|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
24.10.2008 9:53:45   
Isabellabina
No 4 dni bi menda že zdržala---upamuser posted image ,sam pod narkozo pa še nism bla ,tko da nevem kako jo prenesemuser posted image
ja Trnjulčica,če bi lahko, bi blo to že za mano ,ampak kot sem že napisala sem pol leta "premlada"user posted image ,do takrat bom pa še mal jamralauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
24.10.2008 9:58:59   
trnuljčica
Saj jamranje včasih koristi...user posted image user posted image user posted image
A pol leta z pol leta, ko čakajo če si premisliš?? No, sicer pa pri tvojem prispevku k nataliteti te bodo po moje oprostili premišljevanja...user posted image
Sicer pa je to ful lažje pri moških (lokalno, brez splošne anestezije...).Sam kaj, ko so riti...

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
24.10.2008 10:01:59   
Krista28
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

za operacijo sem pa še pol leta "premlada!!!!"user posted image

če ti drugače nimajo kaj šarit po trebuhu...se jaz ne bi odločila...boliiiii...no je pa glede kontracepcije zagotovo lažje he he...jaz nobenih hormonov ne prenašam...še telih post porodnih ne...se širim in sem že 3 delna omara...sej vem, da ko neham dojit bo bolje...ampak vprašanje kdaj bom, ker je Iza taka ziza...

Se podpišem....zgleda da najini hormoni podobno delujejo.....

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
24.10.2008 10:03:27   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Saj jamranje včasih koristi...user posted image user posted image user posted image
A pol leta z pol leta, ko čakajo če si premisliš?? No, sicer pa pri tvojem prispevku k nataliteti te bodo po moje oprostili premišljevanja...user posted image
Sicer pa je to ful lažje pri moških (lokalno, brez splošne anestezije...).Sam kaj, ko so riti...

Ja to o moških pa drži sem mojmu dragemu predlagala da bi blo fajn če bi šel On ,ker je menda manj bolečin ,pa je reku da svojga One ne da nobenmu u rokeuser posted image user posted image user posted image
Ja  drugače pa je pol leta za premislek in pa še drugače mi manjka do 35 leta nekaj mesecev---do marca ko lahko zaprosim spet za sterilizacijo!

Neposredna povezava do sporočila: 3204
24.10.2008 10:06:41   
resnično srečna

Ja  drugače pa je pol leta za premislek in pa še drugače mi manjka do 35 leta nekaj mesecev---do marca ko lahko zaprosim spet za sterilizacijo!

jah kaj pa če sedaj zaprosiš...pa pol leta premisleka že teče in si marca že odrešena?

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

Neposredna povezava do sporočila: 3205
24.10.2008 10:12:48   
trnuljčica

jah kaj pa če sedaj zaprosiš...pa pol leta premisleka že teče in si marca že odrešena?

Srečka, a ti to meni iz ust jemlješ...user posted image user posted image user posted image
Vem, da v Mb niso tako strogi. So dvema, pazi moškega spola!!!, mojima pacientoma naredili pri točno 35 ih( seveda urologi). Prošnjo so obravnavali pol leta prej (ginekološko urološki konzilij). Vem, ker sem jih jaz poslala. Le striktni so, da imaš vsaj dva otroka... Če ne te čaka 6 mesecev razmisleka... Skoraj ne verjamem, da bi v tvojem primeru komplicirali...

Neposredna povezava do sporočila: 3206
24.10.2008 10:17:30   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: big mamm

Ja to o moških pa drži sem mojmu dragemu predlagala da bi blo fajn če bi šel On ,ker je menda manj bolečin ,pa je reku da svojga One ne da nobenmu u rokeuser posted image user posted image user posted image

Joj ne govori... To me pri njih tako raz.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz bi verjetno v taki situaciji mojemu, kar rekla da potem tudi jaz več ne dam moje... Otroke sem pa rodila sedaj pa jih lahko on rihta... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3207
24.10.2008 10:23:06   
Isabellabina
Ja sem že imela enkrat prošnjo ,ki so mi jo zavrnili in sicer sem želela ,da bi me sterilizirali takoj po porodu tem zadnjem ,ko sem že bila v porodnišnici,samo sem štela komaj 34 let ,pa kljub temu da sem rodila petič in na priporočilo moje G ,da ne prenesem nobene kontracepcije ,me niso uslišal in napisali naj ponovno zaprosim ,ko dopolnim teh presnetih magičnih 35.Se sploh ne ozirajo ,da imaš že tolk otrokuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3208
24.10.2008 12:04:31   
malamalinca
ola,

no Čatež nam danes ne bo uspel , saj je mali ponoči spet bruhal kot vidra (zakaj se provzaprov tko reče-a vidre ful bruhajo, al kva?) in za nameček danes dobil še vročino, tko da bomo morali malce počakati na termalne radosti.

Vidim, da teče debata o kontracepciji, no meni je tudi moja G ponudila sterilizacijo, pa sem rekla, da to pa še ne, da midva paziva in da če bo pa še en, bo pa še en.

Jest bi si šla raje mal moj joškovje dvignit, saj delujejo po treh otrocih kar precej žalostne, niso več velike, ampak dolge.user posted image

Tamala je danes ful sitna, upam da je ne bo kak drisk in bruhek zagrabil, ker pol smo pa pač obsojeni da krompirjeve počitnice preživimo v našem Trzini.

Mah, hotla sm še ful neki smešnga napisat, pa sem pozabla

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

Neposredna povezava do sporočila: 3209
24.10.2008 12:09:34   
malamalinca
NARKOZA  je pa men ful huda, k se mi pol ful dogaja.Bila sem že trikrat narkoziraa in sicer za slepič ter dvakrat zaradi zakompliciranega zloma noge.In ko sem se po drugi narkozi zbudila, sem bila prepričana, da vem, kaj je to smisel življenja in sem hotela o tem takoj radostno obvestiti vse zdravstveno osebje okoli mene, pa so mi le prikimavali in rekli, "ja ja, ti kr še mal popančki" in sploh nisem zastopla, zakaj nočjo slišat o mojem spoznanju, sej to je pa ja ena ful pomembna zadeva...
no, čez neki časa sem jih že zastopla... 

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu malamalinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
24.10.2008 12:32:03   
tasyo
Dober dan!
Moram izkoristit minute, ko Lana spi.... Vidim da ste danes že oreng pridne - s pisanjem in čvekanjem, predvidevam.... Meni se zdi, da hodite na plavanje sam zarad čveka, kaj? Pa sej mate prav, to ful paše.
Vidim da je tekla rdeča nit o kontracepciji. Joj, meni so se tile hormoni po porodu tut čist razštelal, tko da so mi tabletke čist čudno počutje naredile - sicer mi ni slabo, sam sem pa skos napihnjena in skos čutim ta vražji trebuh. Mah, še par mesecev, pol gredo pa itak proč.  Pa bomo pazil- al pa tut ne. Glede na to, kako smo se namatrali za Lano, mislim da ne bo panike. Povrh vsega sem pa itak tko nedisciplinirana, kar se tiče jemanja kakršnihkoli zdravil, da je joj. Ko se dobro počutim, kar pozabim na vse. Pa mam tabletke nastavljene poleg zobne krtačke, pa ne pomaga čisto nič. Eh, brez veze razglabljat.
Narkoza- mene čist zadene in toook časa nisem prišla k sebi, da je bilo že kar smešno. Se mi pa vedno fuuuul dogaja - sem opazovala zajčke in razlagala MM vse živo. Joj, še dobro, da se ne spomnim vsega.

Malinca, upam da se tole pri vas še danes neha, pa boste vseeno lahko čofotali, no. Si prav zaslužite, glede na vse, kar se je dogajalo v zadnjih mesecih.

Aja, da ne pozabim - Ketrin user posted image user posted image user posted image !!!! Zdej pa uživaj v novem nazivu...

Šibam likat!

Neposredna povezava do sporočila: 3211
24.10.2008 13:32:56   
clericv6
Samo da sporočim mere, pa bom potem brala za nazaj.

Kiara 7 mesecev (skoraj): 67,5 cm in 7.820 g.

< Sporočilo je popravil clericv6 -- 24.10.2008 13:33:25 >

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
24.10.2008 14:44:36   
Jo@n
Midva sva s čveklanega plavanja, ki ga je mali princ v večini premeditiral. Hja, ko rano rani...

Spet je bilo fajn srečat punce, se do sitega (hvala Ketrin) načvekatuser posted image , še srečka nas je prišla obiskat, bolečino na obrazu je že zamenjala z nasmeškom. Mali se valja po novih puzlih, očitno spal ne bo user posted image , jaz pa malo meditira, visim na RR, pečem kruh, prebiram cajtng in študiram, kaj vreči v piskre.

Pa naj še kdo reče, da ženske nismo univerzalneuser posted image .

Še to, če se bo katera odločala za nakup pohodniškega nahrbtnika in potrebuje pomoč, naj mi piše na ZS, pa ji pošljem par podatkov.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
24.10.2008 15:35:44   
Ketrin
Dober dan...

Najprej hvala za vse čestitke. Zaenkrat se prav nič drugače ne počutim, v bistvu se mi sploh ne zdi to neki grozno uspešnega... No, sicer jaz nisem prav prevelik učenjak, sem se na faks vpisala zato ker so se vsi drugiuser posted image No, ja, zdaj je pač za mano... Naziv... dipl. org. turizmauser posted image user posted image Bela vrtnica, sem pa že 7 let v zaposlena in sem izredno študirala, tko da tukaj sploh ni neke velike spremembe...razen da bom morala delovno knjižico nest na občino, najbrž porabit celo dopoldne časa da mi dopišejo izobrazbo... No, ja, kakorkoli že... če drugega ne, se lepo sliši da si diplomiranecuser posted image

Violica: lepo se imejte pa bravo za novo zvezdico.

Malinca: upam, da se vas ogne tale sranje (dobesednouser posted image )

Srečka: HB da si že bolje... zdaj pa ne pretiravat... če ne bomo res mislile da imaš kakega šocla tam namesto doktorjauser posted image

Bigmamma: čestitke za obletnico... pa upam, da se krvavitve čimprej nehajo...

NiLe.... zgleda da čarunalnik sam možeka uboga... Kaj pa če je to on tko naredu, da ne bi več tolk na RR viselauser posted image user posted image

Depilacija: jaz uporabljam Silkepil in sem zadovoljna... je pa najbolje pri tem to, da imaš cel mesec mir pred dlakamiuser posted image

Avtosedež: mi smo ga kupili od enih kolegov za 50 eur, baje je v BC 330 EUR... se dobro poznamo in vem kaj smo kupili. Vem pa samo da je rdeč, od 8 mesecev do 4 let in da je oh in sploh najboljši Romer... Tko da smo kar prišparali

Scorpio, upam da se čimprej konča, karkoli vas že tare... Saj veš... za vsakim dežjem pride sonce...user posted image

Eva, jaz tudi nektarino dajem z jabolkom ali banano

Nič...plavanje je za nami. Kaja spi. Mama je že vse pospravla in pripravila kosilo... Danes bo juhica (to bo skupno kosilo), midva pa si bova privoščila še makarone s tuno.... Grem še mal pomeditirat potem pa papcat kosilo... Najbrž sem kaj pozabila komentirat ampak... luknje so prisotne tudi v moji glaviuser posted image

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
24.10.2008 15:36:35   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem.Lahko pa mi napišete pa dam še enkrat gor.

user posted image

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008)

----->>>>> vse najboljše za 7. mesecev

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008)

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008)

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008),

----->>>>> vse najboljše za 6. mesecev

S Kajo čestitava vsem slavljencemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
24.10.2008 15:39:20   
Ketrin

Ja sem že imela enkrat prošnjo ,ki so mi jo zavrnili in sicer sem želela ,da bi me sterilizirali takoj po porodu tem zadnjem ,ko sem že bila v porodnišnici,samo sem štela komaj 34 let ,pa kljub temu da sem rodila petič in na priporočilo moje G ,da ne prenesem nobene kontracepcije ,me niso uslišal in napisali naj ponovno zaprosim ,ko dopolnim teh presnetih magičnih 35.Se sploh ne ozirajo ,da imaš že tolk otrokuser posted image

Povej možeku, da naj gre on, al pa pol leta nič henki penki.... user posted image user posted image Ne, šala... sej se hecam.... ja, kakorkoli že, upam da se vse čimprej uredi in boš ti zadovoljna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3216
24.10.2008 16:03:28   
miny
Helou!
Najprej Ketrin čestitke za diplomo!!! Ja, se moram tudi jaz spravit za knjige. Itak se pozabila kaj vse sem prebrala.
Aja, zaščita-midva sva tud trenutno na gumici in bom najverejtneje kar s tabletami nadaljevala. Če se pa kaj ponesreči oziroma posreči pa tud prou.
Avtosedež- mi ga bomo prav kmalu tudi uporabili.
Ker se približujejo mrzli dnevi bi vas rada vprašala, kaj obujete aprilskim srčkom na nogice. Sem razmišljala, da naši nabavim nekaj takega http://www.mojskratek.si/Starchild%20Snugs.htm Ali jih katera že ima?

Čakam, da se Lana zbudi, da greva še mal na sončka.Če bi bilo pa grdo vreme pa madam ne bi nič spalauser posted image .
Plavalke ste mi tolk lušte naredile, da sem z MM zmenila, da gremo v ponedeljek čofotat. Alaaarm.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
24.10.2008 17:19:35   
NiLe
Hej čvekice!

Kako lep dan je zunaj .. pa kaj se grejo ti meteorologi user posted image ... no, meni paše in upam, da bomo uživali še naprej v jesenski idili. Mi smo izkoristili dve urici sončka, sedaj pa Tia spi že 4 kitico (tri so bile izredno kratkeuser posted image ) in upam, da ji rata spacati malo daljšo varianto.

Na plavanju je bilo fino, še bolje na čveku,ki BTW deluje kot balzam - pismu smo se danes tko režale, da je joj, pa najedle in napile - kakava in vode - da ne bo pomote (KEtrin, hvala user posted image ).

Kontracepcija; pri nas se trenutno izvaja PAZI varianta, ko pa pride teta user posted image , si bom dala naštimat mireno. Mi smo z rojevanjem končali ... ko smo ravno pri tej temiuser posted image : zdej bi bil pa že časuser posted image , da se kakšna srečka user posted image pojavi med aprilskimi čvekami, sploh tiste z enim user posted image ...  dejmo navijat, katera se javi, da bo prva??? user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

NiLe.... zgleda da čarunalnik sam možeka uboga... Kaj pa če je to on tko naredu, da ne bi več tolk na RR viselauser posted image user posted image
Ej, a veš, da na to sploh nisem pomislila user posted image ... po moje, ga je tko sprogramiru, da deluje samo na njegov dotik user posted image ... aha, bom čekirala user posted image user posted image . No, do nadaljnjega kompjutera zvečer ne ugašujemo tko da ni strahu, da ostanem brez vas user posted image user posted image user posted image

Ha, še tole moram povedati: danes mi je razpadel - ampak dobesedno - voziček. Ko smo šle s plavanja proti našemu čvekalnemu lokalu, se je začel voziček čudno obnašat, kar naenkrat ga je začelo vleči narazen user posted image ... k sreči je bila Tia v lupinici v vozičku in pančala, ker ne vem, kaj bi se zgodilo z njo. Zaenkrat čaka v garaži in bomo videli, ali se da kakorkoli popraviti v domači delavnici, ali bo potrebno peljati k prodajalcu. Še dobro, da imamo rezervnega in da Tia ne bo prikrajšana za vozičkanje.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
24.10.2008 17:26:07   
NiLe
Sej sem vedela, da ementalar deluje user posted image user posted image user posted image ...

Čestitke današnjim slavljencem: NATAŠA, LIA, NIK in LIAM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sasy; Nikovo ropotuljico imam v plavalni torbi, tako da jo dobiš naslednjič na plavanju. Če bo pa panika in če se boš slučajno kaj po Črnučah potepala, pa kar pokliči user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
24.10.2008 17:45:26   
resnično srečna
ufff eto naju...

ma kako lepo vreme...se je pokazal tako lep sonček...mi2 s čvekanja naprej peš do banke...pa čez tržnico...pa nazaj do avta...pa po Dašo v vrtec...pa po Aita v službo,,,potem sem pa hitro Izo nafutrala z zelenjavo (korenje, blitva, hokaido buča) in je madam pojedla celih 5 kockic...torej kar napredek...

mi smo pa jedli cvetačko in brstični ohrovt z drobtinicami in pečena piščančja bederca...seveda hrustljavo zapečena...

čvek...eh to je bolje kot frizer, kozmetičarka in masaža skupaj...se človek tako sprosti...še Jakob se je he he...čeprav je bil najprej po mošk zategnjen...pa ja spet smo se narežale našim dogodkom...he he...živemu človeku se pa res vse zgodi...tud da mu voziček razpade, da dobi anticelulitno kremo na faco...pa da se obriše z narobno brisačko...jao ampak eno hudo sem pa pozabila...kako v zmedi namesto zobne paste na krtačko daš pasto za depiliranje...no ja...živemu človeku se res vse pripeti...

zdravljenje odvisnosti...he he NiLe mogoče ma pa res najdražji novo odvajalo zate he he...

a sem še kaj hotela?...he he...pain in the ass je preteklost pišuka...ker zdajle sploh ne vem, da me je kaj bolelo...po mojem me bo fizioterapevtka v ponedeljek gledala kot 7 čudo...očitno imam jaz res superhitro revitalizacijo...

moški in kontracepcija...kako bi cepec delal proti sebi????

tasyo...he he...sem zadnjič tudi brala, da so prvega delala 2 leti drugi je bil pa v prvem šusu..sicer pa saj ne bi imela kaj proti a?

no bejbe dejte...jaz bi tudi rada videla katero od vas s trebuščkom...tako pa samo jaz izgledam noseča he he...

malamalinca...joj ja...res razsaja neka trebušna viroza...sem danes zavohala eno punčko iz dašine skupine...je tko dišala po bruhanju pa je vzgojiteljica potem pojasnila da je nekajkrat bruhala...ampak pazi to: mame niso poklicali ker se jim kao ni zdelo tako hudo...joj še jaz sem boga, ko bruham...pa sej je petek...bi vsaka mama priletela po mojem...ker bruhanje in kašljanje se meni zdi nekaj zelo napornega za otročke...

eto sedaj pa zares---

VIOLICA SREČNO VOŽNJO IN VRNI SE N

zdej
pa grem...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
24.10.2008 20:06:13   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

ko smo ravno pri tej temi : zdej bi bil pa že čas , da se kakšna srečka pojavi med aprilskimi čvekami, sploh tiste z enim ...  dejmo navijat, katera se javi, da bo prva???

no bejbe dejte...jaz bi tudi rada videla katero od vas s trebuščkom...tako pa samo jaz izgledam noseča he he...

Glej jih packe male... stare mačke nas tkole provocirajouser posted image Cccccc user posted image Jaz sem v letu 2008 že bila nosečka in ste me skoraj vse vidle s trebuščkom, tko da tutulo prepuščam kateri drugiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3221
24.10.2008 20:38:01   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

ko smo ravno pri tej temi : zdej bi bil pa že čas , da se kakšna srečka pojavi med aprilskimi čvekami, sploh tiste z enim ...  dejmo navijat, katera se javi, da bo prva???

Glej jih packe male... stare mačke nas tkole provocirajouser posted image Cccccc user posted image Jaz sem v letu 2008 že bila nosečka in ste me skoraj vse vidle s trebuščkom, tko da tutulo prepuščam kateri drugiuser posted image user posted image

Jaz tudi štafetno palico predajam naprej user posted image , sicer res v teh dneh pričakujem obisk user posted image , ampak sem ziher (skor) da res prideuser posted image . Upam, nouser posted image .

Drugače pa poznate eno aprilsko user posted image , ki sem jo pripeljala na plavanje in je in bo aprilčica, letnik 08 in 09 user posted image .

Naš user posted image  je prespal tisti čvek na Kodeljevem, pa pol poti do doma (škoda da nisem iz Kungoteuser posted image ), doma se preigral, z nama pojedel kosilo (midva filane paprike in pire, mali pa pire in brokoli), oddremuckal kitico, prejokal šoping, se spet igral doma, zdaj je pa že v pančevu. Upam, da bo nekaj časa mir...

Šibam piščančka zrezat na porcije za user posted image  in jih spakirat v skrinjo, sem se odločila da bomo začeli z mesekom pestrit zelenjavne kašice.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
24.10.2008 21:18:47   
NaTaŠa*
Čer

Se še malo oglasim predn ugasnem rač. in se podam v svet sanj. Jutri zjutraj k se princeska zbudi pa odpeketamo. Tako da upam da ne bom mela velik za prebrat user posted image .

drgač se pa fajn (s)mejte in se beremo k pridem nazaj.

Še enkrat osvežim seznam.

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
24.10.2008 21:21:00   
NaTaŠa*
Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem.Lahko pa mi napišete pa dam še enkrat gor.

user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
         - Anže- 6350g, 65 cm

8.mesec- Jakob- 6630 g, 67 cm
user posted image user posted image
             - Anže-  6850 g, 69 cm  user posted image  

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm
8.mesec- 9440 g, 69 cm 
user posted image     

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm
6.mesec- 7700 g, 65,5 cm

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm
6.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesec- 6000 g, 63 cm
6.mesec- 6800 g, 65 cm

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
6.mesec- 7550 g, 68 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm
7.mesec- 7820 g, 67,5 cm

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm
6.mesec- 5900 g, 65 cm

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm
6.mesec- 8310 g, 68 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 69 cm user posted image

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm
5,5.mesec- 7000 g, 64 cm
6.mesec- 7100 g, 64 cm   

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm
6.mesec- 8000 g, 67,5 cm

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm
6.mesec- 7750 g, 67 cm
  user posted image

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm
6.mesev- 8490 g, 69 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm
6.mesec- 8450 g, 72 cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm
6.mesev- 7450 g, 68,2 cm

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm
5.mesec- 7200g, 69 cm user posted image user posted image user posted image

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm
6.mesec- 8600 g, 69 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm 

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm
6.mesec- 7700 g, 70 cm   

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm
5.mesec- 6110 g, 62,5 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm

user posted image    malecka24: Nikolina (19.4.2008) 3380g, 50 cm
6.mesec- 7715 g, 67 cm

user posted image   MEDIKA26: Neža (21.4.2008) 3640g, 51,5 cm
1.mesec- 4350 g, 54,5 cm
2.mesec- 5550 g, 57 cm
3.mesec- 6410 g, 63,5 cm
4.mesec- 7140 g, 65 cm
5.mesec- 7550 g, 67 cm

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm
5,5.mesec- 8000 g, 68 cm

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm
5.mesec- 7030 g, 68 cm

user posted image   miny: Lana (29.4.2008): 4200g, 55cm
4,5.mesec- 8700 g, 68 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
5.mesec- 6480 g, 65 cm

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008): 3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm
4.mesec- 6640 g, 63,5 cm
user posted image

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image  

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
24.10.2008 21:22:58   
lepa posadka
Dober večeeeeer drage moje!

Sem kar malo utrujena in si grem še anredit kopel za noge, potem pa ugasnem tole... se mi zdi, da bo lubi bolj vesel, če ga pričakam kje drugje kot tukile :-)))

Danes se je poznalo, da je petek... smo bili že kar vsi utrujeni. Jaz sem imela sicer krasen dopoldan. Je prišla prijateljica na obisk s svojim 10m sončkom. Ma, saj ima krasnega možička, samo jo je odvlekel tja dol na Primorsko in se vidiva samo vsake tri kvatre. No, res je bilo luštno. Potem pa že vrtci, šole... Popoldan sem bila vabljena na eno pogostitev, k je šel en sodelavec v pokoj. Ta veliki trije so podili koze po sosedenjem vrtu - je ravno poleg gostilne doma en sošolec od ta velikega, Tomaž je pa itak moj zvesti spremljevalec. Še par opravkov... pa je bila tukaj noč... Potem so eden po eden popadali v deželo sanj... jaz pa se je danes tudi veselim. Prav veseli me misel, da bomo sedaj nekaj časa vsi skupaj v miru doma in nobenega hitenja... Jupiiiii. Drevesa pridejo šele teden za tem. Ikea je javila, da bo dostava v 45 tednu... tako, da upam, da bo res kakšno vreme, da naredimo kakšne izlete, pa par obiskov, pa lenarjenje.

Sem vesela za vse uživačke plavalke, pa da ste zdrave in nasmejane. Upam, da vas tudi jaz kaj kmalu spet srečam :-)))

Čestitke vsem današnjim slavljencem:
user posted image Nataša user posted image
user posted image Nik user posted image
user posted image Lia user posted image
user posted image Liam user posted image

Spet ste načele temo kontracepcija... uf... Mi se trenutno poslužujemo podobne taktike, kot pri Nile... potem pa, ko se vrne ciklus, bova poskušala spet natančneje sledit plodne in ne plodne dneve. Jaz imam zelo očitne cikluse. Po čem drugem pa ne bom posegala.

Big mamma... sterilizacija je za moje pojme kar resen postopek. Predlagam, da si vzameš še pol leta za razmislek, v tem času pa prepričaš moža, da se on za to odloči. Postopek je zanj bistveno enostavnejši.

Nove nosečke... No, vseeno je še kar zgodaj. Čez kakšno leto, pa bo že spet lahko kakšen naval :-))) Se bom veselila z vsako. Sicer pa, nikoli ne veš kaj še nas piči. Meni velika starostna razlika ni preveč všeč in, če se bomo odločili za še eno štručko pir hiši,... potem verjetno ne bomo hudo dolgo čakali. Oh, če bi me moja mama sedaj slišala...

Pohodniški nahrbtniki... mi imamo pa Vaude-ja, pa je tudi super. Smo z njim prelazli že marsikak konec. Nimam pa pojma kje se jih sedaj dobi.
Takole smo lani šli na Slemenovo špico...
user posted image

Takole pa je znala naša punčara ponagajat atiju... pa taka hvaležnost :-)))
user posted image

NO, to je bilo pred enim letom in sedaj že sama veselo mašira po hribih... No, saj hudo aktivni letos tudi nismo bili.

Čestitam vsem, ki ste diplomirale in, ki še boste. Jaz po mojem kar nisem več sposobna nekega resnega študija. Sem diplomirala že skoraj 10 let nazaj in od takrat nisem več resno študirala... razen par jezikovnih tečajev. Samo to je čist neki drugega.

Plavanje... a veste, da mene pa sploh ne mika it s Tomažem v kakšne bazene... Bi šla pa zelo rada sama. Upam, da nama drug teden uspe, pa greva en večer. Imamo varianto nočnega plavanja - od 21h do 23h...

Depilacija... ja, tudi jaz imam že dobrih 15 let star kombajn (mu jaz rečem, sicer pa Silkepil) in je super in sedaj že tudi hitro gre. Bikini pa... ni šans. Majček... a se libido res poveča, če je zadeva sfrizirana v nulo?

Scorpio... upam, da imate kakšno prehodno obdobje, pa da kmalu spet pogledate bolj optimistično. Vsaj take sem te vajena :-) Drgač pa kar mal pojamraj...

Joan... tvoji posti so pa tako simpatični... V dveh stavkih vse poveš :-)))

Malinca... upam, da vam dopust vseeno rata.
pa Violica... lep dopust.

Pa vse druge... verjamem, da ste ustvarjalne, pa se zabavate z otročki in uživate v jeseni. Prav je tako.

Si grem naredit kopel... potem pa vas morda še preverim, če ste kaj hudega naumile za ta večer :-)))

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?