|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2008 - 2 del
24.10.2008 9:41:12   
stunfek
a jaz se jutri ali pojutrisnjem selim na cakalno listo :) ampak ene so na cakalni listi ze nerealno dolgo? mogoce kaksna samo ni sporocila?!?
lovely nas je prehitela po levi :) a ni imela roka 30.10?

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
24.10.2008 9:44:00   
stunfek
jutri na moj rok, imava z mojim brgojzelnom :) 7. obletnico poroke. no, priznam, da ponavadi pozabiva, ker pac nisva nagnjena k praznovanju obletnic. povem samo kot zanimivost :)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
24.10.2008 9:45:21   
janja 27
ZALA TM sproča:

Živjo sem NIKA, težka 3750g in velika 56 cm, pokukala sem na svet ob 8.05 h z mamicose počutiva v redu ati in bratec Gašper pa sta ponosna na svoji punci

VSE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa jo je le dočakalauser posted image user posted image user posted image

user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
24.10.2008 10:03:01   
stunfek
Oooooo, iskrene cestsitke ZalaTM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo brat! 

Stunfek

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
24.10.2008 10:25:36   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

jolly a danes imate mesecuser posted image user posted image ker na seznamu si mende na 26.9.user posted image user posted image povej da popravim.....ker sem htela napisat kdo ma mesec danes pa ni blo nobene na tem datumuuser posted image user posted image user posted image

Oh butara jest. Danes smo 4 tedne, to še ni en mesec user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
24.10.2008 10:33:37   
stunfek
lovely...mislim nate in drzim pesti!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
hitro sporoci, ko pride princeska na svet :)

Stunfek

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
24.10.2008 10:42:15   
PikicaStonoga
ZalaTM pa si dočakala svojo princesko! ČESTITKE! Ta pa je dolga ... ;)

Jp, lovely je prehitela po levi, 30. ji je bil rok, še malo, pa bo tud ona zibala, komaj čakam njen sms!
Samo če voda še ne odteče, se pa odpira, znajo pospešit zadevo a ne, zna pa trajat tja do večera ...No želim ji čim hitrejši porod! user posted image user posted image user posted image

stumfek, jutri greš na čakalno listo ...

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 10:57:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1808
24.10.2008 10:58:31   
PikicaStonoga
že grem gledat ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
24.10.2008 10:58:55   
sončnica24
Hojla, sem doma, očitno ne bo še danes čisto nič, smo še čisto zaprti in vse je v redu. Na ctg-ju je bila črta za popadke RAVNA. Tako da imam naslednji CTG spet v torek pregleda pa več ne no razen tistega poporodnega in če bo vse OK mi bo vstavila tudi MIRENO.

Tako sedaj pa res še samo čakamo in odštevamo dneve, če ne prej čez 14 dni. Je pa dobro da nisem šla danes rodit ker je v P full gužva majo vse UZ pa CTG-je v porodnih je baje prava ludnica.

Neposredna povezava do sporočila: 1810
24.10.2008 11:01:08   
PikicaStonoga
soncnica jaz še tud čist zaprta ...pol bo že držalo po UZ, da sva kasneje zanosili, pa da morata najin auser posted image  še mal zrast ...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
24.10.2008 11:02:45   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

soncnica jaz še tud čist zaprta ...pol bo že držalo po UZ, da sva kasneje zanosili, pa da morata najin auser posted image  še mal zrast ...

Ja no moj user posted image ni tako mali ima že baje skoraj 4kg, tako da me je kar malo strah čeprav so možna odstopanja.

Prej sem pozabla, čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1812
24.10.2008 11:10:49   
PikicaStonoga
AHA no moj je pa mal pod tri kilce, tko da ma še čas user posted image

Drugače imam pa eno pomembno vprašanje, pa VEM, da je težko odgovorit, ampak vseeno: KAKO IZGLEDA POPADEK???

Kot sem včreraj že pisala, sem popoldne malo spala, počivala pa cel popoldne,ker me je bolelo vse pod popkom, non stop tiščalo lulat in bolelo je vsake tolko kot user posted image , prav pritiskalo me je dol oz kot nekak krč ...
Ponoči se je ta pritisk, krč, kakakorkoli že naj imenujem ponovilo ene 3x, danes dopoldne pa tud vsake tolko se kakšen pojavi, s tem da danes ko me stisne v spodnjem delu trebuha, ne letim na wc, ampk prediham in mine ...A bi to znal bil popadek?

Neposredna povezava do sporočila: 1813
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 11:33:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1814
24.10.2008 11:33:05   
blackcoffee
hello, oktoberke!
čestitke vsem novim mamicam, user posted image user posted image user posted image za čakajoče pa navijam tudi jaz in vam želim hiter in lep porod user posted image !
kje 'mate M_Mojco? - kakšne vesti o njej?

lepo vas pozdravljam,
decemberka

Neposredna povezava do sporočila: 1815
24.10.2008 11:45:56   
timnala
user posted image user posted image user posted image Heja!

user posted image  so pa zaceli loviti oktober! Pridni! user posted image

Cestitke Marisi., Tedy in ZaliTM za user posted image ! user posted image user posted image user posted image  

Je pa vceraj in danes res ploden dan - vceraj je rodila moja dobra kolegica deklico pa ena znanka enojajcna dvojcka, danes pa sem dobila sporocilo, da je ena punca, s katero sva bili skupaj na materinski soli, rodila deklico. Lustno, a ne? Same lepe novicke user posted image

Lovely navijamo!!!

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
24.10.2008 12:04:37   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

No, je blo že konc. Bom probala napisat obnovo user posted image

Torej ko se dojenček star 0-3 mesecev (potem ne velja več) oglasi:

OWH (zaokroži z usti) = zaspan sem
NEH = lačen sem
HEH = mu je neprijetno, verjetno ga je treba previti
EH = moram podreti kupček
ERGH = napenja me

še link:
http://www.dunstanbaby.com/ 

Je blo ful zanimivo, ko so predvajali posnetke različnih dojenčkov in se je res slišalo glasove OWH, NEH, EH, HEH user posted image  Zdaj je treba to samo še odkriti pri svojemu otroku user posted image

Sem jaz to včeraj tudi zasledila, bomo videli če bo kaj od tega držalo, čeprav se mi zdi da bi morala enih 10x gledati da bi razločla te besedeuser posted image

PikicaStonoga možno je da so popadki samo zdaj upam da mi ne pobegneš ker potem bom ostala čisto sama tukaj na oktobruuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
24.10.2008 12:29:52   
PikicaStonoga
Jaz sem pa skakala okrog in zamudila ta prispevek pri Oprah...

Neposredna povezava do sporočila: 1818
24.10.2008 12:39:28   
sončnica24
Meni pa je začelo z nosa tečt pa zapira se mi, upam da ne bom zbolela še zdaj kjeuser posted image , bo treba čaje pa limono pit.

pa še trebuh mi otrdeva da bi se le popadki začeli, čeprav če je v P takšna gužva ne bi še sama rada danes tam skakala, čeprav nebi imela nič proti, samo glede na to da je bila na CTG - ravna črta verjetno nebo nič.

Neposredna povezava do sporočila: 1819
24.10.2008 12:44:48   
PikicaStonoga
Mah soncnica to se nikol ne ve ...lahk se ti začnejo ......npr. ....ZDAJ!!!!!!!!!!! user posted image user posted image  V kateri P boš že ti rodila?

Neposredna povezava do sporočila: 1820
24.10.2008 12:45:04   
PikicaStonoga
Mene pa nekje zebeeeeeeeeeeeeee! :(

Neposredna povezava do sporočila: 1821
24.10.2008 12:56:54   
timnala
Ce ktera ni gledala tole vceraj. Jaz sem malo raziskovala tole ze v nosecnosti in sem nasla tole stran:

http://med.over.net/forum5/read.php?1,4897654,4901082, kjer je malo napisano in razlozeno.

Posnetek je pa tule:
http://www.youtube.com/watch?v=gPXsoZ_F0SA

papa,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

Neposredna povezava do sporočila: 1822
24.10.2008 13:00:29   
PikicaStonoga
Ful dobr bom pogledala sem malo prej ponovitev  zamudila ;)

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.10.2008 13:14:39   
sončnica24
PikicaStonoga jaz bom rodila v Mariboru. No otrdevanje se je trenutno končalo, bomo videli kdaj se bo spet začelo. Samo je možno da bi zjutraj bila popolnoma zaprta pa na CTG-ju ravna črta pa bi šla zvečer rodit? Meni to namreč ne gre skupajuser posted image .

Se mi namreč zdi še čisto normalno da bom šla v torek na CTG. Me pa res malo skrbi velikost, kako bom jaz to normalno rodila, moram v torek malo vprašat to v bolnici.

Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.10.2008 13:17:16   
Dream
Marisa, Tedy in ZalaTM iskrene čestitke za vaše pupike pa veliko crkljanja, lepih trenutkov in čim več spanja vam želim!

Ne boste verjele! Tole bo očitno držalo glede govorice naših user posted image . Naš Matic nikakor ni mogel zaspati, kljub temu da je bil previt, sit in je podrl 3 kupčke. V posteljici se mi je oglašal z EH in sem ga dvignila k sebi. Je še en tak kupček podrl, da me je kr streslo. Moramo poskusiti, če delujejo oz. držijo tudi preostale "besedice"...

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?