|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del
26.10.2008 8:30:52   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Horoskop: jaz kozoroginjauser posted image user posted image , dragi škorpijon (zna spustiti strupuser posted image user posted image ), Gal pa dvojček

Jaz sem škoprijon, moj dragi devica (isto kot od Estrelle natavčen, picajzlast, včasih tečen kot user posted image , ampak rad pa me ima user posted image ) Gal je bik in user posted image je user posted image . Smo taprava druščina, da se nam utrga user posted image user posted image .

Pravijo da je strup v majhnih flaškah . Ah hecam se jaz sem ena dušica, vpraš mojega če ga kdaj srečaš . Ja iz velikih pa se pretaka user posted image user posted image user posted image

Matevž in Anja Tia vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Edina a sta se pobotala in po user posted image . Pravijo, da je po pobotanju s*e*k*s najboljši. user posted image

Špelin ja čist se jim je utrgalo user posted image , jaz komaj folgam brat. Sam če bo zdaj tema tekla o seksu bom večkrat gor user posted image user posted image

Joj Špelin Gal se je tudi zbudil okrog 2. ure zjutraj in ko ga odkrijem zavoham SMRAD in tak se je usračkal, da je bilo groza. Ga previjem, podojim in on veselo čeblja, ma kaki da bi spal. In greva midva v dnevno malo tv gledat, nakar on spet nekaj tiši in ga spet nakida in spet previjanje user posted image . Veselica je bila.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
26.10.2008 8:31:21   
Estrella*
Moj sitni možiček mi najeda, naj grem peglatuser posted image Včeraj sem hotla, pa sem se premislilauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
26.10.2008 8:33:34   
valentina2006
Estrella*: Te vedno pozabm vprašat... a kej preverjaš stanje naših zasledovalk... a majo nek delavno nedeljo user posted image ... no sem jest prečekirala, ene so uzad 25 ne pa 50. Lažje je dihati user posted image .  

Neposredna povezava do sporočila: 1653
26.10.2008 8:33:59   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Horoskop: jaz kozoroginjauser posted image user posted image , dragi škorpijon (zna spustiti strupuser posted image user posted image ), Gal pa dvojček

Pravijo da je strup v majhnih flaškah . Ah hecam se jaz sem ena dušica, vpraš mojega če ga kdaj srečaš . Ja iz velikih pa se pretaka user posted image user posted image user posted image

Ta je pa dobra!!!!Moram Mateju omenit, ko bo kaj od strupa govoriluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
26.10.2008 8:34:24   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Daj povej nadaljevanje zgodbe spanja male pikeuser posted image

Do enega leta se je ponoči max. 3x zbujala in se hotela igrat, potem pa je začela lepo spat - sicer še zdaj pride ponoči k meni, ampak se samo stisne in spi naprej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1655
26.10.2008 8:35:13   
valentina2006

Moj sitni možiček mi najeda, naj grem peglatuser posted image Včeraj sem hotla, pa sem se premislilauser posted image

Pol pa nej gre on... bo hit tih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1656
26.10.2008 8:36:04   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006

Estrella*: Te vedno pozabm vprašat... a kej preverjaš stanje naših zasledovalk... a majo nek delavno nedeljo user posted image ... no sem jest prečekirala, ene so uzad 25 ne pa 50. Lažje je dihati user posted image .  

oooo seveda sem preverila, tisto 25 mi je kar lažjeuser posted image ampak, mi smo padle v ta šmoren samo zato, ker smo čez vikende lenarilr, one so pa kar aktivneuser posted image
Bo treba več večernih maratonov vsekat, da si izborimo krono nazaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
26.10.2008 8:37:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Daj povej nadaljevanje zgodbe spanja male pikeuser posted image

Do enega leta se je ponoči max. 3x zbujala in se hotela igrat, potem pa je začela lepo spat - sicer še zdaj pride ponoči k meni, ampak se samo stisne in spi naprej user posted image

Pomirjajočeuser posted image , sem se že vstrašla, da je bila drugačna zgodbauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
26.10.2008 8:37:25   
valentina2006
špelin@: Kako je Gregor? A še kašla? Pr nas še kr nobenga miru, kašelj še vedno na vidiku user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
26.10.2008 8:39:07   
Estrella*

No saj dela ostala gospodinjska pravila in je bil včeraj tako zmatran, da se je zvrnil v posteljo in zasmrčaluser posted image Kar naj mal dela , mami pa na compu . Sem ravno včer rekla, ko me je vprašal, ja kaj si pa delala cel dan, sem mu zabrusila"tist k ti ponavad"user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1660
26.10.2008 8:40:34   
Estrella*

špelin@: Kako je Gregor? A še kašla? Pr nas še kr nobenga miru, kašelj še vedno na vidiku user posted image .

E sedaj si me pa spomnila, na kar sem te hotla že včeraj vprašat, glede inhalacij. A to mu daješ s pumpico vpihe ali imaš kaj drugega???

Neposredna povezava do sporočila: 1661
26.10.2008 8:40:36   
valentina2006

No saj dela ostala gospodinjska pravila in je bil včeraj tako zmatran, da se je zvrnil v posteljo in zasmrčaluser posted image Kar naj mal dela , mami pa na compu . Sem ravno včer rekla, ko me je vprašal, ja kaj si pa delala cel dan, sem mu zabrusila"tist k ti ponavad"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1662
26.10.2008 8:41:11   
špelin@

A tudi Matevž še ni bolje? Gregi je spet slabši user posted image  Ponoči je 2x po dobre pol ure imel napad sluzavega kašlja - tisto, ko slišiš, da se ob kašlju lušči sluz, ampak je ne zna izpljunit in potuje gor in dol po grlu user posted image  Meni se bo od vsega tega zrolalo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za najina dva kašljajoča princa.

Neposredna povezava do sporočila: 1663
26.10.2008 8:41:46   
Estrella*
barbaw: kako ste pa pri vas spali????

Neposredna povezava do sporočila: 1664
26.10.2008 8:41:57   
Anonimen
Babnce uživajte, mi gremo mal na sprehod in po vlečno testo za štrudeljuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1665
26.10.2008 8:44:39   
valentina2006

E sedaj si me pa spomnila, na kar sem te hotla že včeraj vprašat, glede inhalacij. A to mu daješ s pumpico vpihe ali imaš kaj drugega???

Nastavk maš, inhalator... in s pumpico vpihneš not, inhalator ma pa take valvule, ki preprečujejo, da gre ta plin ven... ma kva se matram.... TUKI si poglej user posted image   KLIK

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 26.10.2008 8:46:09 >

Neposredna povezava do sporočila: 1666
26.10.2008 8:47:17   
valentina2006
Kva me zdej heca.... zakva ne gre user posted image .... špelin@ POMOČČČČČČ

http://www.youtube.com/watch?v=mURJFSESCRQ

Neposredna povezava do sporočila: 1667
26.10.2008 8:48:02   
barbaw
Jutro!

Jana na žalost naši otroci rastejo in se vedno bolj zavedajo samega sebe in posledično tudi naša mala rabi pomoč. Po rokah pa je ne nosimo za zaspat.

Estrella midva sva po višini kar skladna. Moj je par cm večji od mene.
Spali smo super, do jutra. user posted image  
Anitka midve pa lahko skupaj naredive čago za RD. user posted image  V podznaku pa sem lev in je to strupena kombinacija. Moj je devica in je super, maladva pa bikca.

Gremo pa danes v LJ in nas ne bo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
26.10.2008 8:48:49   
valentina2006

A tudi Matevž še ni bolje? Gregi je spet slabši user posted image  Ponoči je 2x po dobre pol ure imel napad sluzavega kašlja - tisto, ko slišiš, da se ob kašlju lušči sluz, ampak je ne zna izpljunit in potuje gor in dol po grlu user posted image  Meni se bo od vsega tega zrolalo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za najina dva kašljajoča princa.

Joj špelin@... tud pr nas se ne neha... a mu ti tud daješ inhalacije? Katere?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
26.10.2008 8:49:56   
špelin@

KLIK

Naš ima tole: KLIK

Neposredna povezava do sporočila: 1670
26.10.2008 8:50:14   
barbaw
Špelin a mu daješ komb. dveh pumpic?

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 1671
26.10.2008 8:51:46   
valentina2006

KLIK

Mi mamo BABYHALER. Kero pumpico?

Zakva mi KLIK in TUKI ne dela?? Kva nej nardim??

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
26.10.2008 8:52:10   
špelin@
Joj špelin@... tud pr nas se ne neha... a mu ti tud daješ inhalacije? Katere?

Ventolin ima po potrebi, ampak zdaj skoraj ne več, ker mu ne piska in ne hrope. Uporabljam pa kopalnico+vrelo vodo+eterična olja user posted image  Da inhalira paro s timijanom ipd.

Neposredna povezava do sporočila: 1673
26.10.2008 8:54:16   
špelin@

KLIK

Mi mamo BABYHALER. Kero pumpico?

Zakva mi KLIK in TUKI ne dela?? Kva nej nardim??

Mi imamo Ventolin in rdeč AeroChamber za user posted image
Da KLIK dela, označiš željen link, ki ga vstaviš v tekst, in čez prepišeš besedilo KLIK. Ne smeš pa potem nič več popravljat, ker drugače KLIK ni več aktiven.

Neposredna povezava do sporočila: 1674
26.10.2008 8:55:50   
valentina2006

KLIK

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?