Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:54:43
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Ojla, se nisem prebila čez vse strani, ko pa jih je toliko. Ste spet čisto ponorele. V glavnem, sem teta. Imamo fanta 2150g in 47 cm, z vsemi je vse v redu. Mal smo ga že zažural, veli ga bomo pa še jutri. Hvala za lepe misli, zdaj se grem pa mao odpočit. ČESTITKE TETKI, BRATCU, SVAKINJI IN FANTIČU Lučka čestitke še z moje strani
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:54:58
|
|
|
|
DaisyE
|
25 svetlobe čestitke!!!!!!!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:55:46
|
|
|
|
pikovit
|
Nočko Dejzi
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:56:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE evo še enkrat sem probala, spet sanders! Pogled, pogled.... V caps locku je fora! MLINČKA =>Шлифмашины=>Sanders mlinčka => измельчители =>Helikopterja Svašta! To si pa nisem mislila
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:57:10
|
|
|
|
mlinčka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka Ampak, kaj si not ruknla, da je sanders ven vrglo? Razsvetli me, ker mi ne da spat . Шлифмашины Po slovensk, po naše kaj si not vrgla? Mlinčka Lahko noč. E, pa to me je zanimal. Ko jaz vržem not mlinčka, pride измельчители in nazaj grede helikopterja. Ajde, lahko noč .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:58:19
|
|
|
|
mlinčka
|
No, žiži je prišla stvari do dna! Svaka čast! A greva še na en dim pol pa spat?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:58:35
|
|
|
|
gigi1
|
Nočko Dejzi
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 23:59:07
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka No, žiži je prišla stvari do dna! Svaka čast! A greva še na en dim pol pa spat? Oki. Jaz že dimim
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:01:55
|
|
|
|
gigi1
|
Pikovitka a se je odmehčala, al...kako naj se izrazim...otrdela nazaj?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:06:08
|
|
|
|
gigi1
|
No Mlinčka je na balkončku, Pikovitka mi je s kahle ušla. Jaz pa imam monologe Punci saj vesta, da me v takem stanju (beri po stopki) ni same za puščat. Se mi lahk čist odpelje
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:08:43
|
|
|
|
mlinčka
|
Evo, evo, izi pupa.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:10:10
|
|
|
|
mlinčka
|
Še enga za (ne)miren spanec :
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:11:58
|
|
|
|
mlinčka
|
OMG, kolk ga je na velko vn vrgl! A mislš, da bom kregana? Ma zate reskiram. Da bi le kej zalegl. Da ne bo tvoja zdej žmohtna, brez kahle in kopeli .
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:17:12
|
|
|
|
gigi1
|
Mlinčka waaaaw . A je depiliran spodaj. Pri toooolk velki sliki se pa res vse vid Hvala ti draga
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:20:37
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka OMG, kolk ga je na velko vn vrgl! A mislš, da bom kregana? Ma zate reskiram. Da bi le kej zalegl. Da ne bo tvoja zdej žmohtna, brez kahle in kopeli . Ni 2x za rečt
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:25:51
|
|
|
|
gigi1
|
A ta slika je pomenila lahko noč? No ja, če se mi bo sanjalo, bo bolj težko lahka V glavnem puppe res sem se do solz nasmejala danes hvala in lupčke vsem. Tebi Mlinčka pa tazvočnega Nočko
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:26:23
|
|
|
|
mlinčka
|
Last woman standing se poslavlja. Bilo mi je v veselje, fajn zrihtajte vsi jutrišnji borci in borke! Nočkoooo ! Ksiht babji, over & out.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:28:35
|
|
|
|
pikovit
|
A še niste šle spat
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 0:32:45
|
|
|
|
pikovit
|
vsem in lahko noč.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 5:50:26
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Dobro jutro, dober dan. Jaz sem pa še ves zaspan........ Bravo za svakinjo! Ajdi grem!
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 6:27:53
|
|
|
|
DaisyE
|
Dobro jutro, pa eno kafu za dober štart vikenda Vse akterke fajn zrihtajte! Hope, vidim, da si ok, samo še moram najt, kaj je blo. Drži se še malo 2v1. Za srečanje lahko Blanch prestavi kraj v celje, kaj se bomo vsi matrali z vožnjo...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 6:40:23
|
|
|
|
n74
|
Jutro! Danes bila taprva pri Rešu na uz. Uf, se mi je fajn zdelo. Folikelčki pridno rastejo, sam trije, ampak tud uredu. Je bil danes zlo prijazen, me potolažil, da mogoče pa bo kaj iz tega, naj ne razmišljam že o naslednjem postopku. Uglavnem danes ob 21.00 h pade stopka, v nedeljo pa punkcija. Tko, da današnje akterke bodite uspešne, pa tudi vsem ostalim lep dan. Zdej pa delat, pa se dobimo spet zvečer na rr. lp
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 6:41:48
|
|
|
|
arneja
|
Pupike, evo me spet na hitro . Danes letim k teti Pehti, sem pa seveda včeraj dobila. Ampak sem mail napisala in so mi odgovorili, da lahko pridem, da naj si pač s tamponom pomagam, da urinček ostane neoporečen . Joj, Hope, samo, da je vse ok z vama . To ste se morali ustrašiti. Super mucca , si že na špikicah? Mlinčka, 6 celic je meni čisto lepo število. Tako da kar čimveč pregrešnih misli, da boš šla čimboljše volje po otročičke . NF, še tebi napišem. Mene je Reš prvič tudi čisto prestrašil in sem bila precej jezna nanj. Je tudi rekel, da so čisto mali folikli in da je to joj in groza, in sem se jaz celo pot v avtu cmerala . No, potem sem prešaltala na pivo in so čisto lepo zrastli. Čeprav nam se potem žal ni nobena celica lepo delila. Ampak v drugem in tretjem postopku je bilo pa že boljše. Sem pa tudi jaz 35 (jebela, že skoraj 36 ). Bo pač dozice povečal, pa bo. Nič se sekirat, kar s pivom se nalivaj . Zarjica, ti si res naše zlato sonce s svojimi estetskimi posti . Kajsica, stanje zero killed (vse OK), ne ? Gigi, naj stopka nocoj lepo pade. Itak zadevo že obvladaš, tako da ne bo panike . Pozdravčke tudi ostalim. A sem našibala Krucefiksa ? Meni je res tako fino, ko so tudi modri znakci tu gor . Zdaj pa jaz pod tuš.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 24.10.2008 6:42:18
|
|
|
|
DaisyE
|
Bravo n74!!!!!!! You go girl!
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 24.10.2008 6:55:53 >
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.