ti piše prisoten, zgoraj te pa ni??

Neposredna povezava do sporočila: 1030
25.10.2008 22:46:45   
TODI
Neboglasnica, meni so pri naših dveh pri P svetovali za Lajajoč kašelj, da se zapreš v kopalnico in narediš soparo tudi po 5x, 6x na dan.
Nam je še vsakokrat uspelo ublažiti kašelj, če pa ti tudi to ne bo pomagalo, pa le pokliči P.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1031
25.10.2008 22:48:25   
neboglasnica
Monologi, ja ja ja. Torej, počasi se grem preleviti iz mame čarovnice v palčka zaspančka, preštet kosti in pogledat, kaj dogaja pod kožo. Nočne ptice, lepo čvekajte, jaz semže dva dni naspidirana k ne vem kaj in spim full malo. Mogoče bom danes nadoknadila, saj nam dajejo možnost spanja uro dlje. Upam, da so to zaštekali moji otroci in da ne bo prekmalu alarma.

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1032
25.10.2008 22:48:38   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

V svojem profilu odkljukaš Prikaži me na seznamu prisotnih.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1033
25.10.2008 22:49:26   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Neboglasnica, meni so pri naših dveh pri P svetovali za Lajajoč kašelj, da se zapreš v kopalnico in narediš soparo tudi po 5x, 6x na dan.
Nam je še vsakokrat uspelo ublažiti kašelj, če pa ti tudi to ne bo pomagalo, pa le pokliči P.

Ampak pokašlja samo parkrat na dan in seveda ponoči. Nič, bom jutri kopalnico prakticirala. Hvala!!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
25.10.2008 22:50:30   
neboglasnica

Todi, si nočna ptica? Že nekaj časa si bolj malo z nami, zdajle si pa stopila v akcijo in kot kaže si moja učiteljica. Hvala, draga.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
25.10.2008 22:51:11   
TODI
Ni za kaj še kdaj user posted image  user posted image sam ti vprašaj

Neposredna povezava do sporočila: 1036
25.10.2008 22:52:23   
neboglasnica
Zdaj pa res grem, drugače bo dragi prej doma (ima jutri tekmo), pa bo zmotno mislil, da ga čakam...

pa pa

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
25.10.2008 22:54:19   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

user posted image

Moja Škoda je lahko igralnicauser posted image

Takole se je mali igral, ko smo dragega na kajaku čakali

Tole pa ful fajn zgleda! Dobro ste se domislili res...

Nič jaz grem tut počasi v mižule.
Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 1038
25.10.2008 22:54:38   
TODI

Todi, si nočna ptica? Že nekaj časa si bolj malo z nami, zdajle si pa stopila v akcijo in kot kaže si moja učiteljica. Hvala, draga.

Ne to je samo trenutno danes, sem se že odpravljala, pa te nisem hotela pustiti čez noč da bi tuhtala kako pa kaj user posted image .
Saj sem prisotna, sam za pisanje mi pa zmanjka časa, ali pa se mi ne ljubi, ko preberem vse. Ko pa tako klofate, da tudi če bi hotela kaj komentirati na koncu čisto pozabim kaj sem mislila in katera je spraševala

Emšo kaj čmo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1039
25.10.2008 23:08:09   
Blacky30
Kaj te taka panika okoli teh dudic Mam?? Jaz imam eno, smo jo dobili kot darilo za večji nakup v Pikapolonici letos januarja al lani decembra, ne vem več. Ampak mi ni kaj posebnega. Ima malo hrapav cucelj, ampak najbolj me moti pri tej dudi, da je brez ročaja. Mi mimogrede pade iz rok. Teji jo včasih dam, samo njej je vseeno. Itak jo rabi samo za zaspat, sicer pa ven pljuva. Ko je ful zaspana, pa jo vzame, imam pa povečini Aventove. So pa vaše ful lepe, jaz imam tako temno roza.user posted image

Liju, ta dr. v P pa je bila ena prava opica. Mater, kak ti te upa kaj takega napisat v karton?!?!?! Kaj si ji rekla v obraz, da nočeš dojit??? Ker samo tako bi lahko kaj takega napisala. Pa kaj se eni grejo! Jaoo...

Dobre tipčke imate ve to za možeke, mater ste najboljše pobrale!user posted image user posted image user posted image  Saj ni čuda, da cele noči samo križanke rešujete, saj taki dedci niso za nič druga boljši kot za to.user posted image

Majuska, kakšne velike očke ima tvoj srček. Vauuu, res je lep!user posted image

Mi prehajamo s št. 62 na 68, so pri 62 že rokavi premali, pa majčke prekratke. Št. 56 že dolgo nimamo več.

Flower, o zadušitvi med dojenjem....jaz samo iz tega razloga nikoli nisem dojenčka dajala v najino posteljo. Ker je bila enkrat oddaja pri Oprah, kakšne nenavadne stvari se lahko zgodijo in povzročijo smrt otroka in je bila to samo ena od njih. Je bilo veliko primerov, ko so starši pomotoma poteptali svoje otročke. Eni so celo javno govorili v studiu, da bi preprečili, da bi starši še naprej to delali, mislim, dajali otroke v svojo posteljo.
Glede MB P pa verjetno nisi zasledila, da so kasneje razkrili, da tista mamica ni zadušila svoje pupike, pač pa je pupika dejansko umrla zaradi sindroma "smrt v zibki", nepojasnjena smrt. Odpovedal ji je srček in mamica ni bila kriva. Bilo pa je menda pri Preverjeno, če se ne motim, ker so celo sorodniki govorili in mamica. Oj, zdaj pa vidim, da ti je že nasara to isto povedala, samo se mi ne da brisat.user posted image  Je pa bilo najhuje še to, da je ta mamica prizadeta in da so jo toliko bolj grdo imeli, češ, da taka sploh ne bi smela imeti otrok.user posted image
Mene tudi, odkar imam otroka, čist vržejo take zgodbe o tragedijah dojenčkov, da tulim zraven kot zmešana in spat potem ne morem. Ne misli na to, drži se!

Glu3, bomo videli torto na slikicah? Ježka?

GR, kaj si te ti sredi noči na RR delala? Ob pol enih zjutraj???? Ti ja ponavadi hodiš s kurami spat. Je noga boljša?user posted image
Tims, zelo lepo si napisala o mamicah, ki dojijo ali pa ne dojimo, vse smo MAMICE in to enkratne!!!user posted image user posted image user posted image

Nočko, ne morem več brat, sem ostala na strani 38. Če boste jutri pridne in malo tipkale, vas mogoče celo ulovim.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
25.10.2008 23:54:39   
tims
Vse kaže, da bo men samo zjutraj in pozno zvečer uspeval, da vas mal prečekeram user posted image . Zgleda, da je danes nekaj v zraku, ker je bila naša Nina tudi ful nervozna. Sicer je res, da jo božčko nismo pustil spat. Najprej je ravno zaspala, pa smo šli v Lesnino nabavlat mizo in stole za kuhno. Ko je spet v vozičku zadremala, smo že šli v avto, pa se je spet predramla. Pol smo šli na obisk k moji sestri, kjer je spet zaspala, pa sta jo sestrina tamala in naš Tim zbudila, ker sta se igrala ne vem kaj, v glavnem sta ful kričala. Ob 22h je čist zakomirala, pa se je ob 23h zbudila, ker se je spomila, da ni podrla kučka. Zdaj zaenkrat spi, me pa zanima, kakšna bo noč user posted image .

Neboglasnica si me pa nasmejala o zmotnem prepričanju moža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Auroraa, tole glede WM se bova pa midve mogle mal usest pa pogovort. Al pa najbolš, da kar njega vprašava, za katero se bo odločil user posted image . Je pa tip vreden greha. Po moje spremljam njegov življenje bolj kokr pa od svojga moža user posted image . K da bi bla spet stara 15 user posted image . A pol to pomen da Prison break tud gledaš?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
26.10.2008 0:03:43   
tims
Populis, dobrodošla nazaj user posted image . Vse najboljše možeku za rojstni dan user posted image in lepo praznujte.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
26.10.2008 0:30:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

ah bogica... kaj pa LCA jogurt? si dala topel donat?

Hm, pri nas Aleksander obvezno kaka, kadar mu damo AD3 kapljice ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
26.10.2008 0:31:59   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Majuska, kakšne velike očke ima tvoj srček. Vauuu, res je lep!user posted image

Mi prehajamo s št. 62 na 68, so pri 62 že rokavi premali, pa majčke prekratke. Št. 56 že dolgo nimamo več.

Aleksander se zahvaljuje za komplimente in pohvale ... tudi mamici se zdi ful lep, zato ga ful gleda in bolj malo naredi user posted image

Mi tudi nekatere stvari že nosimo 68 ... ma odvisno od modela in trgovine, sicer mu je pa 62 ravno prav (če ima kako razvlečeno stvar, mu je celo ohlapno!).

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
26.10.2008 7:42:24   
dzanika
Dobro jutro!  Tokrat vam jaz postrežem zajtrk:

user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
26.10.2008 7:56:00   
neboglasnica
Hvala, dzanika, mnjami!

Očitno populis in njen dragi še kar praznujeta in mala Lara jima da mir. Pridna punčica!

tims: najbolj zoprno je šopingirati z dojenčkom ravno zaradi tega, ker ravno zaspi, ga zbudiš... Zato pa jaz najraje sama šibnem oz. gremo tako, ko mora Staš zaspati, da potem med šopingom spi. Če nam uspe, seveda.

zimska: potemtakem je danes Mueller odprt?

todi: Imaš prav, verjetno bi potem res tuhtala.

almera: kako noč in Bor?

noč: en klinc. Ano je lula pekla in je jokala do polnoči, vmes sem še malega podojila.. in ker je Ana spala pri meni, sem jo ves čas vlekla k sebi, ker rada spi na robu postelje. Postelja je pa visoka cca. 65 cm. Pa še ta prst smotan me boli k vrag.

Tekači: bomo držali pesti in mislili na vas! Držte se!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
26.10.2008 8:00:00   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: netki

eno vprašanje.....

kolk stopinj imate v stanovanju in koliko so oblečeni vaši user posted image ?

mi imamo nekje 23 al pa 24 stopinj (sej vem da je pretoplo), oblečen je pa v bodi z dolgimi rokavi in hlačke do pasu, pa zokni

mi mamo okrog 21 stopinj, oblečeno ima pa bodi brez rokavov, majico, nogavičke in hlačke

vožnja v avtu..tudi pri nas je skoraj praviloma dretje...če le ni preveč zaspana...ne vem zakaj. sem že razmišljala da jo kaj žuliuser posted image user posted image
vprašanje: ali je še kateri med vožnjo slabo. meni je bilo sicer že pred porodom, ampak tako hudo kot je zdaj pa še ni bilo. ni šans da sedim zadaj pri mali, ponavadi sedaj jaz vozim in jo mož animirauser posted image ???

flower:  kaj ste podpisali pogodbo z laškim da jim delate reklamo?

flower; moj brat in prijatli so bli v maškarah pirovske flaške in so se fotografirali in poslali sliko na podjetje...ti pa so jim šenkali gajbo pivauser posted image poribaj, mogoče bosta pa kaj dobilauser posted image user posted image

almera...ful dobra ideja, da daš otroka v prtljažnik. hehe, sem se spomnila, da ko sem bila jaz dojenček in sta starša zidala hišo, sta mene dajala spat kar v šajtrgouser posted image user posted image

zajtrk...njama njamm...hvala dzanika

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 8:23:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1048
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 10:54:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1049
26.10.2008 10:56:01   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Glu3, bomo videli torto na slikicah? Ježka?

ja, bom dala slikce, ampak imam toliko malo časa, da vas komaj vmes malo preberem, danes je še eno praznovanje in še ena tortica s sorodniki, ponoči ali jutri pa slikice.
Včeraj je praznovanje z Markovimi sošolci uspelo, mi jih je uspelo za nekaj časa zanimirati, z igrico skriti zaklad, kjer so morali še kakšno nalogo narediti in so bili vsi zauser posted image , potem pa malo jest, malo tortica, na koncu kino za umiritev in je šlo,
čao, se tipkamo ponočiuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?