Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:08:17
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Ahm pa zgodbica... Jaz v kuhni za mizo, moj pred tv. Na ekranu ogromna igla od Dejzi jaz mešam...pa moj pride pogleda mene in monitor pa prav zmedeno: " A to si pa kar prek interneta daješ?"
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:08:42
|
|
|
|
ledenka
|
fotostimulacija je zakon vidim, da je stopka padla, žiži draga blanči za menogon! dejzi, naj ti iskanje menogona naokoli prinese srečo mlinčka, 6 je res super pridelek! miška, maš narejeno frizurco, za otroke jutrI? pija, nova fasada stane, ja... midva morava ograjo zrihtat, pa so tudi nore cene. živalca, dobrodošla hope, super, da si ok! še malo malo, pa bo! WP, kako si ti, ko se več ne špikaš?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:08:43
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice DAISY... EN LEP POZDRAVČEK TI POŠILJAM! NISEM POZABILA NATE IN NA TVOJE ZELO POZITIVNE BESEDE ZAME! ŠE ENKRAT TI HVALA! Zdaj mi je pa nerodno... Ti mene v preveč lepi luči vidiš... Hvala.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:09:45
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice BLANČ a misliš pri Ravbarju v Domžalah oz. Rodici? točno tam
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:10:11
|
|
|
|
ledenka
|
žiži še dobro, da ti je on ni dal
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:10:22
|
|
|
|
gigi1
|
Miška zdej pa ti povej kako te lahk stimuliram? Pa a bleščice si kupla, da bojo otroc od deleč vidli, kam se morjo sparkirat?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:10:28
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dejzi, naj ti iskanje menogona naokoli prinese srečo je*eš Menogon, zdaj je cajt za pir! Ne, ne, to se hecam. Hvala. Kako si kaj? Te princeska še vedno tolk spat vozi?
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:11:16
|
|
|
|
miska73
|
WP, jst sem tudi blond včasih, veš. Ne vem zdle na kaj cilaš. Ma, boš že jutri povedala. Blanč, ampak kdaj imaš operacijo pa nisi povedala. Nč babe, grem jst tudi spat, čeprav je tukaj nadvse dober žur. Ne morem jutri s podočnjaki po moje otroke it.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:11:24
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka žiži še dobro, da ti je on ni dal Neee on pa zmer zbeži, ko vidi, da špike pripravljam. Ga je himna zavedla, pa je nos v kuhno pomolu...pol pa šok
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:11:25
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
WP malenkost, če si mene mislila Saj priznam, da sem malo prisotna, kaj pa le vidim in potem pomagam po svojih močeh. Pa saj zato smo pa tle, ane? lep večer še naprej, meni je tudi himna prej igrala insem si ogledala tiste čupavce, sem hotela še sama slemat, pa me je spet heksenšus zagrabil auč
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:11:46
|
|
|
|
womanpolice
|
Ja, Blanči... a si od kje tam doma? LEDENKA... je kr boljše, ja... da se je nehalo to špikanje in srčno upam, da se ne bo treba še kr nekaj časa npr. več kot 9 mesecev.. al pa sploh nikoli, če bi bila DAISY... če je pa res....
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:12:42
|
|
|
|
womanpolice
|
Marjetka Cvetka zdej pa res ne vem al sm jst mal zaje....
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:13:01
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Gigi ! POvej no, kdaj pivo? Glih to se trudimo dorečt. Aha, zdaj sem se spomnila, akterke bi jutri? zato, ker bojo pol vse noseče. No ja, jaz se lahko prilagodim... Dajte povedat, sem glih v šušu! Če ne, ostane 30. 10.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:13:09
|
|
|
|
gigi1
|
Pija, Cvetka, Miška nočko...pa hvala za stimulacijo in družbo na tako pomemben večer
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:13:15
|
|
|
|
womanpolice
|
A jst mogoče mešam tebe in Daisy? Ktera je zdej bila na srečanju (asociacija štanga)
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:13:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: ledenka dejzi, naj ti iskanje menogona naokoli prinese srečo je*eš Menogon, zdaj je cajt za pir! Ne, ne, to se hecam. Hvala. Kako si kaj? Te princeska še vedno tolk spat vozi? je bolje... sicer hodim spat ob 10h (ja, bom kmalu mrknila) ampak sva ok, dobro se prenašava kaj bom le v času pubertete rekla? pa hlače me vse tiščijo, tako da bo treba garderobo menjat
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:13:48
|
|
|
|
blanč
|
blanči za menogon! добрый вечер. не menogon
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:13:50
|
|
|
|
womanpolice
|
Miška73.. ja to, da te ne bo kap zadela, ker ne bo tko pospravljen kot je ponavadi... nisi prebrala sms.a
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:14:50
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Gigi ! POvej no, kdaj pivo? Glih to se trudimo dorečt. Aha, zdaj sem se spomnila, akterke bi jutri? zato, ker bojo pol vse noseče. No ja, jaz se lahko prilagodim... Dajte povedat, sem glih v šušu! Če ne, ostane 30. 10. Žal bo šel ta kelih spet mimo mene. Jutri sem večer pred punkcijo in ne vem, če bi glih ulivala...30.10. pa po ET...torej odpadem
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:15:03
|
|
|
|
ledenka
|
miška, dobro sprejmi otroke!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:15:06
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pija, Cvetka, Miška nočko... Kaka nočka!? Jaz sem si glih pir odprla...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:15:10
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška zdej pa ti povej kako te lahk stimuliram? Pa a bleščice si kupla, da bojo otroc od deleč vidli, kam se morjo sparkirat? Nč bat, sem se jst sproti stimulirala. Bom pa frizuro jutri zjutraj zrihtala. Nočko pupe.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:15:19
|
|
|
|
womanpolice
|
Žiži... jst sm vsekakor bila v mislih s teboj... (saj sm večino v vodoravnem) in sm vesela,d a se ti ni moglo to zgodit kot men v ZD...
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:16:11
|
|
|
|
marjetka cvetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice A jst mogoče mešam tebe in Daisy? Ktera je zdej bila na srečanju (asociacija štanga) Na štangi me ni bilo - je bila Daisy se opravičujem, ker sem mislila, da si se zahvalila mojemu z.s. ampak ... saj ni panike, je že pozna ura lp in nočka
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 23.10.2008 22:16:19
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 30.10. pa po ET...torej odpadem ŽiŽiiiiiiiiiiiiiii..... Kaj pa Uni?
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?