|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: <<junijski princi in princeske 3.de...
24.10.2008 23:09:16   
lunca14
No pa sem res kokoška,hotla sem vam povedat,da imate vabila za ogled moje p......user posted image ,ja pa lahko noč..............sori vsem skupaj,ker vas danes nisem komentirala,ampak preprosto ni bil moj dan,sem pa vas prebrala in mislila na vse,ki ste mele težaveuser posted image in tiste,ki ste se mele okuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 226
24.10.2008 23:11:45   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjeeeeeeeee...........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 227
24.10.2008 23:15:10   
RMRM
lunca, krasna nevesta si bila. Če ti kaj pomaga, tud super mami ma lahko kdaj slab danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Didlina in taanikaa -nočko

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 228
24.10.2008 23:24:14   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

lunca, krasna nevesta si bila. Če ti kaj pomaga, tud super mami ma lahko kdaj slab danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Didlina in taanikaa -nočko

Ma sej nisem mela tako slab dan,sm,sej veš,včasih si rajš tiho in hočeš met mal mira,kot pa se nekaj posiljuješ,drugač je bil prov fajn dan,lun je bil priden,je lepo spal in ni bil nič tečen,enej je bil v redu in tudi maj je bil priden,tko,da otroci so bli danes superski,možek mi pa tud ni nič kaj nagajaluser posted image ,zdejle pa gledam še fotke maja,ko je bil star dve leti,tok kot je sedaj enej,ma ne morem verjet,maj je bil tak čas že brez plenice,pri eneju lahko samo sanjam o tem........

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 229
24.10.2008 23:44:47   
RMRM
se strinjam, da včasih paše mal miru, sploh pri treh malih škratkihuser posted image user posted image .

Jaz sem pa prej velikokrat gledala album dojenčka od tavelkih dveh, pa skoz sem nekaj primerjala,pa Lukasa v ene okvirje dajala, zdej sem pa s tem čist prekinila, ker sem bla že kar depresivna, ker tamauček ni tako hiter v razvoju kot sta bla tavelkedva.

Zdej pa tud raje pogledam slike, pa me tud kar stisne, sploh ko sta že tko velika. Čas res nenormalno bežiuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 230
24.10.2008 23:49:15   
RMRM
Nič, zdej pa tud jaz grem, mam še en stroj za obesit, pol pa za par urc v mižule, okrog 5ih bo pa tko najbrž že sirena

nočko

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 231
24.10.2008 23:50:30   
lunca14
nočkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 232
25.10.2008 7:10:27   
RMRM

Jutro! Danes pa jaz kuham, postrezite siuser posted image

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.kulinarika.net/slikerecepti/4027-2.jpg&imgrefurl=http://www.kulinarika.net/recept.asp%3FID%3D4027&h=309&w=346&sz=19&hl=sl&start=45&usg=__Gv80mfAwEUw7ClOXCtlqHQ2rNs0=&tbnid=MTH4YCSbeiGW6M:&tbnh=107&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3DKAVA%2BS%2BSMETANO%26start%3D40%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 233
25.10.2008 7:11:13   
RMRM
ne gre, pol pa kr takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 234
25.10.2008 8:12:02   
aleksandra silvija
RMRM-hvala za kavo, jo bom ravno sedaj začela pit.
Sem že puncam tu povedala, kako krasna družina ste in kako čudovite otroke imaš. Lahko samo sanjam, upam, držim pesti, da bojo moji čez 7 let vsaj približno takšni!user posted image
Pa hvala za kavo in potrpežljivost, ko sem letala za našim Jernejem.

Kaja-samo da je tvoj Žiga v redu in da nimaš več skrbi!user posted image user posted image user posted image

Taanikaa-zakonski prepiri pašejo v zakonuser posted image . Pa držim pesti, da to Žigatovo obdobje hitro mine. Saj bo.  Verjemi.
Pa se ti obiski najavijo ali pridejo kar tako?
Če se najavijo-poskusi prijazno reči, da imate ravno nekaj v planu,...res!
Drugače pa pomga že, če greste npr. na celodnevni izlet. Saj bodo tudi vikendi, ko boste sami prišli.

Saša-kratki brez očal, prav super si! Čestiotam za preobrazbo!
Drugače se pa pridružujem v klub slabovidnih. Nosim leče od 17. leta, ponoči očalauser posted image . No, ravno včeraj so se mi vnelle oči-gnojne souser posted image -je imel vnetje najprej mož, nato Lovro malo, jaz pa orenk! No, lče sem pospravila in ko se mi oči pozdravijo, bom nekaj časa uporabljala dnevne leče.
Drugače pa očal ful ne prenašam--čakam na lasersko operacijouser posted image .

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 235
25.10.2008 8:14:42   
aleksandra silvija
Pa Jernej in Lovro sta taka cukra, n

Ja, Jernej je sedaj tudi uradno Sladkorček-tako se reče otrokom s sladkornouser posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 236
25.10.2008 8:15:21   
aleksandra silvija
Sedaj pa user posted image  slikce gledatuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 237
25.10.2008 8:37:37   
lunca14
RMRM.....hvala za kavo si jo bom morala skuhat ,da pridem mal k seb,ker sem pokonci že od šestih zjutrajuser posted image ,sem šla zjitraj pod tuš,ampak  ne pomaga,bo treba še en kladuček,potem pa bo.Sem si ogledala fotke,kaj naj rečem,luškani na kvadrat,tastarejša sta prava manekena,mali je pa drobižekuser posted image ,ampak kake okice mauser posted image ,bi ga kar pojedela-ga lahko?Res na parih fotkah ma lukec take okice,pa gleda,tako,kot bi ti nekaj sporočal,ma ne znam povedat-gleda zeo modro.
a.s.....dobro jutro i tebi in tvojim sladkorčkom.........pa hvala za včerajšnji pogovoruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 238
25.10.2008 8:43:40   
lunca14
Da ne pozabim:
niny............super fotkeuser posted image user posted image ,sem ti tudi jaz fouš,fouš,fouš in še enkrat fouš
kaja...............super,super,super,user posted image user posted image user posted image user posted image da je vso ok
alea.......user posted image user posted image user posted image za papanje
taanikaa..........user posted image user posted image user posted image za prvi prepir,tako je uradno tudi potrjen zakon,glede obiskov,pa enostavno rečeš,sori,danes pa nimam časa,ker moram malo pospravit in je,iskrenost in resnica,poskusi,se bodo že navadili
saša....kratki lasje brez očaluser posted image user posted image ,izgledaš bolj mladostno in sveža,na preobrazbo tud pejt brez očal ,mogoče dobiš nove,te,ki jih imaš sedaj,so malenkost preveliki za tvoj obraz-brez zamere,ampak jaz povem po praviciuser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 239
25.10.2008 9:16:43   
aleksandra silvija
pa hvala za včerajšnji pogovor
enakouser posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 240
25.10.2008 9:50:28   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Lahko samo sanjam, upam, držim pesti, da bojo moji čez 7 let vsaj približno takšni!user posted image
Pa hvala za kavo in potrpežljivost, ko sem letala za našim Jernejem.

/quote]

Brez skrbi da bodo, veš, tudi moja dva sta bla enkrat majhna in navihanauser posted image user posted image , sem tud jaz za njima letalauser posted image user posted image

Sedaj pa hitro šibam taanikoo pogledat, preden Mark okupira računalnikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 241
25.10.2008 10:24:57   
babysolza
živjo bejbe, sam na hitrco vas pozdravim, ker moj neki dela na računalniku in sem si mogla prav izprosit par minutk za RR user posted image user posted image

Najprej - čestitke za 3. del user posted image  user posted image  user posted image

Mi smo sveži in spočiti prišli z dopusta, Sabina je bila super, sam med večerjo je zmeri sitnarla. user posted image user posted image  Fredov obroč je zakon, je ful uživala v njem. Sicer smo se veliko sprehajali (v kratkih rokavih, na obali je ful toplo), lenuharli in jedli. user posted image user posted image . S ponedeljkom začnem dieto, tokrat zares! user posted image user posted image

Šibam, binči se je zbudila! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 242
25.10.2008 10:26:00   
Anonimen
daaan...
lunca imaš zs
RMRM kak ste pa vi čedniuser posted image user posted image ..pa kako lepo je mali oblečenuser posted image ..pravi frajerček jeuser posted image user posted image ..pa mami je tud tko luštna!!!!user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 243
25.10.2008 10:27:38   
Anonimen
jutrouser posted image

lunca, RMRM pogledala slikceuser posted image user posted image

RMRM-ste bili v ta lesenih hišicah? Mi smo tudi ponavadi v tistih, edino za drugo leto za poletje bom poskusila rezervirat eno zidano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
25.10.2008 10:30:25   
Anonimen
AS najavijo se obiski in to ponavadi v petek pozno zvečer da pridejo v soboto dopoldne že,al pa v soboto da pridejo v nedeljo...ja kaj češ...ne da se mi kr kregat z mojim,resno,k itak zaleže za par dni pol pa pride vikend pa spet konc..namesto da bi mi šli kam v kak zoo al na izlet..ne mi bomo raje doma pa obiske sprejemal..jst če bi vstopnino zaračunavala,bi bla bogata..no vsaj kolegice sem se znebila k je pr men visela neskončno ur...ma zdej itak ne mormo it k Žana (ne Žigatauser posted image user posted image ) morijo zobeki,pa je treba izkoristit za obiske spet očitno...pa tko mal smo skup ko skoz  dela...eh pa kaj čem se živcirat..škodi lepotiuser posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 245
25.10.2008 10:38:13   
RMRM
hvala, hvala user posted image  

Taanikaa - zelo lepa nevestica si bila, pa Žan je bil tud lep, no ja, pa možek tuduser posted image , sam ti si bla pa najlepša. Tud oblekca mi je všečna.

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

jutrouser posted image

lunca, RMRM pogledala slikceuser posted image user posted image

RMRM-ste bili v ta lesenih hišicah? Mi smo tudi ponavadi v tistih, edino za drugo leto za poletje bom poskusila rezervirat eno zidano.

ja ninny, v lesenih. Je blo kar luštno, vikendica, ampak kar ok. Smo bili pa pred leti v zidani, od zunaj ful luštna hišica, znotraj pa tko tko. Sploh kopalnica je bla katastrofa. Preko koga pa vi rezervirate hiško a direkt v čatežu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 246
25.10.2008 10:39:48   
Anonimen
o hvala RMRMuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
25.10.2008 10:45:35   
Anonimen
Preko koga pa vi rezervirate hiško a direkt v čatežu?

ponavadi preko Elana

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 248
25.10.2008 10:48:15   
Anonimen
Dobro jutro,pa hvala zauser posted image ,bo treba se eno,ker ne dobim zagonauser posted image

Tamala je zaspala,jaz moram pa danes res malo vec pospravt,samo ne vem kje naj najprej zacnem...sem sla raje na RR,da se odlocimuser posted image

S slikami ste tako hitre,da jih komaj sprotio dohajam.Ninny,Lunca,RMRM,vse so krasne,Ninny ti uzivas,daj se mene kdaj s sabo vzemi,Lunca,lepa,kraljicna v belem,RMRM,vi ste pa vsi tako cort,eden bolj kot drugiuser posted image .

Mi gremo danes kupit postlco za Mariso,ker zibelka je cist premini,upam da bo kaj lepegauser posted image .

Tali so se pricele pocitnice,je vsa vesela,jaz pa tudi,bomo vec skupajuser posted image .

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
25.10.2008 10:54:19   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Preko koga pa vi rezervirate hiško a direkt v čatežu?

ponavadi preko Elana

Mi smo tud zdej prek Elana, ni nobenih komplikacij, plačaš in to je to, pri nas pa kar nekaj komplicirajo, pa cel kup enih obrazcov za izpolnit, ma brez veze, se vidi da je sama papirologija v drž.upraviuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?