|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
25.10.2008 20:59:35   
tejkaz
Saj ne bi nič rekla. Ti pa nič ne veš o naši tašči user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
25.10.2008 21:00:51   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Aja pa lev je po horoskopu, pa je tolk občutljiv. no, saj Jošt je tudi kar precej. user posted image

A levi so občutljivi? Ma, še to ne vem kakšen bo moj sin? Eva vem, da je prava strelka.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
25.10.2008 21:02:31   
matejchi
naty domačga mlekca je pila direkt iz embalaže...
Ja v četrtek jaz ne morem, edino če me soseda pobere... hihi
Pol bo pa ati še tejko skopal.. oz. jo je že, ni čudno, da je pol utrujen za user posted image . Al pa zato da tejko špara, da nima izgovorov, da je utrujena.

< Sporočilo je popravil matejchi -- 25.10.2008 21:04:50 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
25.10.2008 21:02:37   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Saj ne bi nič rekla. Ti pa nič ne veš o naši tašči user posted image

Ti pa o naši tašči nič ne veš. user posted image  pa kar mal opazuj, če jo slučajno na dvorišču srečaš, kako bo prijazna in pocukrana. Aja, pa če bo tast kaj hecal Evo, nič ne zamerit, ker se rad kaj poheca.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
25.10.2008 21:03:37   
naty13

Aja pa lev je po horoskopu, pa je tolk občutljiv. no, saj Jošt je tudi kar precej. user posted image

A levi so občutljivi? Ma, še to ne vem kakšen bo moj sin? Eva vem, da je prava strelka.

Nejc tudi pravi strelec.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
25.10.2008 21:03:45   
tejkaz
Aja, pa če bo tast kaj hecal Evo, nič ne zamerit, ker se rad kaj poheca.

Samo da ne bo kaj o debelosti! Ker sem rekla, da ne bom šparala jezika, če bo še kdo kaj takšnega zinil

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
25.10.2008 21:04:49   
naty13
Tejka a tvoj kaj pizuser posted image  glede foruma. Mojmu ni kaj preveč do tega. Zato ga nočem preveč vmešavat.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
25.10.2008 21:06:52   
naty13

Samo da ne bo kaj o debelosti! Ker sem rekla, da ne bom šparala jezika, če bo še kdo kaj takšnega zinil

Pomoje da ne bo kaj takega rekel. Saj to nr, da je debela. Bi ji pa lahko rekel, da je nabita ali kaj takega. Ampak v lepem smislu. Nejca bolj tako heca, da ga bo kuža zagrabu (sosedov, ki je velik pri nas) in podobne fore. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
25.10.2008 21:07:33   
matejchi
Matejchi tut prava strelka..... 

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
25.10.2008 21:08:05   
naty13

Pomoje da ne bo kaj takega rekel. Saj to nr, da je debela. Bi ji pa lahko rekel, da je nabita ali kaj takega. Ampak v lepem smislu. Nejca bolj tako heca, da ga bo kuža zagrabu (sosedov, ki je velik pri nas) in podobne fore. user posted image

S tem nabita bi mislil taprava, ne najdem pravega izraza.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
25.10.2008 21:08:39   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Kdaj daš pol za pir user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
25.10.2008 21:09:19   
matejchi
1 mesec še...

RD RR

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
25.10.2008 21:09:23   
tejkaz

Tejka a tvoj kaj pizuser posted image  glede foruma. Mojmu ni kaj preveč do tega. Zato ga nočem preveč vmešavat.

Pa nič kaj ne reče. Zdajle si zraven mene pico peče, pa sploh ne pogleda v računalnik. Kar nekaj se pogovarja z mano, jaz pa: ja, aha, a res... Ma se mi res ne da debatirati o tem, katere gobe so boljše za na pico

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
25.10.2008 21:12:01   
tejkaz

Jaz sem pa še škorpijonka.Ta prava

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
25.10.2008 21:12:56   
tejkaz

Ja ja, kar motaj se. Da ne bom jutri potem dobila prepovedi približevanja vaši hiši.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
25.10.2008 21:13:53   
naty13

1 mesec še...

26.11.user posted image  Tako kot od Tejke Evauser posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
25.10.2008 21:15:01   
naty13

Ja ja, kar motaj se. Da ne bom jutri potem dobila prepovedi približevanja vaši hiši.

Od mene ne dobiš prepovedi, če jo pa od mojga dobiš - pa saj veš, da ga nič ni doma user posted image  To pomen, da boš še vseeno lahko prišla. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
25.10.2008 21:16:49   
tejkaz

Od mene ne dobiš prepovedi, če jo pa od mojga dobiš - pa saj veš, da ga nič ni doma user posted image  To pomen, da boš še vseeno lahko prišla. user posted image

Sem na tasta mislila. Če bi mu kaj nazaj rekla. Ah, saj bom pridna. Se bom potem tukaj na RR izpričala.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
25.10.2008 21:17:33   
naty13

Matr jaz pa ne grem skupaj s škorpjonkam. Sej si si normalna, a neuser posted image  Kaj pa je značilno za škorpjonkeuser posted image  Mogoče je pa le naključje, poznam dve - oz. prisiljeni žlahtnici (od mojga sestra in od mojga strica žena)user posted image  Ker ti se mi zdiš čist kontra kot onidve user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
25.10.2008 21:19:06   
naty13

Sem na tasta mislila. Če bi mu kaj nazaj rekla. Ah, saj bom pridna. Se bom potem tukaj na RR izpričala.

Ah tasta boli kuser posted image . Glede  teh stvari je pa flegma in nič zaj..... Mu morš pa fejst po galvi skakat, da znor, pa še to te lepo ozmerja. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
25.10.2008 21:23:03   
naty13
Tejka pa ne da si ušla na pico preverjat gobe. user posted image user posted image user posted image

Matejchi saj veš kje je prinas mleko direkt iz embalaže. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
25.10.2008 21:25:53   
tejkaz

Matr jaz pa ne grem skupaj s škorpjonkam. Sej si si normalna, a neuser posted image  Kaj pa je značilno za škorpjonkeuser posted image  Mogoče je pa le naključje, poznam dve - oz. prisiljeni žlahtnici (od mojga sestra in od mojga strica žena)user posted image  Ker ti se mi zdiš čist kontra kot onidve user posted image

Normalna? Verjetno kokr za koga.

Citiram: Škorpijon je vodni znak, ki mu vlada planet Mars. Škorpijonova osebnost je ekstremno kompleksna in nasprotujoča si. Aha. So resni, avtoritativni, ljubosumni in posesivni. Zahvaljujoč svojemu intuitivnemu čutu, lahko pri ljudeh odkrijejo šibke točke. Večinoma drži. Škorpijoni znajo biti včasih hladni, samozadostni in blazni, toda pod grobo zunanjostjo skrivajo mnoge dobre lastnosti, npr. moč in pripravljenost vedno pomagati drugim. Večinoma drži redko se bojijo in so odločni, da dosežejo svoje cilje. Res je. Zanje so naprimernejše kariere: kemik, psiholog, poslovnež, raziskovalec. No ja. Škorpijoni so zelo strastni, v ljubezenskih razmerjih so izredno zapleteni. Ko pa se zaljubijo, se predajo partnerju z dušo in telesom, kljub temu, dajih njihova naravna nemirnost niuser posted image koli ne zapusti. Aha

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
25.10.2008 21:26:42   
tejkaz

Tejka pa ne da si ušla na pico preverjat gobe. user posted image user posted image user posted image

Zdajle sem poslušala kakšna je razlika med navadno in delikatesno šunko user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
25.10.2008 21:28:44   
naty13

Normalna? Verjetno kokr za koga.

Citiram: Škorpijon je vodni znak, ki mu vlada planet Mars. Škorpijonova osebnost je ekstremno kompleksna in nasprotujoča si. Aha. So resni, avtoritativni, ljubosumni in posesivni. Zahvaljujoč svojemu intuitivnemu čutu, lahko pri ljudeh odkrijejo šibke točke. Večinoma drži. Škorpijoni znajo biti včasih hladni, samozadostni in blazni, toda pod grobo zunanjostjo skrivajo mnoge dobre lastnosti, npr. moč in pripravljenost vedno pomagati drugim. Večinoma drži redko se bojijo in so odločni, da dosežejo svoje cilje. Res je. Zanje so naprimernejše kariere: kemik, psiholog, poslovnež, raziskovalec. No ja. Škorpijoni so zelo strastni, v ljubezenskih razmerjih so izredno zapleteni. Ko pa se zaljubijo, se predajo partnerju z dušo in telesom, kljub temu, dajih njihova naravna nemirnost niuser posted image koli ne zapusti. Aha

No vidiš, čisto kontra sta ti dve osebi.

Iz kje to pobiraš. Daj še za leve in devičke. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
25.10.2008 21:30:44   
tejkaz
Lev

Lev je ognjeni znak, ki mu vlada planet Sonce. Je simbol moči in ponosa. Levi so neodvisni, svobodni, avtoritativni, strastni in zelo radodarni. Včasih sami sebi malo preveč zaupajo, zato morajo paziti in biti skromni, ponižni. Lev je optimist in ima sposobnost, da odlično prenaša poraze. So strastni in bi naredili vse za osebo, ki jo ljubijo. Zaradi svoje odločnosti so dobri delavci in pogosto varirajo med različnimi službami. Edina pomembna stvar pri zaposlitvi je, da ni običajna in da izstopa. Zato so najbolj primerne zaposlitve za Leva: igralec, diplomat, prevajalec. KAKO OSVOJITI LEVA-MOŠKEGA:
Moški rojeni v znamenju Leva so ambicijozni in egocentrični, toda ne egoisti. V bistvu radi delijo lastno imetje s svojimi partnerji. Če hočete zapeljati Leva, mu morate pokazati, da se zavedate njegove vrednosti in vsehnjegovih kvalitet. Levov idealni partner mora biti pameten in ljubiti bogastvo, tako kot sam Lev. Levi so zahtevni in strastni ljubimci. Še nasvet, pogovarjajte se o njegovih kvalitetah, na splošno o njem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?