Bajsa
|
No končno! Pr nas novga kej? Ja no ja neki pa je... V ponedeljek nam baje pridejo izravnalno maso povlečt, pol pa parket notr KONČNO! Madam se še ne vsede sama, tud plazi se še ne, pa vstaja in koraka tud še ne, dela pa zato velik drugi stvari. npr. včeri je moji mami pomahala, pa ploskat zna, pa včasih muco hoče oponašat, pa stiska se ful, pa noro uživa v vodi ko hodimo plavat, pa še tisoč drugih stvari, ki mi lepšajo dni! Opazla sem, da je zdej zadnje dva al pa tri dni čist nora name. Sam da me vidi ko grem iz prostoa je takoj jok, ko pridem nazaj, pa če je naprimer na puzlah, takoj začne rokice stegovat, češ gor me vzem, k sebi. Sej to mi je lepo, po drugi strani me pa kr stisne, ko pomislim kaj šele bo, ko bo treba kam it, npr. v službo . Počas se bova čist nehale dojit, načeloma ji ponudim samo še zveče, zjutraj in po potrebi ponoči, čez dan pa skoraj nikoli več. Že parkrat nama je ratalo zaspat brez zize, samo z božanjem in dudo, in pa seveda s pujso Pepo, ki je itak obvezna oprema . Kar se dude tiče, sem bla že čist prepričana, da naša je pa ne rabi več, no sej je ne, samo če sem ji že zizo vzela za zaspat, ji pa menda lahko vsaj dudo podtaknem . No sej ko pride čas da dude ni, bo tud to stran dala, menda. Za nazaj nisem nč brala, tko da se mi ne sanja kaj se dogaja, če je kej hudo zanimivga, se nebi branila kratke obnove . Še eno? za tiste ki niste strogo proti KM pred 1 letom starosti: Kdaj in kakšno mleko bi začele dajat našim malčkom??? Jaz bi ji počas dala kr flašo alpskega, al pa kravjega domačega, pa si v bistvu še ne upam čist. Sej ga vsake tolk dam mal, naprimer v polento, lih tok da je 0.5 dcl, kej več pa kr ne upam. No pa še eno?: Zakaj se Am naj nebi pogreval? To me je skoz zanimalo, ker v porodnišnici vem, da so ga oz. smo si ga same grele, pod toplo vodo, je bil skoz v hladilniku. No tko, zdej grem pa spat. Lepo nočko!