Anonimen
|
Dobro jutro vsem. Danes smo spali do 5.30, pa ne vem ali je pomagal Calgel ali nadvložek iz volne . Mah glavno, da smo spali . Sm morala vstat, ker mi je prišel serviser za pralni stroj - za vse tiste, ki vas ni blo pri misiji 3.del, da ne boste rabile brat za nazaj - je zadnjič moj pustil nekaj kovinskega v delovni obleki (je rekel, da so vsi žepi prazni - no sem našla potem še dve taki zadevi - nista tko mejhni ), pa je šlo pod boben. Je sam snel gumo, tisto zadevo spravil ven, potem pa gume ni mogel dat nazaj. Sem morala poklicat serviserja, pa me je včeraj klical, če lahko pridejo ob pol osmih - kaj sm hotla, itak da ja, ker ga rabimo. Sej mam mamo en štuk nižje, ampak vseen. No, je prišel - bil tukaj 20 minut, nekaj zalimal, dal gumo nazaj, blo je 30 € - moj je zadnjič celo popoldne presedel pri stroju - in zdaj bo ok, sam je pa rekel, da je guma že načeta, pa da jo bo treba najbrž kmalu zamenjat - strij je star 10 let, sva ga dobila od tašče, ker majo oni novega. No, upam, da bo zdržal še kako leto, potem bomo pa novega nabavili. In še hvala za kavico za dobro jutro - jaz jo ravno pijem. a_s - kako je kaj Patricia? Sej veš, jaz to skoz sprašujem - se mi zdi, da jo čist razumem, ker je velika pa bi morala razumet, ampak najbrž je težko tudi zanjo
|