Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:07:30
|
|
|
|
katy82
|
Joj net mi skoz zamrzuje,tristo kosmatih medvedov kako sem besna_tako nežno že dolg nisem zaklela,se pozna da mi je današnja telovadba vso tegoto z riti ven zbila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:09:40
|
|
|
|
Anitka
|
zaj pa če ne zamejrite iden ge spat, ka de se moj Gal mogouče pa zbüjo na vöro pa pol do dve vöri zdaj pa če ne zamerite grem jaz spat, ker se bo moj Gal mogoče spet zbujal na uro pa pol do dve uri lejko nouč lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:10:30
|
|
|
|
valentina2006
|
katy82: Tud men ga je Siol že orn sra čku... zdej je ... sem tokrat dol klicala, da so se me naveličal že in hitr pršli zrihtat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:10:37
|
|
|
|
Anitka
|
se čüjemo vütro se slišimo jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:13:01
|
|
|
|
katy82
|
Anitka jst bi najbrž pr vam kr shujšala k nimam pojma kaj si mi napisala,kako pa nej vem da se vilci reče raroška,krožniku pa rečem tajder po domače.Mogoče ne bi blo slabo,da se mal gor oglasm Valentina ja to je v bistvu šola hujšanja,lahko se prijavi vsak ki ima itm nad 30.V bistvu imamo samo predavanja in ful vlivanje volje,ki ti jo po enem tednu ponavadi že začenja zmankvat.Zdej bomo dobili knjižico in po njej kuhali in se učili kako se pravilno prehranjevat.Ma me na momente mine ampak po drugi strani pa hočem vztrajat k vem da enkrat bojo rezultati.Smo pa v dveh skupinah,v naši same babnce in prov paše k se lahko smejimo in sprostimo,pa luštno je k pr telovadbi niso vse s ful kondicije in v bistvu ena drugo vzpodbujamo,da se še mal potrudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:13:21
|
|
|
|
valentina2006
|
Anitka: No, upam, da ga mali dons le nav sračku in te presenetu in spal do zjutri. za Gal-a Tebi pa LAHKO NOČ....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:15:14
|
|
|
|
katy82
|
Anitka pa počak da se Gal v prvo zbudi,da ne boš glih za pol urce zadremala(Že vidm valjar od Špeline nad svojo glavo) Kr pejt počivat saj si res boga k se non stop matraš ponoč,želim ti lepe sanje pa da bi čimmanjkrat vstala ponoč in bi lepo pančkal k medvedki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:19:11
|
|
|
|
valentina2006
|
katy82: Še 1X HVALA za info... držim pesti zate in ti pošiljam veliko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:21:13
|
|
|
|
katy82
|
Ja kuga je zdej a boste kr obe šle drnjohat,lumpe!!!!!!!! No saj jst grem tud,sem dobila komando da moram spat k grem jutr dopoldne na kontrolo za glavo k sem mela vnetje pa gre mala mis z mano pa mami bom s sabo vzela,da jo bo mal pomerkala.Frača je že boljša čeprav se ji pozna še mal reakcije sam mislm da ne bo hudega do jutr,sej to mora zdej počas izvenet Estrella a si si kej nabavla,sem ti hotla sam še to rečt,če boš slučajno rabla pumpico si je ne kupvat,ti jo posodim,k ne vem kako ti bo ratal,da boš malo kr odstavla,a misleš,da te ne bo matral mlek?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:22:28
|
|
|
|
katy82
|
Ma nč odoh ja v krtkovo deželico mal odmarat,bo jutri naporen dan. Mačkice moje lepo pančkite pa sladke sanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 23.10.2008 23:24:45
|
|
|
|
valentina2006
|
Punce, tud jest se odpravljam spat... Vsem želim MIRNO NOČ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 6:33:37
|
|
|
|
katy82
|
Dobro jutro mačkice,najprej eno kavico ali čajček,kar želite Sem tko zgodnja ker sem pozabla it po napotnico in moram zdle še 20 km stran v ZD pol pa v NM,zgleda da mam glavo samo zato,da vrat ni prazen Ste lepo pančkali,mi smo se že 4x zbudil in zdle mi je celo spila 120 ml mleka kr nisem mogla verjet.Sej počas se moram it zrihtat sam bi mi še tko pasal mal poklepetat pa še vse spite,saj je prav kar odpočijte si,jst bom pa popoldne Držte pesti,da bo vse v redu pa se pišemo kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 6:42:48
|
|
|
|
kodrana
|
jutro. katy ti si tud bolj zgodnja. hvala za čajček. pa držimo pesti za malo Laro. dobro uštimajta. naša princeska ne more vč spat, ker se zvija in joka. joj, se mi smili. in potem sva tu. danes bomo probali z ustekleničeno vodo, pa da vidimo,če jo tud klor moti. potem bomo šli pa na Allernovo spet za dčlje časa. pa da vidimo. ni vrag, da kaj en pomaga. potem mam pa še v planu kupit AM iz kozjega mleka. lep dan vsem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 7:58:12
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro no morem povedat da zgleda res učinkuje , če dojenček sam zaspi, ker je spal do 1.40 (od 21h), in potem, do 5h, pa zdej je še v postlci, moem pogedat kaj dela. IZVIRNO SPOROČILO: valentina2006 jana81: Lepe slikce ... ma pa Nejc uno plavo kapo (v zadnjme albumu) isto k Matevž (sej je iz H&M), mu tud ušes ne pokrije... sem bla tko jezna nanjo, da sem ko v smeti zabrisala. hvala... ja iz HM je , pa je men tud živce pila, tk da je kr v omari, sem šla po druge. čestitke anitki, valentini in katy ki so včeri same naklofale 3 strani
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 7:58:22
|
|
|
|
mya26
|
Dobro jutro! Midva sva kar dobro. Maj ima še vedno flekce in pikice po telesu. Tko da smo dobil napotico za alergologa. Špelin@ hvala za info o TRbovljski alergologinji. Žal je ta teden ni in moram poskusit v pon. Upam, da bomo kaj prej na vrsti kot v LJ (čez 1 mesec). Pa še P je svetoval naj počakava z uvajnjem GH za ta čas. Tko da se še vedno samo dojiva. Se je pa začel ponoč spet zbujat mal več, tko da se mi zdi da počasi potrebuje že kaj drugega. POleg tega ko kaj jemo skor v krožnik skoč od navdušenja. Jaz sem se odločila in grem za 1 teden na dieto brez mleka in jajc, da vidmo če bo kaj drugač, čeprav ne vem če je sploh smiselno, ker ne vem če ne bi imel tudi kakih drugih težav (prebava: blato je OK, krčov nima) in dovolj pridobiva na teži, zdej ima že okol 8,2kg. Sej ne vem Je pa tale dieta kr smotana, nč testenin, najhujš mi je to ker ne morem pit čaja z mlekom in bele kave (črne pa ne morem pit). No bo že. SIcer pa še vedno hodim na plesne in mi je fajn. No, Maj se že oglaša in moram zaključit. Če se boste spet kej dobile pa povejte, najbolš da mi pošlete ZS, ker sploh ne uspem vsega prebrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 8:13:53
|
|
|
|
barbaw
|
Jutro! Jaz sem tako jeeej hepi, ker naša mala sama sedi. Sem že pozabila kako je to fajn. (sem pa na tihem čakala to, ker sem vedela, da je potem malo lažje). Je pa prava punčara tale naša mala. Čisto taka nežna punčika je. Nežno cvili, zeha punčkasto (neklaj jamra zraven ko zeha), ... res je punca v pravem pomenu besede. To okrog pri sosedih imamo bolj fantovske punčke, ki so postrižene tako, da moraš pogledat in razmislit ali je punčka ali niu Zdaj pa mi alarm tuli.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 24.10.2008 8:14:31 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 8:55:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem tako jeeej hepi, ker naša mala sama sedi. kak dolgo pa sedi sama ? a to brez opore, ker Nejca še vedno ravnotežje matra. Če ga dam pa na kavč, pa sedi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 9:07:37
|
|
|
|
*Tiana*
|
barbaw Naš še zdaj ne sedi sam in že kar komaj čakam da mu bo ratalo. Če ga posedem se takoj nagne čist naprej in ponavadi se potem prevrne. Z ravnim hrbtom pa sploh ne sedi sam. Ma bo že, sej ma še cajt. Aja, Naty, sory za napako pri imenu, sem prav mislila, samo narobe napisala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 9:12:59
|
|
|
|
*Tiana*
|
Anitka, res je zanimiva tale vaša špraha, še kej napiš kdaj. Naš Erazem se je danes zbudil že ob 5 pa še nekaj, pa itak je šel že ob 1.30 k men spat, dons sem čist povožena. Upam da bo danes ponoči boljše.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 9:39:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem tako jeeej hepi, ker naša mala sama sedi. kak dolgo pa sedi sama ? a to brez opore, ker Nejca še vedno ravnotežje matra. Če ga dam pa na kavč, pa sedi. Ja brez opore sedi. Je pa tako, da se večina naslanja na eno roko s katero lovi ravnotežje. Sploh je ne matra več. Prej jo je zanašalo levo desno zdaj pa prav sama sedi. Škratek pa je začel s sedenjem ko se je opiral na obe roki. Vsaj v nečem ga mala šiša. Sedela je sama na jogiju in tleh, na sedežni pa že dolgo sedi, ker ima oporo z dveh strani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 9:44:11
|
|
|
|
suzy85
|
no, dobro jutro še z moje strani! sem se včeraj potrudla in sem slikce naložla. parim sem poslala povezavo, pa bi prosla, če mi lahko katera sporoči, če se vredu vidi. upam, da sem naredila prav.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 9:51:08
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem razmišljala, da bi dala mojo malo v skokeca in bi ga nastavila na tako višino da ne bi dosegla tal in bi se samo gugala. Mnenja prosim! Je pa takle, ker ga še imam od prej. Je bil celo premoženje, danes pa ni tako drag.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 9:53:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. Ne bom rekla dobro, ker to ni. Sm čist , se je Gaja zbudila ob polnoči,ker je mela spet probleme z noskom ( pa je blo že 14dni mer),pol pa kr ni hotla nazaj zaspat . No in ko končno je,se je skoz neki zbujala. Suzy men tud pošlji prosim. Barbaw a tvoja pa že kr sama sedi? Maja. Jana a paše k je Nejc spal do petih a ne? Super,pa čimveč takih noči. Kodrana boga tvoja miška,upam da kmalu zveste kaj je narobe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 9:54:22
|
|
|
|
barbaw
|
Sem šla cene gledat, pa je v ZDA ful poceni, v Avstriji pa je čez 100 eur. Se ga bolj splača naroćit iz Amerike, če ni prevelika carina. So čisto ponoreli s temi cenami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 3.del 24.10.2008 10:07:31
|
|
|
|
barbaw
|
Sem dala slike v album, če katera želi pogledat kako Maja sedi.
|
Izvirna darila na spletuPorodne zgodbeAli kupujete oz. bi kupovali izvirna darila v spletni trgovini? Da. (
54%)
Ne. (
46%)
Število vseh glasov: 63Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!