metuljcek321
|
Dan! Ej, auroraa, kaki kul majcki! Jest bi tud mela tisto ta prvo ... no, moja mala. Sem danes snofala po H & M-u, pa je bila bolj omejena izbira (tista, ki bi jo vzela - "I look just like my dad," je bla pa premajhna ) Majuska, Petra, lepe slikice. Ja, meni se tudi dozdeva, da je Aleksander z jezickom ze osvajal julijske cveke Petra, pa se tvoje dete veckrat takole preserno rezi samemu sebi v ogledalu? Nora slikica, res! Motoristka, za tvojega predlagam strogo dieto brez sampinjonov & prezivljanje prostega casa brez vsaekrsne krizanke - dokler se ne poboljsa. Hawk, govorila sem Smrcanje - hja, moj ne smrci, diha pa zelo naglas. Si potem puca nos s fiziolosko (kot nasi otrocki) in je precej bolje. Joj, punce, ne pisat o raznih spremembah ritma, zbujanjih sredi noci ipd. Ne me strasit, prosim! Pa naj se vasi soncki cim prej spet vrnejo v stare, ta zaspane tire, a prav? Hi, hi, Almera, tisto s klobuckom mi je prav zabavno Se glede materinske: hodila sem v Fuzine (po prioporocilu frendice) in je blo res lustno, ja, pa se NUK-ov paket smo dobili z dudko, zlicko, hladilnim mazilom in reklamnim materialom - knjigica in neki prospekti. Ful fino, ja! Tiste, ki dojite, jaz vam vsem zelim, da traja, traja in traja. Zimska, WB! Maja & Lunica, to, da mala nikakor noce vec pokat stosov, se smejat, migat, pacit, brbljat, brcat, ..., ko mami privlece foto, je pa cist res. Ko vklopim kamero, pa itak cist zmrzne. Ne vem, morda imajo to v genih:-)) Aja, pa hvala za odg. o voznji otrocickov v avtu.