Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ah spet nikjer nobene ko mam jaz čas. Grem spakirat za Manco ker se greva pol potepat mi2 z Anjo sve tu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ah spet nikjer nobene ko mam jaz čas. Grem spakirat za Manco ker se greva pol potepat mi2 z Anjo sve tu Midve tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:16:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja Edina sm mojga uprašala za unga Nejca,punca je pa Petra. Pa z Logatca sta ane, zato jih poznaš.Sam ona ne dela več tm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:21:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja Edina sm mojga uprašala za unga Nejca,punca je pa Petra. Pa z Logatca sta ane, zato jih poznaš.Sam ona ne dela več tm ja ja Petra je, kao to da ne dela več????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:21:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS kater sedež pa ste kupili ? a bo katera kupila sedež z isofixom ?? IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Mi ga še nismo kupili. Kerga pa mate? Kupil smo Evolva 123 Ultra, rdeče barve seveda, ker je mami mahnjena na rdečo barvo . Bom dala slikico v album, sam mal
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
A zdej sm pa jest sama ostala . Kje so pa dons Špelin@,Estrella, Naty....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:22:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ah spet so mi punce ušle
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja Edina sm mojga uprašala za unga Nejca,punca je pa Petra. Pa z Logatca sta ane, zato jih poznaš.Sam ona ne dela več tm ja ja Petra je, kao to da ne dela več???? ej to pa ve vem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:23:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober dan, uf tally si hitra ja slikce z plavanja so gor, album Anja prvič plava, če katero zanima si jih pogleda. Ja Anja Tia je čisto pa atiju . Ja super je bilo, mala je fuuul uživala. Že komaj čakamo naslednjič. Drugače je pa krasno, ker po končanem tečaju smo lahko še 2 urni notri. Pa fuul dobrega inštruktorja imamo tako da naslednjič gremo brez atija . Z Naty sve šle orng krog po Logatcu, valda je Anja težila 100 na uro . Zdaj pa to doma počne, joooj kdaj bodo ti malčki zrasli edina sem ti rekla da bo mala uživala... ej superca ste... vidim da ma Anja modre neopren hlačke, Nejc pa rdeče , bi lahko zamenjala... SS kater sedež pa ste kupili ? a bo katera kupila sedež z isofixom ?? meni jih je Estrella posodila, drugače bi imela valda rozaste
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:24:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ah spet so mi punce ušle nismo ušle,evo mene,pa sm mislila da sm sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:25:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Bom dala slikico v album, sam mal še nisi dala a ne? mi bomo tud verjetn meli rdečega, čeprav mamo fantka...nama je ful všeč rdeča, pa moj je čist mahnjen na Toyoto, ki je rdeče-bela...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej sm pa jest sama ostala . Kje so pa dons Špelin@,Estrella, Naty.... Estrella je šla telefon kupovat, Naty puca stanovanje ker jutri dobi obiske, špelin@ kje se pa ti skrivaš? nina: kako Gaja? Anja je danes prava tečnobica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober dan, uf tally si hitra ja slikce z plavanja so gor, album Anja prvič plava, če katero zanima si jih pogleda. Ja Anja Tia je čisto pa atiju . Ja super je bilo, mala je fuuul uživala. Že komaj čakamo naslednjič. Drugače je pa krasno, ker po končanem tečaju smo lahko še 2 urni notri. Pa fuul dobrega inštruktorja imamo tako da naslednjič gremo brez atija . Z Naty sve šle orng krog po Logatcu, valda je Anja težila 100 na uro . Zdaj pa to doma počne, joooj kdaj bodo ti malčki zrasli edina sem ti rekla da bo mala uživala... ej superca ste... vidim da ma Anja modre neopren hlačke, Nejc pa rdeče , bi lahko zamenjala... SS kater sedež pa ste kupili ? a bo katera kupila sedež z isofixom ?? meni jih je Estrella posodila, drugače bi imela valda rozaste itak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:26:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej sm pa jest sama ostala . Kje so pa dons Špelin@,Estrella, Naty.... Estrella je šla telefon kupovat, Naty puca stanovanje ker jutri dobi obiske, špelin@ kje se pa ti skrivaš? nina: kako Gaja? Anja je danes prava tečnobica Eh isto kot pri vas,tečnoba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:28:19
|
|
|
|
Anonimen
|
zdej spi na terasi, jest pa študiram, da bi šla not k me zebe,ona je pa itak zadekana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:29:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Mi se gremo pa popoldan malo potepat, gremo v Kranj. Če bo čas bomo šli pa še Nodija v novi Tuš center pogledat pa pazita, ker še nimajo požarnega zidu zrihtanega, zato gasilci stojijo spredaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej sm pa jest sama ostala . Kje so pa dons Špelin@,Estrella, Naty.... Estrella je šla telefon kupovat, Naty puca stanovanje ker jutri dobi obiske, špelin@ kje se pa ti skrivaš? nina: kako Gaja? Anja je danes prava tečnobica Eh isto kot pri vas,tečnoba Anja je zadnje čase samo vzunaj pridna, ko jo nosim okrog in ona gleda rožice, listje, drevesa doma a skoz teži babnca mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:30:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo slikica je v albumu: avtosedež
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:32:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 A zdej sm pa jest sama ostala . Kje so pa dons Špelin@,Estrella, Naty.... Estrella je šla telefon kupovat, Naty puca stanovanje ker jutri dobi obiske, špelin@ kje se pa ti skrivaš? nina: kako Gaja? Anja je danes prava tečnobica Eh isto kot pri vas,tečnoba Anja je zadnje čase samo vzunaj pridna, ko jo nosim okrog in ona gleda rožice, listje, drevesa doma a skoz teži babnca mala Sej pri nas je isto zadnje dni. No evo se je zbudila,je spala selih 40 minut
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:35:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo slikica je v albumu: avtosedež Jest ga ne najdem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:35:44
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to: zadnjič vem da ste se nekaj pogovarjale o avtosedežih. Ga je katera že kupila. Mi smo ga za našo piko že kupili, samo bo še nekaj časa v lupinici, dokler ji bo prav mi ga zaenkrat še ne bomo kupovali, ker mamo jajčko do 13 kg. mamo še nekaj časa, da bo naša eva tolk težka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:41:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo slikica je v albumu: avtosedež Jest ga ne najdem Kako ne? Joj tale RR, odkar so jo prenovili, mamo same piz**** s temi slikami. Dej pod mojo ikono klikni kontakt pa ne dodaj med kontakte, če me slučajno nimaš, pa bova vidle če bo pol delovalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:45:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo slikica je v albumu: avtosedež Jest ga ne najdem Kako ne? Joj tale RR, odkar so jo prenovili, mamo same piz**** s temi slikami. Dej pod mojo ikono klikni kontakt pa ne dodaj med kontakte, če me slučajno nimaš, pa bova vidle če bo pol delovalo Še kr ga ni,vidm pa drugih 8 albumov,a nisi dala javno?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Grem zdej Gaji nohte postrižt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 12:47:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo slikica je v albumu: avtosedež Jest ga ne najdem Kako ne? Joj tale RR, odkar so jo prenovili, mamo same piz**** s temi slikami. Dej pod mojo ikono klikni kontakt pa ne dodaj med kontakte, če me slučajno nimaš, pa bova vidle če bo pol delovalo Še kr ga ni,vidm pa drugih 8 albumov,a nisi dala javno? Sem dala da lahko vidijo prijatelji iz RR, čaki bom probala spremenit na javno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Kopanje v bazenih med nosečnostjo?Katka123 RRse ali ste se med nosečnostjo kopale v stoječih vodah?DA (
11%)
NE (
83%)
Ne vem (
6%)
Število vseh glasov: 18Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!