Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 23:09:16
|
|
|
|
lunca14
|
No pa sem res kokoška,hotla sem vam povedat,da imate vabila za ogled moje p...... ,ja pa lahko noč..............sori vsem skupaj,ker vas danes nisem komentirala,ampak preprosto ni bil moj dan,sem pa vas prebrala in mislila na vse,ki ste mele težave in tiste,ki ste se mele ok
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 23:11:45
|
|
|
|
lunca14
|
uuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjeeeeeeeee...........
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 23:15:10
|
|
|
|
RMRM
|
lunca, krasna nevesta si bila. Če ti kaj pomaga, tud super mami ma lahko kdaj slab dan . Didlina in taanikaa -nočko
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 23:24:14
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM lunca, krasna nevesta si bila. Če ti kaj pomaga, tud super mami ma lahko kdaj slab dan . Didlina in taanikaa -nočko Ma sej nisem mela tako slab dan,sm,sej veš,včasih si rajš tiho in hočeš met mal mira,kot pa se nekaj posiljuješ,drugač je bil prov fajn dan,lun je bil priden,je lepo spal in ni bil nič tečen,enej je bil v redu in tudi maj je bil priden,tko,da otroci so bli danes superski,možek mi pa tud ni nič kaj nagajal ,zdejle pa gledam še fotke maja,ko je bil star dve leti,tok kot je sedaj enej,ma ne morem verjet,maj je bil tak čas že brez plenice,pri eneju lahko samo sanjam o tem........
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 23:44:47
|
|
|
|
RMRM
|
se strinjam, da včasih paše mal miru, sploh pri treh malih škratkih . Jaz sem pa prej velikokrat gledala album dojenčka od tavelkih dveh, pa skoz sem nekaj primerjala,pa Lukasa v ene okvirje dajala, zdej sem pa s tem čist prekinila, ker sem bla že kar depresivna, ker tamauček ni tako hiter v razvoju kot sta bla tavelkedva. Zdej pa tud raje pogledam slike, pa me tud kar stisne, sploh ko sta že tko velika. Čas res nenormalno beži
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 23:49:15
|
|
|
|
RMRM
|
Nič, zdej pa tud jaz grem, mam še en stroj za obesit, pol pa za par urc v mižule, okrog 5ih bo pa tko najbrž že sirena nočko
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 24.10.2008 23:50:30
|
|
|
|
lunca14
|
nočko
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 7:10:27
|
|
|
|
RMRM
|
Jutro! Danes pa jaz kuham, postrezite si [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.kulinarika.net/slikerecepti/4027-2.jpg&imgrefurl=http://www.kulinarika.net/recept.asp%3FID%3D4027&h=309&w=346&sz=19&hl=sl&start=45&usg=__Gv80mfAwEUw7ClOXCtlqHQ2rNs0=&tbnid=MTH4YCSbeiGW6M:&tbnh=107&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3DKAVA%2BS%2BSMETANO%26start%3D40%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 7:11:13
|
|
|
|
RMRM
|
ne gre, pol pa kr tako
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 8:12:02
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM-hvala za kavo, jo bom ravno sedaj začela pit. Sem že puncam tu povedala, kako krasna družina ste in kako čudovite otroke imaš. Lahko samo sanjam, upam, držim pesti, da bojo moji čez 7 let vsaj približno takšni! Pa hvala za kavo in potrpežljivost, ko sem letala za našim Jernejem. Kaja-samo da je tvoj Žiga v redu in da nimaš več skrbi! Taanikaa-zakonski prepiri pašejo v zakon . Pa držim pesti, da to Žigatovo obdobje hitro mine. Saj bo. Verjemi. Pa se ti obiski najavijo ali pridejo kar tako? Če se najavijo-poskusi prijazno reči, da imate ravno nekaj v planu,...res! Drugače pa pomga že, če greste npr. na celodnevni izlet. Saj bodo tudi vikendi, ko boste sami prišli. Saša-kratki brez očal, prav super si! Čestiotam za preobrazbo! Drugače se pa pridružujem v klub slabovidnih. Nosim leče od 17. leta, ponoči očala . No, ravno včeraj so se mi vnelle oči-gnojne so -je imel vnetje najprej mož, nato Lovro malo, jaz pa orenk! No, lče sem pospravila in ko se mi oči pozdravijo, bom nekaj časa uporabljala dnevne leče. Drugače pa očal ful ne prenašam--čakam na lasersko operacijo .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 8:14:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pa Jernej in Lovro sta taka cukra, n Ja, Jernej je sedaj tudi uradno Sladkorček-tako se reče otrokom s sladkorno
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 8:15:21
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sedaj pa slikce gledat
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 8:37:37
|
|
|
|
lunca14
|
RMRM.....hvala za kavo si jo bom morala skuhat ,da pridem mal k seb,ker sem pokonci že od šestih zjutraj ,sem šla zjitraj pod tuš,ampak ne pomaga,bo treba še en kladuček,potem pa bo.Sem si ogledala fotke,kaj naj rečem,luškani na kvadrat,tastarejša sta prava manekena,mali je pa drobižek ,ampak kake okice ma ,bi ga kar pojedela-ga lahko?Res na parih fotkah ma lukec take okice,pa gleda,tako,kot bi ti nekaj sporočal,ma ne znam povedat-gleda zeo modro. a.s.....dobro jutro i tebi in tvojim sladkorčkom.........pa hvala za včerajšnji pogovor
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 8:43:40
|
|
|
|
lunca14
|
Da ne pozabim: niny............super fotke ,sem ti tudi jaz fouš,fouš,fouš in še enkrat fouš kaja...............super,super,super, da je vso ok alea....... za papanje taanikaa.......... za prvi prepir,tako je uradno tudi potrjen zakon,glede obiskov,pa enostavno rečeš,sori,danes pa nimam časa,ker moram malo pospravit in je,iskrenost in resnica,poskusi,se bodo že navadili saša....kratki lasje brez očal ,izgledaš bolj mladostno in sveža,na preobrazbo tud pejt brez očal ,mogoče dobiš nove,te,ki jih imaš sedaj,so malenkost preveliki za tvoj obraz-brez zamere,ampak jaz povem po pravici
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 9:16:43
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
pa hvala za včerajšnji pogovor enako
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 9:50:28
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lahko samo sanjam, upam, držim pesti, da bojo moji čez 7 let vsaj približno takšni! Pa hvala za kavo in potrpežljivost, ko sem letala za našim Jernejem. /quote] Brez skrbi da bodo, veš, tudi moja dva sta bla enkrat majhna in navihana , sem tud jaz za njima letala Sedaj pa hitro šibam taanikoo pogledat, preden Mark okupira računalnik
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 10:24:57
|
|
|
|
babysolza
|
živjo bejbe, sam na hitrco vas pozdravim, ker moj neki dela na računalniku in sem si mogla prav izprosit par minutk za RR Najprej - čestitke za 3. del Mi smo sveži in spočiti prišli z dopusta, Sabina je bila super, sam med večerjo je zmeri sitnarla. Fredov obroč je zakon, je ful uživala v njem. Sicer smo se veliko sprehajali (v kratkih rokavih, na obali je ful toplo), lenuharli in jedli. . S ponedeljkom začnem dieto, tokrat zares! Šibam, binči se je zbudila!
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 10:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
daaan... lunca imaš zs RMRM kak ste pa vi čedni ..pa kako lepo je mali oblečen ..pravi frajerček je ..pa mami je tud tko luštna!!!!
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 10:27:38
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro lunca, RMRM pogledala slikce RMRM-ste bili v ta lesenih hišicah? Mi smo tudi ponavadi v tistih, edino za drugo leto za poletje bom poskusila rezervirat eno zidano.
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 10:30:25
|
|
|
|
Anonimen
|
AS najavijo se obiski in to ponavadi v petek pozno zvečer da pridejo v soboto dopoldne že,al pa v soboto da pridejo v nedeljo...ja kaj češ...ne da se mi kr kregat z mojim,resno,k itak zaleže za par dni pol pa pride vikend pa spet konc..namesto da bi mi šli kam v kak zoo al na izlet..ne mi bomo raje doma pa obiske sprejemal..jst če bi vstopnino zaračunavala,bi bla bogata..no vsaj kolegice sem se znebila k je pr men visela neskončno ur...ma zdej itak ne mormo it k Žana (ne Žigata ) morijo zobeki,pa je treba izkoristit za obiske spet očitno...pa tko mal smo skup ko skoz dela...eh pa kaj čem se živcirat..škodi lepoti
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 10:38:13
|
|
|
|
RMRM
|
hvala, hvala Taanikaa - zelo lepa nevestica si bila, pa Žan je bil tud lep, no ja, pa možek tud , sam ti si bla pa najlepša. Tud oblekca mi je všečna. IZVIRNO SPOROČILO: ninny jutro lunca, RMRM pogledala slikce RMRM-ste bili v ta lesenih hišicah? Mi smo tudi ponavadi v tistih, edino za drugo leto za poletje bom poskusila rezervirat eno zidano. ja ninny, v lesenih. Je blo kar luštno, vikendica, ampak kar ok. Smo bili pa pred leti v zidani, od zunaj ful luštna hišica, znotraj pa tko tko. Sploh kopalnica je bla katastrofa. Preko koga pa vi rezervirate hiško a direkt v čatežu?
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 10:39:48
|
|
|
|
Anonimen
|
o hvala RMRM
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 10:45:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Preko koga pa vi rezervirate hiško a direkt v čatežu? ponavadi preko Elana
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 10:48:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro,pa hvala za ,bo treba se eno,ker ne dobim zagona Tamala je zaspala,jaz moram pa danes res malo vec pospravt,samo ne vem kje naj najprej zacnem...sem sla raje na RR,da se odlocim S slikami ste tako hitre,da jih komaj sprotio dohajam.Ninny,Lunca,RMRM,vse so krasne,Ninny ti uzivas,daj se mene kdaj s sabo vzemi,Lunca,lepa,kraljicna v belem,RMRM,vi ste pa vsi tako cort,eden bolj kot drugi . Mi gremo danes kupit postlco za Mariso,ker zibelka je cist premini,upam da bo kaj lepega . Tali so se pricele pocitnice,je vsa vesela,jaz pa tudi,bomo vec skupaj .
|
|
|
|
RE: <<junijski princi in princeske 3.de... 25.10.2008 10:54:19
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Preko koga pa vi rezervirate hiško a direkt v čatežu? ponavadi preko Elana Mi smo tud zdej prek Elana, ni nobenih komplikacij, plačaš in to je to, pri nas pa kar nekaj komplicirajo, pa cel kup enih obrazcov za izpolnit, ma brez veze, se vidi da je sama papirologija v drž.upravi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?