|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
25.10.2008 10:57:44   
RMRM
kleopatra, super za počitniceuser posted image . Kako pa tvoja frajlica, a jo tud razganja?
No, pa dober nakup ti želim, saj gor mate najbrž ful izbire a ne, pa tud cenovno najbrž ugodneje kot v Slouser posted image , zato jas večino kupujem v A.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 251
25.10.2008 11:09:07   
Anonimen
RMRM seveda jo razganja,pa se kako.Na trenutke je vsa zasanjana,me sploh ne slisi,zamera je tudi koj,hoce kar nekaj jezikat...je pa ravn tako kot tvoja lahko pridna in prijazna.

Izbira je tukaj sigurno vecja,cenovno pa niti ne vem,ker pri vas ze dolgo nisem nic kaj vecjega kupovala.Kupujemo pa vecinoma v BABYONE:

RMRM,kako sta pa tvoja tavecja sprejela novico o nosecnosti.Je velika razlika v letih.
Moja niti ni pokazala ne vem kaksnega navdusenja,me je pa potem ze v porodnisnici pozitivno presenetla,ker je bila tako ljubeca do tamale,in ko sem rodila me je bogica 2h cakala,da sem prisla nazaj v sobo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 252
25.10.2008 11:12:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Preko koga pa vi rezervirate hiško a direkt v čatežu?

ponavadi preko Elana

Mi smo tud zdej prek Elana, ni nobenih komplikacij, plačaš in to je to, pri nas pa kar nekaj komplicirajo, pa cel kup enih obrazcov za izpolnit, ma brez veze, se vidi da je sama papirologija v drž.upraviuser posted image

pa še drago nimajouser posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
25.10.2008 11:17:18   
RMRM

pa še drago nimajouser posted image

ja, res. smešna cena, bomo sigurno še ponoviliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 254
25.10.2008 11:19:44   
polma
Hojla!!!!

Obiski-midva sva oba zelo nesrečna kadar se najavijo, oba imava rada mir. Sam-kaj, ko so njegovi starši uro stran in, ko gremo mi tja je to cel dan, ko oni pridejo sem pa tut- pa vedno gremo nekam jest, ker je naš flet premajhen da bi lahko koga normalno pogostili. user posted image In, ker je to po njegovi strani prvi vnuk/nečak/pravnuk, je histerija in veselje kar prisotna, skratka -ni miru. Moji pa stanujejo blizu in grem jaz kar sama tja, tako  da  moj user posted image   nima kakih obveznosti user posted image . Imam pa ta gnil občutek, da še vedno živim z njimi, ker je hči nora na mojo mamo in je tam pri njej skor tolk, kot domauser posted image user posted image user posted image . Ampak-boljš velika družina, kot nobene-to mi je jasno. Kaj čmo...

Puberteta-mojo hči razganja telesno user posted image ... V glavi je pa še vedno otrok-s popadki. Ampak taka je pravzaprav že od nekdaj, zelo dvojna.In zahtevna. Vse se je treba pregovarjat pa zmenit pa razlagat-ne sprejme načina v smislu:tako bo zato, ker sem jaz tako rekla. Je spogledljiva že od nekdaj in zaljubljena že od nekdaj. Zaenkrat ji puberteta pomaga, da pedena šolo kot je treba. Ampak je mal nesrečna, ker se fuuul poti. To da ima pa "big bubis", ji je pa neznansko všečuser posted image !!! Se drži kot pamela Andersonuser posted image user posted image user posted image !!!

Drgač sem pa tut jaz mal boga...kriv bo po mojem mlaj.... No in zdaj so počitnice, pa mi je mala že ušla k moji mami user posted image , popoldne greva k moji sestri inštalirat računalnik,  jutri mam cel dan njegovo družino tleuser posted image ... pa bo šel vikend  okol. Pol v ponedeljek bom pa šla k moji babici, ki živi v domu, da nas spet mal pofotkam s tamalim. Boga revca, saj sploh ne ve kdo je tamali user posted image . Večino časa revca sprašuje same nesmisleuser posted image . Ah, starost...kaj nas še čaka...user posted image

Ampak-do takrat se mormo pa še lušno met, a ne!!! Pa jokat, pa se kregat, pa user posted image , pa sanjat, pa met nove user posted image , pa jestuser posted image ....pa it nadieto....

Hvala, lunca za fotke-sploh ne bi opazla, da maš bušija, sem ga ves čas iskala-pa se ga ne vidi! In to 6m? Bravouser posted image ! In, če smem komentirat- vidva z možekom sta pa v bistvu ena veeeeelika zaljubljenca, a neuser posted image user posted image ?!? Se vidi po teh fotkah. tko da- ti kar jamraj, ampak pol ko boš žalostna, si pa te fotke poglej user posted image . Dober par, ta prava sta user posted image !!!

In-čeprav nimam svojih fotk....zelo rada gledam od kogarkoli, kadarkoli....user posted image .... Torej.....a še kake dobim...user posted image ?

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 255
25.10.2008 11:20:47   
Anonimen
Oj,Ninny,a me danes tut ne vidis,ker vceraj zvacer me nisiuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
25.10.2008 11:23:25   
Anonimen
Ojla babe žabe.user posted image Vidim, da  ste se kar naspali danes.user posted image

Naša se je danes zbudila že ob 00:15, se pogovarjala sama s sabo in zaspala nazaj.Ob 7-ih ponovno, spet zaspala nazaj. No, ko sem pa jaz vstala, sem zagledala našo čmrlo, kako spi. Mi je blo tolk smešno, da sem jo morala it slikat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
25.10.2008 11:24:56   
Anonimen
Polma,moja telesno se ni prevec razvita,ker je taka suhica,je pa v septembro prvic dobilauser posted image ,me je skoraj kap.Se mi zdi da je drugace se tak otrok.Je bilo pa samo 1x,zdaj pa ze 2m nic,tako da zgleda to se ni to.Jo je moja mami tudi dobila prib.pri teh letih,potem pa 2l nic.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 25.10.2008 11:25:14 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
25.10.2008 11:26:09   
Anonimen
Uf, jaz sem dobila user posted image že pri 12-ih. Pa sem bla tud tako pišče še takrat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
25.10.2008 11:26:20   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

RMRM seveda jo razganja,pa se kako.Na trenutke je vsa zasanjana,me sploh ne slisi,zamera je tudi koj,hoce kar nekaj jezikat...je pa ravn tako kot tvoja lahko pridna in prijazna.

- se mi zdi da je to kar povsod, jaz le mislim, da jim je treba skoz po malem perutke strižt, da te ne prerasejo, pa gre. Pa tud če je otrok fuuul priden, meje morajo bit postavljene. Saj je tud naša včasih hotla mal jezikat, sam jo koj ustavim, tko da HB res ni problema. Jih pa poznam par, ki si res dovolijo preveč. Mi imamo postavljena pravila in to mora držat, drugače ni ugodnosti, pa zaenkrat kar pali, ne zahtevam pa ne vem kaj od nje.

Izbira je tukaj sigurno vecja,cenovno pa niti ne vem,ker pri vas ze dolgo nisem nic kaj vecjega kupovala.Kupujemo pa vecinoma v BABYONE:

RMRM,kako sta pa tvoja tavecja sprejela novico o nosecnosti.Je velika razlika v letih.
- midva sva ju preden sva se 100 % odločila za še enega user posted image  tko mal za foro vprašala kaj mislita o tem, pa sta bila takoj zelo zelo navdušena, tko da sta me pol skoz spraševala, če je že kajuser posted image , še CB smo skupaj gledal, tko da tukaj res ni blo nič pretresljivega, sta se oba res veselila rojstvauser posted image user posted image , pa tud zdej ga oba ful "obrajtata".

Moja niti ni pokazala ne vem kaksnega navdusenja,me je pa potem ze v porodnisnici pozitivno presenetla,ker je bila tako ljubeca do tamale,in ko sem rodila me je bogica 2h cakala,da sem prisla nazaj v sobo.

- se mi zdi da imajo punce res tisti pravi materinski čut v sebiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 260
25.10.2008 11:26:22   
Anonimen

kje te nisem videlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
25.10.2008 11:26:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ojla babe žabe.user posted image Vidim, da  ste se kar naspali danes.user posted image

Naša se je danes zbudila že ob 00:15, se pogovarjala sama s sabo in zaspala nazaj.Ob 7-ih ponovno, spet zaspala nazaj. No, ko sem pa jaz vstala, sem zagledala našo čmrlo, kako spi. Mi je blo tolk smešno, da sem jo morala it slikat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image ,se je skrilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
25.10.2008 11:27:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
25.10.2008 11:27:50   
Anonimen

Ko sem pisala,da bi tamala mozu skoraj na tla padla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
25.10.2008 11:28:12   
Anonimen
S slikami ste tako hitre,da jih komaj sprotio dohajam.Ninny,Lunca,RMRM,vse so krasne,Ninny ti uzivas,daj se mene kdaj s sabo vzemi,Lunca,lepa,kraljicna v belem,RMRM,vi ste pa vsi tako cort,eden bolj kot drugi

hvala,sem uživala sedaj pa bomo par let domauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 265
25.10.2008 11:28:58   
Anonimen

Ko sem pisala,da bi tamala mozu skoraj na tla padla.

a res? sem zgrešilauser posted image ,se vidi, da letam sem in tja in mimgrede na hitrco prebiram sporočila, grem takoj za nazaj brat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 266
25.10.2008 11:30:18   
polma

Moja 10 letnica je padla v jok: Ne, nemogočeuser posted image ...a si res user posted image ? user posted image user posted image Pa kako...user posted image ....ne....ne, no...user posted image ...
No in je jikala kako uro in pol, jaz sem jo božala in ji govorila da bo vse v redu in da jo mam rada, naj se kar zjoka. In ko se je malo umirila, sem mislila da je zaspala-pol me pa pogleda, pa se začne smejat in sramežljivo pokrivat z blazino(sva bli na kavču). in pol me je začela gledat v trebuh, pa se smejat, pa ga božat in ščipat. In tako je blo do konca nosečnosti. zaljubila se je v moj trebuh, ga božala, se menla z malim, mu nagajalo ke je brcal-res, velika čljubezen. in-enkrat mi ni zamerla, ko sem bla utrujena al pa napeta , nikol me ni užalila v smislu-prav ti je, da si utrujena, kaj si pa noseča.
Ko se je mali rodil, jo je babca šla iskat in je prišla v porodni blok pogledat svojega bratca, ko ni bil še eno uro star. Tresla se je...
Zdaj je pa itak njegova zaščitnica. Če bi blo po njeno, bo razvajen ko...user posted image ful ga ima rada.
In, mislim da je tut zarad njega bolj odgovorna, mislim da bo lažje šla skoz puberteto.
Čeprav-ta prava puberteta me še čaka, a ne?....O, mamma mia....

BTW-.a ste gledale ta film, Mamma mia? midve z malo sva ga skupaj. genialen je!!! sploh če ga gledaš z napol odraslo hčerko, verjetno! ful dobro sva se mele.

No, pa sem se razpisala...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
25.10.2008 11:30:46   
Anonimen
Ej, hvala bogu si bla zraven, drugače bi blo res lahko joj. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
25.10.2008 11:30:55   
Anonimen
Kleopatra- še sreča da si bila zraven in da si jo ujela

(odgovor članu *anamor*)
  Neposredna povezava do sporočila: 269
25.10.2008 11:30:57   
Anonimen
RMRM,jaz ji nisem koj povedala za user posted image ,ker prvic sem ji koj in je prislo do SS,je bila zelo razocarana,zato sem drugic pocakala do nuhalne,se mi je zdelo,da ce tam pokaze vse OK,bom tokrat donosila.Na sreco sem res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
25.10.2008 11:31:43   
Anonimen
Zdej mamo spucan računalnik, naloženo vse na novo, tako da bo tud album danes padel, ampak komaj zvečer.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
25.10.2008 11:32:58   
polma
Didlinaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , genialna fotka user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 272
25.10.2008 11:33:56   
Anonimen
Ja res,dobro da ni bilo nic.Sem pa potem razmisljala kaj vse bi si lahko poskodovalauser posted image ,je treba res fajn merkat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
25.10.2008 11:36:16   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
25.10.2008 11:37:06   
polma
Sem šla pogledat o čem ve to pišete, pa sem našla- kleopatra,  hvala bogu da si bla tamuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?