Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 21:58:02
|
|
|
|
neboglasnica
|
almera: kdaj si pa rekla, da sta že začela s projektom novi . Se mi je zdelo, da si rekla, da bosta še malce počakala. blacky30: samo tole bom rekla - lex: počivaš? metuljček321: hvala za skrb in dobre misli. A že deluje...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 21:58:15
|
|
|
|
Inigo
|
sm ga dans spet pozabla slikat, da vam ga pokažem, kako se on naštima in sedi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 21:59:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ampak a veš inigo, da sem mal gledla junijske in majske otročke in njihovo višino in težo.. pa ne vem, kako to, da so julijčki tako veliki in močni, večina jih je okoli 65 cm, kar je za 4-6 mesecev starega otroka. ok nima veze statistika, sam moj je res velik, pa jih je polno julijčkov tudi
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 21:59:18
|
|
|
|
dzanika
|
ja naš tut že skor sedi. Včasih ga malo na stran povleče, včasih pa kar dolgo zdrži... Kaj pa vem. Jaz bom poskusla še kakšen čas zdržat. Jaz mu dam kakšno koroško kapljico na dudo pol se pa nekak sprijazne in zaspi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 21:59:47
|
|
|
|
rovar_ka
|
v bistvu je tak, da je želja vsake mamice dojit..in je vsaka pol žalostna, če nima mleka..tud jaz bi bla, oz. bom, če ga bo bognedaj "prehitro" zmanjkalo.. je pa tud res, da ni za tem nesrečnim vprašanjem "zakaj ne dojiš" vedno nek očitek..če bi jaz katero vprašala zakaj ne doji (in mislim da sem tud že), je to zgolj zato, ker me zanima, zakaj do tega pride (izguba mleka, otrok se navadi na flaško...), in ker se zavedam da tudi lahko doleti mene, pa da se lahko to prepreči..ne pa zato, da bi ji pod nos metala, češ, zakaj pa te ti "nisi sposobna dojit" verjamem pa, da tiste pol to tak vzamejo, ker je to pač zaradi medijev nasplošno občutljiva zadeva. je pa res, da se enim zdi dojenje samoumevna stvar, od teh pa potem priletijo očitki, kot da se zavestno odločiš da ne dojiš..mislim pa, da je takih, ki se zavestno tako odločijo, zelo malo. je pa tudi to njihova stvar.. tak da dojenje gor ali dol, glavno je, da imaš otroka rad.to je najbolj pomembno.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:00:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo no, čisto sam še ne sedi... ampak ne manjka dosti! ne vem res... mislim, da bomo šli kr v nabavo novega. Na voljo imaš 0-18 kg ali pa 9 - 18 kg. Ampak fora teh lupinic je ravno v tem, da se vozijo v nasprotni smeri vožnje zaradi zaviranja. Tako majhni še nimajo dovolj močne konstitucije, ki bi preživela trk brez posledic. Če se pa peljejo vzvratno, pa ne pusti posledic na vratu...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:00:21
|
|
|
|
lidija***
|
Blacky- bi morala očitno biti tiho... pa tokrat nisem bila... nisem pa hotela nobene s čim prizadeti, res ne. Tudi jaz dobivam opazke, ker dojim, ki bolijo. Npr. a spet dojiš, ja na kolk ur pa je, a nimata nobenega ritma, kdaj boš pa flaško dala,...po šestem mesecu pa je bilo ... mleko je vodeno, tako ni nobenega haska, jo boš razvadila,... Očitno imamo vse probleme z okolico Hotla sem samo reči, da je to za ene res sveto, npr. zame- zakaj je to narobe? Jaz razumem tebe in ostale in bi tudi jaz dala flaško če ne bi pridobivala na teži 100%!!! Ne bi je pustila lačne, tudi sedaj, ko sem imela vročino sem ji naredila dodatek, ker sem videla, da nimam dosti. Metuljček- stajico, sam, če pišem čez dan ponavadi nimam časa gledat napak, če se potrudim pa znam lepo pravilno pisat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:00:42
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Blacky, a si ze na konc z branjem? Nisem še, sem na strani 20. Samo malo preskakujem, pa skačem zdaj v živo debato. povej, te kr mine, če si ful zadaj z branjem
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 22:00:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 22:03:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:03:41
|
|
|
|
Anonimen
|
rovarka problem je, ker preden rodiš si sploh ne moreš mislit, da pa ti ne bi šlo. men so vedn govoril, ker mam velike prsi_ uuuf ti pa ne boš mela nikol problemov z dojenjem... in sploh ne bereš nič o dodajanju, kar odmisliš... tudi če te kdo vpraša: a boš dojila? rečeš, da normalno da boš. pač samoumevno ti je. glede teh vprašanj. NI SE ŠE ZGODILO, NITI ENKRAT, da bi me ženska, ki me je vidla z otročkom prvič, ne vprašala: a dojiš? itak da 90% (razen kakih čudakinj al pa kakih starih mam) nimajo slabih namenov, sam to da te vse vprašajo pove samo to, da je dojenje nacionalni šport. in zato dobiš takoj slab občutek in se sekiraš.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:03:52
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 jooj, zdej sem se spomnila, kaj se sanjala danes da je luki spal na moji postelji in jst se lepo zbudim, ga pogledam in on sam zgornji del bodija gor, vse odpeto, plenička poleg leži... okol pa polno neke sluzi in malo krvi. in pogledam, pa vidim, da si je en del jajčka odtrgal, prav taka luknja je bla in tak bogi je zgledal, hitro v solzah kličem fanta, naj prileti, naj ga pelje v bolnico in on meni, da naj ne kompliciram se bo že zacelilo, letim k staršem čist objokana, komi sem govorila, da si je luki jajček odtrgal, onadva se pa začneta smejat, kao : oh ta naš mali falot... in sem se pol zbudla od panike. sanjala pa sem to zato, ker me moj skoz sekira, da ma predolge nohte in da si bo kej odtrgal (na obrazeku) ti boga reva, kake sanjaš to dela strah ja..pravijo, da sanjamo svoje strahove ali želje. in to je definitivno bil strah
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:05:05
|
|
|
|
netki
|
inigo....obstaja avtosedež od 0-18 kg, ki se poleže in zgleda skor tko k lupinica (ne vem zakaj bi moral že sam sedet ) in lahko ga voziš tako da gleda nazaj
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:06:08
|
|
|
|
metuljcek321
|
Joj, kaksni velikancki so ze vasi malcki. Da ze kar nekaj med vami opreza za novimi lupinicami ... vau, le kam leti cas? lunica, grozne sanje! Dzizs, le kje se kaj takega prikrade v glavo?
|
|
[Brisano sporočilo] 24.10.2008 22:06:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:07:26
|
|
|
|
Anonimen
|
lidija pa sej to ti govorimo. da je dojenje preveč sveto. če gre, super, če pa ne gre, si pa takoj ožigosan. primeri: ooo mamica si. a dojiš? NE. Ja kako pa to, da ne? pridem k ginekologinji. dojite? NE, oh pa je materino mleko najboljše, blablabla.. posvetovalnica: a dojite ? NE. materino mleko blablabla porodnišnica: kakšna mama pa ste, če ne morte otroka nahranit, dojenje dojenje dojenje revije: zakaj je dojenje najboljše, 100 prednosti dojenja... in povsod, na vsakem koraku.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:08:06
|
|
|
|
Inigo
|
neboglasnica - ja, maš čisto prav! ti bom tako povedala... smo dobli nek atvosedež iz Hoferja (pa ne mislim nič slabega s tem, ampak sem mišljenja,da avtosedež za 50€ pač ne more bit kvalitetno skup napravljen), ki mu ne zaupava. in ta je od 0-18. je tolko pokončen, da mišek star 1 mesec ali manj, niti pod razno ne more not čičat. ni šans! piše pa v navodilih za uporabo, naj se ga namontira v nasprotni smeri vožnje, dokler ne doseže 9 kg, pol pa se obrne. in tko bi nardili tut z novim sedežem. sm pa gledala maxi cosi tobi - moj je reku da je super in da samo temu zaupa.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:08:55
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 rovarka problem je, ker preden rodiš si sploh ne moreš mislit, da pa ti ne bi šlo. men so vedn govoril, ker mam velike prsi_ uuuf ti pa ne boš mela nikol problemov z dojenjem... in sploh ne bereš nič o dodajanju, kar odmisliš... tudi če te kdo vpraša: a boš dojila? rečeš, da normalno da boš. pač samoumevno ti je. glede teh vprašanj. NI SE ŠE ZGODILO, NITI ENKRAT, da bi me ženska, ki me je vidla z otročkom prvič, ne vprašala: a dojiš? itak da 90% (razen kakih čudakinj al pa kakih starih mam) nimajo slabih namenov, sam to da te vse vprašajo pove samo to, da je dojenje nacionalni šport. in zato dobiš takoj slab občutek in se sekiraš. pa vem ja, čist ti psiho zjebejo, čeprav nimajo tega namena.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:08:55
|
|
|
|
dzanika
|
inigo....obstaja avtosedež od 0-18 kg, ki se poleže in zgleda skor tko k lupinica (ne vem zakaj bi moral že sam sedet ) in lahko ga voziš tako da gleda nazaj nebi vedla. To mi je rekla v LJ ena prodajalka v BC
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:09:20
|
|
|
|
dzanika
|
lidija pa sej to ti govorimo. da je dojenje preveč sveto. če gre, super, če pa ne gre, si pa takoj ožigosan. primeri: ooo mamica si. a dojiš? NE. Ja kako pa to, da ne? pridem k ginekologinji. dojite? NE, oh pa je materino mleko najboljše, blablabla.. posvetovalnica: a dojite ? NE. materino mleko blablabla porodnišnica: kakšna mama pa ste, če ne morte otroka nahranit, dojenje dojenje dojenje revije: zakaj je dojenje najboljše, 100 prednosti dojenja... in povsod, na vsakem koraku. jaaaaaaa to je to k ti živce žre!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
najbolj od vsega pa takele nebuloze: dojenje je najboljše, ker je s tem otrok povezan z vami. ok kako se zdej počutim jaz, ko moj otrok očitno ni povezan z mano, ker sva na flaški? in to ful poudarjajo. naj to povejo tistim, ki nočejo dojit, ne pa vsem povprek.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:10:38
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 lidija pa sej to ti govorimo. da je dojenje preveč sveto. če gre, super, če pa ne gre, si pa takoj ožigosan. primeri: ooo mamica si. a dojiš? NE. Ja kako pa to, da ne? pridem k ginekologinji. dojite? NE, oh pa je materino mleko najboljše, blablabla.. posvetovalnica: a dojite ? NE. materino mleko blablabla porodnišnica: kakšna mama pa ste, če ne morte otroka nahranit, dojenje dojenje dojenje revije: zakaj je dojenje najboljše, 100 prednosti dojenja... in povsod, na vsakem koraku. Jep
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:11:51
|
|
|
|
Inigo
|
lunica - daj se umiri! globoko zadihaj in pomisli kak bi blo zdaj fajn, če bi zadela na lotuuuuuuuuuuu!!! in pozabi na dojenje!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:12:05
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 lidija pa sej to ti govorimo. da je dojenje preveč sveto. če gre, super, če pa ne gre, si pa takoj ožigosan. primeri: ooo mamica si. a dojiš? NE. Ja kako pa to, da ne? pridem k ginekologinji. dojite? NE, oh pa je materino mleko najboljše, blablabla.. posvetovalnica: a dojite ? NE. materino mleko blablabla porodnišnica: kakšna mama pa ste, če ne morte otroka nahranit, dojenje dojenje dojenje revije: zakaj je dojenje najboljše, 100 prednosti dojenja... in povsod, na vsakem koraku. ja mam eno idejo! kaj če bi za danes prepovedale besedo DOJENJE? če še katero slišim, jih dobi po nagi riti
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 24.10.2008 22:12:56
|
|
|
|
metuljcek321
|
levinja, a se samo meni zdi, a je tvoj podvozje vozicka vzel za nadstandardno opremo avta? Se je ze kar nekajkrat zgodilo, da si ostala brez ... grrr ... ti moski, a? Lustne dudike, moram rect! Almera, baby nr. 2 - bravo! --- januar se slisi tako zelo blizu, potem pa si napisala "Bova pocakala pol leta," me pa kar zvije - masina, nasi malcki bojo meli takrat ZE 6 mesecev. Noro!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?