|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
25.10.2008 17:52:00   
koala
Triš jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alfabeta ti mi pa spet lušte delašuser posted image , jaz bi tudi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
25.10.2008 18:21:03   
TRIŠ
mml Lana je imela samo kožno reakcijo

Sunny zjutraj pa bi tudi tebi poslala sporočilo pa nisem imela telefonske,tako da mi jo prosim pošljiuser posted image

Alfabeta krasna tortauser posted image user posted image user posted image user posted image njamiuser posted image

Nana upam da se Klemen znebi te nadležne pike

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
25.10.2008 18:34:36   
dašabina
Drage moje D in BK, tudi nam je bilo supeeerrrr in hvala vam za družbouser posted image user posted image user posted image
Me veseli, da vam je bila župica ok in da so otročki tako lepo papali... Majra, bom vesela, če se bomo še kaj takole dobile, je bila res prava ura....
Kaj pa je bilo s Filipom, Alfabeta, saj nam je prav lepo krajšal čas in lepe pesmice igral...user posted image  Tudi "varuškama" je bilo prav fino in smo zdaj še enkrat obujale dan, ko se je ANa vrnila z Rd, katera je Neja, aja tisto je ANže, a Katja je bolj temna, ja Ajda ima pa največ zob....user posted image user posted image user posted image

Triš, super, da je Lana doma, župce pa ne bom dala zamrznit ampak ti bom skuhala frišnouser posted image user posted image

grem zdaj slikce gledat, da kaj prilepim...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
25.10.2008 18:35:52   
dašabina
Alfabeta, drugič fimo maso zraven, pa bomo še kaj naredleuser posted image  superuser posted image
aja, pa naj te drugič Filip spomne na torto, preden greste na obiskeuser posted image user posted image user posted image  mater, bi jo zmazale....user posted image user posted image  

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
25.10.2008 18:37:17   
dašabina
Nejc in Gašper, vse naj, naj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
25.10.2008 18:42:14   
dašabina
Alfabeta, super za Ajdino kobacanjeuser posted image

Katarinas, odločbe še nimam, ker ne vejo še točno, kje bo prostor, mogoče dobim še na oš drska, kjjer je zdaj Ostržek, drugače pa na oŠ dragotin kette, kjer so odprli 2 oddelka

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
25.10.2008 18:45:41   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Alfabeta, drugič fimo maso zraven, pa bomo še kaj naredleuser posted image  superuser posted image
aja, pa naj te drugič Filip spomne na torto, preden greste na obiskeuser posted image user posted image user posted image  mater, bi jo zmazale....user posted image user posted image  

Ah ne, bom rajš kar nardila pa boš kaj kupilauser posted image user posted image user posted image  hecam se!

Za torto pa....kak bi pa zgledalo da hrano (torto) prinesem s seboj??! Bi bila kuharica ziher užaljenauser posted image  

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
25.10.2008 19:07:42   
vaney
čer.

midva sva se po obisku pri dašibini še malo potepala, zdaj pa Anže že spi

dašabina, nama je bilo naravnost superuser posted image  hvala vsem za super družbo, dašabina, tebi pa še za zelo dobro kosilo (drugače ne jem govedine, pri tebi pa sem 2 kosa, potem veš, da je morala biti res dobra) in oh in sploh pogostitevuser posted image user posted image  Anže pa je bil tudi zelo utrujen, ker je že na makedamu (saj veste, kje) zaspal in spal do domauser posted image bova še hodila okroguser posted image  čas pa pri nama itak ni problem (med vikendom), ker atija itak še ni doma in se ne rabiva nikomur zagovarjat, kje hodiva tooooliko časauser posted image

zdaj grem pa brat za nazaj, se mi je kar nabralo nekaj strani...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
25.10.2008 19:38:03   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina

Ah ne, bom rajš kar nardila pa boš kaj kupilauser posted image user posted image user posted image  hecam se!

Za torto pa....kak bi pa zgledalo da hrano (torto) prinesem s seboj??! Bi bila kuharica ziher užaljenauser posted image  
ta sorte kuharica, kot sem jaz, zagotovo ne... kar se pa tiče izdelkov, zakaj pa ne, a ti nisem tega predlagala....user posted image user posted image
ej, ženske, zdejj se še pogovarjamo in pravi naš oči, kaj že 4 zobe imajo, pol pa jaz njemu, ja Ajda jih ima 7, pa bi ga kmal kap, user posted image user posted image , je čist nesrečen, ker ima naše dete malo las in trenutno nič zobuser posted image user posted image user posted image , ga tolažim, da smo pa največjji za sedajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
25.10.2008 19:43:17   
vaney
dašabinauser posted image user posted image user posted image  ampak meni se je pa tvoj možek kar malo smilil, ko je prišel noter...5 žensk, 5 dojenčkov, 3 otroci...in 1 moškiuser posted image saj se je še dobro držaluser posted image zdaj pa najbrž prihaja za njimuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
25.10.2008 19:49:57   
dašabina
vaney, ja je bil res kar mal hecen, še zdaj mi gre na smeh, da je šel na kosilu kar k očetuuser posted image user posted image , joj, pa upam, da ti je bila govedina res ok,  ker ni bilo nič drugega od mesa, user posted image sicer pa vam kmalu prilepim slikice, je tud Katjja zelo lepo papala, pa mora drugač kar nekaj časa minit, da spet papa, a ne Majrauser posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 25.10.2008 19:56:55 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
25.10.2008 20:19:36   
vaney
dašabina, zaradi mene se re ne rabiš sekirat zaradi mesa, ker jaz zelo redko sploh jem bilokatero meso, tako da je to, da sem danes pojedla 2 kosa govedine kompliment zateuser posted image  ponavadi jaz tudi doma od nedeljskega kosila jem samo juho, krompir/kruh in solato, tako da z mano res ni poslauser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
25.10.2008 20:53:55   
piškamiška
Dober večer!

najprej hvala za čestitke, v Nejčevem imenu seveda.
Hvala mali pikici, ker se je spomnila in popravila datum oz. Nejca dala na seznam.user posted image Pošljem ti mere na ZS.

Ja včeraj je naš pišekmišek praznoval obmesečnico. Pravi facko je, res!!!!!!!!

Katee, Sunny, Katarinas, mml ......jutri kar bo bo. Priprave niso bile optimalne, sicer pa jih tudi nisem optimalno zastavila. Ker je pač samo 10km, pa še to letos ne grem na čas. Kuker bo bo. Sem le imela tekaškega premora leto in pol. Itak sem rekla, da ta tek tečem za Matica in za njegov user posted image . Ko se je še boril za svoje življenje in ko še nismo vedeli kako zelo hudo je, so mi vsi govorili, da se bo njegov srček pozdravil in bo še  z mano tekel na maratonih. Hja ......user posted image ....jutri bo itak tekel z menoj, jaz pa zanj! Najin maraton pa tudi še pride.

Triš....user posted image inuser posted image za tvojo pupo.

No, grem se jaz še pripravit za jutri. Lahko nočko in čim več spanca!

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
25.10.2008 20:57:31   
majra
Triš, super, da je Lani boljše in da ste že doma vsi skupaj user posted image  Ti si pa res neverjetna ženska, da si se zjutraj spomnila še na nas user posted image

Klemen user posted image user posted image user posted image

Golobček user posted image user posted image user posted image

Piškamiška, bomo jutri držali pesti zate
Alfabeta, pa ti si neverjetna, še torto si šla pečt user posted image  
Mater ste ene pridne, jaz sem pa lena ko...

Ajda user posted image user posted image  za kobacanje

Dašabina ti povej svojemu možu, da ima pravega korenjaka za sina, ne glede na zobke in kobacanje. To vse še pride.

Kar se Katjinega hranjenja tiče, je bil pa to danes fenomen. Da bi ona toliko pojedla eno uro in pol po obroku, se še ni zgodilo, tako da grejo vse zasluge za to, pridni kuharici Dašibini in tvoji odlični juhici

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
25.10.2008 20:58:45   
Golobček
Evo današnji čuden dan gre h koncu upam da bo jutri kaj bolje.
Moji sončki so že v pižamah, jaz pa še popijem en daleron da še zdržim malo pokonci imam tolko dela mi je vse ostalo ker sem bila čisto zanič cel dan, pa še sama s tremi otroki.
No ampak ati je že doma in zdajle so lepo zraven njega, mami pa seveda tukaj med vami. 

Triš super da je Lana že domauser posted image

Zdaj pa grem ker ne vem kaj naj še sploh napišem, mi je vse iz glave padlouser posted image user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
25.10.2008 21:09:45   
katee
Piškamiška: user posted image  in veliko sreče jutri!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
25.10.2008 21:14:55   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
Itak sem rekla, da ta tek tečem za Matica in za njegov user posted image . Ko se je še boril za svoje življenje in ko še nismo vedeli kako zelo hudo je, so mi vsi govorili, da se bo njegov srček pozdravil in bo še  z mano tekel na maratonih. Hja ......user posted image ....jutri bo itak tekel z menoj, jaz pa zanj! Najin maraton pa tudi še pride.

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
25.10.2008 21:15:46   
Lunca1
Jaz pa v ponedeljek ne bom utegnila, ker sem v službi. Lepo se imejte.

Triš samo da so ugotovili vzrok in ga zdaj lahko odpravijo. Pa super, da je že doma. user posted image

Nussy pozdravljena, smo te že pogrešale.

Martinca lepo praznujte jutri. Pa že za naprej, vse naj naj za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

mml,najprej vprašanje zate.Klemnu se je na ličku naredil spuščaj,samo en,nima nobenega drugega nikjer.Tega ima zdaj 3 dni in nič ni manjši,izgleda pa tako kot bi se opekel in so majhni mehurčki,ampak res mini.Drugače je izpuščaj rdeč,mislim,da ga ne moti in ne srbi.Klemen je dobre volje in vse je kot mora biti,samo tole me malo skrbi,ker ne izgine in se mi celo zdi da je večji kot prvi dan.Prosim za odgovor.

No Luka ima pa nekaj takega na rami in to že kak mesec. user posted image  Je pediatrinja rekla, da lahko, da se bo naredilo znamenje, moj oče pa, da bi bila lahko tudi kakšna alergija. user posted image  Jaz mažem z Bepantenom.

Piškamiška veliko sreče jutri. user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
25.10.2008 21:17:31   
dašabina
takole so prišli Anže, Ajda, Neja in Katja in seveda Filip na obisku k Mihatu ter ANi in Maši
user posted image

začeli smo se spoznavati in družiti
user posted image

delili smo si igrače....
user posted image
user posted image

Anže je pridno poliral parket
user posted image

Ajda in Miha sta se odločila, da bosta eno odležala
user posted image

Katja vprašujoče gleda mami, če lahko pocuka Mihatauser posted image
user posted image

medtem je Neja uživala v vožnji...user posted image  
user posted image

Ajdo je zagrabila žeja in pridno pila po flaški - Janico
user posted image

Miha je odkril zanimivo smetko, zato je tud on malo poliral parket
user posted image

"varuški"  sta pridno mečkali otrokeuser posted image
user posted image
user posted image

Filip pa nam je poleg svojih domislic postregel še z glasbenim vložkomuser posted image
user posted image

Neja raziskuje, ali nam kaj "dišijo" nogeuser posted image
user posted image

Katja pa se zanima tudi za avte
 user posted image

začelo nam je kruliti po želodčkih, zato smo se resno lotili delauser posted image user posted image
user posted image

user posted image

ker mami ni bila dovolj hitra, si je Miha postregel kar s celim korenjemuser posted image
user posted image

za konec pa smo napravili še eno gasilko otrok . jeeee kako so lepi vsiuser posted image user posted image user posted image
user posted image

.... z obljubo, da se čimprej spet vidimo.....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 25.10.2008 21:24:53 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
25.10.2008 21:21:10   
Sunny Morning
dašabina ful hude fotke. Jaz jih samo dol dam s fotkiča pa tudi kakšno prilepim.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
25.10.2008 21:23:57   
dašabina
Piškamiška, user posted image user posted image user posted image   in veeliko sreče jutriuser posted image user posted image

Marja, še enkrat hvala, res drži, da otroci rajši jedo, če jih je več in če so drugjeuser posted image user posted image user posted image

Golobček, pozdravi se...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
25.10.2008 21:38:06   
vaney
dašabina, super fotke...joj, kako ti naši otroci hitro rastejouser posted image  moje fotke so precej podobne tvojim (razen tiste za mizouser posted image ), tako da jaz svojih ne bom lepila, si že ti naredila vseuser posted image  (se ti vidi, da imaš 3 otroke, pa imaš čas; meni z 1 pa ne zneseuser posted image )

triš, user posted image  za Lano, da je spet doma

majra, jaz bom šla najbrž v sredo po slike, imam itak dopust, pa se lahko zmeniva za kakšno kavo dopoldne...samo ne vem, kako foto Asja dela, da ne bom brezveze hodilauser posted image (triš, ti najbrž veš??)
Grega je očitno pozabil, kje je doma in se mi ga ne da več čakat, tako da grem kar spat...lepo spite, jutri 1 uro dljeuser posted image  (ko bi le naši sončki to tudi upoštevaliuser posted image )

nočka vsemuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
25.10.2008 21:49:03   
dašabina
Neža vse naj, naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
25.10.2008 21:52:18   
mala pikica
Nam je danes uspelo uro za spat prestavit na 21.30 user posted image Jaz močno upam, da se bo to poznalo tudi ponoči oziroma zjutraj in da ne bomo slučajno ob 3.uri zjutraj budni user posted image majra kaj bi midve obljubili Gašperju in Katji, da se jima prestavljanje ure ne bi poznalo jutri zjutraj user posted image

mml user posted image Pa res škoda, da vaju v ponedeljek ne bo.

triš sem tako vesela za Lano, da je doma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zdaj pa se le veselo cartajte user posted image

piškamiška user posted image user posted image user posted image pa dobro opravita jutri s tvojim user posted image Maticem! Nejc pa bo fajn navijal za vaju user posted image

D+BK joj, kako so slikice dobre, sončki pa tako luškani. Je tako dobro videti toliko sončkov na kupu. Se kar na piknik in dekco spomnim user posted image

Mi smo danes Gašperja peljali na obisk k našemu malemu Galu user posted image Se mi zdi tako majhen proti Gašperju. Sploh nimam občutka, da je bil Gašper tudi še pred 9 meseci tako majhen user posted image Je pa bil Gašper na trenutke kar ljubosumen, ko sem imela Gala pri sebi. Je na vsak način hotel k meni, sonček moj zlati user posted image Na trenutke le pokaže, da me ima rad user posted image

Zdaj pa gremo počasi pankat, vprašanje kdaj se bomo ponoči zbudili...

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
25.10.2008 21:58:24   
mala pikica

Kako rastejo naši sončki...

datum rojstva, mamica, ime sončka
teža in velikost: ob porodu, 1.mesec, 2.mesec
teža in velikost: 3.mesec, 4.mesec, 5.mesec
6.mesec, 7.mesec, 8.mesec

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
1460g,43cm in 1350g,40cm; 4400g,54cm in 4200g,53cm
5400g,59 cm in 5100g,57 cm; 5850g,61 cm in 5350g,61 cm
6800g,64 cm in 6600g,63 cm; 7700g,69 cm in 7500g, 69cm
8500g,72cm in 8200g,71cm
user posted image 14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm; 5650 g, 59.5 cm
6600 g, 62.5 g; 7240 g, 64.5 cm
10000 g, 75 cm

user posted image   18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
5510 g, 62 cm
user posted image 21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm; 3320 g, 49 cm; 4420 g, 54 cm
5380 g, 57.5 cm; 6100 g, 62 cm; 6400 g, 63.3 cm
6650 g, 65 cm; 7000 g, 70 cm; 7500 g, 70 cm
8000 g, 72.5 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm; 4705 g, 53.5 cm; 5720 g, 57.5 cm
6210 g, 60.6 cm; 7300 g, 66 cm
8600 g, 69.5 cm;
10110 g, 73.5 cm
user posted image 24.12. piškamiška - MATIC in NEJC
1855g,43cm in 2030g,44cm,2910g,48cm,4150g,54cm
5400 g, 59 cm, 6250 g, 62 cm
6920 g, 65.5 cm, 7700 g, 68.5 cm
8080 g, 71.5 cm, 8150 g, 72.5 cm

user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm; 4200 g, 52.5 cm; 5000 g, 57 cm
6010 g, 61.5 cm; 6420 g, 62.5 cm; 6840, 63.5 cm
7450 g, 66 cm; 7440 g, 68 cm; 8000 g, 69 cm
8500 g, 70 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm; 4350 g, 55.5. cm; 5770 g, 58.5 cm
6540 g, 63 cm; 7590 g, 65.5. cm; 8420 g, 68 cm
8980 g, 71 cm
10000 g, 75 cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm; 4650 g, 54 cm; 5590 cm, 57 cm
6270 g, 61 cm; 7070 g, 63 cm
8200 g, 66 cm
9360 g, 70 cm
user posted image 30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
6480 g, 61.5 cm
; 7875 g
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm; 4850g, 59 cm; 5550 g, 60 cm
6200 g, 62 cm; 7000 g, 65 cm
7280 g, 68 cm;
8000 g, 70 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm; 3950 g, 53 cm; 4530 g, 57 cm
4980 g, 59.5 cm; 5350 g, 61.5 cm; 5860 g, 65 cm
6250 g, 66 cm; 6800, 69.5 cm
7410 g, 71 cm
user posted image 03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm; 4750 g, 55 cm; 5280 g, 59 cm
5770 g, 61 cm; 6400 g, 64.5 cm
7330 g, 70 cm; 8160 g, 73 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm; 4050 g, 54 cm
5350 g, 58 cm
user posted image 04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm; 4220 g, 54 cm; 5150 g, 57 cm
6300 g, 60 cm; 6930 g, 64 cm; 7400 g, 65 cm
7910 g, 69 cm; 8950 g, 72 cm
user posted image   05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm; 4600 g, 56 cm; 5650 g, 58 cm
6350 g, 61.5 cm; 7000 g, 65 cm; 7580 g, 67 cm
7820 g, 70 cm; 8300 g, 72 cm
9000 g, 73 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm; 5150 g, 58 cm; 5900 g, 60 cm
6600 g, 63 cm; 6800 g, 66 cm
7140 g, 70 cm
8600 g, 74 cm
user posted image   06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm; 4300 g, 56 cm; 5200 g, 61 cm
5870 g, 65 cm; 6140 g, 65 cm; 6500 g, 68 cm
7000 g, 71 cm; 7250 g, 72 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm; 4900 g, 57 cm; 5730 g, 60 cm
6850 g, 69.5 cm
8320 g, 73.5 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm; 3500 g, 53 cm; 5400 g, 55 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm; 3780 g, 54.5 cm; 5110 g, 57 cm
5950 g, 59.5 cm; 6950 g, 62.5 cm
8500 g, 70 cm
10250 g, 71 cm
user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm; 4505 g, 55 cm; 5690 g, 59 cm
6560 g, 61.5 cm; 7630 g, 65.5 cm
8240 g, 68 cm
8840 g, 72 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm; 3820 g, 49 cm; 4690 g, 53 cm
7200 g, 62 cm
8000 g, 67 cm
user posted image   11.01. muzika - JAKOB
3340 g, 51.5 cm
8040 g, 65.5 cm; 8300 g, 69 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm; 4970 g, 57 cm
6920 g, 64 cm; 7620 g, 69 cm
8400 g, 69 cm
9200 g, 74 cm
user posted image   12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm; 4465 g, 55 cm; 5520 g, 59.5 cm
6390 g, 63.5 cm
7180 g, 67.5 cm
user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm; 4070 g, 55.5. cm; 4650 g, 59 cm
5320 g, 61 cm;  6050 g, 65 cm
6895 g, 69 cm
7560 g, 74 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm; 4930 g; 5350 g, 59 cm
6500 g, 63 cm; 7670 g, 66 cm; 8400 g, 70.5 cm
9440 g, 73 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm; 4800 g, 56 cm; 5695 g, 59 cm
6490 g, 63.5 cm; 7290 g, 65.5 cm
8190 g, 66.5 ; 9370 g, 73 cm
user posted image   14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm; 4720 g, 57 cm
5300 g ;5800 g,62,5 g; 6320 g, 64 cm
6900 g, 68 cm; 8000 g, 71 cm
user posted image   14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm; 4500 g, 57 cm; 5150 g, 60 cm

6150 g, 68 cm
7290 g, 74 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm; 4330 g, 52 cm; 5200 g, 56 cm
6000 g, 58 cm; 7700 g, 64 cm
9300 g, 68 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm; 4900 g, 58 cm; 5980 g, 62 cm
7510 g, 69 cm
7920 g, 73 cm
; 8840 g, 74 cm
9700 g, 77 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm; 4390 g, 52 cm; 5940 g, 59 cm
7650 g, 65 cm
8030 g, 69 cm
user posted image   21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm; 4500 g, 53 cm; 5270 g, 56 cm

7500 g, 63 cm
user posted image 22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm ; 4720 g, 55 cm; 5360 g, 57 cm
5905 g, 59 cm; 6430 g, 61.5 cm
7490 g, 64.5 cm
user posted image   22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm; 5700 g, 60 cm; 6500 g, 60 cm
7320 g, 63.5 cm; 8340 g, 65.4 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm; 3900 g, 54 cm; 5020 g, 58 cm
5910 g, 62.5 cm; 6960 g, 66 cm
8590 g, 71 cm; 9600 g, 75 cm
10110 g, 76 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm; 4500 g, 55.5 cm; 5715 g, 61 cm
7120 g, 64 cm; 7840 g, 67 cm
9000, 72.5 cm
user posted image   23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm; 4750 g, 55 cm; 5450 g, 60 cm
6420 g ,63 cm
7300 g, 67 cm; 8200 g
8990 g, 72 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm; 3340 g, 52.5 cm; 3930 g, 54 cm
4790 g, 57 cm; 5590 g, 61 cm
7200 g, 68 cm
user posted image 26.01. łiłi - TEO
2990 g, 51 cm; 4350 g, 56 cm; 6470 g, 61.5 cm
7460 g, 65 cm

user posted image 29.01. anitav - JAN
4550 g, 54 cm
9930 g, 71.5 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm; 4750 g, 57 cm; 5700 g, 60.5 cm
6450 g, 63 cm; 7100 g, 65.5 cm
7830 g, 68 cm
user posted image 30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm; 3640 g, 51.5 cm; 4600 g, 54 cm
5600 g, 60 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm; 4730 g, 54 cm; 5560 g, 57.5 cm
6460 g, 62 cm; 7320 g; 8470 g, 68 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm; 4250 g, 56 cm; 5520 g, 60 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm; 4520 g, 53 cm; 5520 g, 57 cm
6750g, 61 cm; 7460 g, 62 cm
8300 g, 66 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm; 4740 g, 57.5 cm; 5410 g, 60 cm
6370 g, 63 cm; 7380 g, 66.5 cm
8500 g, 71 cm

Mamice praznujejo user posted image

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 9.2. karatina, 27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 27.8 baby_08
30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika
24.12. łiłi

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.