|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-1.del!!!
23.10.2008 23:20:47   
arabela*
user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.10.2008 23:25:03   
Lara Croft
lahko noč saraya.... jst tud grem spat zdej...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
24.10.2008 8:03:38   
Lara Croft
Dobro jutro...... user posted image

Ojoj.... ta zadnja sem včeraj šla.... in danes sem prva tle.... Ma kaj nimamo mi dojenčka doma?! user posted image

Ma naša Larika je spala od 23 do 6.40... user posted image user posted image In zdej je spet koma.... user posted image user posted image user posted image Ma sej ni čudno, da tok spi... ku je budna ni pri miru eno sekundo.... joj, kok brca in ruka... pa neke navidezne hruške cel cajt pobira..... komunicira tud na veliko, čeprav ji na koncu uspe samo "GE" user posted image user posted image user posted image Že vidim, kok bo to ena živahna pupca... Boga jaz, stara koka, z njo.... user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
24.10.2008 9:30:14   
leda
jutro,

jst pijem kavo, ela se nekaj meni z eno plastično žabo.

da nadaljujem z analnimi temami. ela se je prvič usrala do vratu ravno na najbolj oddaljeni točki (od avta) na sprehajalni poti okoli blejskega jezera. operacija hitrostnega previjanja in preoblačenja v vozičku je sicer uspela, za drugič bomo pa še e klobuk za zbiranje prispevkov pristavil. je bla cela burleska; plenice, robčki, obleke so letele naokoli, mi2 sva švicala, ta prva pa je skakala okoli in prepevala ep o tem, kako se je ela usrala...

Neposredna povezava do sporočila: 1679
24.10.2008 9:32:08   
leda
eh lara,

jst sm tut glih dons na facebooku dodala en gromek HAHAHA na komentar mlada mamica...jst mam na stara leta kar dve manjši od metra in na trenutke se lahko le svojim bogatim življenskim izkušnjam zahvalim user posted image , da ne začnem tult na vse tri (husband included).

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
24.10.2008 9:35:25   
leda
http://kad.si/babyswim/

tlele zveš pa več o dojenčkih in bazenih.

mi2 sva s tavelko hodila v atlantis in se mal menjala; en je čofotal z njo, en pa švical v savnah. in obratno. in obratno. sva vzela eno karto za savno, s katero greš lahko trikrat not in ven user posted image    ampak par mescov pa morjo bit stari, če me spomin na vara.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
24.10.2008 9:40:09   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: leda

da nadaljujem z analnimi temami. ela se je prvič usrala do vratu ravno na najbolj oddaljeni točki (od avta) na sprehajalni poti okoli blejskega jezera.

Hahaha.... ma vidiš nisem nikol pomislila, da je treba na sprehod tudi bodi s sabo vzet.... user posted image Ku jo je prvič moj možek preoblačil, ko je bla posrana, mu je še stopalca namočila notri... user posted image user posted image

Mi bomo tudi šli en dan na Bled.... Tam je tk lepu... ma v Bohinju mi je pa še bolj... user posted image

da ne začnem tult na vse tri (husband included).

Ma kaj češ tult..... potrata energije..... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
24.10.2008 9:44:28   
leda
oh da, bohinj je lepši, pa visokogorje me tut vleče,...ampak morjo eni člani naše familje še mal zrast...

hočm rečt, da men bled (pa še kak kraj, kamor zahajam) zadnje čase ni glih prov visok na to go spisku, ampak za vozičkat je pa super. maš super peš pot okol in okol jezera in to čist mal ob cesti.

Neposredna povezava do sporočila: 1683
24.10.2008 9:45:50   
leda
še huj, mi smo bli ta vikend na bledu in je bil en čist pocukran dan. najprej bled, pol pa še moje pesmi moje sanje na teve. a je sploh možna hujša kombinacija kiča??!!user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
24.10.2008 9:46:44   
Lara Croft
tlele zveš pa več o dojenčkih in bazenih.

Superca... bomo počakali še kak mesec al dva, tudi zato, da jst shujšam, pol pa šibnemo v Žusterno.... samo obroč bom pa kr nabavla.... user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
24.10.2008 9:49:51   
Lara Croft

oh da, bohinj je lepši, pa visokogorje me tut vleče,...ampak morjo eni člani naše familje še mal zrast...

Joj, kako pogrešam hojo v hribe..... že kr nekaj časa nisem bla nikjer.... eno obdobje sva s frendico vsako soboto al nedeljo kam šle..... uf, ne bom pozabla triglavskih jezer.... user posted image Ma sej, če ne bi dojila, bi prow hmali kam šla.... bi že možek poskrbel za hčerko.... user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
24.10.2008 9:51:54   
Lara Croft

jst sm tut glih dons na facebooku dodala en gromek HAHAHA na komentar mlada mamica...

Kje je to?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
24.10.2008 9:53:11   
leda
no, jaz mam v načrtu drugo poletje za kak dan v visokogorje. kar z možem, bomo babice in dedke vpregli.

sej v hribe smo velik hodil tut zadnji dve leti; taprva je bla najprej v nahrbtniku, pol je pa hitro začela hodit sama in je pri treh že prava hribolazka. seveda pa kaj več kot tri ure hoje navzgor ne zmore in smo ponavad na meji greha (no, 1000 m seveda).

Neposredna povezava do sporočila: 1688
24.10.2008 9:54:01   
leda
www.facebook.com

priporočam.

Neposredna povezava do sporočila: 1689
24.10.2008 10:20:04   
Lara Croft

www.facebook.com

priporočam.

In zdej?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
24.10.2008 10:40:55   
arabela*
jutro babeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1691
24.10.2008 10:42:09   
arabela*
lara,pridna je ta vaša punca,ko tak lepo spiuser posted image

Naša pa zadnje čase samo papca.Se je začela še ponoči za hrano zbujat,kar redno na štiri ureuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
24.10.2008 10:43:21   
arabela*

hočm rečt, da men bled (pa še kak kraj, kamor zahajam) zadnje čase ni glih prov visok na to go spisku, ampak za vozičkat je pa super. maš super peš pot okol in okol jezera in to čist mal ob cesti.

jaz pa komaj čakam,da gremo drugo leto na morjeuser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
24.10.2008 10:49:34   
leda
lara,

zdej pa si ustvariš profil, pol pa svašta. že ob minimalnem delu koristno (to sem jaz), uni, ki majo več časa (to je moj mož), pa majo še kup koristnih in nekoristnih aplikacij gor...

saraya, morje pa tut seveda. drug let, pol pa pa bo tadruga tolk velka, da bomo spet lahko šibal na aktivne počitnice. s taprvo smo pri njenih dveh letih že en mesec bicikliral po franciji in je bla ona in mi2 čist navdušena.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
24.10.2008 12:35:14   
simat
ja naši pomagajo kapljice, je čez 10 minut kar že dobr, jaz jih dam kar nažličko pa mal čajčka zraven pa ful liže, ker je sladko.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
24.10.2008 12:49:30   
arabela*
naša pa danes samo spi.Še ko je jedla od ponoči,se ji ni ljublo očk odpretuser posted image

(odgovor članu simat)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
24.10.2008 13:06:28   
arabela*
user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.10.2008 13:07:52 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
24.10.2008 13:07:21   
arabela*
babe,kak merite vašimuser posted image temperaturouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
24.10.2008 13:47:18   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša pa danes samo spi.Še ko je jedla od ponoči,se ji ni ljublo očk odpretuser posted image

naša isto. je spala od enajstih zvečer pa do pol petih zjutraj, pol pa od 5.15 pa do pol devetih. me je že skrbelo,da je kej bolana al pa kej. včeraj je spet bruhala zvečer, ko se je najedla...........user posted image user posted image user posted image ........se mi tok smili........jo prou slišm, k rigne in začne bruhati..............user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 24.10.2008 13:48:37 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
24.10.2008 13:51:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

naša isto. je spala od enajstih zvečer pa do pol petih zjutraj, pol pa od 5.15 pa do pol devetih. me je že skrbelo,da je kej bolana al pa kej. včeraj je spet bruhala zvečer, ko se je najedla...........user posted image user posted image user posted image ........se mi tok smili........jo prou slišm, k rigne in začne bruhati..............user posted image user posted image user posted image user posted image

kak to misliš,da jo slišišuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Navezanost otroka na mamo
Primarni skrbnik otroka, navadno mati, zanj skrbi celostno. Najprej z zadovoljevanjem primarnih bioloških potreb, kot st...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?