|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
24.10.2008 9:28:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Shuki kaj pa organiziraš? A rabiš kako kuharco?user posted image
Joj ti bi meni prav prišla celo naslednje leto user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 851
24.10.2008 9:29:02   
anci banci
če bo ena kava bo tud druga in tako naprej... isto je pri cigaretih, tako da bo ostalo le pri zeljah
sicer ali katera ve zakaj se kave na ne bi pilo po transferju(mogoče je neumno vprašanje sam res ne vem)

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Daaaaaaan!

Evo, v eni uri sem se uspela prebiti skozi fotostimulacije včerajšnjega večera.... Dejzi, Mlinčka, Blanč, Žiži in Pikovitka... tolk sem se narežala, da so mi kr solze tekle... še dobr, da sem še sama v pisarni... babe, čist ste zmešane kakšne ste pokale... še zdej mi gre na smeh...

N74 pridna, da se ne psihiraš, samo pozitivno razmišljaj

ZARČI lepo se sčisti, da boš kmalu stedi-redi za otročke
Tetica LUČKA user posted image  za malega junaka

ŠUKI ni dolgcajt a, tut če si doma
MARTIN6 upam, da bo vse OK in bo tvoja pikica rastla in rastla (pa moja tut user posted image )

ANČI-BANČI ena kava verjetno ni tak greh a? bl je greh, k si jo tko želiš pa je ne spiješ

ZVEZDICA, JAZZZ, SAPI, GOLDY... in vsi in vse ostali/e user posted image  vikend je tuuuuuuuuuuuuuuuu

Punce, dobr opravite!

Tina1 - UZ
Miška73 - ET

mateja_goljev - UZ + stopka

in nosečke:
Jadrnica - pregled + morfologija
Mandreja - UZ
Nokes - morfologija

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 852
24.10.2008 9:29:27   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Shuki kaj pa organiziraš? A rabiš kako kuharco?user posted image
Joj ti bi meni prav prišla celo naslednje leto user posted image user posted image user posted image

jaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image
No sej bi mi že zdej, če smo čist natančniuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 853
24.10.2008 9:29:33   
gigi1
Jutro sam, da se pofočkam user posted image

Kako ste?

N74 user posted image  user posted image  user posted image . Vidiš, da napredujete user posted image . Pa nežno si daj stopko. Po možnosti preko interneta user posted image

Druge današnje akterke - še vedno navijamo user posted image  user posted image  user posted image

Šuki si vidla? Takle mamo user posted image  user posted image  user posted image

Jazzzy dans boš pa mela dela,l da vse prebereš. Upam, da ti comp čimprej zrihtajo.

Zvezdica še malo pa bom trepetalka, pol pa res pade tista najina kavica user posted image

Dejzi sem ugotovila, da je Blanči hvalila Ravbarja v Radomljah pri Domžalah. Ne v Žalcu, Celju, Vranskem ali Trbovljah user posted image

Zarja, drži se. Upam, da ne boli preveč.

Sapi, Anci banci, Goldy helou user posted image . Kako smo danes?

Sončka svetita in je pri nas kar lepo user posted image

Miška kje si ti meni???

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 24.10.2008 9:30:34 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 854
24.10.2008 9:30:42   
zarja1

pa saj vem, samo res me boli fejst.....kr čutim ko se mi nožnica razširi, ko grejo ven "rafali"user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 855
24.10.2008 9:35:59   
anci banci
uff to pa ni prijeten občutek.. drži se

gigi1 ... danes je pa ta utujena in se mi zdi da šele sedaj čutim tisto razbolenost od punkcije... vse mi vleče skupaj, najbolj me pa bolijo jajčniki

in ti

pa saj vem, samo res me boli fejst.....kr čutim ko se mi nožnica razširi, ko grejo ven "rafali"user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 856
24.10.2008 9:40:21   
mateja_goljev
evo mene punce.

Danes je moj UZ za menoj. Ja v desnem jajčniku rastejo, počasneje kot so zadnjič,  levi pa kr nekaj taji in noče pa noče....
Sem zdele kr jajčka popapcala pa zvečer bo pirček padu. Res pa je da sem čist brez glasu in da sem ene tri lekadole včer popapcala iz preventive, sam to naj ne bi bla ovira.....

Kakor koli, jutri imam UZ in najverjetneje stopka, upam da bo vse ok.

tako da naj bi bla v ponedeljek punkcija...Sm mislna da bo šlo tako mimo, da bom šla v ponedeljek delati. zdej pa se vse prestavi, ah jih bomo že našopal spet, da mam kej, pa razlog mam zdej dobr k sm brez glasu... hahhaha

ok punce bodite pridne.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 857
24.10.2008 9:42:44   
anci banci
najbo cim manj boleca stopka
mene je ta hudic bolj bolel kot pa punkcija sama

IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

evo mene punce.

Danes je moj UZ za menoj. Ja v desnem jajčniku rastejo, počasneje kot so zadnjič,  levi pa kr nekaj taji in noče pa noče....
Sem zdele kr jajčka popapcala pa zvečer bo pirček padu. Res pa je da sem čist brez glasu in da sem ene tri lekadole včer popapcala iz preventive, sam to naj ne bi bla ovira.....

Kakor koli, jutri imam UZ in najverjetneje stopka, upam da bo vse ok.

tako da naj bi bla v ponedeljek punkcija...Sm mislna da bo šlo tako mimo, da bom šla v ponedeljek delati. zdej pa se vse prestavi, ah jih bomo že našopal spet, da mam kej, pa razlog mam zdej dobr k sm brez glasu... hahhaha

ok punce bodite pridne.

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 858
24.10.2008 9:49:07   
Shuka

user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Petek, 24.10.
Tina1 - UZ
Miška73 - ET
mateja_goljev - UZ
n74 - UZ + stopka

Sobota, 25.10.
Lučka25 - user posted image   in UZ
netka34 - UZ
Gigi - punkcija

Nedelja, 26.10.
n74 - punkcija

Ponedeljek, 27.10.
pika.po - UZ
  mateja_goljev - punkcija
womanpolice - ET

Torek, 28.10.
Želvica99 - UZ
mlinčka - ET

Sreda, 29.10.
anna1 - UZ

Četritek, 30.10
Reby - UZ

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V OKTOBRU  

Petek, 24.10.
Mandreja - UZ
Nokes - morfologija

Torek, 28.10.
Sonček85 - pregled
Dajamaja - UZ  

Sreda, 29.10.
Kicsi - pregled

Četrtek, 30.10.
Goldy - pregled
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Ponedeljek, 03.11.
mojsonček - UZ

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled

user posted image
OBJEMČKI
          user posted image Ozone, GITA14, Obayifo, Pika74, bbpikica, Nikita***, Reni70, Gospodarica, Zarja, zup2, paddy   user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Kajsica greje  user posted image user posted image    test 27.10.2008
Jazzz27 greje  user posted image user posted image   test 31.10.2008
Lana08 greje  user posted image user posted image   test 03.11.2008
Kalina greje    user posted image user posted image   test 03.11.2008 
zivalica greje  user posted image user posted image test 05.11.2008
anci banci greje user posted image user posted image   test 06.11.2008

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Kajsica (2. IVF, GK LJ, ET 11.10.)
  • DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline
  • user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nove boje)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, predvidena akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna) 
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)

• user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Animeuser posted image user posted image , Mijavčekuser posted image user posted image

Hope2 user posted image  user posted image , dakecuser posted image  user posted image , Koninauser posted image user posted image  user posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image  user posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image  user posted image , Sonček33user posted image  user posted image , Julija30 user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image +turistuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image   NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image

user posted image mojsonček (PO)

user posted image martin6 (LJ)     

user posted image Mandreja (LJ)     

user posted image Kicsi  (LJ)     

user posted image Goldy  (LJ) 

user posted image Sabsa (LJ)

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu anci banci)
    Neposredna povezava do sporočila: 859
    24.10.2008 10:00:18   
    Kicsi
    Zdravo.Vidim,da nam v tem casu kar dobro gre user posted image .Se tako naprej user posted image .
    Dekleta,a mi lahko katera pove,ce mi bodo tablete nek" Dobrosteron" ali neki tazga (se pravi,neki namesto Utrogestala )predpisali zdaj na prvem pregledu v stari porodnisnici ali mi ta recept predpise moj osebni ginekolog ? Meni bo namrec Utrogestana zmanjkalo 30.10.,jaz mam pa pregled pri osebnem ginekologu komaj 6.11.A lahko mogoce te tablete predpise tudi osebni zdravnik?

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 860
    24.10.2008 10:00:31   
    Hope2
    A vam lahk sploh kaj prepreči,da tolk čvekateuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem si včeraj vzela fraj z mislijo, da bom danes vse nadoknadila in me je skoraj kap, čez 30 straniuser posted image user posted image , pa vmes še fotostimulacija, ki mi vzame še dodatnih nekaj minut za analizouser posted image user posted image .

Zarja, nokes, kajsica,kalina, miška73, shuka, sapi, womanpolice, laralight, pija76, gigi1, pikovit, dajamaja, ledenka, zvezdica, daisy E, arnejauser posted image user posted image user posted image , hvala vam, tudi ostalim,če sem katero izspustila

Kajsica a je še belina? Jaz sem delala test 11 dan po ET (5dan po punkciji) z testom, ki bi naj pokazal prej nosečnost pred izostankom, pa je bila le rahla črtica, tako da je še vse možno, dokler je res belina. Upam, da tebe v soboto počaka ena debelauser posted image . Držim pestiuser posted image user posted image .

Kalina ob nezgodi sem bila v 35 tednu. A ti si rodila z 32 tedni? Naš drobižek je bil v 31 tednu šele 1400guser posted image . Malo počasneje dobiva na teži, ampak mu v zadnjih tednih gre odličnouser posted image .

Shuka sam ne do decembrauser posted image , ta bi pa bila že mal huda, bi me najbrž že razneslouser posted image . Drugače pa se ne bat pregleda, bodi čimbolj sproščena, če ne, se samo še bolj zakrčiš tam dol in je še huje. Meni so rekli, da je taka močna prekrvavitev velikokrat tik pred porodom in se to pač dogaja, če preveč grobo šarijo. Jaz v glavnem več ne pustim nikomur, da me s prsti šlata. Ko me je pregledovala s pomočjo unga železnega inštrumenta, je bilo vse ok. S tem je tudi videla, da sem še zaprta, tak da sploh ne vem zakaj mi je mogla še prste tišat notuser posted image .

Ruščina, od kje pa nekaterim ruščinauser posted image . Dajte me razsvetlit, sem zamudila ko ste bile na tečajuuser posted image . Očitno sem bila na napačnemuser posted image جميع الفتيات تريد الحصول على وجه السرعة عن كنز الطفل

user posted image Za novo srečanjeuser posted image , upam, da vam čarovnice skuhajo iber dober zvarek, ki vam še letos ali pa v začetku drugega leta prineseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Martin user posted image user posted image user posted image user posted image tole s krvavitvami se mora nehat, bemtiš, upam da je pri tebi že  nehalo. Srečno punca, držim pesti zauser posted image .

Lučka25 čestitke za tetkouser posted image user posted image user posted image za zdravega fantiča, za mamico in očijauser posted image user posted image user posted image .

user posted image navijam!!!!user posted image

Petek, 24.10.
    Tina1 - UZ
    Miška73 - ET
    n74 - UZ + stopka

Mandreja - UZ Nokes - morfologija

Še vsem čakalkam na testek user posted image user posted image user posted image

Ne boste verjele, porabila sem točno 1 uro, da sem  se prebila skozuser posted image , zato mi ne zamert, če sem katero izpustila. Pozdravćek vsemuser posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 861
    24.10.2008 10:01:45   
    gigi1
    IZVIRNO SPOROČILO: Kicsi

Zdravo.Vidim,da nam v tem casu kar dobro gre user posted image .Se tako naprej user posted image .
    Dekleta,a mi lahko katera pove,ce mi bodo tablete nek" Dobrosteron" ali neki tazga (se pravi,neki namesto Utrogestala )predpisali zdaj na prvem pregledu v stari porodnisnici ali mi ta recept predpise moj osebni ginekolog ? Meni bo namrec Utrogestana zmanjkalo 30.10.,jaz mam pa pregled pri osebnem ginekologu komaj 6.11.A lahko mogoce te tablete predpise tudi osebni zdravnik?

Recept napiše osebni zdravnik in tudi buscopan. Vse piše na listu, ki si ga dobila na testu.

(odgovor članu Kicsi)
    Neposredna povezava do sporočila: 862
    24.10.2008 10:06:07   
    gigi1
    Moj sonček smeh je pol zdravja user posted image

Anci banci se ne čudim. Ti lepo počivaj. Kmalu boš boljša user posted image

Mateja_g saj ti gre kar hitro. En dan gor ali dol...  Jutri se pa vidiva user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 863
    24.10.2008 10:06:42   
    mlinčka
    Morgen!

Že neki časa pokonc migam, ampak sem tako tilt, da je moje gibanje slow motion in nekontrolirano. Pa mi ni kej hudga od punkcije al kej tazga, ampak kolk pa ta utrogestan zadane user posted image ... Sej vem, da bo pol bolš, k bo napredoval v utropi.zderaj, ampak oralno je pa čisti zadetek. Pa se tega od prej sploh ne spomnim pa mi ni blo jasno, kaj ene jamrate. Sam res, hotla sem se lotit kupa posode pa se mi začne vrtet, sem se sam do kavča prvlekla, se razlila po njem in zdej prov napenjam oči, da so črke enojne in da kej smiselnega poskusim napisat. Hecno, res. Upam, da me v kratkem mine, da bo kej od mene dans. Heh, sam pol pride pa že nova doza... hecno user posted image .

No, čestitke n74, za ostale še navijamo user posted image . Pridni bit pa hitr še kej napisat. Včeraj je blo pa lušno, ja ja user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 864
    24.10.2008 10:09:13   
    gigi1
    Morgen Zrakomlatka user posted image
    Jp tale utrog. je pa zadetek. Najbolj fajn je, da se ti rahko je... za cel svet in za tisto posodo user posted image

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 865
    24.10.2008 10:11:06   
    anci banci
    kicsi

to misliš dabroston(meni ga je napisal moj osebni ginekolog)
    če ga rabiš je meni ostalo 9 tablet )rok trajanja je pa februar 2009... vsaj za premostitev
    če želiš mi javi

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 866
    24.10.2008 10:11:08   
    Kicsi
    Hvala ti.Nisem bila ziher a se to nanasa na osebnega ginekologa ali osebnega zdravnika.
    Vsem velik srece user posted image user posted image .

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 867
    24.10.2008 10:12:59   
    mismis
    dan...evo mene, včeraj sem bila žal zadržana, sva šla s kužonom po šoli še na Hajnija v staro Ljubljano.
    Zdaj pa rečete, da ni faca moj kužon, iz šole takoj na piruser posted image user posted image

Toliko, da takoj povem, Žiži meni je zelo žal, ker sem včeraj zamudila spodbujanje pri stopki, ker sva pa z našim zvečer spet zmenjena, ti kar takoj povem, da bom jutri zjutraj držala pesti za tvojo punkcijo.

A miška, ma danes punkijo, bejba dobro opravi.

Žal se vsega niti ne spomnim, ker ste naklofale en morje strani. Še dobro, da je jutri vikend, da bom imela čas prebrati za nazaj.

A ja Daisy, jaz ne morem danes na Vransko, je ta čarovnica že zasedena.

Me pa veseli, da so spet zaživeli četrtki, tele žuri so bili všasih še ta najbolj.
    Ok zdej pa back to work, back to reality

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 868
    24.10.2008 10:15:07   
    mlinčka
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Morgen Zrakomlatka user posted image
    Jp tale utrog. je pa zadetek. Najbolj fajn je, da se ti rahko je... za cel svet in za tisto posodo user posted image

O, je... se mi pa res za kastrole, pa za sesalc tud user posted image . Sam kaj ko je bil mlinček tak sroti včeri, da ni blo nič z njim. Zdej mava pa tako štalo, da mi gre rahlo na nerve in sem mela plan mal zglancat teren. Tko, za moje boljše počutje, k sm glih doma in moram to gledat. Nč, če me čez pol ure ne spusti, še eno uro počakam in grem čez dve v akcijo user posted image . Al čm kar do naslednje doze počakat in gremo od začetka. Sej pol bo pa mende že Mlinko doma, brez glavobola, upajmo user posted image .

In žižko, kako ti?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 869
    24.10.2008 10:23:54   
    gigi1
    Miška temu se pa reče pisno opravičilo zaradi izostanka user posted image . Srce saj ni treba, da si na RR, ker vem, da misliš name user posted image  in kontra user posted image

Mlinčka sem čist OK. Sem šlosija žulla in ni bilo hudega..edin s palčkami sem se mal zagiftala.
    Ti pa kar počakaj do naslednjega utrog. user posted image  in upaj, da Mlinčka danes ne bo bolela glava.

Mlinčku pa en user posted image  za včeraj in upam, da si danes bolje.

Hope ja je bilo sinoči kar pestro. Sem ugotovila, da je bolje bit prisoten na žurkah, ker je pol skor nemogoče vse prebrat user posted image . Sam da sta vi2 dobro user posted image , ostalo pa ni pomembno.

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 870
    24.10.2008 10:27:09   
    ledenka
    user posted image user posted image user posted image  sem se skor polulala od smeha, ko sem brala nadaljevanje včerajšnje debate user posted image user posted image user posted image  mislim, jaz vas zapustim na 28. strani, zdaj pa smo na 35. user posted image user posted image user posted image  

lepo se imejte danes in dobro opravite karkoližepač user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 871
    24.10.2008 10:27:11   
    Goldy
    mojsonček, gigi1 - jaz sem krasno, malo zaspana, utrujena. lulajoča....mal me boli na levi strani, napet trebušček... v glavnem fino.
    Danes dobila že odločbo od ZZZS, ker sem od punkcije doma in je že 30 dni mimo. Podaljšano do 10.11., nič okrog hodit, doma bit.... Potem pa vidimo naprej, kaj bodo rekli, ali bi raje bila doma ali naj malo grem v službo našim živčke kravžlat.user posted image  Moram pa it jim (v službo) nekaj razložit, ker če ne bo moral eden cel moj spis preštudirat, kar je brezveze. In ker danes še nisem pod ZZZS še lahko okoli hodim user posted image .

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 872
    24.10.2008 10:29:30   
    Abra
    Dober dan! user posted image
    HB za seznam user posted image hvala Shukec user posted image a naj grem zdej 30 strani brat user posted image
    Gigi, sorči, sem tko čorava očitno, da sem mislila, da je danes stopka. Včeraj je bil zame res en čuden dan user posted image Bom že danes začela navijat za jutrišnjo punkcijo user posted image
    Lučka, čestitke za nečaka!
    Punce, jaz navijam za vse!
    Zdaj pa moram hitro še kaj narest, vikend bo za šoping user posted image

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 873
    24.10.2008 10:31:29   
    hedviga
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Jaz pa pogrešam Mismis.A je v šoli?Sej zdej enkrat pa pride domov??

Tud jaz jo že cel večer pogrešam. Pa Hedi bi lahk dans tud kako krepko pripomnila user posted image

Ni šlo Žižek, se pa zdele tolk smejem k berem ruske urice, da tamaladva premetava k pr norcih...user posted image user posted image user posted image user posted image
    Noreee ste, je.bemu, solze mi od smeha kar lijejo....

Ej, babe, hvala za ta smeh, ma to je več kt pol zdravja!!!!

Dejzi, Zrakomlat, Žižek, Ajsberg - klanjam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 874
    24.10.2008 10:32:24   
    Kicsi
    Bi te prosila.Imas zasebno sporocilo?Sem ti tja pisala.

(odgovor članu anci banci)
    Neposredna povezava do sporočila: 875
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?