Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 20:59:35
|
|
|
|
tejkaz
|
Saj ne bi nič rekla. Ti pa nič ne veš o naši tašči
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:00:51
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Aja pa lev je po horoskopu, pa je tolk občutljiv. no, saj Jošt je tudi kar precej. A levi so občutljivi? Ma, še to ne vem kakšen bo moj sin? Eva vem, da je prava strelka.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:02:31
|
|
|
|
matejchi
|
naty domačga mlekca je pila direkt iz embalaže... Ja v četrtek jaz ne morem, edino če me soseda pobere... hihi Pol bo pa ati še tejko skopal.. oz. jo je že, ni čudno, da je pol utrujen za . Al pa zato da tejko špara, da nima izgovorov, da je utrujena.
< Sporočilo je popravil matejchi -- 25.10.2008 21:04:50 >
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:02:37
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Saj ne bi nič rekla. Ti pa nič ne veš o naši tašči Ti pa o naši tašči nič ne veš. pa kar mal opazuj, če jo slučajno na dvorišču srečaš, kako bo prijazna in pocukrana. Aja, pa če bo tast kaj hecal Evo, nič ne zamerit, ker se rad kaj poheca.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:03:37
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Aja pa lev je po horoskopu, pa je tolk občutljiv. no, saj Jošt je tudi kar precej. A levi so občutljivi? Ma, še to ne vem kakšen bo moj sin? Eva vem, da je prava strelka. Nejc tudi pravi strelec.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:03:45
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Aja, pa če bo tast kaj hecal Evo, nič ne zamerit, ker se rad kaj poheca. Samo da ne bo kaj o debelosti! Ker sem rekla, da ne bom šparala jezika, če bo še kdo kaj takšnega zinil
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:04:49
|
|
|
|
naty13
|
Tejka a tvoj kaj piz glede foruma. Mojmu ni kaj preveč do tega. Zato ga nočem preveč vmešavat.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:06:52
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Aja, pa če bo tast kaj hecal Evo, nič ne zamerit, ker se rad kaj poheca. Samo da ne bo kaj o debelosti! Ker sem rekla, da ne bom šparala jezika, če bo še kdo kaj takšnega zinil Pomoje da ne bo kaj takega rekel. Saj to nr, da je debela. Bi ji pa lahko rekel, da je nabita ali kaj takega. Ampak v lepem smislu. Nejca bolj tako heca, da ga bo kuža zagrabu (sosedov, ki je velik pri nas) in podobne fore.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:07:33
|
|
|
|
matejchi
|
Matejchi tut prava strelka.....
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:08:05
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Aja, pa če bo tast kaj hecal Evo, nič ne zamerit, ker se rad kaj poheca. Samo da ne bo kaj o debelosti! Ker sem rekla, da ne bom šparala jezika, če bo še kdo kaj takšnega zinil Pomoje da ne bo kaj takega rekel. Saj to nr, da je debela. Bi ji pa lahko rekel, da je nabita ali kaj takega. Ampak v lepem smislu. Nejca bolj tako heca, da ga bo kuža zagrabu (sosedov, ki je velik pri nas) in podobne fore. S tem nabita bi mislil taprava, ne najdem pravega izraza.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:08:39
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Matejchi tut prava strelka..... Kdaj daš pol za pir
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:09:19
|
|
|
|
matejchi
|
1 mesec še...
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:09:23
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Tejka a tvoj kaj piz glede foruma. Mojmu ni kaj preveč do tega. Zato ga nočem preveč vmešavat. Pa nič kaj ne reče. Zdajle si zraven mene pico peče, pa sploh ne pogleda v računalnik. Kar nekaj se pogovarja z mano, jaz pa: ja, aha, a res... Ma se mi res ne da debatirati o tem, katere gobe so boljše za na pico
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:12:01
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Matejchi tut prava strelka..... Jaz sem pa še škorpijonka.Ta prava
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:12:56
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Aja, pa če bo tast kaj hecal Evo, nič ne zamerit, ker se rad kaj poheca. Samo da ne bo kaj o debelosti! Ker sem rekla, da ne bom šparala jezika, če bo še kdo kaj takšnega zinil Pomoje da ne bo kaj takega rekel. Saj to nr, da je debela. Bi ji pa lahko rekel, da je nabita ali kaj takega. Ampak v lepem smislu. Nejca bolj tako heca, da ga bo kuža zagrabu (sosedov, ki je velik pri nas) in podobne fore. S tem nabita bi mislil taprava, ne najdem pravega izraza. Ja ja, kar motaj se. Da ne bom jutri potem dobila prepovedi približevanja vaši hiši.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:13:53
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi 1 mesec še... 26.11. Tako kot od Tejke Eva
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:15:01
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Aja, pa če bo tast kaj hecal Evo, nič ne zamerit, ker se rad kaj poheca. Samo da ne bo kaj o debelosti! Ker sem rekla, da ne bom šparala jezika, če bo še kdo kaj takšnega zinil Pomoje da ne bo kaj takega rekel. Saj to nr, da je debela. Bi ji pa lahko rekel, da je nabita ali kaj takega. Ampak v lepem smislu. Nejca bolj tako heca, da ga bo kuža zagrabu (sosedov, ki je velik pri nas) in podobne fore. S tem nabita bi mislil taprava, ne najdem pravega izraza. Ja ja, kar motaj se. Da ne bom jutri potem dobila prepovedi približevanja vaši hiši. Od mene ne dobiš prepovedi, če jo pa od mojga dobiš - pa saj veš, da ga nič ni doma To pomen, da boš še vseeno lahko prišla.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:16:49
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Aja, pa če bo tast kaj hecal Evo, nič ne zamerit, ker se rad kaj poheca. Samo da ne bo kaj o debelosti! Ker sem rekla, da ne bom šparala jezika, če bo še kdo kaj takšnega zinil Pomoje da ne bo kaj takega rekel. Saj to nr, da je debela. Bi ji pa lahko rekel, da je nabita ali kaj takega. Ampak v lepem smislu. Nejca bolj tako heca, da ga bo kuža zagrabu (sosedov, ki je velik pri nas) in podobne fore. S tem nabita bi mislil taprava, ne najdem pravega izraza. Ja ja, kar motaj se. Da ne bom jutri potem dobila prepovedi približevanja vaši hiši. Od mene ne dobiš prepovedi, če jo pa od mojga dobiš - pa saj veš, da ga nič ni doma To pomen, da boš še vseeno lahko prišla. Sem na tasta mislila. Če bi mu kaj nazaj rekla. Ah, saj bom pridna. Se bom potem tukaj na RR izpričala.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:17:33
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Matejchi tut prava strelka..... Jaz sem pa še škorpijonka.Ta prava Matr jaz pa ne grem skupaj s škorpjonkam. Sej si si normalna, a ne Kaj pa je značilno za škorpjonke Mogoče je pa le naključje, poznam dve - oz. prisiljeni žlahtnici (od mojga sestra in od mojga strica žena) Ker ti se mi zdiš čist kontra kot onidve
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:19:06
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Aja, pa če bo tast kaj hecal Evo, nič ne zamerit, ker se rad kaj poheca. Samo da ne bo kaj o debelosti! Ker sem rekla, da ne bom šparala jezika, če bo še kdo kaj takšnega zinil Pomoje da ne bo kaj takega rekel. Saj to nr, da je debela. Bi ji pa lahko rekel, da je nabita ali kaj takega. Ampak v lepem smislu. Nejca bolj tako heca, da ga bo kuža zagrabu (sosedov, ki je velik pri nas) in podobne fore. S tem nabita bi mislil taprava, ne najdem pravega izraza. Ja ja, kar motaj se. Da ne bom jutri potem dobila prepovedi približevanja vaši hiši. Od mene ne dobiš prepovedi, če jo pa od mojga dobiš - pa saj veš, da ga nič ni doma To pomen, da boš še vseeno lahko prišla. Sem na tasta mislila. Če bi mu kaj nazaj rekla. Ah, saj bom pridna. Se bom potem tukaj na RR izpričala. Ah tasta boli k . Glede teh stvari je pa flegma in nič zaj..... Mu morš pa fejst po galvi skakat, da znor, pa še to te lepo ozmerja.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:23:03
|
|
|
|
naty13
|
Tejka pa ne da si ušla na pico preverjat gobe. Matejchi saj veš kje je prinas mleko direkt iz embalaže.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:25:53
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Matejchi tut prava strelka..... Jaz sem pa še škorpijonka.Ta prava Matr jaz pa ne grem skupaj s škorpjonkam. Sej si si normalna, a ne Kaj pa je značilno za škorpjonke Mogoče je pa le naključje, poznam dve - oz. prisiljeni žlahtnici (od mojga sestra in od mojga strica žena) Ker ti se mi zdiš čist kontra kot onidve Normalna? Verjetno kokr za koga. Citiram: Škorpijon je vodni znak, ki mu vlada planet Mars. Škorpijonova osebnost je ekstremno kompleksna in nasprotujoča si. Aha. So resni, avtoritativni, ljubosumni in posesivni. Zahvaljujoč svojemu intuitivnemu čutu, lahko pri ljudeh odkrijejo šibke točke. Večinoma drži. Škorpijoni znajo biti včasih hladni, samozadostni in blazni, toda pod grobo zunanjostjo skrivajo mnoge dobre lastnosti, npr. moč in pripravljenost vedno pomagati drugim. Večinoma drži redko se bojijo in so odločni, da dosežejo svoje cilje. Res je. Zanje so naprimernejše kariere: kemik, psiholog, poslovnež, raziskovalec. No ja. Škorpijoni so zelo strastni, v ljubezenskih razmerjih so izredno zapleteni. Ko pa se zaljubijo, se predajo partnerju z dušo in telesom, kljub temu, dajih njihova naravna nemirnost ni koli ne zapusti. Aha
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:26:42
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Tejka pa ne da si ušla na pico preverjat gobe. Zdajle sem poslušala kakšna je razlika med navadno in delikatesno šunko
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:28:44
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Matejchi tut prava strelka..... Jaz sem pa še škorpijonka.Ta prava Matr jaz pa ne grem skupaj s škorpjonkam. Sej si si normalna, a ne Kaj pa je značilno za škorpjonke Mogoče je pa le naključje, poznam dve - oz. prisiljeni žlahtnici (od mojga sestra in od mojga strica žena) Ker ti se mi zdiš čist kontra kot onidve Normalna? Verjetno kokr za koga. Citiram: Škorpijon je vodni znak, ki mu vlada planet Mars. Škorpijonova osebnost je ekstremno kompleksna in nasprotujoča si. Aha. So resni, avtoritativni, ljubosumni in posesivni. Zahvaljujoč svojemu intuitivnemu čutu, lahko pri ljudeh odkrijejo šibke točke. Večinoma drži. Škorpijoni znajo biti včasih hladni, samozadostni in blazni, toda pod grobo zunanjostjo skrivajo mnoge dobre lastnosti, npr. moč in pripravljenost vedno pomagati drugim. Večinoma drži redko se bojijo in so odločni, da dosežejo svoje cilje. Res je. Zanje so naprimernejše kariere: kemik, psiholog, poslovnež, raziskovalec. No ja. Škorpijoni so zelo strastni, v ljubezenskih razmerjih so izredno zapleteni. Ko pa se zaljubijo, se predajo partnerju z dušo in telesom, kljub temu, dajih njihova naravna nemirnost ni koli ne zapusti. Aha No vidiš, čisto kontra sta ti dve osebi. Iz kje to pobiraš. Daj še za leve in devičke.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 25.10.2008 21:30:44
|
|
|
|
tejkaz
|
Lev Lev je ognjeni znak, ki mu vlada planet Sonce. Je simbol moči in ponosa. Levi so neodvisni, svobodni, avtoritativni, strastni in zelo radodarni. Včasih sami sebi malo preveč zaupajo, zato morajo paziti in biti skromni, ponižni. Lev je optimist in ima sposobnost, da odlično prenaša poraze. So strastni in bi naredili vse za osebo, ki jo ljubijo. Zaradi svoje odločnosti so dobri delavci in pogosto varirajo med različnimi službami. Edina pomembna stvar pri zaposlitvi je, da ni običajna in da izstopa. Zato so najbolj primerne zaposlitve za Leva: igralec, diplomat, prevajalec. KAKO OSVOJITI LEVA-MOŠKEGA: Moški rojeni v znamenju Leva so ambicijozni in egocentrični, toda ne egoisti. V bistvu radi delijo lastno imetje s svojimi partnerji. Če hočete zapeljati Leva, mu morate pokazati, da se zavedate njegove vrednosti in vsehnjegovih kvalitet. Levov idealni partner mora biti pameten in ljubiti bogastvo, tako kot sam Lev. Levi so zahtevni in strastni ljubimci. Še nasvet, pogovarjajte se o njegovih kvalitetah, na splošno o njem.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?